BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi blev enige om at køre en tur til Højen Strand, hvor vi på internettet har set at der er nøgenbadning. Jeg kunne ikke lade være med at glæde mig over at se, hvordan mor og Ane kiggede forelsket på hinanden, og hvordan de næsten ikke kunne holde fingrene fra hinanden, og jeg tror da at mor og Ane tænkte det samme om Julie og mig.

Efter at have ryddet op, trak vi i noget let tøj. Mig i shorts og t-shirt, og alle pigerne i lange tynde sommerkjoler og intet andet. Jeg kiggede beundrende på min mors flotte figur, med de skønne store bryster med stive brystvorter og den frække røv over de lange ben. Nu kigge jeg så på Julie og Ane, og så et par små, slanke flotte piger, med næsten fladt bryst, men stadigvæk stive brystvorter. Min pik rejste sig.

SEX I DAG?

Mor og Ane pakkede noget kage, sodavand, øl og hvidvin, og så drog vi afsted. Vejret var pragtfuldt, og vi kunne næsten ikke vente med at komme i vandet. Da vi ankom, var vi ikke ti tvivl om hvilken vej vi skulle gå. Til venstre for P-pladsen var der mange nøgne mennesker, så vi gik den vej.

Vi fandt en god plads og skyndte os at smide den smule tøj vi havde på. Jeg kunne ikke se mig fri for at være en smule stolt ved at være sammen med 3 smukke kvinder, og der var da også allerede flere mandfolk, som sendte mig misundelige blikke.

Julie og jeg skyndte os ud i vandet, mens mor og Ane lagde sig for at få noget sol. Da vi havde fået os dukket den første gang kom Julie hen til mig. Jeg stod i vand til navlen så hun lagde armene omkring min hals og løftede sig, så hendes ben var omkring mine hofter.

Min pik rejste sig med det samme, da hun begyndte at kysse mig, og jeg styrede den hen til hendes fisse, og så sank hun langsomt ned over den. Det føltes ekstra varmt at være oppe i hende, nu da vi stod i det kølige vand. Jeg begyndte at støde mit underliv imod hendes samtidig med at vores tunger legede med hinanden i vores munde.

Jeg holdt om Julies små stramme balder så jeg kunne løfte hende op og ned i takt med at jeg stødte min pik op i hende. Jeg var totalt ligeglad med om folk på stranden kunne se hvad vi foretog os. Jeg tænkte kun på den smukke unge pige, som var spiddet på min pik.

U mærkede jeg hvordan Julies fisse begyndte at stramme omkring min pik, og samtidig med at hun med et støn bed mig i tungen kom hun i en orgasme, som fik hendes krop til at ryste. Da jeg mærkede hvordan orgasmen fik hendes fisse til at trække sig sammen om min pik, eksploderede jeg oppe i hende og fyldte hende med sperm.

Julie slap sig tag omkring mine hofter og vi gik langsomt op til vores mødre. De lå begge på ryggen med bøjede ben, og begge havde en finger i fissen,så de kunne kæle for sig selv. Mor kiggede på os. ”Hold kæft, hvor er i frække. Vi kunne lige så tydeligt se, at du kneppede Julie ude i vandet. Hvem mon har opdraget dig?” Det sidste kom med en grin.

”Ja, det kan jo umuligt være min mor, som ligger på en offentlig strand med en finger i fissen, ved siden af min kærestes mor, som også er i gang med sin fisse” svarede jeg tilbage, hvilket resulterede i at vi alle eksploderede af grin.

Vi blev på stranden i et par timer, hvorefter vi tog hjem i sommerhuset igen. Da vi sad ude i haven, kom Ane hen til mig. Hun skrævede over mine ben og satte sig på mit skød. ”Jeg er så glad for at du og Julie har fundet sammen” og så fik jeg det vådeste tungekys af hende. Min pik begyndte at rejse sig op ad min mave, og da Ane så det løftede hun behændigt sit underliv at satte sig ned på den.

Da jeg var kommet helt i bund, satte hun sig stille, og så begyndte hun at massere pikken med sine muskler i fissen. Jeg kyssede og slikkede hendes bryster mens jeg fik en vidunderlig massage. Jeg kunne se, at Julie sad med spredte ben i en stol, og mor lå på knæ foran hende og var i gang med at slikke hende.

Ane begyndte nu at ride mig ganske stille, imens hun småklynkede hele tiden. Jeg kunne høre, at Julie også nød min mors behandling af hende. Ane red mig hårdere og hårdere, og jeg fornemmede at orgasmen var tæt på. Julie stønnede også mere og mere, og samtidig med at hun med et skrig blev gennemrystet af en orgasme, kom Ane over min pik.

”Så, nu vil vi se at du knepper din mor” sagde Ane og satte sig til rette i en stol. Julie hentede et tæppe som hun lagde på græsset lige nedenfor terrassen, og satte sig så ved siden af sin mor. Mor lagde sig på alle fire på tæppet og jeg satte mig på knæ bagved hende og styrede pikke ind i hende.

Mor stønnede da hun mærkede min pik glide i bunde, og med et fast tag i hendes hofter startede jeg nu med at kneppe hende. Efter at have kneppet lidt, kiggede mor over skulderen på mig. ”I røven … jeg vil også have den i røven” stønnede hun. Jeg trak min fedtede pik ud af hendes fisse og satte den imod det lille hul.

Mors stødte røven tilbage og jeg gled ubesværet op i hende. Hun gav sig godt nok lidt, lige da mit pikhoved passerede ringmusklen, men så var der eller fri bane. Julie og Ane var kommet ned og stod ved siden af os.

Ane kiggede på mor. ”Sig mig, Charlotte, har du din søns pik oppe i røven?” Mor stønnede og nikkede, mens jeg kneppede hende i lange seje stød. Jeg trak mig ud af mor og lagde mig på ryggen. Mor satte sig med ryggen til mit ansigt og sank igen ned over pikken. Denne gang gled den ubesværet op hendes røv.

Julie havde lagt sig imellem mine ben og var begyndt at slikke mors fisse, og samtidig fik mine nosser også en tur ind i mellem. Ane satte sig overskrævs på mit ansigt, mens hun lagde armene omkring mor og begyndte at kæle for hendes bryster.

Idet jeg stak min tunge op i Anes fisse, kunne jeg mærke noget varmt som strømmede ind i min mund. Mor havde åbenbart fortalt hende at jeg godt kunne lide pis, for nu sad hun og tømte sin blære ud over mit ansigt. Hendes varme pis smagte dejligt, og jeg slugte så meget jeg kunne, mens jeg fortsatte med at lade mine læber og min tunge arbejde i hendes fisse.

Nu udstødte mor et skrig, og så kom hun i en voldsom sprøjteorgasme, lige ud i Jules ansigt. Hele hendes krop rystede og det var som om at orgasmen ingen ende ville tage, men hun sad jo også med sin søns pik i røven og sin kommende svigerdatters tunge og mund på fissen. Da orgasmen endelig ebbede ud, rejste både mor og Ane sig, og Julie kravlede hen over min krop og lagde sig ovenpå mig.

Hendes ansigt drev af mors fissesafter og mit ansigt drev af hendes mors pis, så vi begyndte grinende at slikke hinanden rene, mens mor og Ane stod med armene omkring hinanden og kyssede. Efter et hurtigt bad satte vi os alle 4 og nød en kold øl på terrassen.

Resten af ferien gik med hygge, sex, strandture og mere sex. Da vi tog hjem, havde vi allerede fået det hele så meget på plads, at vi var enige om at Ane flyttede sammen med mor i vores hus, og Julie og jeg flyttede sammen i Ane og hendes lejlighed.

Julie og jeg venter et barn nu, og vi ser stadigvæk meget til mor og Ane som glæder sig til at blive farmor og mormor til den lille ny. Vi har stadigvæk nogle vidunderlige stunder sammen med vores mødre, og sådan skal det blive ved med at være.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.