BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne oplevelse er baseret på en hændelse i min igangværende barsel.

Efter at min mand og jeg fik barn nr. 2 har han ikke haft den store sexinteresse for mig og vores sexliv er ikke rigtig kommet i gang igen efter fødslen, selvom jeg ihærdigt har prøvet.

SEX I DAG?

Da jeg havde rundet de 7 måneder efter fødslen og jeg synes at min figur var blevet ret flot igen og der stadig intet var sket på hjemmefronten, begyndte jeg at chatte lidt på internettet.

Jeg begyndte at skrive lidt med en ældre Herre som fortalte at han selv var på udkig efter lidt sjov sex men at det skulle være med en kvinde som havde født da han ellers kunne virke alt for stor for nogle kvinder.

Vi ved jo alle at mange fyre har det med at overdrive når det kommer til den form for størrelse men han virkede nu rigtig sød og meget nede på jorden så jeg fik sat en aftale i stand med ham.

Da fredagen nærmere sig, fik jeg om morgenen sendt min mand af sted på arbejdet og min ældste dreng afleveret i børnehaven. Min mor kom og passede den mindste så jeg kunne komme ud på lidt "wellness" og få noget god "massage" Jeg fik osse kommentaren fra min mor: Hvorfor har du lagt makeup og sat hår når du bare skal til massage. (Hun skulle bare vide)

Den ældre herre som hed Jørgen havde bedt mig om kun at komme i en lille nederdel og stiletter så jeg havde pakket de ting og taget med i bilen. På vej ud til ham skulle jeg skifte i bilen og det er lettere sagt en gjort, fandt jeg ud af men det lykkedes.

Hans hus lå direkte ud til et stort lyskryds og jeg skulle parkere et stykke væk på en stor vej. Jeg havde heldigvis taget min store vinterfrakke på, da jeg skulle gå et stykke for at komme hen til huset. Selvom min vinterfrakke er varm kan kulden altså godt mærkes når man næsten er nøgen inden under.

Jeg gik langs vejen og op til hans dør og ringede på. Jørgen åbnede døren og vi krammede hej og gik indenfor. Han fortalte at han havde sat god varme på huset i dagens anledning, så jeg kunne bare hænge min jakke i entreen.

Jeg tog jakken af og Jørgen blev en smule mere opstemt og kom med det ene kompliment efter det andet. Vi gik ud i køkkenet hvor han havde købt en buket roser til mig. Det var virkelig sødt synes jeg og det hjalp da osse på humøret.

Han spurgte om jeg ville havde noget at drikke og mens han fandt det frem slog det mig at det store åbne vinduesparti i køkkenet havde direkte indkig fra det store lyskryds ude på vejen. Når man kun står i en lille nederdel og stiletter ligger man mere mærke til sådan noget men jeg tænkte: det går vel nok, ingen kender mig her.

Han kom med et par glas hvidvin (nok lige frisk nok kl. 10:00 om formiddagen) og tog mig med hen foran det store vindue og spurgte mig om jeg synes om udsigten. Jeg svarede ja og vi stod og nød vinen i vinduet mens vi hyggesnakkede. Han begyndte at mærke på mine bryster og spurgte ind til om de var ægte eller ej og til det kunne jeg kun svare at de havde fået lidt hjælp for år tilbage. Han synes virkelig at de var flotte, specielt efter 2 fødsler.

Vi satte os ind i stuen i sofaen og begyndte at snakke, hvor han begyndte at massere mine bryster en smule mere intens. Han fortalte igen at han kunne virke ret stor for nogle kvinder men at vi bare tog det stille og roligt og at han gerne ville styre hvad der skulle ske og at han gerne ville starte med at forkæle mig i sofaen.

Jeg satte mig til rette i hjørnet af sofaen med spredte ben og Jørgen foran mig nede på gulvet. Han begyndte at kysse og slikke mine bryster, hvor han stille bevægede sig ned af min mave og endte mellem mine ben. Han kom med kommentaren: Du har nok gjort dig pæn hernede i dagens anledning hva.

Han brugte sin tunge og fingre rigtig godt og der gik ikke mange minutter før den første orgasme skyllede ind over mig og det var bare dejligt. Jørgen rejste sig op og tog sin skjorte af. Jeg satte mig op i sofaen og begyndte at åbne hans busker. Han stoppede mig et kort sekund og sagde igen, vi tager det bare stille og roligt.

Jeg var ret spændt og nysgerrig. Jeg fik åbnet hans bukser helt og kunne allerede se i hans underbusker at han havde ret. Jeg trak hans underbusker ned og blev faktisk lidt paf da den stod der halvstiv og pegede på mig, godt tyk og lang.

Jeg havde ligget i sofaen og tænkt at jeg nu skulle give ham en ordentlig suttetur når han havde slikket mig færdig men nu var jeg i tvivl om hvor meget jeg egentlig kunne sutte på den.

Han kunne godt se det på mig og han sagde igen, vi tager det stille og roligt. Han tog kærligt med sin hånd under mig hage og trak min mund hen mod hans pik. Jeg åbnede munden og han skubbede sit pikhoved ind. Normalt har jeg ikke noget imod at forkæle en god pik men her var jeg stadig helt paf over størrelsen så han begyndte selv at køre den ind og ud af min mund.

Jeg plejer godt at kunne tage en pik et stykke ned i halsen men det her virker umuligt tænkte jeg. Min mand kan jeg næsten tage helt i munden. Min mund står helt åben og han kan kun komme ca. en 1/4 ind. Og hvad så når han skal ind i min mis. Tankerne køre rundt i mit hoved da han spørger om den ikke skal havde en tur imellem brysterne.

Han sætter sig i sofaen med mig mellem sine ben og jeg begynder at gnide mine bryster op og ned om hans pik. Lige præcis der er jeg glad for at jeg har fået lavet mine bryster større for der kommer de da til sin ret og han nyder det også kan jeg se. Mine bryster bliver helt snasket til og jeg prøver igen at sutte ham med lidt mere gå på mod en før. Han fortalte, mens jeg suttede, at når man lige har vænnet sig til størrelsen griber man det an på en lidt anden måde og det har han faktisk ret i. Men selv om jeg prøvede synes jeg ikke at det lykkedes mig særlig meget bedre.

Han beder mig om at ligge mig i sofahjørnet igen med spredte ben. Han stiller sig på knæ foran mig og jeg kan bare se hans store pik, stiv og hård som skal ind i mig. Han siger til mig om jeg nu kan forstå hvorfor det er godt at jeg har født så jeg har nemmere ved at udvide mig og det kan jeg helt bestemt men er det nu osse så nemt for mig alligevel tænker jeg.

Vi er begge snasket så jeg tænker at det kun kan hjælpe når han skal ind i mig. Han gnubber sit hoved mod min mis og klistoris og det tænder mig. Han presser lidt på nu og jeg kan godt mærke at det strammer lidt. Han presser lidt mere på og pludselig smutter hans hoved ind og jeg får et lille chok og giver et spjæt som han griner lidt af men spørger om jeg er okay.

Hans hoved er inde og det strammer bare vildt meget dernede så han forholder sig stille og tager vores vinglas. Vi skåler og snakker lidt frækt mens jeg vender mig til den. Han stiller vores vinglas og presser sig nu stille længere ind og begynder at bevæge den stille ind og ud. Jeg føler mig en smule følelsesløs og meget varm ved indgangen til min mis men kan virkelig mærke ham inde i mig. Jeg glider længere ned i sofaen og bare nyder at han fylder så meget i mig. Han bevæger sig en del hurtigere og det føles rigtig dejligt. Jeg kan høre på mig selv at jeg stønner på en helt anderledes måde end jeg plejer, måske fordi han er så stor?

Pludselig stopper han og spørger om jeg har mod på at han prøver at presse sig helt i bund i mig. Jeg tænker shit, er han ikke næsten helt i bund nu??? Jeg er lidt befippet af liderlighed og svare, var, ja, hvad. Jeg rejser mig på mine albuer og kigger ned og kan se at han kun er lidt over halvt inde i mig. Jeg prøver at bevare fatningen og kigger frækt op på ham og siger: du kan jo prøve...

Jeg bliver på mine albuer og kigger ham dybt i øjnene mens han presser sig længere ind i mig. Han begynder at bevæge sig ind og ud af mig og for hver gang han bevæger sig ind, bliver det lige lidt dybere end foregående. Jeg begynder at stønne højlydt og kan mærke at det er som om at han fylder alt i mig at han faktisk er en del af mig.

Efter et stykke tid stopper han og beder mig om at kigge ned. Jeg ser at han nu er helt i bund og det føles bare virkelig godt. En meget varm, tung og dyb følelse fylder hele mit underliv. Han rækker mig mit vinglas og vi skåler igen mens han er helt inde i mig. Da jeg tager en tår af glasset spænder han lige i pikken og det gir et sæt i min krop og jeg spiller lidt vin på mine bryster. Han blinker til mig mens han drikker ud og her går det op for mig at han 100% er et rigtigt mandfolk, osse selvom at han er lidt oppe i alderen. Han har styr på tingene og på mig og her vil jeg gøre hvad han beder mig om.

Han trækker sig ud af mig og i de sekunder lige efter føles det som om at noget af mig mangler og at jeg er helt tom inden i. Han tager vores vinglas og beder mig om at følge med ud i køkkenet. Da vi kommer ud i køkkenet spørger han om jeg er sulten. Vi får os lidt hurtigt mad og fyldt vinglassene op igen. Jeg ringer lige hurtigt til min mor og spørger hvordan det går med den lille og det går fint.

Få sex i dag

Nu beder han mig om at stille mig foroverbøjet ind over hans spisebord i køkkenet. Jeg spørger til indkigget fra det store lyskryds og han troede at jeg kunne lide udsigten som han spurgte om tidligere. Jeg tænkte igen: ok ingen kender mig jo her. Han stiller sig bag mig og skal til at trænge ind da han siger: Og det er så her at dine stiletter kommer til sin ret.

Han skubber sig ind og jeg kan mærke at det strammer ret meget på ny men jeg vender mig meget hurtigere til det nu. Han bevæger sig hurtigere og hurtigere ind og ud og jeg stønner højere og højere. Jeg kigger ud af vinduet og ser der holder en bus ude i lyskrydset og tænker hvad nu hvis men jeg kan ikke helt overskue det og nyder bare at han boller mig så dejligt.

Efter et stykke tid trækker han sig ud hvorefter at han ville havde mig op og ligge på spisebordet. Han beder mig om at smide min nederdel så den ikke bliver svinet alt for meget til og han åbnede også vinduet. Vi skålede igen i vin hvorefter at jeg lagde mig op på bordet.

Han holdte mine ben mens han prøvede at trænge sig ind men jeg måtte hjælpe ham inden for da hans hænder var optaget. Denne gang kørte han den helt i bund i første hug og det var jeg slet ikke forberedt på, så et gav et sæt i mig og han smilte bare. Han bollede mig i et godt tempo og hvor hans pik kom helt i bund og så næsten helt ud igen. Lange gode bevægelser og jeg stønnede bare virkelig højt. Selvom jeg ville, kunne jeg ikke holde mund. Det var virkelig dejligt og jeg nød det virkelig.

Her siger han at han kan mærke at jeg virkelig er ved at vende mig til hans størrelse så han vil gerne havde at jeg prøver at sætte mig op på ham. Vi rejser os og han skubber sit spisebord til siden og placere en stol foran det store vindue. Han tager vores vinglas, sætter sig på stolen og beder mig om at sætte mig på ham med ansigt mod ham og ryggen til vinduet.

Jeg bestiger ham og sætter mig stille på ham. Tyngdekraften hjælper mig med at glide ned over ham men jeg synes stadig her at det strammer lidt men inden længe er jeg helt i bund og sidder på hans skød. Han rækker mig mit vinglas, vi skåler og han siger tillykke, du er nu selv nået helt i bund. Vi griner og pjatter lidt mens jeg stille begynder at ride ham til.

Jeg siger til ham at jeg plejer at kunne ride hurtigere men sagens omstændigheder gør at tempoet er lidt langsommere. Han griner og siger at han bare er glad for at være kommet i bund, det er ikke alle kvinder at der kan det i denne stilling.

Han beder mig nu om at rejse mig og hente min mobiltelefon. Jeg tænker hvorfor men gør som han siger. Han beder mig om at sætte mig op på ham igen så jeg har ryggen til ham og ansigt mod vinduet. Det gør jeg og glider ned om ham igen. Jeg rider ham lidt med min telefon i hånden hvor han pludselig beder mig om at ringe til min mand for at spørge hvordan det går.

Jeg spørger hvorfor det og han svare fordi jeg siger det. Jeg glider i bund på ham og ringer op til min mand. Noget i mig håber at min mand ikke svare sin telefon men det gør han selvfølgelig. Jeg begynder at snakke med min mand, hvor Jørgen læner mig tilbage så jeg ligger lidt tilbagelænet op af ham. Hans pik fylder virkelig i mig og han begynder at massere mit bryst med den ene hånd og massere min klistoris med den anden.

Jeg ved godt hvad der kommer til at ske inden for meget kort tid og jeg har allerede svært ved at snakke nogenlunde normalt med min mand og han skal bare slet ikke vide noget. Jeg er nød til bare at afbryde samtalen og ca. 30 sekunder efter får jeg en kæmpe orgasme. Imens prøver min mand ihærdigt at ringe mig op og jeg er så bange for at ramme den forkerte knap på telefonen mens jeg kommer.

Jeg kommer lidt til mig selv og slår Jørgen på låret og siger i sjov, hvor er du dum. Han griner og spørger om det ikke var frækt. Jeg svare jo men jeg er nød til at ringe op til min mand igen og forklare hvorfor forbindelse røg. Jørgen lover ikke at drille mere hvis jeg bare bliver siddende og rider lidt på ham under samtalen.

Jeg forklarer min mand at jeg jo får massage og at jeg bare har det så godt. Mens jeg snakker med min mand og samtidig rider Jørgen stille og roligt, peger Jørgen pludselig ud af vinduet og vinker. Jeg kigger ud og kan se at der holder en lastbil ude i lyskrydset med en mand der vinker ind til os. Jeg kan slet ikke rigtig koncentrere mig om alt det, min mand, Jørgen, stor pik, så jeg vinker osse bare af ren refleks. Han laver thumbs up til os inden han køre videre.

Jeg afslutter samtalen med min mand og Jørgen siger at han nu snart gerne vil komme i mig. Vi rejser os og skåler, hvor han siger at han jo osse spermer rigtig meget. Jeg siger at det er fint med mig. Jeg ligger mig på ryggen ind i hjørnet af sofaen igen og Jørgen ligger en del puder og tæpper under min lænd så min mis vender sådan lidt opad. Jeg spørger hvorfor og han fortæller at det er for at alt spermen ikke bare vælter ud af mig med det samme.

Han stiller sig til rette og presser sin pik ind i mig igen. Han boller mig i lange seje træk og jeg stønner virkelig højt. Det er som om at jeg bliver overrasket hver gang på ny over hvor stor han var. Han boller mig i samme tempo i et stykke tid hvorefter han pludselig kommer. Jeg kan mærke hvordan hans pik spænder op og pulser løs i mig. Hvor hvert ryk hans pik gir, trækker han sig en smule ud af mig.

Da han er færdig beder han mig om at blive liggende i et stykke tid. Han henter bagefter noget køkkenrulle til mig og da jeg rejser mig op løber der da lidt sperm ud af mig men ikke meget. Han finder vores glas og vi skåler mens jeg tager min nederdel på. Han finder min jakke og giver mig den på og vi krammer farvel.

Jeg går fra hans hus og ud på den store vej, hvor pludselig at jeg kan mærke at spermen begynder at løbe ud af mig og ned ad mine inderlår. Jeg prøver at gå hurtigere hen til bilen men jo mere løber der ud af mig. Det løber ned ad mine ankler og når mine stiletter, hvor jeg nu er ved at glide fordi det har lagt sig mellem mine fødder og stiletterne. Jeg bukker mig ned for at prøve at fjerne det med fingrene under fødderne men jeg synes at det bliver ved med at løbe ud af mig.

Jeg får skjøtet mig det sidste stykke vej hen til bilen og får lagt et tæppe på sædet inden jeg sætter mig ind. Jeg får åbnet min vinterjakke og kan se at mine ben, fødder og stiletter er smurt ind i sperm. Min mis er udvidet, varm, våd og øm. Jeg læner mit hoved tilbage et øjeblik og lukker øjnene og smågriner lidt.

Jeg køre hjemad med en rigtig god fornemmelse i maven og er glad for at jeg mødtes med Jørgen.

Tak Jørgen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 95 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.