BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg smutter lige på toilettet, siger du. Vi andre sidder ved bordet og er godt igang med at fejre nytårsaften med diverse selskabslege og champagne. Du er væk længe, og det virker ikke til at de andre bemærker det. Jeg lister mig ud til toilettet og opdager en lille sprække i døren. Det ville være for meget ligefrem at stå og lure på dig, mens du er på toilettet, tænker jeg. Men jeg hører pludselig et dybt suk, eller måske et lille støn, derindefra. Jeg kan ikke dy mig og sætter øjet op foran sprækken. Jeg kigger rundt og ser dig sidde på toiletbrættet. Du har spredt benene og er igang med at arbejde intenst med din klit. Jeg kan høre dine små støn gennem døren og bliver hurtig tændt. "Du kan ikke optage toilettet hele dagen" råber jeg. "Jeg kan se at du panikker og skynder dig at trække nederdelen op. Du trækker ud og åbner døren. Men du har i farten glemt dine trusser. Da du kommer ud trækker jeg dig med ind på toilettet og låser døren. "Nå, så du er en rigtig frækkert hva?" Siger jeg og fører min hånd op af dit lår og ind under din nederdel. Du kigger på mig lidt skræmt og chokeret. Min hånd når din fisse og en finger glider ind mellem dine skamlæber. Du er sjask våd. Min finger fortsætter op i din fisse og dine ben nærmest skælver. Du var tæt på at komme da jeg afbrød dig, og orgasmen er ikke langt væk kan jeg mærke. "Jeg synes du skal fortsætte hvad du var igang med" siger jeg. Du kigger forvirret på mig og ved ikke om du skal grine eller græde. "Vi kan jo ikke have at jeg fortæller de andre, hvor liderlig du er, vel?". Du ryster på hovedet og sætter dig på toiletbrættet. Du trækker din nederdel af og spreder dine ben igen. Udsigten til din glatte unge fisse er skøn. Du finder hurtigt din klit igen og fortsætter din onani. Jeg åbner mine bukser og lader min stive pik springe frem. Jeg begynder langsomt at lege med den imens jeg observere dig. Jeg kan ikke blive ved med kun at stå og kigge.

Jeg beder dig om at rejse dig. Lidt modvilligt rejser du dig, og kigger spørgende på mig. "Hvad?" hvisker du. Jeg fører dig hen til håndvasken og løfter dig op på marmorbordet ved siden af. Jeg spreder dine ben og ser hvordan dine skamlæber åbner sig. Jeg kan se op i din råde skede og kan se din safter skinne i lyset. Jeg presser min tunge mod dit hul og bevæger den rundt. Spidsen af min tunge bevæger sig rundt lidt inde i din fisse og du nyder det. Du forsøger ikke at lave en lyd. Men det varer ikke længe før du giver slip og begynder at stønne. Jeg slikker op langs dine skamlæber indtil jeg når din klit. Jeg kigger op mod dig og kan se, at du har taget fat i dine bryster og klemmer de hårde brystvorter. Spidsen af min tunge kipper frem og tilbage på din klit. Jeg masserer imens dit mellemkød og kommer ind i mellem til at føre mine fingre op i dig. Du stønner dybt hver gang. Jeg bevæger min hånd ned af dit mellemkød og en våd finger glider op i dit bagerste hul. Du kigger brat på mig med store øjne. Men som svar suger jeg din klit hårdt ind i min mund og du opgiver i et lille skrig. Min finger glider helt i bund og begynder at bevæger sig rundt oppe i dig. Men du er ikke tilstede. Du sidder uroligt og klemmer dine bryster febrilsk. "bliv ved, bliv ved !" stønner du. Og det har jeg sandelig tænkt mig at gøre. Du kommer i et skrig, som burde være højt nok til at de andre gæster havde hørt det.

Jeg slikker din fisse ren og giver dig et kys så du kan smage dig selv. "Nu er det tid til at du skal have pik" hvisker jeg i dit øre og trækker dig ned fra bordet. Dine ben er stadig lammede efter orgasmen så du falder lidt sammen og ned på knæ. Jeg tager fat om din hage og løfter den op. "Sig ahhh" siger jeg. Du adlyder og får straks munden fyldt med min pik. Man kan nu se at du er en liderlig tøs, der hungrer efter pik. Du sutter pikken sultent og tager den dybt. Du forsøger nærmest at suge sæden ud af den. Jeg lader dig arbejde med den længe og nyder synet af dit kønne ansigt som arbejder med min pik.

Jeg trækker mig ud af din mund og beder dig om at rejse dig. Jeg trækker dig med over til toilettet og sætter mig på brættet. Med ryggen mod mig går du ned i knæ så min pik bliver omkranset af din våde fisse. Du glider lige op og ned et par gange før min pik kan komme helt i bund i din stramme fisse. Herfra går du i selvsving og rider mig i et hårdt og bestemt ridt. Jeg tager fat om dine gyngende bryster og ælter dem. Jeg trækker dig lidt tilbage så jeg kan nå din klit. Jeg begynder forsigtigt at nulre din klit imens du rider mig. Efter min pik har banket sig op i din stramme fisse 10-15 rigtig hårde og dybe stød stopper du. Med min pik helt i bund udbryder du "Hårdere!" og hentyder til mine fingres leg med din klit. Jeg trykker hårdere og bevæger mine fingre hurtigere rundt på din klit. Jeg kan mærke din fisse rytmisk trække sig sammen om min pik. Pludselig udbryder du et skrig, og din fisse forsøger at klemme min pik af. Du læner hovedet tilbage og kigger op i loftet "Fuck det var godt" siger du. "Jamen du er slet ikke færdig endnu" svarer jeg og skubber dig væk fra mig.

Som beordret læner du dig op af vasken og vrikker med din røv foran mig. Du svajer i ryggen så jeg kan se op i din fisse. Du kigger på mig igennem spejlet "Kunne du ikke tænke dig at kneppe min stramme fisse?" spørger du frækt. Jeg svarer ved at smække din ene balde og føre mit tykke pikhoved ind mellem dine skamlæber og op i dit indre. Langsomt trænger jeg dybt op i dig og trækker mig ud igen. Sådan fortsætter jeg ganske langsomt. Du er frustreret og vil bare kneppes hårdt nu. Men du får ikke din vilje. Med to fingre fylder jeg dit bagerste hul ud og du udbryder et lille skrig. Jeg knepper dig hurtigere og hurtigere. Og efterhånden kan mine fingre også kneppe dit bagerste hul. Jeg kigger i spejlet og ser dine liderlige øjne og dine bryster, som gynger i takt med mine stød. Jeg hiver fat i dit hår og knepper dig hårdt, som du gerne vil have det. Du lukker øjnene i nydelse. Det varer ikke længe før din stramme lille fisse bliver pumpet fuld af min sæd.

Jeg trækker mig ud af dig og ser sæden løbe med ud. "Så nu burde du have fået stillet nogle af dine behov" siger jeg og blinker til dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.