BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg stiller mig i sengen med røven i vejret struttende med face nede på sengen, så du kan se min røv, jeg vender mig om og tager din pik i munden og sutte mens jeg kigger på dig med min unge dådyrøjne og tager dig på bolerne imens.

Slikker på den, og glider frem og tilbage. mens jeg kigger på dig med mit unge søde ansig, nyder smagen og formen på din lange modne pik. Jeg kilder din pik med tungen og tager den i munden igen, savler over den mens jeg kigger uskyldigt op på dig. du tager mig i rottehalerne og fører mig ind

jeg suger løs på dig og modtage alt det der kommer ud.. din pik er fyldt med mit spyt, jeg tager den ud og onanere den kampklar.

Jeg vender mig om og ligger mig på rygge og tager benene over skulderen så du har frit udsyn til min unge numse og mit søde lyserød numsehul. Det er lidt åbent og ser blidt og blødt ud. Det ligner en lille trutmund, og du føler dig liderlig og opstemt til at stikke den dybt ind i min unge velformet numse.

Du mærker den glide let ind i numsen, som var den en lille fisse. Den er ikke stram, men du mærker alligevel en pæn glat fornemmelse, når du glider i bund. Min numsehul er blødt og cremede. tanken om at jeg er så ung giver dig også spænding i kroppen

Jeg stønner hårdt og kan mærke jeg kommer. Du kommer af at se mit unge pige ansigt vride sig af nydelse mens dit ser agresivt ud. Du kommer dybt i min numse og trækker pikken ud og stirrer på mit smukke åbne numsehul, din pik er slimede og fyldt med sperm. Jeg rejser mig op og tager din pik i hånden. Og begynder at sutte den ren for sperm. mens jeg kigger igen i dine øjne og suger resterne af spermen ud af dig og åbner munden så du kan se hvad jeg har fået inden jeg sluger det hele.

 

Forfatter: MathildeDk 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.