BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er 50 og almindeligt brygget - god maskulin torso uden at være overdreven. Udadvendt men ikke selvhævdene.
Kort sagt en releativ almindlig anonym fyr. Jeg er pæn og kan se frække glimt fra sød kvinder i alle aldre.
Og nu til noget frækt.
Jeg synes unge piger er vildt lækre og deres nysgerrighed og åbenhed og det at de strutter at liv tænder noget og samtidig er det så forbudt for når man er 50 er man jo en gris når man faktisk godt akn se sexuelt på en ung kvinde eller hvad?
Jeg undlader at flirte men har af og til oplevet unge kvinder være ret udfordrende og da jeg er gift gør det det hele endnu mere forbudt - men deri ligger en fetish - det unge og det forbudte.
Og det tænder mig at møde kvinden i starten af tyverne men bare som fræk fantasi.
Når men min historie er at jeg på en sommerferie ved vesterhavet i 14 dage med famile og svigerfamile og så sker det. I nabohuset som vi allerede på anden dagen går forbi står en ung kvinde ude på vejen - jeg gætter på hun er med familen på ferie og vurderer hende til 20-25 år. Det viser sig at Rikke er 22. Da jeg passerer hende mødes vore blikke - og øjnene slår gnister og vi er i vores eget univers - vi ved begge hvad vi siger uden ord. Hendes krop er spændstig brysterne faste og hendes blonde halvlange hår og stærkt blå øjne sender mig helt væk. Jeg ænser hun står i nogle stramme cowboyshorts og en stram ornage tshit.
Jeg går med hele familen og må tage mig i at vende mig om. Vi passerer og jeg vågner og ser at alt er normalt ingen har set hvordan den unge kvinde tryllebandt mig. Vi går ned mod stranden - hendes blik forfølger mig og det svage smil. Den er helt gal. Nå men vi ligger på stranden og da vores børn er store og ikke med har vi ingen forpligtigelser så jeg får hurtigt drukket et par øl og ligger dovent på ryggen og smiler - livet er skønt. Jeg fornemmer at alle er på vej i vandet men føler ikke trangen og ligger alene tilbage mens de andre vader de 200 meter der er ned til vandkanten.
Mens jeg har åbnet den tredie øl sker det - en bold kommer susende og vælter min øl - jeg sætter mig op og ser op på den unge kvinde "Undskyld jeg kom til..." da hun ser det er mig smiler hun bredt og udbryder "Hej igen - treode du forsvandt for altid" Jeg smilede og skævede nervøst mod kone svigerfamile og så de var langt væk.
"Hej smukke - jeg lå netop om drømte om dine smilende øjne og drilkse mund" sagde jeg og følte mig pludselig klam og smiskende og tænkte jeg lød som en desparat stodder der samlede på unge kvinder - men det var jo sandt - jeg lå og dagdrømte om netop hende.
"Hej" sagde hun igen "Jeg hedder Rikke" Jeg gav hende hånden "Hej Rikke jeg hedder Jens"
Hun sagde "Ja jeg er her med familen - mine forældre og deres venner - hvad med dig?" Jeg smilede "kone og svigerforældre og svigersøn med kone" Hun så skuffet ud "Øv jeg troede på en eller anden måde du var single" Jeg smilede og sagde "det er jeg jo lige nu" Hun sagde "Undskyld forresten med den øl dér" jeg slog det hen men hun sagde "Aih giv mig da en mulighed for at se dig igen og giv dig øl"
Jeg så på hende og hørte mig selv sige "aldersforskellen og det at jeg er gift gør det lidt svært for os at ses ikke"
Hun kiggede frækt på mig og sagde "Find mig hvis du vil?" så tog hun bolden og løb.
Jeg lå og smilede og blev bekræftet af etm førstehåndsindtryk: hun var sød smuk kvik og fræk og flirten var uskyldig men osede af en fræk kvinde der ville "lege".
Fra det øjeblik havde Rikke besat mig jeg var en zoombie da de andre kom op fra vandet - kunne ikke løsrive mig - måtte se hende - hvordan.
Heldigvis var der tur til skagen og turen tog helke dagen og så fik jeg voldsom migræne og sendte dem afsted.
De tog den ene af bilerne og var dårligt væk for jeg susede ud på vejen og spejdede. Rikke var ikke i syne - måske på stranden. Jeg sneg mig gennem haven i vores hus ind på nabogrunden - der var intet skel bare små nåletræer. Der lå hun og solede sig - topløs. Min pik rørte på sig - fuck hvor var hun lækker - alt skreg for bare at løbe ind og tage hende. Familen var der også - fandens...
Når en mand er vækket handler han hurtigt - jeg fandt hurtigt en bold og sneg mig retur og på et tidspunkt var tre gået ind og kun Rikke og moren eller en veninde lå udenfor - jeg sigtede og kastede - bolden ramte den anden kvinde og jeg skjulte mig. Skulle jeg give mig tilkende eller lade Rikke regne signalet ud? På den anden side ville det måske være kvinden der kom ind for at se hvorfra bolden stammede - jeg kunne se de to kvinder grine og så virkede det som om Rikke fattede signalet. Hun rejste sig op og tog bolden fra kvinden og forklarede at hun ville aflevere bolden.
Jeg gik lidt ind i mellem træerne så vi ville mødes uset.
"Hej Jens - det var hurtigt du ville sig mig" grinede Rikke. Jeg sagde "ja familen ville til skagen hele dagen og noget fik mig til at blive hjemme"
Hun så nysgerrigt på mig "Jah?" Jeg så på hende "Okay - skule vi have den øl eller hvad?" sagde jeg så og Rikke smilede "Du er ret sød Jens og jeg siger ikke nej" hun forklarede at hun lige ville gå ind og sige hun ville gå en tur i klitterne - så ingen undrede sig over hvor hun blev af.
Jeg gik ind og pludselig tænkte jeg over hvad fanden jeg lavede og grinede - det her var så vildt og jeg kunne mærke at det var Rikke der æggede mig så voldsomt at al fornuft sivede ud - jeg så øjnene, smilet de faste bryster - blev helt svimmel - fuck hun kunne sno mig.
Nu kom hun - mit hjerte hamrede og jeg opførte mig virkelig som en hund i et spil kegler. Heldigvis kunne jeg mærke at min nervøsitet ikke afskrækkede hende - hun synes bare det var chamerende. Jeg havde følt mig mere mandig i andre situationer og her stod foran en ung kvinde som jeg burde kunne håndtere - ja hvis ikke lige denne kvinde havde fat i mine nosser - jeg var forelsket og liderlig på een gang det var simpeklthen en tilstand jeg ikke havde oplevet i mange år - Rikke vækkede drifter i mig og jeg var en anden mand.
Jeg fandt to øl og det hjalp da vi satte os i græsset. Jeg fik fortalt hende hvordan jeg følte og mærkede hvordan hun lyttede og hendes kinder fik farve og da jeg var færdig sagde hun "Jens du har også ramt mig" Vores øjne mødtes og jeg tog hendes hånd - vores fingrede flettede ind i hinanden - blodet brusede om kap med vesterhavet i det fjerne. Vi sad og holdt om hiananden det var romantisk og jeg mærkede en varme min pik rørte på sig det kærlige møde blev varmere - Rikkes sensualitet blev mere markant jeg mærked også et skift i hende - åndedraget blev tungere vores hede blikket mødtes og da hun lukkede øjne halvt fandt vores læber hianden. Vores tunger legede og vores våde kys varede længere end jeg husker jeg nogensinde har kysset nogen. Hendes vejrtrækning blev tung og stødvis og hun gnubbede sit skød mod mig jeg fik løsnet hendes shorts og trukket hendes trusser med ad og t-shirten smed hun selv - mens jeg flåede mine short og tshirt af. Jeg sad på jorden da hun lagde sig på knæ foran mig og kyssede mig mens hun gnubbede sin fisse momin mave og brystkasse. En veltrimmet fisse med lyse hår - snart slikkede jeg hendes bryster inden jeg lagde mig under hende og trak hendes skød ned over mit ansigt og slikkede hendes våde strammen lækre fisse - de flotteste lyserøde skamlæber der skinnede af saft sanrt gned hun sig rytmisk op ad mit ansigt - mit korte skæg må have gjort hende rød men lige nu virkede det som om den kradsende følelse bare var dejligere og dejligere hun lænende sig frem og jeg mærkede hendes læber lege med min glans - hun slikkede min pik mens hun klynkede om mere og gnubbed fissen hårdere og hårdere til hun fik en orgasme i flere krampetræk - jeg fik skubbet hende ned og laged mig ved siden af hende og fra siden førte jeg min pik mod hendes fisse - hun gispede og kunne næsten ikke sprede benene efter orgasmen.
Vores øjne mødtes mens jeg langsomt trængt op og med et "ooohhh" forstod jeg at hun kunne lide det. Jeg smilede "Du er sindsyngt lækker - jeg nyder at ligge her med min pik langt oppe i dig" hun bed sig i læben "Du må godt sprøjte i mig" Jeg begyndte rytmisk af kneppe hende og jog vildere jeg gjorde dets mere nød hun det og da mine fingre nu legede med hendes klit skreg hun "Åhhhh Jens - Sperm i mig - Nuuuu"
Jeg kom sammmen med hende i tunge udladninger spermede jeg i hendes villige fisse og hun stønnnede "åhhh hvor dejligt min skat - lov mig vi gør det igen du skal spøjte i alle mine huller" Vi lå og kyssede og hun fnisede "Og nu skylder jeg to-tre øl så vi kan ikke stoppe her"
Vi satte os op og jeg hentede nye øl - vi sad og nød hinandens kærtegen og talte om vores liv og snart fandt jeg ud af at vi boede i københavnsområdet begge to - vi så på hinanden og blev enige om at vi nok ikke var færdige med hinanden efter 14 dage.
Inden Rikke gik ind stod vi og omfavnede hianden og hendes hånd legede med min pik - hun var en fræk kvinde og jeg kunne mærke at det her møde ville jeg aldrig glemme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 45 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.