BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg måtte pludselig rejse til Sverige på grund af arbejde for en stund, og fandt mig selv nærmest forladt over midtsommer da alt lukkede ned for festivitas som Svenskerne går så meget op i. Jeg kørte en tur ned til kysten og gik en tur på stranden, hvor jeg kom forbi en strand barbecue fest, som jeg blev inviteret til at deltage i. Netop en af kvinderne, Linnéa, fangede mit øje flere gange, men det virkede som om hun også var sammen med en anden, så jeg smilede flirtende men heller ikke mere imens jeg hyggede mig og snakkede med forskellige. Så kom Linnéa hen til mig, fyren var pludselig væk, og begyndte at snakke med mig… hun var fræk, hurtig i replikken, med det sødeste sovekammer øjne, og en latter der fik enhver tanker rettede mod de seksuelle. Hun boede i en sommerhus ikke så langt derfra fortalte hun, om jeg havde lyst til at tage med hjem? Om jeg havde!!

Ikke så langt tid senere kom vi derhen, jeg pressede hende op mod væggen, kyssede hende dybt og lidenskabeligt, jeg var allerede stiv, hun tændt mig helt vildt meget! Vi nærmest revet tøjet af hinanden og hun førte mig gennem huset mod hendes stor soveværelse… jeg var klar over at det her var et hus hvor der boede flere, men jeg valgte at ignorere det, så tændt var jeg af den stemning af rå sex som fløj omkring mig. Ind i soveværelset blev jeg overrasket over at se en slags ”cradle” hængt op som jeg kun havde set i sex klubber før. Linnéa bemærkede mit blik og førte mig derhen, vi var nu nøgen begge to. Hun kravlede op og løftede sine foder op i de dertil indrettede bøjler så hendes ben var spredt og åben for mig. ”Slik mig” sagde hun. Jeg havde ikke brug for at blive inviteret 2 gange. Jeg gik på knæ, og lod min tunge straks finde hendes åben og saftig køn.

SEX I DAG?

Hun vredet sig mere og mere, så også hendes røv skod over kanten. Min tunge begravet sig i hendes fisse, så fulgte jeg mellemkødet rundt til hendes stjerne, og lod tungen langsomt begynde at bearbejde hendes hul der. Hendes fingre fandt frem til hendes klit og hun legede med sig selv. Min egen hånd holdt om min fuldstændig erigeret penis. Jeg var top liderlig. Min tunge i hendes røv, min næse i hendes fisse… det var fantastisk. ”Lad mig mærke din pik” sagde hun nu på Engelsk, jeg rejste mig og styrede min pik mod hendes fisse hvor den let og ubesværet gled ind i hende. Men efter et par stød sagde hun at hun vil mærke den i det andet hul. Jeg holdt spidsen mod stjerne, træk forhuden hen over min pikhovedet, så den lettere vil glide forbi hendes ringmuskel, og langsomt lod den glide op i hendes tarm, hele vejen til bunds i én lang og ubesværet langsomt bevægelse hvor jeg mærkede hvordan hun strammede omkring min pik langs hele skaftet. Dette var himlen.

Jeg havde ikke kneppet hende særlig længe på den måde, da hun bedt mig om at trække mig ud igen. Hun kravlede nede og med et dybt tungekys bedt mig om at ligge mig på sengen. Det gjorde jeg gerne. Jeg lå på ryggen i midten og ventede at hun kastede sig nede over mig, men i stedet tog hun op til hovedgærdet hvor hun afsløret at der var nogle stropper fastbundet til sengens ramme – hun spurgte om jeg havde noget imod det? Jeg havde knapt nok nikkede en accept før min første hånd var spændt fast ud mod den ene hjørne af sengen. Hurtigt derefter fulgte den anden hånden og derefter fødderne. Nu lå jeg udspændt, fuldstændig blottede og i hendes magt. Hun sad overskrævs på mit bryst, hendes smukke røv mod mit ansigt og jeg tænkt at nu vil hun sikker sutte på min pik, og jeg tænkte at den var lige kommet ud af hendes røv… men noget andet var i vente. Hun flyttet sig lidt baglæns, og spredte sine balder med sine hænder og sank sin anus præcis over min mund. Jeg kunne intet andet end a t stikke tungen frem og begyndte at slikke hendes røv på ny.

Nu havde den været åbnet af min ivrig pik arbejde, så ringmusklen var slappet helt af og tungen gled let oppe i hende når jeg pressede på. Det var noget hun kunne lide. Smagen var ikke afskrækkende, tvært imod, jeg var ved at blive mere og mere ophidset af hele situationen, imens hun sad på mit ansigt og kneppet sig selv i røven med min tunge. Da mærkede jeg noget som jeg ikke helt kunne regne med hvad var i først omgang – det var et par hænder, et andet par hænder, der tog fat om min pik, og straks derefter blev min pik omsluttet af en varm mund. I det øjeblik sank hun sin røv hårdt mod min mund og kørte den frem og tilbage så jeg ingen lyd kunne give fra mig. Jeg mærkede hvordan min pik blev slugte langsomt til roden. Langt nede i en eller andens hals. Det var der at jeg mærkede skægstubbene fra en mands ansigt på indersiden af mit lår.

Det var derfor hun skulle binde mig… hun havde taget mig med hjem også for manden til at lege med. Hun havde nok ingen anelse at jeg også var til mænd. Jeg spredte min lår så meget jeg kunne for at vise ham at det var OK med mig, alt imens gned hun sin liderlig fisse og røv frem og tilbage over mit ansigt, tungen skiftede huller med et væk… han tog mig dybt ned i halsen, jeg skød hofterne frem og følte hvordan hans hals strammede om min pik inden den slap ud i det fri igen. Hans fingre søgte min røv og begyndte at bearbejde den. Jeg nød fornemmelsen af først en, derefter to fingre der søgte op i mig. Jeg følte min røv slappe af og åbne sig for hans liderlige søgen. Snart følte jeg hans tunge slikke sin vej ned af skaftet til mine nosser, og videre mod røven. Jeg løftede hofterne igen for at give ham en chance for at komme til, stadigvæk med synet af hendes fantastiske kurvede røv foran mig og smagen af hendes sex på mine læber.

Han forstod jeg var ingen fremmede til det her og løsnet mine ben. Han løftede dem oppe, så hun tog fat i dem og holdt mig bøjede over mig selv. Nu var min røv helt blottet til hans insisterende søgen. Hans sulten tunge hurtigt fandt vej til mit hul, han slikkede og slikkede og prøvede at bor den op i mig, langsom gav jeg efter og mærkede hvordan den lidt efter lidt trængt lige indenfor. Linnéa bøjede sig frem, og nu spredt mine balder for hendes fyr, hendes dryppende fisse lige over min mund. Han bevægede sig op til min pik igen, tog den i sin hånd, førte den til sin mund, slugte den med en sulten lidenskab efter pik. Han suttede og suttede på den, slugte den til roden og op igen, han var helt vildt med min pik, legede med den, gejlede den, åd den. Og så var han væk.

”Kom og kneppe honom” sagde Linnéa, ”Vil du det?” Det vil jeg. Han havde lagt sig op der hvor hun havde ligget før… hun sat mig fri og løftede sig væk fra mit ansigt. Jeg rejste mig med min pik strittende frem, lysten efter et hul at begrave sig hen. Det var som jeg troede, det var fyren jeg havde set hende sammen med på stranden, han lå nu med blottet røv og stiv pik. Jeg gik direkte hen til ham, forsigtigt førte jeg en finger til hans røv og opdagede han havde allerede beredt sig med glidecreme. Fingeren fandt hurtig dybde, og han vred sig i forventning om mere. Der var ingen grund til at holde tilbage. Jeg førte min pik til hans hul og straks trængte op i ham. Langsomt og stødt begyndte jeg at kneppe hans røv. Det var vildt frækt, og især når jeg tænkte på den smukke Linnéa kiggede på os to mænd der kørte uhæmmet sex med hinanden. Jeg mærkede hvordan mit pikhoved åbnede hans ringmuskel på vej ud, for igen at spænde den vildt åben når jeg trængte hårdt op i ham. Han var god , han var stram og han var villig.

Jeg mærkede Linnéa bag mig. Hun var gået på knæ. Hendes tunge fandt min stjerne og hun begyndte at slikke og bore sin tunge op i mig. Det var vildt ophidsende imens hendes hænder spredte mine balder fra hinanden, og langsomt træk jeg min egen pik helt ud af hendes fyrs røv og så trængte dybt op i ham igen og igen og igen. Jeg kunne mærke jeg havde ikke så længe igen, især ikke hvis hun fortsat bearbejdede min følsom røv, det var den sikker vej til en hurtig orgasme. Så mærkede jeg hende flytte sig væk, det næste jeg ved står hun og tunge kysse med ham. Tanken om at han smagte på min røv på hendes læber var for meget for min fantasi, og jeg bankede min pik hårdt op i ham da jeg eksploderede i en fantastiske orgasme. Mit sperm sprøjtede ud over det hele op i hans røv, og jeg mærkede hvordan hans røv træk sig sammen og hans pik også sprøjtede imellem os fuldstændig uden berøring.

Linnéa flyttet sine kys fra hans mund ned over brystkassen, hen over maven, og slikkede op hans sperm fra hans mave, før hun tog hans pik i munden og sugede den ren for sperm, alt imens min pik var stadig op i ham og jeg prøvede at få vejret igen og få kroppen tilbage under kontrol. Så rejste hun sig op og uden forvarsel kyssede mig på munden med hendes mund fuld af hans sperm. Jeg smagte på det og slugte det jeg fik, tændt på den velkendte smag. Kysset udviklet sig, og jeg begyndte at berøre hendes bryster, hendes krop, alt imens min pik lå stadig i hendes fyrs røv. Han flyttet sig lidt så jeg blev presset ud. Straks tog hun den i hånden og derefter bukkede sig nede for at slikke den ren. Det var ikke uden virkning. Pikken rejst sig hårdt igen under hendes kærlige behandling.

Hun træk mig hen til sengen og gik ned på alle fire. ”Knep mig i røven” sagde hun. Jeg bøjede mig over hendes smuk røv og straks begyndte at slikke hende der igen, men fik at vide at hun vil have pik ”Nu”, sagde hun. Det skulle hun ikke vente på. Pikken blev placeret igen foran hendes stjerne, imens hun selv spredte sin dejlige balder så jeg kunne få fri udsyn af min pik der borede sin vej op i hende, for at gå helt i bund. Nu havde jeg mere kontrol, jeg tog hende om hofterne og begyndte at kneppe hendes røv efter alle kunstens regler, glemt var hendes fyr fuldstændig indtil jeg mærkede ham bag mig, med sin pik insisterende søgende ved min røv. Jeg stod stille og lod ham føre sin velsmurte pik op i mig før jeg igen begyndte at bevæge mig frem og tilbage i hans kones kønne røv. Det var næsten for meget, hans lang slanke pik der borede sig langt op i mig, stramheden af hendes røv langs skaftet på min egen pik. Det her var fantastisk. Så stoppede han og tilbød noget poppers. Jeg

tog et hvæs, og så en til. Linnéa tog også sin tur, så begyndte vi tre at bevæge os i takt igen. Følelserne, nerverne skrigende efter forløsning, ophidselsen ekstrem. OG i takt med at han bankede hårdere og hårdere, dybere og dybere oppe i mig, det samme gjorde jeg til Linnéa indtil jeg igen fandt mig selv på orgasmens rand, for blot at mærke ham stivne bag mig, og mærke hans pik skyde sin ladning op i mig med fuld kraft. Det var det sidste jeg mærkede da min egen orgasme tog over og jeg sendt endnu en ladning af sted, nu op i røven på hans kone. Jeg mærkede også på hvordan hendes ringmuskel træk sig sammen i krampetrækninger da hun også fik orgasme.

Sikker en midsommer, sikker en fest. Sikker en omgang hed sex. Hvis jeg havde viste at det svenske midsommer var så festligt, havde jeg nok været der før… måske skal jeg prøver igen en gang.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.