BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Helle vandrede videre efter besøget hos lægen. Det friske efterårsluft rensede hendes tanker for bekymringerne. ”Gravid? Yes – jeg kunne,” hviskede hun til sig selv.

Tankerne fløj tilbage til den skønne ferie i Frankrig, hvor den lille familie havde lejet en ferielejlighed med en ugenert have. Her kunne Helle dyrke sin lille 'isme' og ugenert vandre nøgen rundt. Anders (hendes mand) skjulte ikke sin begejstring for Helle's fruelige former, hvorimod Peter (deres søn) efter bedste evne prøvede at lade som ingenting.

SEX I DAG?

En dag lå hun på en solseng – uden en trævl på kroppen. Anders og Peter spillede crocket på græsplænen.

Anders kom hen og bøjede sig over hende. Efter et par små lette kys var deres tunger i fuld gang med forspillet til noget spændende. Anders masserede Helles bryster, så vorterne strittede op i luften. Hun begyndte langsomt at sprede benene og skyde fissen lidt frem. Hun mærkede, hvordan skamlæberne voksede og skiltes ad. Hvordan fugten bredte sig dernede. Hun var parat.

Hun kom i tanke om Peter, men han var høfligt ved at trække sig tilbage ind i huset.

Hans far vinkede ham imidlertid hen til dem. Med trutmund og tungebevægelser pegede han på Helles halvåbne fisse som opfordring til Peter om at gå i lag med en gang mundsex.

Tvivlende stod Peter og kiggede på dem. Skiftevis på faren og morens struttende, lokkende fisse. Tit var den med i hans gokkefantasier, men derfra og til ...

Anders nikkede opfordrende.

Pludseligt mærkede Helle tunge og læber på kilderen. Det gav et sæt i hende.

”Det er helt OK,” hviskede Anders i hendes øre.

Helle spredte benene yderligere og begyndte at lave små kneppebevægelser med underlivet, imens Peters mund og tunge gav kilder, skamlæber og kusseåbning en dejlig gang mundsex. Det havde han prøvet før, kunne hun mærke.

”Nu tror jeg, at din mor trænger til at kysse rigtigt med dig,” opfordrede Anders.

Peter kravlede op og begyndte lidenskabeligt at kysse Helle. Pludseligt mærkede han hendes hånd uden på sine shorts – i gang med at køre op og ned på den stive pik.

Anders gik om bag Peter og trak hans shorts ned. Helle tog fat om sønnens stive pik og trak den ned mod kussen. Forsigtigt førte hun den hen til åbningen og hjalp den længere og længere ind. Helle og Peter var begge helt væk i liderlighed. Sexrødmen bredte sig fra deres ansigter og ned ad overkroppen. Intet kunne nu stoppe mor og søns forbudte samvær.

Peter stoppede alligevel et øjeblik og kiggede på dem – gummi?

”Der sker ikke noget,” hviskede Helle, ”bare kom!”

Peter begyndte at køre pikken ud og ind. Hendes nøgne kussevægge omsluttede hans nøgne pik. En lykkefølelse af seksuel intimitet spredte sig i deres kroppe. Peter havde bollet med nogle piger allerede, men det her slog alt. Aldrig havde han drømt om, at det kunne være så dejligt at kneppe med en kvinde. Og så kunne mors kusse noget, han aldrig havde oplevet før: Små malkende bevægelser om pikken. Peter skælvede af liderlighed.

Han kørte den ene hånd kærligt rundt på mors frueformer. De kraftige, runde lår. De velformede hofter. De sexede balder, pænt store, men faste. De kraftige patter. Hvor var hun skøn – hans mor. Og han nød at mærke hendes runde mave mod sin egen, når den bevægede sig i takt med morens kneppebevægelser.

Helle havde trukket Anders' stive pik frem og var begyndt at massere den. Det virkede stærkt ophidsende på ham at se, hvordan søn og kone var helt væk i deres samleje.

Helle holdt på Peters faste røv med den anden hånd og styrede slagets gang. Hun nød at mærke Peters nosser mod sine opsvulmede skamlæber, når han trykkede pikken i bund. Det lød ligesom et vådt kys, når deres underliv stødte sammen, godt klistret ind i deres safter.

Helle tog Peter om hovedet og hviskede: ”Vil du godt trykke din skønne tis'mand helt op i mig, når du kommer? Og så skal du sprøjte alt, hvad du kan. Vil du ikke nok, min skønne dreng? Sådan at din sæd kommer helt op i min livmoder.”

Peter blev forskrækket over sin mors ligefremme opfordring, men han vidste jo godt, at hun ikke kunne få børn. Hendes tidligere forsøg med fremmede mænd havde på én gang bekymret ham, men havde også virket ophidsende. Som om et lille vindue åbnede sig for hans ødipus-fantasier, når mor bollede udenom.

Længe lå de bare og kneppede, kælede og kyssede. Peter var tidligere på dagen blevet så ophidset af at se sin nøgne mor med de flotte, kurvede frueformer og lækre fisse, at han havde kørt pikken af på toilettet. Derfor havde han ingen problemer at holde sig længe til Helles store nydelse.

Peter listede hånden om bag Helles numse. Med en finger masserede han numsehullet. Straks mærkede han, at det bekom Helle vel, så han listede fingeren lidt op i hullet. ”Længere op – længere op,” hviskede Helle med hæs stemme samtidigt med, at hun trak lårene højere op, så Peter bedre kunne komme til. Safterne fra pik og kusse havde allerede fugtet numsehullet, så det var nemt for Peter at stikke fingeren helt i bund og fingerkneppe mors anus.

Helle blev nu helt vild. Hendes mavemuskler bevægede sig heftigere og heftigere i takt med pikkens bevægelser i kussen. Hendes kussemuskler klemte pulserende om pikken. Det samme gjorde røvmusklerne om Peters finger. Pludseligt skød hun med et hvin maven op og klemte kussen hårdt om Peters pik.

”Kom – kom helt op i mig - tryk din skønne pik helt i bund - tøm dine skønne nosser dybt oppe i mig – ååååårrrrhhhh...”

Et par stød til med pikken, og Peter afleverede sin ladning i bunden af mors vidunderlige kusse.

De bemærkede knapt nok, at Anders samtidigt skød en stråle sperm hen over dem begge.

Længe lå Peter med pikken inde i sin mor og med hendes kind mod sin. De nød rigtigt den skønne oplevelse, de lige havde haft sammen. Små trækninger i Helles kusse holdt Peters pik halvstiv, så den kunne blive inde.

Helle afbrød nydelsen med ”Jeg skal på toilettet”.

Hun løb let foroverbøjet ind med en hånd om fissen, der flød med Peters sperm.

 

Resten af dagen gik de og smilede lidt forlegent til hinanden. Lige indtil Helle brød tavsheden, omfavnede Anders og udbrød: ”Hvor var Peter skøn, men i aften er det din tur.”

”Og så er du vist i øvrigt skruk i dag, så jeg glæder mig rigtigt,” grinede Anders.

 

Hjemme igen fra Frankrig til hverdagen. Helle begyndte hyppigere og hyppigere at besøge toilettet, ikke for at tisse, men for at checke, om hun ikke snart fik det røde. Men det udeblev, og en graviditetstest fra apoteket viste, at den skønne hyrdetime i Frankrig måske havde givet resultater, så Helle måtte bestille tid hos lægen... 

”I har været på ferie i Frankrig?” havde lægen spurgt. Han var en bekendt af familien og kendte mange af deres gøremål.

”Var du sammen med Peter?”

Helle bekræftede, at Peter havde været med på ferien.

”Jeg mener, var du sammen med ham seksuelt? Havde I samleje? Ejakulerede han oppe i din skede?”

Helle slog øjnene ned og blev ildrød i ansigtet.

”Ja, ja, for det er jo ikke forbudt i Fankrig. Og frisk sæd afleveret i skeden af en ung viril penis kan godt få mors æg i gang,” fortsatte lægen ufortrødent.

Helle nikkede svagt. Aldrig havde hun følt sig så flov i lægens selskab.

”Hvis det kan trøste dig, er du ikke den første. Flere har siddet her i samme situation efter en familietur til sydeuropa,” fortalte lægen.

”Ved Anders, at I var sammen?”

Helle nikkede og følte, at hun kunne krybe i et musehul af skam..

”Han kiggede måske på? Nogle af os mænd synes jo, at det er ophidsende at se mor blive taget af en ung mand. Det styrker vores selvtillid, at vi har en kone, der kan tiltrække unge mænd,” smilede lægen.

”Nu får du nogle piller, og hvis du tager dem, skulle det gerne være overstået om en uges tid. Det virker lige som menstruation. Værre er det ikke. Men – måske du og Anders skulle tage en snak om det først?”

Det hjalp på Helles humør, at lægen var så ærlig. Den knugende fornemmelse afløstes af en vis lettelse. Hun var ikke alene. 

Nu kom så det svære valg:

- ”Er jeg for gammel til at få børn? Nej, vel?”

- Hun anede, at Anders ville blive ellevild. Peters sæd bar trods alt Anders' gener, så han var 'næsten' far til barnet.

- Men hvilken fremtid havde barnet? Hvad ville andre mene og sige? Hvor længe kunne Peter holde tæt? Ville rygtet spredes?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.