BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Flaskehalsen af mennesker, som presser sig ind af den lille åbning i 6A, bliver mindre og mindre. Du undrer dig hver gang over at så mange mennesker kan komme ind i en enkelt bus. Men så står man til gengæld også tæt, meget tæt! På grund af kulden har folk taget tykke jakker på og det giver ikke ligefrem mere plads. Du klemmer dig ind gennem døren og forbi chaufføren ”Puha, som kom jeg alligevel ind” tænker du. Du når ikke meget længere end til chaufføren før bussen er proppet med mennesker. Du står i gangen lidt bag chaufføren midt i rækken af mennesker. Bussen starter og du griber ud for at holde balancen og fanger et håndtag. Du får et skub af en person bag dig, som ikke nåede at holde fast. ”Undskyld” hører du en ung mand stemme sige. Du kigger hurtigt over skulderen og kigger ind i mine blå øjne. Du smiler let og kigger hurtigt væk igen. ”Haps” tænker du og lader tankerne flyde. Du ænser ikke de andre mennesker omkring dig, men tænker kun på hvordan du kunne bruge den unge krop bag dig.

Du bliver revet ud af dine dagdrømme da du mærker en hånd på dit baglår. Du stivner og stirrer ligefrem. ”Er det mon tilfældigt? Hvis hånd er det?” Hurtigt finder du ud af med dig selv, at det må være min hånd. Dine trusser, som i morges var helt rene, begynder nu at få en stadigt større våd plet. Du kan tydeligt mærke det, men forsøger dog ikke at hindre det. Din vinterjakke dækker din røv, og hånden bevæger sig langsomt op af dit baglår og lidt ind mod inderlåret. Den fortsætter op og når underkanten af din balde og bevæger sig op langs din velformede røv. Det gyser i din krop og du kan mærke hårene rejse sig på dine arme. Det er i den grad pirrende. Du har ingen fornemmelse for hvad der sker omkring dig, udover den hånd. Den baner sig ved ned af dine balder igen og fortsætter nu ind mellem dine ben. Du letter lidt på fødderne imens du udbryder et støn. Du tager hurtigt hånden for munden og bliver pludselig klar over at du står i en tætpakket bus. For fanden hvor kunne du godt tænke dig at blive kneppet nu. Du skyder røven lidt tilbage mod mig, og min hånd trykker mod din fisse uden på dine bukser. ”RIGSHOSPITALET” siger kvindestemmen i bussen. ”Pis, lort, røv. Nu var det lige så godt” tænker du. Men du forlader bussen sammen med flokken. På vej ind mod hospitalet kan du ikke lade være med at tænke på mig. Bare en enkelt hånd uden på dine bukser var nok til at gøre dig godt våd. Du kan tydeligt mærke dine våde trusser, som gradvist bliver koldere, mens du går i det iskolde vejr. Du ankommer til undervisningslokalet og dine tanker kommer hurtigt på andre tanker, og du glemmer langsomt alt om busturen og min hånd.

Det er blevet frokost og du er gået med dine kollegaer til kantinen. Du står i kantinen og tænker over hvad du skal vælge, da du opdager at dine kollegaer er væk. Du kigger rundt, men bliver hurtigt afbrudt da et par hænder tager fat om livet på dig. Du udstøder et lille hvin i forskrækkelse. ”Kom med mig” hvisker en ung mandestemme i dit øre. Som et lyn slår liderligheden ned i dig. ”Det er stemmen fra bussen!” tænker du. Jeg tager dig med igennem indgangshallen og over mod elevatorerne. Vi træder ind i elevatoren og dørene lukkes. Du bliver presset op af væggen af min krop og mine hænder tager fat om dine håndled og låser dem fast over dit hoved. Jeg kan holde dem med en hånd. Min frie hånd finder ned i dine bukser og under dine trusser. ”Nu skal den billige luder snart straffes” siger jeg hårdt imens min hånd finder vej ned mellem dine ben og to fingre hurtigt glider op i din våde fisse. Du stønner højt da mine fingre glider langt op i dig. Jeg trækker dem ud og gnider dem groft frem og tilbage på din fisse. De er sjask våde og glider som smurt. Jeg trækker min hånd op lige inden elevatoren siger ”bing” og dørene åbnes. Jeg tørrer min hånd af i mine hvide hospitalsbukser og følger dig ud af elevatoren. Du virker lidt rundt på gulvet og er tydeligt stangliderlig.

”Vi skal herind” siger jeg og peger på en dør. Du skubber døren op og træder ind i linneddepotet. Jeg lukker døren efter mig og du når lige at se sygeplejerskerne vandre forbi på gangen udenfor. Rummet er fyldt med en masse hylder, hvor der ligger hospitalstøj. ”Sæt dig” beordrer jeg straks. Du ser en skammel stå ovre i den ene side og sætter dig på den. Du kigger på mig og ser bulen i mine hospitalsbukser. Jeg knapper de nederste knapper i min kittel op og du ser nu bulen endnu tydeligere. Jeg trækker bukserne ned og min tykke pik springer frem. ”Sut den” beordrer jeg og vifter med pikken foran dit hoved. Uden at tøve gaber du over min pik og tager den i munden. ”mmm…” ”hmmm” Uhmm” kommer der af lyde fra dig imens du lystigt sutter på mit mørkerøde pikhoved. Du kigger mig i øjnene imens du rækker tungen ud og balancerer pikhovedet på den. Langsomt kører du tungen rundt om hovedet uden at slippe mine øjne af syne. Du sluger dit spyt og min præsæd. Med næsten lukkede læber tager du mere og mere af mit pikhoved i din mund. Du sørger for at holde læberne stramt omkring mit lem imens dine hænder kærtegner mine lår. Du tager mere end bare pikhovedet i munden nu. Du fortsætter ned over skaften og mærker det tykke pikhoved komme dybere og dybere ned i din hals. Dine hænder har nu fat omkring mine hofter og bevæger sig ned til mine balder. Du tager fat i dem og begynder langsomt at bevæge din mund frem og tilbage på min pik. Du forsøger stadig at holde læberne så stramt som muligt. ”mmm ja sut min pik din beskidte tøs”. ”Vis mig hvordan du bruger din mund, din luder” stønner jeg imens du taktfast forsøger at suge sæden ud af min pik. Du tager hånden til hjælp og arbejder med mit skaft imens din mund fokuserer på hovedet. En blanding af savl og præsæd løber ned af dine kinder og dine øjne løber. Din krop banker af liderlighed og du mærker dit skød skrige. Du vil have den unge pik dybt op i dig. Du vil mærke ham banke op i dig og mærke ham sprøjte sin sæd i din våde fisse. Alle spekulationer om beskyttelse og børn er glemt.

Jeg trækker min pik ud af din mund og tager fat i dit røde hår. ”strip for mig, din møgso” siger jeg og kaster dig væk fra stolen. Jeg sætter mig ned og tager kitlen helt af. Du ved ikke helt hvad du skal gøre, og står lidt forvirret og kigger. Jeg tager min kittel af og dine øjne fanger min veltrænede overkrop og min stive pik. Du forstår hurtigt at du må arbejde for den pik. Hurtigt for du trukket din bluse af og sætter dig på mine lår imens du åbner din BH. Du lader BH-en falde og dine hårde brystvorter står og peger lige mod mig. Jeg tager den ene i munden og sutter på den. Du sukker dybt og mærker en let krampe i dit understel. Du rejser dig igen og tager fat om dine bryster. Du ælter dem imens du kigger på mig og stønner liderligt. Du fører sensuelt dine hænder ned af din mave og åbner dine bukser. Du vender dig om imens du trækker dem af. Du bukker dig ned og lader mig se din våde plet ud for din fisse. Du kærtegner din fisse uden på dine trusser og stønner frækt af lyst. Du vender dig om og står med front mod mig. Jeg har taget min pik i hånden og leger med den i mens jeg nyder synet af dig. Du trækker dine trusser af og løfter dit ene ben op på en af hylderne. Din fisse åbner sig som en blomst og du lader forsigtigt en finger glide ned mellem dine skamlæber og op i din våde hule. Du trækker fingeren ud og sutter lystigt på den. Smager dine egne safter. Du lader den våde finger køre cirkler omkring din ene brystvorte og stirrer liderligt på min glinsende pik.

Du vender dig om og ligger dine hænder på tøjet på hylden. Du bukker dig forover og stiller dig med let spredte ben. Med en hånd giver du din ene balde et smæk. Du stønner ekstra højt for at tirre mig. Du trækker din balde til side og åbner for begge dine huller. Du får et lille chok da du mærker min hånd på din hånd. Jeg overtager kontrollen over din balde og med begge hænder har jeg et godt tag i dem. Du rykker lidt frem og læner overkroppen på hylden. Du mærker dine stive brystvorter mod det ru stof. Min stive slimede pik bevæger sig rundt mellem dine ben. Men den bevæger sig dog målrettet op mod din revne. Det varme tykke hoved hviler nu mod revnen. Du mærker dine safter, allerede nu, løbe ned af dine lår. Langsomt fortrænger min pik dine skamlæber og forsvinder cm for cm ind i dig. Men til din store ærgrelse stopper den 5-6 cm inde i dig. Frustreret pruster du og jeg svarer ved at give dig et hårdt smæk. Du skriger. For hvert skrig får du endnu et slag. Der går adskillige slag før du lærer at tie stille. Det bliver heller ikke bedre at dine balder bliver mere og mere følsomme. Imens dine balder får smæk knepper jeg dig i små stød uden at komme ret dybt. Men dine skamlæber bliver derimod behandlet intenst af den tykke kant på mit pikhoved. I et hårdt stød banker jeg i bund. Det var forløsningen. Du skriger din orgasme ud imens det meste af din krop bliver skubbet ind på hylden. Hele din overkrop fra navlen og opefter ligger på hylden. Heldigvis er der tøj mellem dit hoved og væggen, fordi for hvert stød bliver dit hoved banket ind i væggen, og det er hårde stød. Jeg knepper dig hårdt og dybt. Du får alt hvad du længes efter og der går heller ikke længe før du skriger endnu en orgasme ud. Min tykke unge pik knepper din fisse, som den ikke er blevet kneppet længe.
”Det kan du godt lide hva, din billige luder” stønner jeg og støder pikken brutalt op i dig. Jeg løfter dit ene ben og trænger om muligt dybere op i dig. Jeg knepper dig nu lidt skævt, og du mærker tydeligt min pik presse sig mod din skedevæg. Jeg vender dig om, løfter dine ben op på mine skuldre. Din overkrop hviler stadig på hylden. Men du kan ikke se fra mit bryst og op, på grund af hylden over dig. Du kan kun se min mave og mit stive lem som trænger op i dig igen. Din lænd ligger på en klump tøj, så min pik får en god vinkel. Du griber febrilsk fat i tøjet ved siden af dig og klemmer hårdt sammen om det imens du skriger. ”oh shit… ja ja ja” råber du imens min pik rammer dit G-punkt. Orgasmen bruser i din krop og jeg kan mærke det i dine ben. De klemmer sammen om min hals i små ryk. Men orgasmen synes ikke at stoppe. ”Nu skal du have fyldt din beskidte fisse med sæd” stønner jeg. Du troede ikke det kunne blive værre, men du tog fejl. Min pik banker nu hårdere op i dig og skrigende, mærker du min tykke pik pulsere. Din orgasme bliver overtaget af en ny og kraftigere orgasme som klemmer sammen om min pik og modtager min ladning. Lange kraftige sprøjt bliver sendt af sted dybt oppe i din livmoder, i en blanding af skrig og støn.

Efter at have fyldt din fisse med sæd, trækker jeg mig ud. Jeg kigger på dig og smiler, hvad skal der mon nu ske? ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.