BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have sagt godnat til mor, gik jeg ind på mit værelse. Da jeg lå i sengen tænkte jeg tilbage på den smukke oplevelse jeg havde haft i dag, og mine fingre søgte ned til min fisse. Min sidste tanke inden jeg faldt i søvn var om min mor synes om filmen.

Jeg vågnede midt om natten, ved at jeg mærkede en hånd kæle for mit bryst. Et kys blev trykket på min mund, og til min store overraskelse opdagede jeg, at det var min mor som lå ved siden af mig.

SEX I DAG?

Jeg satte mig forskrækket op. ”Mor, hvad laver du?” Mor satte sig ved siden af mig og tog min hånd. ”Lille skat, jeg var ikke klar over, at du var til piger, og jeg blev faktisk så liderlig af at se dig med den smukke kvinde, at jeg ikke kunne holde mig væk fra dig.”

Den første tanke, som fløj gennem mit hoved var ”Hvad fanden sker der lige her. Min mor vil have sex med mig”, men så kunne jeg mærke en varme brede sig i min krop.

Jeg rejste mig op og tændte lyset. Foran mig sad min smukke mor, nøgen med et liderligt udtryk i ansigtet. Jeg gik langsomt hen imod hende, satte mig på knæ foran hende, skilte hendes ben og begravede mit ansigt i hendes glatbarberede fisse.

Mor stønnede da min tunge begyndte at lege med hendes skamlæber og til sidst fandt vej til den hårde klit. Hun lagde hænderne på min nakke og pressede mit ansigt imod sit skød. Jeg pressede min tunge op i hendes varme fisse og begyndte at køre den frem og tilbage.

Mor begyndte at hugge sit underliv imod mig, mens hun vred sig. ”Åh ja skat. Slik mig, slik min fisse” stønnede hun, mens den første lille orgasme rullede igennem hendes krop.

”Læg dig op på sengen, skat”. Jeg lagde mig på ryggen og mor lagde sig omvendt ovenpå mig. Hendes fisse drev af safter da hun sænkede den ned over min mund, samtidig med at hun fandt min våde sprække og begyndte at slikke mig.

Det varede ikke længe før vi begge kom. Mors orgasme var så voldsom, at hendes safter sprøjtede ud over mig, og jeg slikkede begærligt hendes skønne nektar i mig, mens min krop skælvede i en vidunderlig orgasme.

Mor vendte sig nu om og puttede sig ind til mig. Hun kyssede mig dybt, inden vi lagde os til at sove. Jeg faldt i søvn med et lykkeligt smil om munden, og med min mors nøgne krop presset imod min.

Da jeg vågnede, så jeg at mor var stået op. Jeg kunne høre hende i køkkenet hvor hun sikkert var ved at forberede vores morgenkaffe. Jeg lå lidt og tænkte tilbage på den begivenhedsrige dag jeg havde haft i går. Sex med en fremmed kvinde, afsluttende med sex med min mor.

Efter et hurtigt morgenbad gik jeg nøgen ud i køkkenet til mor. Hun havde hentet rundstykker og havde dækket et dejligt morgenbord. Jeg gik hen og gav mor et kys. ”Tak for i går, mor. Det var en vidunderlig oplevelse.”

”Selv tak, min skat” sagde mor smilende ”men sæt dig nu ned. Der er vist noget vi lige skal have talt om”.

Da vi havde fået spist vores rundstykker kigge mor på mig. ”Skat, det var vidunderligt i går, men det var også meget forkert af mig. Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men den DVD fik noget frem i mig, som jeg fortryder i dag”.

”Nej mor, det skal du ikke fortryde. Jeg ved at du er meget ensom og jeg nød hvert sekund, men jeg var ikke klar over at du tændte på pigesex”.

”Det har jeg længe selv været klar over, og det var nok også derfor at det gik forbi med din far. Jeg har ofte haft forbudte tanker, når du har vimset rundt her i huset, men i går kunne jeg altså ikke modstå dig længere.”

Mor fortsatte ”Det er ikke rigtigt af mig at tænde på min datter, og jeg tror at vi skal lade det være en engangsforestilling.”

Mor så helt trist ud. Jeg rejste mig op og gik over og gav hende et kys. ”Det er vi vist to om at bestemme” tænkte jeg, mens en tanke begyndte at tage for i mit hoved. Det var som om at mor nu rystede tanken bort og anerkendte, at det var et en gangs eventyr.

Efter at vi havde ryddet op, gik jeg ind på mit værelse og ringede til Gina. Jeg havde bemærket at hun ikke havde nogen ring på, så jeg håbede at hun var single. ”Hej Gina, det er Mia. Jeg var hos dig i går. Kan du huske mig?” Gina lo ”Ja, du kan tro, at jeg kan huske dig. Dig glemmer jeg aldrig.”

”Jeg ville spørge om ikke du kunne aflevere papirerne hos os. Jeg tror gerne lige at mor vil hilse på dig, sådan for en sikkerheds skyld.” Det var en lille hvid løgn, men hvad gør man ikke?

”Jamen, jeg har allerede lavet papirerne, så jeg kan lige smutte forbi ved 14.00 tiden, hvis det passer dig.”

”Super, det passer fint. Glæder mig til at se dig, hvis du altså kan få fri fra din mand.” Til min store glæde sagde Gina at hun var single, så der var ikke nogen at skulle tage hensyn til.

Jeg gik ud til mor i køkkenet og fortalte, at der lige ville komme et bud forbi med min kontrakt, og at jeg gerne ville have, at hun lige læste den inden jeg skrev under på den. Det ville hun naturligvis gerne, så nu var 1. del af min plan på plads. Del 2 krævede at jeg lige smuttede ned i den Sex Shop, som lå i centrum. Jeg havde aldrig været der før, og blev lidt overrasket, da jeg så at det var Loa fra min skoletid, som stod ved disken. Jeg blev umiddelbart lidt paf og måske også lidt flov, men besluttede mig for at gøre som jeg havde planlagt.

Loa var en dejlig, frisk pige som tit havde været med på noget sjov. Hun var lidt kraftig med mellemstore bryster, som jeg tydeligt kunne se i den net bluse hun havde på. Jeg tog mig i at stå og stirre på hende mens jeg beundrede hendes flotte krop.

”Hvad kan jeg hjælpe dig mig?” spurgte Loa, og rev mig ud af mine tanker. ”Jo, jeg vil høre om i har sådan en DILDO, som man kan spænde omkring sig?” fik jeg fremstammet.

”Du mener sikkert en Strap On. Følg med mig, så skal jeg vise dig hvad vi har.” Loa gik foran mig, og jeg nød synes af hendes lidt brede røv i den stramme lædernederdel. Da vi kom hen til hylden, så jeg at der lå flere forskellige modeller.

Loa tog én ned. ”Den her vil jeg anbefale. Den er udstyret med både en indvendig dildo, samt en udvendig, så du også har fornøjelse når i leger.” Loa blinkede frækt til mig, og jeg mærkede rødmen stige op i mine kinder.

Jeg besluttede mig for at købe den. ”Så vil jeg også gerne høre om du har sådan nogle plugg som man kan bruge bagi?” Loa førte mig nu hen til en anden reol, hvor hun tog et æske ned, hvori der lå et sæt med tre forskellige størrelse.

”Det her sæt er godt, hvis man skal øve lidt, først med den lille, og så kan man jo altid fortsætte med de lidt stører”. Det sæt købte jeg også samt blindfold, manchetter, reb, glidecreme og et par piske.

Det blev godt nok en stor udskrivning, men med mit kommende job, håbede jeg at jeg ville have råd til det. ”God fornøjelse, hvem den heldige så end er” sagde Loa smilende, og jeg tænkte ”Ja, du skulle bare vide at det hele er tiltænkt til min mor.”

Loa pakkede mine indkøb ind i en lækker gavepakke, og glad og forventningsfuld drog jeg hjem igen. Jeg fik smuglet pakken ind uden at mor opdagede noget, og så ventede jeg bare på at Gina skulle dukke op, mens jeg spekulerede som en gal på, hvordan jeg skulle få min plan til at gå op.

Præcis kl. 14.00 ringede det på døren, og jeg styrtede ud for at lukke op. Gina fik en stor velkomstknuser hvorefter jeg bød hende indenfor. Mor og Gina hilste på hinanden og jeg kunne med det samme se, at der var anerkendelse i deres blikke.

”Ja, nu kan jeg da se, hvor Mia har sin skønhed fra” sagde Gina, hvilket fik mor til at rødme. ”Ja, og mor har set vores film” udbrød jeg bramfrit, hvilket så fik Gina til at rødme.

Mor kiggede streng på mig. ”Skat, sådan noget siger man ikke”, men Gina sagde bare ”Det er helt i orden, Camilla. Du er ikke den første som har set mig på FILM.”

Vi satte os nu ned og gennemgik kontrakten, punkt for punkt, at da der ikke var nogle indvendinger skrev jeg under. Mor hentede en flaske hvidvin og vi skålede på mit nye job. Min hjerne vred sig for at finde en god indgangsvinkel til at få min plan ført ud i virkeligheden.

Jeg kunne fornemme at mor var meget nysgerrig med hensyn til Ginas job, og ville gerne høre hende fortælle om sine oplevelser. Uden at de rigtigt bemærkede noget, fik jeg hældt mere vin på dem, og til sidst var de nok lidt halvfulde.

Stemningen var efterhånden blevet meget løssluppen så jeg besluttede mig for at det var nu eller aldrig.

”Er der ikke noget om at mor og datter film er meget populære?” spurgte jeg Gina, mens jeg gik hen til mor.

”Jo” svarede Gina ”de er utroligt populære, men det er ret svært at finde modeller, hvis det skal være den ægte vare.”

Jeg bøjede mig ned og kyssede mor. ”Jamen, så kan det da være at du skal lave endnu en kontrakt, for jeg er sikker på at mor gerne vil være med.”

Mor kiggede forskrækket på mig. ”Mia, hvad er det du siger. Jeg er din mor. Det går slet ikke.” Jeg så over på Gina, og kunne se, at hun havde det samme liderlige blik i øjnene som i går, da hun så mig nøgen.

Jeg stillede mig bagved mor og løftede op i hendes bluse. Heldigvis havde hun ingen bh på, så jeg begyndte at kæle for hendes små bryster. Jeg kunne se at Gina rejste sig op og kom over til os. Mor protesterede lidt, men vinen havde nok gjort sin indvirkning, for protesterne var ret vage.

Vi fik i fællesskab rejst mor op og trak hendes tøj af. Jeg satte mig på hug foran hende og kyssede hendes fisse, mens jeg forsigtig stak en finger op i hende. Hun var drivende våd, så det bekræftede blot at hendes indvendinger ikke havde noget på sig.

Gina havde i mellemtiden smidt sit tøj, og stod nu og tungekyssede mor, mens de legede med hinanden bryster. Jeg kunne se, at mor var fascineret af Ginas tunge bryster, og på et tidspunkt bøjede hun sig ned og suttede på de store, mørke brystvorter.

Jeg rejste mig op, fik tøjet af og tog så de to kvinder i hånden og førte dem ind i mors soveværelse. Her fik jeg dem til at stå på knæ på sengen, hvorefter jeg satte mig på knæ bagved dem og begyndte at slikke deres fisser mens de kyssede hinanden.

De vred sig og stønnede under min behandling, men nu var det tid til at jeg fik dem ført sammen. Jeg bad mor om at lægge sig på ryggen med Gina omvendt ovenpå. Jeg nød synet af Ginas store bryster, som hang og gyngede ned over mors spinkle krop.

De fandt hurtigt hinandens fisser og begyndte at slikke, og snart var rummet fuldt af støn og suk, mens de arbejde sig op til et stort klimaks. Jeg hentede min mobiltelefon og begyndte at fotografere de to smukke kvinder, uden at de ænsede min tilstedeværelse.

De var nu begge nået til det punkt, hvor der ikke var nogen vej tilbage, og med et højt skrig kom de begge i en rystende orgasme. Jeg kunne se at mors krop ligefrem skælvede da orgasmen bruste igennem hende.

Gina vendte sig om og lagde sig ovenpå mor og kyssede hende. ”Tak Camilla, nu ved jeg hvor Mia har sin fremragende talenter fra.” Begge kvinder begyndte at grine samtidig med at de fortsatte med at kysse.

Jeg lod dem ligge og hygge sig, mens jeg hentede min gave til mor. Da jeg kom tilbage, sad de begge to på sengekanten med armen omkring hinanden. De så meget lykke lige ud og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om min plan allerede var gået i opfyldelse.

”Mor, jeg har købt en gave til dig, fordi du lod mig komme ind i dit liv. Jeg ved godt at du sagde at vi ikke kunne fortsætte, men mon ikke det var en lille talefejl.” Mor lo ad min kommentar og begyndte at åbne pakken.

Fortsættes …

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.