BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har i nogle år nu, været vinterbader, først i en større forening, men det seneste års tid og især under corona, med en lille flok private venner 4-5 stykker. Da vores forening ikke længere kunne leje sauna pga corona, havde en af mine venner et sommerhus med brændeovn vi kunne bruge som sauna før og efter det kolde gys, det udvilkede sig til lidt flere private "fester" i sommerhuset og hos hinanden i løbet af dette efterår/vinter, som efterhånden udviklede frække kommentarer om vores mere eller mindre nøgne kroppe når vi hoppede i det kolde vand.

Og nu skal I høre hvad der skete efter dyppet i går. 

SEX I DAG?

Vi var 4 venner i sommerhuset og mig og min ven der ejer sommerhuset var de sidste der tog hjem derfra, da de to andre tog hjem før vi havde ryddet op efter gløggen og æbleskiverne, som efterhånden var blevet en tradition vi fik efter det kolde dyp mens vi sad og varmede os ved brændeoven.

Der var stadig ild i pejsen og vi sad på gulvet og nød hinandens selskab mens vi stille og roligt følte andet end varmen fra den i vores kroppe, lagde jeg en hånd på hans lår og jeg spurgte om ikke han ville varme mine fingre, han lagde hans store håndværker hænder ovenpå min hånd og klemte den mod låret, mens jeg drejde hoved mod hans og kiggede på hans lækre brune solbrændte ansigt. han smilede frækt til mig, inden han lænede sig frem og kyssede mig, mens min anden hånd tog fat om nakken på ham og hev ham helt ned og ligge på gulvet mens vi kyssede inderligt og hænderne på låret naturligt flyttede sig længere op mod vores underliv .....jeg tænkte åh, hvor han kysser godt og blev mere og mere våd i trusserne mens vi tog hinanden udenpå bukserne.

Der gik ikke længe før hånden i hans nakke kom ned under hans sorte skjorte og ind på hans varme behårede bryst og hans hånd ligeså kom op under min trøje og masserede mine bryster blidt inden den kørte vidre over op min ryg og ned over mine balder, der fik et hårdt klem og et lille klask. Jeg slap hans mund og spurgte om ikke vi skulle tage tøjet af .

Mørket havde lige sænket sig over dagslyset undenfor og han  forslog vi lagde os op i sofaen, sagde jeg ikke nej, for den var bred nok til at vi kunne ligge ved siden af hinanden og nyde hinandens nøgne kroppe, mens vi forsatte de kærlige tendenser fra  gulvet på hinanndens kroppe.

Der gik ikke lang tid før jeg mærkede hans store hænder oppe i min fisse åh hvor han tændte mig, jeg masserede hans nosser blidt og mærkede at pikken blev mere stiv jo hurtigre han kørte hans fingere ud og ind af min fisse. Jeg blev hurtig ophindset og skreg kort efter min første orgasme ud, mens han bare forsatte med at køre fingerne ud og ind af fissen. Jeg råbte mer, hele hånden op i mig.....og han adlød næsten med de  3  største finger oppe i mig fik jeg min 2 orgasme. Vores kys blev også hedere , dybere og længere og vi følte os som 2 teenager igen, selvom vi er meget voksne mennesker med mere eller mindre voksne børn. 

Det var fedt at mærke hans lidenskab, mens vi lå under tæppet i sommerhuset i strinlysenes skær. 

Da han havde givet mig den 3 orgasme, stoppede han med at give mig finger lidt og satte sig halvt op, og sagde det er fedt at du så nemt får orgasmer, det tænder mig. 

Jeg smilede frækt til ham, ja det er det, sagde jeg og hev hans ansigt ned til mit igen og kyssede ham endnu dybere end før og mærkede nu hans pik helt stiv i min håndflader mens mine fingere stadig masserede hans nosser. Jeg slap hans mund og sagde at jeg vil mærke den oppe i min fisse. Han tog igen hænderne ned mellem benene på mig og kørte dem ud og ind af fissen indtil jeg fik en orgasme mere. Nu slap hans hænder fissen og hans hoved bøjede sig ned mod den mens han  stønnende begyndte at tage tungen ud af  munden som en hund i løbe tid og begyndte at slikke fissen op og ned med den store tunge, mens mine fingre roede rundt i hans lange hår og min mund stønnede endnu højre indtil jeg igen fik en orgasme

Han lagde sig igen ned ved siden af mig og var lidt for forpustet til at kysse mig med det samme, så jeg sagde åh, hvor er du bare god til både tunge og fingre, jeg nyder alt det du gør ved min krop. Han lagde  den ene arme om mig igen og  den anden hev mig blidt i mit korte hår , mens han masserede min krop med hans store varme hænder og jeg igen sagde jeg vil mærke din pik oppe i min fisse. 

Han var meget tålmodig og jeg nød vores lange forspil og sagde at det var det jeg godt kan lide ved jer mænd der er noget ældre end mig ( han er 14 år ældre end mig), I tænker ikke kun på én ting, når i er sammen med en kvinde. Det svarede han på, at vi skulle da også have noget ud af det.

Det må man sige jeg fik lidt efter denne snak, da han igen kyssede mig inderligt og begyndte at give mig finger igen, nu skreg jeg endnu højre end før og han lagde forsigtig den frie hånd over min mund, det tændte mig endnu mere, mens han bare forsatte med at køre fingerne ud og ind af fissen til den sprøjtede ud over sofaen i endnu en orgasme.

Nu fjernede jeg hans hånd fra min mund og sagde nu vil jeg mærke din pik oppe i mig og han adlød og lagde sig ovenpå mig og huggede den hårdt op i mig mens han stønnede højt, jeg nåede lige at sprøjte min sidste orgasme ud på hans pikhoved inden han tømte sin sprem oppe i min fisse. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.