BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Til hverdag boede jeg i New York – USA, hvor jeg arbejde som fotograf og nogen gange også som skribent for flere internet magasiner. Jeg havde ikke være hjemme i Danmark i over et år, men nu skulle det være tid til at vende snuden hjemad i nogen måneder, og nyde den danske sommer som jeg huskede den.

Jeg lånte en vens lejlighed på Frederiksberg, tæt på Frederiksberg Have. Lige havde jeg landet i hyblen før end jeg rendte ind i min overbo for de næste par måneder – hun hed Mia. Mia var en ung slank pige på 19 år, langt lyseblondt hår helt ned til lænden, grå øjne, solbrun, et stort hvidt smil, omkring de 180 cm høj – med store faste bryster jeg kunne skimte igennem den hvide bomulds sommer kjole hun havde på da jeg rendte ind i hende på trappen, i opgangen.

Jeg var lige blevet færdig med morgen træning, bad og mad, og var nu på vej ud i det sommervarme København. Jeg stod og låste døren da hun kom 'hoppende' ned af trappen, ”Hej!” sagde hun højt og stoppede op med et smile på de fyldige læber, et kast med håret sendte duften af hendes parfume lige i næsten på mig. Jeg var vant til at omgås modeller og smukke kvinder, men Mia tog alligevel pusten fra mig, jeg havde glemt alt om hvor smukke og dejlige de danske unge piger kunne være. Jeg smilte tilbage til Mia og svaret hende med et ”go' morgen!”. Vi indledte en kort samtale om hvor min ven (Peter) var henne, om han var flyttet, om hvem jeg var, om hvem hun var … Da alt dét var faldet på plads, fulgtes vi ned til gaden hvor Mia hoppet på sin cykel, og jeg tog af sted på gå ben ind imod Kbh.

Sådan gik de næste par uger, mig og Mia mødtes på trappen, på ud eller på vej ind, vi snakket om løst og fast, og fik os nogen grin. Én dag skulle jeg arbejde hjemme ved laptoppen, en lille opgave var faldet ind af døren der lige kunne klares på en dag. Det var varmt udenfor, og min koncentration var ikke i top, og den skulle ikke blive bedre.

På vej ud i køkkenet kigget jeg ud i gården, og mit blik fanget Mia … Liggende topløs og solbadende. Jeg frøs fuldkommen i øjeblikket, hun var perfekt – den mest perfekte krop jeg nogensinde havde set i mit liv på nu 34 år. Min pik vokset sig til fuld størrelse på ét sekund, jeg fik hurtigt smidt bukserne som røg ned til anklerne og pikken svippet ud, hård som et stål rør! Jeg åd Mias krop på plænen der i solen, der i gården. De faste store brune bryster, de faste brune baller adskilt af den lille bitte hvide g-strengs trus. De lange, lange glatte ben der bare blev ved og ved … Der gik ikke mere end to minutter før end spermen kom sprøjtene ud af mig, og jeg gispet efter vejret. I to dage efter, blev der spillet pik tre gange om dagen, til billedet af Mias næste nøgne krop.

Jeg rendte ind i Mia igen på trappen om morgen, hun ville spørge mig om noget ”kunne du ikke tage nogen billeder af mig?” sagde hun, ”jo da, hvad havde du i tankerne?” svaret jeg hende tilbage. Mia ville have mig til at tage nogen fotos af hende til kæresten (satans! Tænkte jeg). Hun var tydeligt nervøs ved at spørge mig, men jeg var med på ideen. Vi aftalte at hun skulle komme forbi dagen efter, og så skulle nok jeg snuppe nogen billeder af hende, som kæresten (og sikkert også mig selv) ville sætte pris på. Mia gav mig en krammer så jeg kunne mærke hendes bryster presse sig imod mig, og duften af hende synke helt ind i næsen på mig. Jeg havde ikke lyst til at slippe hende igen.

Det banket på døren, og jeg nærmest lød ud for at åbne – der stod hun i al sin skønhed – Mia. Hun smilet drilsk og frækt ”er du klar?” spurgte hun mig … ”er DU klar?” svaret jeg hende tilbage og holdte kameraet op ved siden af mit ansigt. Vi udbrød i grin og jeg inviteret hende indenfor. Klokken var omkring de 12:00 stykker om formiddagen, jeg havde gjort klar i stuen, fjernet møbler og hængt nogen hvide stykker stof op som baggrund. Jeg satte noget musik på og begyndte at skyde løs ”bare slap af og gør hvad du har lyst til , jeg følger bare med” sagde jeg til Mia. Der gik ikke længe før end Mia kravlet rundt på gulvet, prøvet at stå hænder, leget kat, Marilyn Monroe og ond dominatrix. Vi grinet og et par iskolde flasker champagne blev åbnet.

Der var gået et par timer, og vi var nu helt væk i vores egen verden – der var kun mig og Mia, ingen kæreste. ”Okay, forfør mig kvinde. Vis mig hvor fræk du er … Du tør ikk” sagde jeg drillende til hende. Mia kigget skummelt på mig, over sin venstre skulder. Så røg hendes top, hun kylet den efter mig. Så røg bukserne, osse dem smed hun efter mig. Mia stod tilbage kun i trusserne, små hvide g-strengs trusser. Hun holdte sine arme og hænder foran sine store bryster, hendes brystvorter var blevet hårde, de var store – lange. Hun svedte, det var varmt – jeg svedte osse, så naturligvis smed jeg også min t-shirt.

Mia kigget på mig, op og ned, hun bed sig i underlæben, slikket sig om munden. Hun begyndte og danse sexet og frækt rundt i stuen, jeg forsatte med at skyde løs med kameraet. Så røg trusserne … Mia var helt nøgen, hendes fisse var fuldkommen glat, ikke så meget som et hår eller studs at se, blød og brun – næsten jomfruelig.

Mia gik ned på alle fire, hun begyndte at kravle hen imod mig, som en sulten kat. Nærmere og nærmere kom hun, til hun sad lige ud foran mig. Hun begyndte og løsne mit bælte, knappet mine bukser op, trak dem ned. Jeg stod stadig med kameraet foran mit ansigt og tog billede af hende, og jeg forsatte, også da min halvfede pik poppet ud, lige op i Mias ansigt. Mia greb om pikken og begyndte at lade sine lange slanke fingere, med lange negle lege med den, lege med mine nosser. Hun stak sin lange tunge ud af munden og slikket hoved på pikken, slikket mine store tunge nosser ”ah, ah, ah, ah” gispet og stønnet jeg under Mias kyndige pikslik, ”er det dejligt?” spurgte hun mig, ”jaaaaaaaaaa...” stønnet jeg opgivende, mens jeg kigget ned på hende. Mia forsatte sin pikslik, som blev til pik sutteri. Jeg lagde kameraet ned ved siden af mig overgav mig til Mias mund, læber, tunge og hænder.

”Mmmmmmmm” lød det fra Mia, hun slugte næsten hele pikken. Jeg tog fat i hendes hoved og presset det længere ned over kæppen ”aahhhhhh!” sagde jeg, mens mit hoved røg bagover. Mia slap pikken og rullet om på ryggen, hun spredte sine lange ben og lod sine fingere lege med fissen. Jeg stod op og kigget ned på hende, trådte ud af mine jeans og sank ned til hende.

Jeg begyndte at slikke hendes honningkrukke. Og en honningkrukke var det! Sødt og lækkert smagte hun. Mia knurret og spindet som en kat, mens jeg arbejde på hendes mis. Mine hænder fandt hendes bryster og hendes følsomme brystvorter, jeg lod mine hænder glide ned over hendes glatte, stramme, bløde, brune maveskin, ned til hendes muskuløse brune lår, jeg stak hele tungen op i hendes sjask våde fisse, leget med hendes spændte klit og Mia kom, kom og kom i en brølende orgasme, et ”OOHH!...” fyldte hun lejligheden med og hendes krop rystet over det hele.

Jeg rejste mig op på knæene, vendte hende om på alle fire med røven op, og fik styret pikken op i hende – der var ingen af os der tænkte på kondomer – nu skulle der bare kneppes igennem! Pikken røg ind uden problemer, Mia var en pige der kunne tage en lang fed pik uden nogen kvaler. Jeg tog fat i hende hofter og pulet hende hårdt ”Oh! Oh! Oh! Ja! Fuck! Ja! Knep mig! Fuck, du har en stor pik! Fuck ja! Knep min fisse! Knep mig så! Ah! Fuck ja! Er du sindssyg det er godt, argh!” kom det ud af Mias ikke så uskyldige mund – dette var en tøs der kunne lide at kneppe, som kunne lide en stor pik.

Jeg fik Mia vendt om på ryggen, fik hendes ben op på mine skuldre. Jeg styret pikken ind i hende og kneppet igennem igen. Mie forsatte med sin frække snak ”ugh! Yes! Sådan, sådan , sådaaaan, ja! Knep mig for satan, knep den lille våde fisse, jeg skal gennemkneppes, kan du mærke hvor våd min lille fisse er hva? Kan du? Den er så våd min fisse, den er så våd fordi du knepper den med din store pik!”. Jeg kunne næsten ikke tage det mere, hun var så fræk og lækker den her tøs. Jeg måtte bruge alt hvad jeg havde i mig for ikke at komme lige der.

Jeg vippet hendes ene ben over til siden (så Mia nu lå på siden) mens jeg stadig sad på mine knæ. Jeg satte min hænder på hendes ene balle og lænede mig fremover ”for satan, du er lækker tøs!” sagde jeg, mens sveden drev af mig. ”uuumm, er jeg er en lille fræk tøs, hva' farmand. Er jeg din lille liderlige pige farmand? Kan farmand lide sin lille liderlige tøs. Farmands store pik er så dejlig i min lille liderlige fisse” Mia kigget på mig djævelsk mens hun forsatte ”kom så farmand, knep din lille pikglade tøs, råbol mig til du spermer”.

”AAARRRGGGHHH!!!” brølet jeg, og kneppet Mia hårdt. Jeg begyndte og smække hendes røv – det var noget hun kunne lide ”åååhhh farmand, jeg er så uartig – smæk mig! Smæk min røv, mens du knepper min fisse, det er din fisse farmand, det er farmands fisse, uuuhhh... Farmands liderlige fisse, som han kan kneppe når han lige når vil”.

”Vend dig om!” sagde jeg til hende og gav hende et smæk til i røven. Mia fløj op på alle fire klar til at modtage igen. Pikken blev banket op i hende og et ”uuuhhhgggg!” brød ud fra Mias mund. Jeg rejste mig op og hoppet næsten op på ryggen af pigen – voldbollet hende brutalt! Rev hende i håret, hun elsket det. Stuen gav ekko når mine hofter klasket imod hendes nu røde baller. Det ville ikke vare længe før jeg kom.

”Jeg spermer!” råbte jeg. Mia vendte sig om tog fat om pikken og begyndte at malke den, sutte på den og tale frækt til mig ”sprøjt farmand, sprøjt ud over mig, sprøjt mig i munden, giv mig alt den dejlige sperm du har til mig farmand, jeg ved du har det, jeg ved du gerne vil klister din lille luder tøs til i sperm … Kom så farmand!” råbte Mia af mig, mens hun sad på knæ foran mig. ”jeg spermer nu, fuck ja, jeg speeeeeeermer... ! Argh! Argh! Argh!” udbrød jeg, da tolv stråler og gud ved hvor mange dråber sperm væltet ud af min pik, og ud i Mias mund og ansigt ”aaaaarrrddddd” sagde Mia, med munden helt åben, tungen hængene helt ud, hendes hånd malkende min pik til den sidste dråbe fed varm sperm var dryppet ud af den.

”Farmands sperm smager deeeeeejligt...!” hvisket Mia og slikket mig ren. Mia rejste sig og gik ud på badeværelset. Jeg røg ned på gulvet fuldkommen brugt, pigen havde ødelagt mig.

Da Mia kommer tilbage spørger hun mig om ”jeg havde taget nogen billeder af hende med min pik i munden?”. Jeg svaret hende lettere undrende ”ja”. Hun ville nemlig gerne vise sin kæreste dem.

Mias kæreste havde været hende utro, hun havde opdaget mig den dag i vinduet hvor jeg stod og spillet pik til hende. Det var hendes plan at kneppe mig, få billeder af det og bruge det som hævn mod kæresten. Alt dette fortalte hun mig fordi noget var ikke gået som forventet for hende … Hun var aldrig blevet kneppet så godt, af så stor en pik – og hun elsker store pikke!

Mia sendte billederne af mig og hende til kæresten, fra New York. Mia flyttet nemlig med mig tilbage til byen der aldrig sover. Vi flyttet sammen, hun arbejder som model for mig idag … Hun kalder mig ikke 'farmand' længere når hun kneppes af mig og min hestepik, men hun kalder mig 'daddy'.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 79 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.