BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg elsker sex. Siden jeg kom i puberteten, har jeg haft enormt meget lyst til sex, og har da også prøvet lidt af hvert med fyre, piger og par, så jeg vil faktisk kalde mig selv en ret erfaren pige.

Jeg bor stadigvæk hjemme hos min mor, som er skilt fra min far. Vi har et utroligt godt forhold og er gode til at betro os til hinanden, hvis der er noget der trykker.

SEX I DAG?

Jeg gik ud af skolen efter 10. klasse, de jeg ikke var interesseret i noget videregående, og har siden tjent penge som kassedame i brugsen, men i den senere tid har jeg gået og tumlet med en åndsvag idé, som jeg nu vil vende med min mor.

Mor er, i mine øjne en fantastisk smuk kvinde på 37 år, høj, slank og sporty, med kort lyst hår, lækker numse og små bryster. Jeg er selv 18 år, ligeledes spinkel og måler kun 155 cm. Jeg har langt lyst hår og små bryster med en bjælkepiercing i hver brystvorte samt en diskret due tatoveret på venstre skulderblad.

Torsdag aften sad vi og hyggede os med en kop kaffe på terrassen, og jeg følte at det var et godt tidspunkt at lade bomben springe. ”Mor, nu må du ikke blive sur, men jeg har faktisk bestemt mig for hvad jeg vil lave i fremtiden.

”Nej, hvor spændende, skat. Lad mig høre.”

Jeg kunne godt mærke at det ikke var så nemt som jeg havde forestillet mig, og blev da også lidt rød i kinderne da jeg sagde ”Jeg vil lave PORNOFILM.”

Mor blev tavs i et øjeblik, så kiggede hun mig i øjnene. ”Det synes jeg da er en god idé. Du er en smuk pige og kan godt have en fremtid i den branche, bare du lover mig at passe godt på dig selv.”

Jeg blev helt paf over mors forståelse og faldt hende om halsen og gav hende en stor knuser. ”Åh tak, mor. Du er bare den allerbedste mor i hele verden.”

Vi snakkede nu lidt frem og tilbage om mit valg, og jeg fik nogle gode tips af min mor, så ikke jeg blev rendt over ende af nogle smarte mennesker.

Allerede fredag, sidst på eftermiddagen skulle jeg til casting. Jeg blev ført ind på et kontor, hvor der sad en smuk, langbenet mørkhåret kvinde. ”Hej Mia, jeg hedder Gina, velkommen til casting.” Jeg følte mig allerede mere afslappet, nu da det var en voksen kvinde jeg skulle tale med.

Vi talte lidt frem og tilbage om mine erfaringer og om hvilke ønsker jeg kunne have og så sagde Gina ”Nu vil jeg lige hente vores fotograf, og så må vi se om du kan gøre dig foran et kamera.” Gina kom tilbage med en middel aldrende mand, som bar på et stort filmkamera.

”Det her er Jens, som vil filme en prøveoptagelse af dig. Jens er meget diskret, og du skal bare lade som om han ikke er her.” Jens hilste på mig med et venligt smil og stillede sig så hen i hjørnet og tændte for kameraet.

Gina tændte for noget musik og satte sig ved skrivebordet. ”Nu vil jeg gerne have at du stripper for mig, stille og roligt og sensuelt, gerne i rytme med musikken.”

Jeg måtte lige synke en ekstra gang. Det var meget grænseoverskridende at skulle smide tøjet foran to vildt fremmede mennesker og så blive filmet samtidig, men jeg rejste mig, tog en dyb indånding og faldt ligesom ind i mig selv.

Min krop bevægede sig til rytmen i musikken mens jeg langsom tog mit tøj af, stykke for stykke indtil jeg stod helt nøgen foran Gina og Jens. ”Det klarede du supergodt” sagde Gina. Nu vil jeg lige se hvordan du reagerer når en fremmede begynder at røre ved dig.”

Imens hun sagde det havde hun rejst sig og kom hen til mig. Den ene hånd fandt mit ene bryst mens den anden hånd blev lagt på mine balder. Langsom begyndte hun at kæle for mig. Jeg stod og kiggede hende dybt i øjnene, mens jeg nød hendes blide berøringer.

Jeg kunne mærke hvordan safterne og blodet strømmede til min fisse. Ginas hånd vandrede fra mine bryster ned til mit skridt, som hun stille begyndte at kæle for, samtidig med at hun fastholdt mit blik.

Med ringfinger og pegefinger skilte hun mine våde skamlæber og presse så langfingeren op i mig. Jeg udstødte et sagte gisp, da hun begyndte at massere min klit samtidig med at hun havde fingeren oppe i mig.

Uden at tænke nærmere over det trykkede jeg mine læber imod hendes. Det gav et lille sæt i hende af overraskelse, men så åbnede hun sin mund lidt, så min tunge kunne komme ind og lege med hendes tunge.

Vores kys blev mere intenst og jeg kunne mærke hvordan Gina øgede tempoet med fingeren oppe i min fisse, samtidig med at hun med den anden hånd pressede min krop imod hendes. Jeg kunne mærke at jeg var ved at blive godt liderlig og tænkte, at jeg heller måtte tage den lidt med ro.

Heldigvis stoppede Gina sin leg med mig. ”Nu vil jeg gerne have at du lægger dig hen på sofaen” sagde hun, og til min store glæde og overraskelse begyndte hun nu at smide sit tøj.

Jeg lagde mig godt til rette på den bløde lædersofa og Gina kom hen til mig. Jens havde flyttet sig lidt tættere på, men var stadigvæk meget diskret. Jeg kunne ikke lade være med at beundre Gina. Flot og langbenet med nogle store, tunge bryster.

Hun skrævede nu over mig med ryggen til mit ansigt, sænkede sin fisse ned til min mund og lagde sig, så hendes hoved var imellem mine spredte ben. Det var en stilling som jeg elskede og havde prøvet tit med mine veninder, så jeg tog et fast tag i hendes hofter og begyndte at slikke hende.

Min tunge gled fra hendes lille lækre røvhul, ned til fissen, hvor jeg lige stak den ind for så at vende tilbage til det lille hul. Jeg mærkede samtidig at hendes varme tunge havde fundet vej til min fisse som snart fik samme behandling.

Inden længe lå vi begge og stønnede og vred os i liderlighed. Hver gang jeg ramte Ginas hårde klit, gav det et sæt i hende og hun stønnede af velvære. Jeg har altid haft nemt ved at få orgasme og kunne mærke at den var på vej.

Med et lille skrig kom jeg i en voldsom orgasme. Safterne nærmest sprøjtede ud af mig og ned over Gina ansigt, samtidig med at hun klynkende gav los for hendes egen orgasme. Gina blev liggende ovenpå mig et stykke tid, indtil vi begge havde samlet kræfter.

Da hun rejste sig op, trykkede hun et kys på mine læber. Begge vores ansigter glinsede af hinandens fissesafter og vi kunne ikke lade være med at grine lidt.

Vi kom begge i tøjet igen. Gina kiggede hen på Jens. ”Nå Jens, gider du at gøre en DVD klar til Mia, mens jeg lige afslutter her. Vi behøves vist ikke selv at den igennem.” Jens grinede og sagde ”Nej, jeg tror nok Mia er den bedste du endnu har haft til casting.

Da Jens var gået, sagde Gina ”Du er et naturtalent, og Jens har ret. Jeg har aldrig haft en casting som god som den her, og det er også første gang i mine 34 år, at jeg har haft så nemt ved at få en orgasme sammen med en helt fremmed, og så er jeg i øvrigt vild med dine piercinger og din tatovering”.

Jeg blev både stolt og også lidt flov over den ros jeg fik, og jeg tror nok at mine kinder blev ekstra røde.

”Nu laver jeg lige nogle papirer klar til dig, som jeg vil sende til dig, og så kan du godt regne med at der er et job til dig. Jens er nok ved at have din DVD klar”. Med disse ord rejste Gina sig op og gav mig et kys til farvel.

Jeg fandt Jens henne på et andet kontor. Da han gav mig DVD’en fik jeg et faderligt knus af ham. ”Du skal nok blive til noget, min pige. Det var en fantastisk opleves at se jer, og jeg har aldrig oplevet Gina sådan før.”

Stolt skyndte jeg mig hjem til mor, som spændt sad og ventede på mig. Mor blev meget stolt og glad på mine vegne og spurgte om alt mellem himmel og jord. Da hun begyndte at spørge ind til sexscenerne, gav jeg hende DVD’en, men sagde at hun først måtte se den efter at jeg var gået i seng.

Fortsættes …

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.