BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Først lidt om mig selv, jeg er en fyr midt i fyrrene, lidt bi-seksuel, men konen ved intet om min bi-side. Det var en dejlig sommerdag, jeg gik rundt på arbejdet, og havde lidt lyst til hygge med en anden mand, så da jeg fik fri, ringede jeg til konen og sagde, jeg skule arbejde  over og kom lidt senere hjem.

Så jeg susede ud til min faste rasteplads, hvor jeg håbede at der ville være en fyr, som jeg måtte sutte. Jeg elsker at sutte en stiv pik. da jeg ankom, så jeg godt, at der var en del biler på p-pladsen, herligt tænkte jeg, der må da være bare en, som villle hjælpe mig, med min lyst, men inde på toiletterne var der ingen, jeg gik ud, for at tænke over sagerne, og få en smøg. jeg fik øjke på en mand, som gik bag ved toilethuset, op i krattet, tænkte, hvad sker der der oppe, fulgte efter ham, og det som jeg så, gjorde mig helt vildt liderlig - en mand som var nøgen, med en lækker stor og stiv pik, stod og fik et blowjob, af en lige så nøgen mand, rund omkring i buskene, lidt gemt, stod der andre fyre, og spillede pik, jeg fik øjenkontakt, med en af dem og signalerede, at jeg gerne ville sutte ham, hvis jeg måtte, det måtte jeg heldigvis gerne, så jeg smed mine bukser, kravlede hen til ham, og fik hans lækre pik i munden,  jeg sutte på den lækre pik, slikkede ham i røven, og det var noget han kunne lide, mens jeg gjorde det, vrikkede min nøgne røv lidt, og pludselig, kunne jeg mærke et par hænder på min røv, som kælede for min stramme røvfisse, han slikkede mit hul, fingerkneppede mig, gjorde mig klar til at få pik, lige da han var kommet op i mig, tog jeg pikken ud af munden, og nærmest råbte, knep mig dog, han var ikke længe om at opfylde mit ønske, han bankede pikken i bund, jeg var i 7. himmel, en pik i røven, og en pik i munden, hvad mere kan man ønske sig? ham jeg suttede, sagde, jeg kommer snart, og prøvede at trække pikken ud, men jeg holdt ham inde, jeg ville have han kom i munden på mig, jeg elsker smagen af sperm, så jeg slugte hver en dråbe. han trak sig tilbage, jeg nød bare pikken i min røv, men der kom en anden mand, og spurgte om jeg ikke også ville sutte ham, selvfølgelig ville jeg det, hands pik var ikke lige så tyk, som den første, men temmelig lang, ham der kneppe mig, stønnede højere og højere, han var ved at komme, jeg stønnede, sperm i min røv, fyld mig med din lækre sperm, han kom med et brøl, og trak sig ud, jeg vendte mig om og suttede ham ren, og tog ellers fat på den lange pik igen, inden min røvfisse havde trukket sig helt sammen, var der en ny mand, som begyndte at kneppe mig, uden at sige et ord, den lange pik, kom med en ordentlig ladning, jeg prøvede at sluge det hele, men der var for meget, så noget løb ned af hagen på mig, den sidste fyr, som også havde stået og kigget, på de 2 første ville også gerne have suttet pik, han kom næsten før jeg havde fået ham i munden. fyren som kneppede mig, brølede og kom med en ordentlig ladning i min røv, han trak sig ud, og forsvandt, før jeg nåede at se hvem han var. jeg lå lidt og sundede mig, alle fyrene var smuttet, jeg var ikke selv kommet, jeg vil hellere gemme min udløsning til konen, så jeg gjorde mig så ren som jeg nu kunne, gik ned til bilen og kørte hjem til konen, havde kun arbejdet over en lille time.

Da jeg kom hjem, sagde konen, du ser glad u i dag, har det været en god dag på arbejdet, hmmm sagde jeg, jeg smutter lige i bad. om aftnen da vi gik i seng, kneppede jeg konen, som jeg aldrig har gjort før, hun kom 3-4 gange,, jeg slikkede fisse efter jeg var kommet i hende. nu går jeg bare og venter på at skulle arbejde over igen, prøver ellers at styre mig, men en gang imellem skal jeg have pik...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.