BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nadia elskede sin familie - sine børn og ikke mindst Emil - en sød og flot fyr som altid var der for hende. Denne morgen havde Emil taget ungerne med og sat af undervejs til arbejdet. Hun stod og så sig i spejlet - En frodig figur hun vrikkede med hoften og hendes krop reagerede med vuggende tyngde og hun smilede og rystede håret - langt kulsort hår smøg sig om hendes krop - hun kunne lide hvad hun så - hun var ikke bare flot hun vidste godt hun var lækker!.

Hun havde god tid og gik i bad inden hun ville få sig en god kop kaffe på stamcafeen. Med vandets stråler brusede en uro også frem - en kildende fornemmelse rislede gennem hende. Hun gøs - vidste hun var lidt tændt. Hun lukkede øjnene.

Nadia følte skam og skyld over sine lyster - hun var en 'pæn pige' og undrede sig over fantasierne om at være Emil utro, der boblede frem oftere og oftere som en gryde der snart koger over. Var det følelsen af at være billig? Af at lade en stodder få sin vilje med hendes krop? Hun forstillede sig at hun gik ned på cafeen i en kort stram kjole med lange lakstøvler på - nej det var for plat - hun gik derned i sin pæne stramme kjole med en ærbar længde men stram så hendes frodige krop lod se skue. mmm bedre...

Inde på cafeen sidder der en smart selvsikker fyr og giver hende elvatorblikket - råber god røv og.. nej duer ikke... Hun kikker rundt i cafeen -dér - der sidder en ældre mand på mindst 60 år. Han er pæn men gammel i forhold til hende. Det gyser i hende - mærker det kilder - så forbudt og frækt. Aldersforskellen og utroskab på een gang - pirrende.

Han kigger på hende - ikke anmasende men tydeligt at han chekker hende ud og finder hendes blik - fast, varmt med et glimt af noget frækt. Hun synker - ved med det samme at hun vil lade det ske. Bekvemt - aldersforskel og han har en ring på - han ved godt det her er diskret og hemmeligt!

Hun smiler til ham og ser der er et par ledige borde længere inde i cafeen men spørger 'må jeg ikke sidde her hos dig så jeg kan følge med i livet der passerer forbi derude?'
Han smiler 'du er mere end velkommen, smukke' Hun tøver var han for indladende, men mærker det bare kilder.

Hun bestiller sin kaffe og han indleder 'Du ligener en der er på vej på job' Nadia smiler 'ja - det er jeg' Han ser på hende 'Hej jeg hedder Kim' hun svarer at hun hedder Naida hvortil han siger 'øv nød lige at kalde dig smukke fordi jeg ikke kendte dit navn' Nadia griner 'du må godt kalde mig smukke, Kim' Han lagde hånden på hendes 'Tak smukke' og møder igen hendes blik. Nadia fniser 'hør sidder du og flirter med mig?' Kim nikker 'Du er da en uimodstålig dejlige kvinde - så ja det gør jeg da'
Nu lægger Nadia hånden på Kims hånd 'Du kommer her vist ikke så tit, så ville du vide jeg både har børn og en mand' hun klapper hans hånd og tager en tår af kaffen.
Kim ser på hende og da hendes hånd igen ligger på bordet aer han med en pegefinger håndryggen og svarer 'Men de er her ikke nu, smukke - og dine øjne flirter vist tilbage ikke?'

Nadia griner 'Jo frække, og mon ikke Emil ville blive lidt jaloux hvis han så os sidde her og du kalder mig smukke hele tiden?' Kim flettede umærkeligt sine fingre med Nadia og hviskede 'du ser fræk ud lige nu smukke' Nadia vristede hånden fri ' Er du tosset - mange af vores venner kommer her - ingen skal se det her' Kim smilede skævt ' Så kom med ud på wc'et og lad os tale færdig'

Nadias underliv sitrede - hun stod i sin bruser og var godt hed nu - hendes fingre fandt vej mellem de opsvilmede skamlæber og nulrede klitoris vekslende mellem blide strøg og rytmisk intens gnubberi - Hun bed sig i læben....

Ude på toilettet kyssede Kim hende uden varsel. Hun mærkede denne modne mand der kendte gamet - skamløst kærtegnede han hende og hun nød hans hænder vandre på sin krop. Hans kys blev dybere - hun åbnede munden og deres tunger flettede sig grådigt. Han hviskede ' Nadia jeg vil have dig - NU' Nadia lod hans hænder komme under kjolen ned i trusserne og hendes fisse var nu en våd frådende kusse der ville have pik. Hun stønnede ved hans berøring og hviskede ' Min kusse vil havde din pik Kim - gør det - knep mig'
Kim vendte hende rundt så hun stod ind over vasken og hun så sig selv stå der med kjolen løftet op og denne liderlige mand der var ved at bestige hende - hun nød synet - at blive kneppet af denne gamle mand på et offetnligt toilet - hun sitrede - så billgt og frækt - NU trængte han op i hende - følelsen af denne fremmed pik der gled op i hendes grotte var intens - hun onanerede imens han kneppede hende og hun nød at mærke hans lyst - han startede forsigtigt prøvende men nu tog han hårdere fat og huggede med dybere stød hurtigere 'kan du lide at få pik Nadia'
'JajaJAH' stønende hun og idet hun råbte 'sprøjt i mig Kim giv mig din sæd helt oppe' kom hun...

Nadia gispede i bruseren hvor hun stod presset op ad glasvæggen med fingrene i fissen hun hviskede "Åhh Kim din sæd i min kusse - det er SÅ frækt" Nadia gøs - disse frække lyster - tænk hvis hun udlevde det, med en skamløs fantasi om at dette knald gjorde hende gravid - nadias hud reagerede og gåsehuden overalt forstærkede følselsen - hun nød af føle sig tarvelig og billig - kunne næsten mærke sæden fra fanasien der løb ned ad låret. Hun bed sig i læben og rystede på hovedet.

Nadia tørrede håret og lagde en diskret makeup mens hun nød roen i kroppen efter orgasmen - blandet af en lille følese af skam. Hun tog et sæt sort undertøj - magen til det fra fantasien og fandt den tætsiddende kjole frem også. Således klar til dagens mylder gik hun ned og som planlagt tog hun morgenkaffen på cafeen mens hun lagde planer for dagens aktiviteter.

Hun fik sin kaffe og så der var godt fyldt op. Hmmm. Et par rejste sig - fedt! hun fik et godt bord ved vinduet. Hun satte sig med kaffen og var snart optaget af sin smartphone. "Undskyld kan jeg sidde ved dit bord?" Nadia så op - stivnede - det var en pæn ældre mand - præcis typen hun netop havde fantaseret om... "Øhh jo sid du bare her" Hun så ned i telefonen - mærkede en uro - så op - han sad og så ud ad vinduet og drak sin kaffe. Hans blik fangede hendes og han smilede "Ja jeg ville lige spørge du plejer jo tit at komme med din mand eller jeres børn" Nadia smilede "Nå du er her også tit - undskyld - jeg hedder Nadia" Han smilede "Vidste jeg godt - har hørt dig og Emil snakke så tit - Jeg hedder Hans" Han rakte hånden frem og Nadia tog "Dejlig endelig at hilse på dig, Nadia"

Nadia smilede "Jeg har desværre aldrig set dig, Hans, men godt at hilse på en stamkunde" Hans smilede "Nej når man kommer her alene fylder man ikke så meget og er mere optaget af de øvrige gæster fordi man ikke har sit eget selskab at følge med i"

Hun smilede "Det sker ikke mere - nu vi kender hinanden" Hendes blik mødte hans og hun følte sig blottet - som om Hans vidste hun lige havde onaneret og kendte til hendes beskidte lyster. Hans mærkede hendes uro men også noget intenst i hendes blik.

Han smilede og så ud ad vinduet "Hold op et dragende blik du har søde" Nadias mellemgulv knugede sig sammen - hun følte sig magtesløs - havde denne lyst til skamløst at flirte med denne mand og se hvad der skete...

Nadia smilede "Hans det er vist dit blik der gør det så intenst" hun bed sig i læben og mærkede heden i kinderne. Hans finger aede Nadias håndryg "Undskyld jeg flirter så skamløst - men du er så dejlig at det er umuligt ikke at flirte lidt i samtalen"

Nadia så på Hans og læste ham - han var ligesom i fantasien udstyret med en vielsesring - godt. Han så velsoigneret ud og hun nød hna var velformuleret og intelligent. Alt i alt følte hun sig tryg og samtidig på vej ud på dybt vand.

Hun hørte sin egen stemme svare "Hans du kan selv være dejlig - svært ikke at blive nysgerrig og interesseret" Hans lagde nu sin hånd oven på hendes "Nadia, jeg har så mange gange siddet og nydt dit væsen og den varme der er i din famile og - indrømmet - misundeligt set din kærlighed til Emil - så jeg er ret smigeret over at kunne invadere hans territorium og fange din opmærksomhed" Hans flettede sin fingre ind i hendes og hun trak hånden til sig som var der ild i den "Hans for fanden - det er vores stamcafe" - hun så rundt - ingen kendte ansigter ingen så dette optrin. Hun fnisede "For fanden - ikke det smarteste sted at flirte vel?"

Hans så på hende "Du kan jo invitere mig med hjem til en kop kaffe?" Nadia stivnede - mærkede angsten - men også hvordan det kildede mellem hendes ben. Hun fnisede "Hans for fanden - og når min mand kommer hjem midt i det hele?" Hans så på hende "Så fortæller du at du nyder at føle dig billig og skamløs og fremmed pik er så forbudt og dejligt"

Nadia grinede højt "Hans for fanden - du er så uanstændig fræk - jeg er målløs" Hun kiggede ud ad vinduet og tømte så sin kop.
Hun pakkede sin taske og sagde dæmpet "Rejs dig når jeg er gået ud og følg mig så på afstand - hverken venner eller naboer skal vide jeg har besøg - okay?"

Hans nikkede "Vi er begge interessede i diskretion" han vrikkede med ringen for at vise hende at der var gensidig forståelse.

Nadia gik mod lejligheden- helt ør. Utroskab og så endda i deres lejlighed hvor åndsvagt. Hun mærkede også det kildede - faren ved at blive opdaget - tanken om at have en fremmed med i hendes og Emils seng, Det gøs i hende. Hun vendte sig ikke for at se om Hans var der. Gik ind i opgangen og holdt døren. Bag hende kom en "tak fordi du holdt døren" sagde han - hun kendte Hans stemme og vendte sig ikke men svarede "Det var så lidt" og gik op. Hans fulgte efter en afsats bag hende. De mødte nu ingen på opgangen men på denne måde ville ingen se dem sammen. Da hun kom til deres etage åbnede hun døren og gik ind og lod døren stå på klem. kort efter kom Hans ind og lukkede den lydløst bag sig.

Nadia så nervøst på ham "hvad så? hvad nu?" Hans omfavnede hende og kyssede hende og mærkede hendes stødvise vejrtrækning. De kyssede grådigt og sultent som havde de kun fem minutter.
Hans hænder fandt under blusen og snart mærkede han hendes tunge fyldige bryster. Han fik blusen af og bh'en løsnet. og kyssede hendes bryster - vorter strittede og var stenhårde. Deres blik mødtes og hun stønnede "Hans - jeg vil mærke dig oppe i mig - jeg er så liderlig" Hun fik vrikket kjolen af mens Hans fik smidt tøjet. Hun tog hans hånd "Det skal foregå i sengen - så jeg kan skamme mig og nyde et når Emil knepper mig" hun bed sig i læben "Åh det er så svinsk og forbudt"

Hun lagde sig på sengen og Hans lagde sig ved hende og lod sine fingre nærme sig fissen. Hun stønnede "Så knep gamle mand" Hans fingre skilte skamlæberne og hun kyssede ham dybt og grådigt. "mmmmm" rallede hun og vrikkede vuggende med underlivet mens hun pressede sine bryster sammen.Hans overtøj kærtegnene af barmen og bed lidt prøvende i brystvorterne, Fra siden løftede han hendes lår og trængte op i hende. Hans pik blev mødt af hendes skamlæber der strammede om forhuden og trak den tilbage mens pikke gled ind og trængte op i hendes indre. De havde øjenkontakt "Nadia hvor har jeg længe drømt om dette øjeblik" Hendes blik blev sløret og hun stønnede "Mer-mer-hurtigere- og kom i mig Hans - sprøjt din forbudte sperm op i mig - søl mig til" Hans kneppede hårde dybere hurtigere og havde godt fat i hendes balder med den ene hånd og med den anden håndstimulerede han hendes klitoris.
Hun vred sig dyrisk mens hun stønnede og skreg sin orgasme ud "JA-JA HANS - SPID MIG DIN BUK" Hans sendte ladninger af sperm op i hende og nød at fylde den lækre kvinde med sine safter.
Hun vred sig "åh ja fyld mig helt op så stakkels Kim skal slikke det hele op nå han slikker mig i aften" Hans kyssede hende "Åh Nadia du er så pervers"
Nadia lå stille og sagde "Hans for fanden - hvad er der galt med mig? elsker min mand - hvorfor tænder det mig det her?"
Hans smilede og kyssede hende - det er vist mere almindeligt end du tror at tænde på det forbudte" Hun fnisede "Ja men at tænde på og fantasere er en ting men jeg GØR det jo"
Hun holdt hænder for ansigtet "Åh jeg så slutty"

På natbordet lå mobilen nu og brummede. Hun så på den - "Åh det er Emil - han tror der er sket noget hvis jeg ikke svarer" Hun tog den "Heej skat, hvor er du henne?" Mens hun talte kælede hun med Hans pik."Om fem minutter?" "Køb en kage med så laver jeg kaffe - er ikke stået op endnu" Hans stillede sig foran hende og hun slikkede på hans pik "Mmmm" hun tog den i munden" "D'li'meget du finder på noget - glrp" Hun så op på Hans og smilede "D'r' bar en snack, sk-t" Hun malkede roden og Hans sprøjtede mens Nadia sagde "Glæder til at se havd du har købt" så lagde hun på og slikkede Hans pik ren. Hun så på ham "Har lyst til at ligge på alle fire og vise Emil at jeg er dit bolle dyr og være billig - men det er nok bedst du skynder dig ud".

Hans smilede "Ja jeg skal ikke rende på ham i opgangen - for hvis han huser mig vil han sprøge næste gang på cafeen og jeg kan jo ikke sig jeg besøgte en eller anden på tredie kender ikke navne eller hvem i taler med" Nadia kyssede ham "På med tøjet, Hans"
Inden han gik kyssede han hende igen dybt sensitivt kærligt "Det her var ikke sidste gang, vel?" Nadia smilede "Hans du slipper aldrig af med mig - og måske skal du bruge gummi hvis vi ikke skal have et barn sammen" Kun kyssede ham dybt og puffede ham ud af døren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.