BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sommeren var kommet, og solen bagte ned fra en skyfri himmel. Jeg havde fri og gad ikke sidde inde i lejligheden. Så jeg satte næsen mod den nærliggende park. Det var tidligt om formiddagen så der var ikke mange mennesker, et par joggere, nogen der luftet hund, men ikke mange andre.

Jeg smed mig på græsset og nød min fridag. Jeg døset lidt hen, men vågnet ved en rumsteren et par meter væk fra mig, jeg vendte hoved og fik øje på en ung pige i en hvid kjole. Hun var ved at smide et tæppe ud på græsset, hun satte sig og tog kjolen af – hun var kun iført BH og g-streng nu, hun var slank, allerede brun, lange ben og faste flotte bryster.

Jeg vendte tilbage til min egen verden og lukket øjende. Jeg blev hevet tilbage til virkeligheden et øjeblik efter – den unge pige stod ved siden af mig og spurgte om ”jeg vidste hvad klokken var?”, jeg svaret hende, hun smilte, sagde ”tak”, og gik så tilbage til sin plads i solen.

Jeg var blevet tørstig og havde ikke taget noget at drikke med, men en kiosk lå lige rundt om hjørnet. Jeg rejste mig og gik forbi pigen, da jeg var foran hende stoppet jeg op og spurgte hende ”om hun ville have noget med fra kiosken?” - ”ja, tak” svaret hun mig - ”en flaske vand” forsatte hun. Jeg smilte og gik til kiosken.

Jeg kom tilbage kort tid efter og gav hende vand flasken, hun spurgte mig ”hvor meget den havde kostet?” og rodet med sin pung, men jeg ville hører tale om det! Jeg giver denne flaske vand. Pigen tilbød mig at sætte mig ved siden af hende, jeg havde også købt lidt frugt som jeg spurgte hende ”om hun ville have noget af?”.

Der sad vi så i solen, hende kun i undertøj, mig kun i jeans og t-shirt. Vi drak vores vand, og delte lidt frugt. Pigen var fra Jylland, hun holdte ferie hos noget familie der boede her på Sjælland, i København. Pigen var kun 20 år – jeg måtte lige synke engang da jeg fik det af vide, da jeg er 14 år ældre end hende.

Vores samtale forsatte, og vi begyndte at flirte – det tog til mere og mere. Jeg lod min hånd rører hendes nøgne skulder, hendes bare lår, og jeg blev ikke afvist, og hun gengældte med berøringen. Hun smilte, lagde hoved på min skulder, grinet af mine dårlige vittigheder og puffet til mig, vi var som to teenagere der i parken.

Der opstod en pinlig stilhed på et tidspunkt, vi vidste begge to hvad vi havde lyst til, men ingen af os turde sige det, eller tage det første skridt, men så tænkte jeg ”til helvedet med det!”. Jeg vendte mig mod hende og kysset hende, først blidt kun på læberne, så dybere så vores tunger mødtes, hun smagte vidunderligt.

Vi forsatte med at kysse og det blev mere og mere intenst, vores åndedræt blev tungere, vi var begge to godt liderlige nu. Jeg hvisket ”om hun havde lyst til at jeg kneppet hende?” og hun visket tilbage ”du aner ikke hvor meget lyst jeg har til at du knepper mig!”. Jeg kigget mig omkring, parken var næsten tom, jeg fik øje på nogen tykke buske ikke langt fra hvor vi sad. Jeg tog hendes hånd og vi hurtigt gik over imod dem.

Inde i buskende, fik jeg hevet hendes trusser af, hun var helt glat med den smukkeste fisse jeg nogensinde havde set, hun var også våd. Jeg begyndte og slikke hende, og hendes fisse var lige så velsmagende som hendes mund. Pigen stønnet svagt, hun nød min tunge, og jeg nød hendes glatte, smukke, våde, unge fisse. Jeg lod en finger kører op i hende, aldrig havde jeg mærket en fisse så stram og snæver, jeg kunne ikke vente med at stikke min pik op i hende. Pigen kom i en blid orgasme.

Jeg trak min tunge og mine læber væk fra hendes fisse, rejste mig op, skubbet hende ned på knæ og åbnet mine bukser. Pigen kigget med store øjne på min allerede helt stive pik, hun kigget op på mig og smilte, for så at sætte læberne rundt om pikken, hun lod sin tunge lege med pikhoved, lod sine lange fingre lege med mine tunge nosser. Jeg lod mit hoved falde bagover og nød den unge piges behandling af mig. Jeg måtte stoppe hende efter 10 minutter ellers ville jeg havde spermet lige der, det var for dejligt det hun gjorde ved mig!

Jeg kom i tanke om at jeg ingen kondomer havde, men pigen var ligeglad. Hun var ”på pillen” som hun sagde. Det var nok ikke det klogeste at have ubeskyttet sex med en pige jeg havde kendt i en halv time - 45 minutter i en park, men min liderlighed overgik min forstand.

Pigen lå på ryggen foran mig, jeg lagde mig ned til hende og lod min pik glide op i hende, hun stønnet og hvisket ”du er dejlig stor, du føltes rigtig skøn inde i mig”, jeg svaret hende med nogen dybe støn, og begyndte at kneppe hende i lange dybe stød, det var helt fantastisk! Jeg havde hendes lange, glatte ben i mine arme, hendes blød skønne lår i mine hænder. Jeg kysset hende, suttet på hende tunge, og hun på min. Jeg slikket hendes bryster og hals, suttet på hendes brystvorter … Jeg kneppet hende hårdere og hurtigere, hun begyndte og lege med sin klit og hun kom igen, denne gang mere voldsomt.

Jeg rullet om på ryggen, og pigen satte sig ned over min pik. Hun begyndte og ride mig, hun tog pikke helt i bund. Jeg havde et godt tag i hendes baller, så i hendes hofter så jeg kan kunne styre farten. Pigen kigget ikke på mig, men kun på min pik der blev slugt af hendes grådige fisse. Vi stønnet højt nu, så højt at folk måtte kunne hører os, men vi var ligeglade.

Pigen rejste sig en smule, pikken svuppet ud af hendes fisse, hun rykket sig lidt frem og styret min pik mod hendes røv. Jeg kunne ikke fatte det ”ville hun tage min pik i røven?!” tænkte jeg, og ja, det ville hun. Hun sad stille et øjeblik mens hendes røvhul vænnet sig til størrelse og begyndte så igen at ride mig, min pik gled helt i bund i hendes røv, det var så dejligt at jeg næsten begyndte at klynke.

Hun stønnet og prustet, pigen. Hun leget med sin klit og hun kom for tredje gang! Nu var det så min tur til at komme, jeg fik hende vendt om på alle fire med hendes skønne pariser røv i vejret, jeg styret pikken op i røven på hende og begyndte at gennem kneppe hende. Jeg fik fat i hendes hofter og satte tempoet op. Jeg kneppet hende hårdt og dybte, helt op i røven på hende ”jeg kan mærke det i min mave” sagde hun stønnede ” det er så dejligt! Bliv ved! Knep mig! Det er sindssygt dejligt, fuck ja!” forsatte hun.

Jeg kunne ikke mere og begyndte at tømme nosserne op i røven på hende, en stor ladning sperm fyldte hende røv, mens jeg gispet efter luft og blev næsten helt svimmel. Jeg faldt sammen oven på hende. Vi lå lidt og fik vejret, så tog vores tøj på og gik ud på græsset igen.

Det var ikke meningen vi skulle ses igen, det var vi begge indforstået med, dette var et engangsknald i parken – ikke andet. Vi sagde farvel, og jeg gik i retning af min lejlighed, men jeg lidt derfra kunne jeg ikke dy mig, jeg vendte mig og spurgte hende ”hvad hedder du egentlig?” … Pigen smilte og svaret ”Betina”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.