BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg sad forleden aften og chattede på nettet, og kom i snak med en kvinde på 45, jeg er selv 22, hun begyndte at spørge ind til hvad jeg tændte på og langsom blev chatten mere og mere fræk. Jeg fandt ud af at hun boede i nabobyen, så jeg spurgte om ikke jeg skulle komme over og vi kunne alvor af de ting vi havde skrevet om.

Jeg tog et hurtig bad og barberede mig forneden så jeg var helt glat, kom i noget tøj og så var det eller ud i bilen afsted mod nabobyen til den modne kvinde. Jeg ringede lettere nervøs på døren til hendes lille rækkehus, og hun åbnede døren i sort kjole med lange sorte støvler. Hun inviterede mig ind og bød mig en kop kaffe. Vi drak kaffen og talte om løst og fast, samtalen blev langsomt drejet over på sex og især om det vi havde skrevet om en times tid tidligere på dagen.

SEX I DAG?

Hun spurgte om ikke vi skulle gå ind i soveværelset og hygge os lidt i sengen, jg syntes det lød som en rigtig god ide, og fulgte efter hende. Mens vi gik kunne jeg ikke lave være med at beundre hendes brede hofter og de dejlige balder der fyldte kjolen helt ud, så jeg tydeligt kunne se hun ikke havde trusser på. Hun sagde at jeg skulle smide tøjet og ligge mig på sengen. Jeg gjorde som jeg fik besked på og lagde mig på sengen. Pikken var allerede begyndt at rejse sig ved tanken om at jeg snart skulle lege med hendes bryster og fisse.

Da jeg havde lagt mig på sengen lænkede hun mine hænder og fødder til sengens fire hjørner, hun smed nu sit tøj og frem væltede de dejligste bryster jeg nogensinde havde set. En god stor håndfuld der hang en lille smule, men lækre var de nu. Hendes fisse var barberet så der kun var en lille tynd streg hen over revnen der allerede var lettere fugtig.

Hun spurgte om der var nogle ting jeg ikke var med på, men jeg var allerede så liderlig at jeg svarede hun havde frie tøjler og måtte bruge mig som hun havde lyst til. Hun smilte og sagde ok, hvorefter hun satte sig hen over mit ansigt og befalede mig til at slikke begge hendes huller indtil hun syntes det var godt nok. Hendes kusse smagte dejligt og jeg nød at slikke den. Jeg havde aldrig prøvet at slikke en kvindes anus før denne dag, men hun ville have min tunge til at lege med hendes røv, og jeg kunne kun gøre som hun sagde, hun kunne tydeligvis lide min tungeleg, for hun begyndte at stønne højlydt under min behandling. Jeg gav hende finger og slikkede hendes huller til hun pludselig sprøjtede og kom ud over mit ansigt, jeg fik et chok fordi jeg troede hun tissede mig i ansigtet, men hun stønnede så højt at jeg ikke var i tvivl om at hun kom.

Du hun havde sundet sig lidt, sagde hun at nu var det min tur til at få samme behandling, hun slikkede og bed i mine brystvorter, og fortsatte ned mod min pik, hun tig pikken i munden og lod tungen lege med hovedet, slikkede skaftet som var det en is der var ved at smelte. Hun tog mine nosser i munden. Jeg var i himlen. Pludselig mærkede jeg noget mod min anus, hun prøvede at liste en finger op i mig, først prøvede jeg at spænde, men hun blev ved, og da huun først havde fået fingeren i bund, var det en fornemmelse jeg aldrig havde følt før, det var himmelsk. Jeg sagde at hun ikke måtte stoppe. Hun tog fingeren ud og slikkede min anus, det havde jeg heller aldrig prøvet før, men hold op hvor var det dejligt. Langsomt førte hun to fingre op i mig, det gjorde lidt ondt i starten, men inden længe var det dejligt.

Hun satte sig op på min pik og red den hårdt og brutalt, mens hun red mig førte hun igen to fingre op i røven på mig, og der gik ikke ret lang tid før jeg sprøjtede hendes kusse fuld af min sperm. Hun blev ved med at ride mig til min pik, nosser og røv var smurt ind i sperm, derefter rejste hun sig og satte sig hen over mit ansigt og sagde jeg skulle slikke hende ren for vores safter, jeg gjorde som hun sagde, og det tændte mig faktisk så meget at pikken blev stiv igen i løbet af ingen tid.

Hun gik ud af soveværelset og lod mig ligge på sengen, hun havde været ude og hente to dildoer, en lille og en stor. Hun satte sig op på min pik igen, men denne gang satte hun sig med ryggen til mig, og med min pik i hendes røv. Jeg fandt hurtigt ud af hvad dildoerne var til, den lille førte hun op i røven på mig, og den store førte hun op i hendes våde kusse. Jeg var i himlen, jeg havde aldrig prøvet noget så godt som det her, og jeg håbede det blive ved i evigheden. Men hun red mig så hårdt at det ikke varede længe før jeg sprøjtede hendes røv fuld af min sperm.

Hun hoppede af mig og løsnede mig, hun spurgte om hun skulle tage dildoen ud af min, men jeg bad hende lade blive lidt endnu. Vi lå i sengen og snakkede mens jeg havde en DILDO i røven. Da jeg endelig tog ud, var det med en helt ny følelse i kroppen, en følelse af at jeg havdefået udvidet mine grænser, og en følelse af fryd.

Vi aftalte at jeg skulle komme igen om nogle dage, hvilket jeg allerede nu så frem til.

Vi har været bollevenner i et stykke tid nu, men det bliver ikke til mere, for hun vil ikke have et fast forhold til mig fordi hun syntes jeg er for ung, og jeg kan godt forstå hende.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg prøvede en moden kvinde, og kan kun anbefale det til andre fyre på min alder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.