Denne her noveller, har fundet sted rigtigt og en episode jeg tit gennemlever i mit hoved og dagdrømmer om. Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv, jeg var 24 år gammel, er 178 høj 78 kg, blå øjne og en pik på 20 cm.
 
Jeg havde aldrig haft problemer med at finde søde og kønne piger.
 
Men dette tiltrods, har jeg altid gået med tanken og fantasien om at møde en moden Kvinde, jeg har tit kigget på mine kammeraters mødre eller mine tidligere skolelærer, men aldrig fået drømmen udlevet.
 
Indtil en dag hvor jeg, sad på ”kom og vind” og spillede hjerterfri, en kvinde på de 50 år kom ind på bordet, jeg kiggede straks hendes profil, og sikken et syn der mødte mig, jeg sad med åben mund og savlede, en smuk kvinde på 50 år, 168 høj ca. 60 kilo og så havde hun nogen utrolig store bryster ( d-skål ).
 
Jeg blev små tændt af at se hendes billeder og jeg skrev en lille hilsen i chatten til hende, skrev at jeg synes hun så sød ud og tak for kigget. Der gik ikke lang tid før hun skrev tilbage at hun havde det på samme måde at jeg også var en sød og smuk ung mand.
 
Vi chattede om løst og fast en lille halv time og fik så hendes mail.
 
Efter et par dages skriveri på mailen, lærte vi hinanden lidt bedre at kende, jeg fandt ud af hun var fra skilt, og aldrig havde mødt en så ung fyr før, men at tanken tændte hende meget, jeg fortalte at det var en stor drøm for mig at prøve at være sammen med en modenQ der havde en masser erfaring.
 
Vi blev enige om at prøve at mødes uden der skulle ligge noget i det, jeg havde dog spurgt om jeg skulle have noget bestemt på, hun vil gerne have jeg kom i jakkesæt og jeg ville gerne have hun havde selvsiddende strømper  og nederdel på .
 
Jeg var virkelig nervøs da jeg tog hjemmefra den lørdag aften, men meget spændt, jeg fandt adressen,  og det tog ikke længe før jeg holdt uden for hendes dør.
 
Jeg bankede på og Jette kom ud og åbnede for mig.

Hold da op et syn der mødte mig, mit hjerte holdt helt op med at slå, hun var lige som i en drøm, nederdel, sorte støvler, en pæn top og blazer, men stadig kunne man se formerne fra hendes dejlig røv og store barm.
 
Jeg fik et ordentligt kram og så satte vi os ellers ind i sofaen, lettere nervøs fik vi gang i snakken over en kop kaffe.

Efter noget tid spurgte Jette om jeg ikke havde lyst til at give hende et kys, jeg lænede mig over mod hende og  vores læber mødtes i et vidunderligt  og lidenskabeligt kys, det gav et sus gennem maven og mine bukser blev lige pludselig meget udfyldt.

Mine hænder begyndte at gå på opdagelse mens vi kyssede, jeg lod dem vandre ned over hendes dejlige store bryster og længere ned på hendes lår, jeg fik kørt min hånd op af låret og kunne mærke hun havde selvsiddende på, hvilket tændte mig.
 
Hun spurgte om jeg ikke ville se hendes soveværelse, jeg nikkede og fulgte hende. Vi gik ind i hendes soveværelse og begyndte at klæde hinanden af, mens vi kyssede, hun fik hurtigt taget min jakke og skjorte af, mens jeg fik hendes blazer og top af. 

umm hvor havde hun store bryster, hun åbnede mine bukser og trak dem ned mens hende ene hånd begyndte at massere min store stive pik uden på boxeshortsne, jeg var i himlen, jeg lynede hendes nederdel ned og fik hende til at stå ud af den.

Jeg kørte en hånd ned mellem hendes ben, kunne mærke hendes fugtige g-streng.

Vi nød det begge og små stønnede begge, knappede hendes BH op, og pakkede hendes store barm ud, hviskende bad hun mig slikke hendes bryster. Jeg  suttede, og slikkede det bedste jeg havde lært.

Hun træk mig ned på senge og træk mine boxeshorts af, kravlede op til hende og hviskede om jeg ikke måtte slikke hende. 

Hun nikkede og stønnede fik hun fremstammet, at hun vil have en 69ér, så hun kunne smage min store pik, jeg lagde  mig øverst og begravede hovedet mellem hendes ben.

Imens tog hun min pik i munden og suttede, det var det bedste jeg til dato havde oplevet, hun lod hendes tungespids lege med mit pik hoved, og pirrede mig.

Imens fik jeg spredt hendes læber med den ene finger og begyndte at slikke hendes klit, lod min tungespids danse hen over klitten, vi var begge godt tændte og det var tydeligt at høre på os begge vi nød det. 

Mens hun slikkede mig kørte hun en finger om i mit bagerste hul noget jeg aldrig havde prøvet før, men det var simpelthen så frækt, jeg var på randen til at komme første gang, stønnene spurgte hun om jeg ikke ville lege med hendes stramme hul.

Det vill jeg gerne, hun bad mig ligge mig ned på sengen, så hun kunne ligge øverst, nød duften og synet der kom nærmere, og jeg nærmest spiste hendes kusse, hun placerede sig, så jeg bedre kunne komme til, og roligt bevægede jeg min tunge mod mellemkødet og til hendes lille stjerne, det var frækt, slikkede hende det bedste jeg havde lært, vi begge stønnede helt vildt, efter lidt tid førte jeg 1 finger op og begyndte at finger kneppe hende, som hun havde finger kneppede min røv.

Imens jeg legede med hendes stramme hul, fandt min tunge frem til hendes klit.

Vi var begge tæt på orgasmens rand, jeg kunne mærke jeg ikke kunne holde mig tilbage længere, og pumpede min sperm ud i hendes mund, mens hun suttede løs.

Imens krampede hendes underliv sig sammen, og hendes orgasme kom rullende.

Vi lade os ved siden af hinanden, og nød rusen fra orgasmerne, det havde været fantastisk, efter lidt tid,  begyndte hun at kæle for min pik og det varede ikke længe den var klar til anden halvleg, hun satte sig overskrævs og førte  langsom min pik op i hende, hun begyndte stille og roligt at ride mig,

jeg var så tændt synet af hendes store hoppede bryster og høre hende stønne, hun snakkede frækt og stønnede at jeg skulle give hende noget ung pik. Jeg holdte om hendes baller og træk dem fra hinanden, så jeg med min finger kunne pirre hendes røv, det kunne hun godt lide, ”åhhh ja, leg med min røv, mens jeg nyder din  unge pik”. Hun lænde sig frem om kyssede mig, vil du ikke kneppe mig bagfra? 

Hun kravlede af, og lade sig på alle 4, nød synet af denne modne kvinde i selvsiddende strømper der indbød mig til at tage hende. Jeg stillede mig bagved hende, jeg kørte langsom min stive pik ind i hendes dejlige våde kusse, kørte den i bund og tog  fat om hendes hofter, begyndte at kneppe hende, så hendes bryster gyngede, hun jammerede sig, og stønnede de frækkeste ord, bad mig tage hende hårdt. Jeg øgde tempoet og hårdheden i stødene, det var så skønt,  vi fandt hurtigt  en god rytme og snart nærmede vi os begge 2. orgasme. 

Det var ¨Virkelig en dejlig oplevelse, vi aftalte at vi skulle holde kontakte og gentage  denne skønne aften.

Vi mødtes efterfølgende et par gange, og havde skønne oplevelser sammen.

Tiden ville dog, vi begge mødte jævnaldrene partnere, og vores kontakt løb ud i sandet.

 
Dette var min første novelle, så i må tage jer i akt for stavefejl og hvis den er lidt rodet

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.