BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lørdag formiddag pigerne var taget ud for at købe lidt dagligvarer, jeg gik ud på altanen og ringede til Jytte, hun lyttede opmærksomt på da jeg fortalte om Sofie oplevelser og hendes bekymringer med hensyn til de herrebesøg hun havde. Det er jo ikke fordi der som sådan er noget galt med det sagde jeg, men problemet opstår jo når Sofie ikke føler sig tryg i sit eget hjem. Hvad vil hun have jeg gør ved det spurgte Jytte. Tja det er jo ikke fordi jeg vil blande mig, men mit forslag er at enten får det ende med alle de mænd der kommer hos dig, eller også vil jeg foreslå at Sofie skifter skole, så kan hun bo enten hos mig eller i Århus sammen med Julie.

Sig mig engang er du rigtig klog svarede hun surt, Sofie er ikke gammel nok til at flytte hjemmefra, hun har også en far skal du regne med. Ja det har hun, men der vil hun bestemt heller ikke være, hun kan ikke med hans nye dame og hendes drenge. Det ved du også udmærket godt Jytte. Jamen forventer hun jeg stopper mit forhold til Frede eller hvad er det hun forlanger? Hun forlanger ikke andet end lidt tryghed, husk du er den voksne, der er ingen der siger du skal ende dit forhold til Frede eller opgive det liv du nyder. Jeg siger blot at du også bør tænke på hvad der er bedst for Sofie i den her situation.

SEX I DAG?

Og Julie er jo faktisk også voksen, selvom hun er en meget ung voksen, så er hun en fornuftig pige, og de to tøser holder usigeligt meget af hinanden, men det ved du jo selv. Der kom en meget lang pause, jeg ringer til dig lidt senere, sagde hun, det her skal jeg lige tænke igennem inden jeg kan give et endeligt svar. Du tager bare den tid der skal til svarede jeg. Vi afsluttede samtalen. Kim spurgte nysgerrig hvordan hun havde taget det da jeg kom ind igen. Hun tog det meget pænt synes jeg, hun vil ringe tilbage inden længe, hun skulle vist lige fordøje det, det er heller ikke ukompliceret så længe Sofie ikke er myndig, men lad os nu se om ikke der findes en løsning.

Der gik ikke mere end en halv times tid så ringede Jytte tilbage, hun lød både lettet og trist på samme tid. Du synes nok jeg er en forfærdelig mor startede hun, jeg har snakket med Frede, han har jo også kunne mærke at Sofie ikke bryder sig om ham, jeg ved ikke hvorfor, for han er så god mod mig og ville aldrig gøre mig noget ondt. Det tvivler jeg ikke på Jytte, og du er ikke nogen forfærdelig mor, det må du ikke tro. Nå men altså, vi snakkede om at det måske var bedst for alle og specielt for Sofie hvis hun fik lidt mere ro på, så altså, hun skal stadig have sin adresse her hos mig, hvis hun har det, må hun selv tage stilling til om hun, vil blive, eller flytte til dig eller Julie, jeg ønsker kun det bedste for min pige.

Jytte det ved vi alle sammen godt, du vil også få et meget friere liv, så egentligt tror jeg det vil være godt for jer begge. Aftalen blev at jeg ville tage en snak med Sofie, så kunne hun selv tage stilling til hvad hun helst ville, jeg havde lovet Jytte at det på ingen måde ville få økonomiske konsekvenser for hende, jeg skulle nok sørge for at Sofie ingenting kom til at mangle så det skulle hun absolut ikke bekymre sig om.

Pigerne kom hjem med en masser poser fra supermarkeder, de grinte og fniste da de kom ind ad døren, hvad er det der er så sjovt spurgte Kim. Det er ikke noget fniste Julie, ikke noget er da åbenbart sjovt, hvorfor ikke dele morskaben med os andre, Kim kiggede alvorligt på dem. Jamen det var bare fordi Sofie fik næsten en håndværker til at tabe både næse og mund, vi holdt for rødt lys, og så kom han op på indersiden af os, Sofie kunne ikke nære sig for at stikke en hånd ned i sine leggings og gnubbe lidt på fissen, da han opdagede det glemte hen helt at køre da der blev grønt, da han så satte igen kom han ræsende op på siden af os og var lige ved at køre ind på cykelstien da han skulle glo, begge piger grinte højt. Tænk hvis hun havde haft nederdel på lige som mig lo Julie.

Vi kunne godt se det morsomme i det, men jeg sagde alligevel at de skulle passe på med sådan noget, det kunne jo ende med en trafikulykke, og det ville da ikke være særlig sjovt. Nej det kan vi da godt se sagde Sofie lidt brødebetynget. De satte varerne på plads, og kom hen og satte sig i sofaen, men jeg har også noget at fortælle sagde jeg. Jeg fortalte om min samtale med Jytte, det endte med at din mor sagde at det var op til dig Sofie, hvor du helst ville være, du kan blive hos din mor,du kan flytte hjem til far, du kan flytte hjem til mig, eller du og Julie kan flytte sammen her i lejligheden, hvis Julie synet det er en god ide. Sofie sprang op, og kastede sig om halsen på mig, jeg elsker jer alle sammen snøftede hun, det vil være en drøm der går i opfyldelse hvis jeg kunne bo sammen med Julie, altså hvis hun vil ha mig, tårerne rendte ned af hendes kinder.

Julie begyndte også at græde nu, om jeg vil ha dig, dit lille fjols, der er da ikke noget jeg hellere vil, de kastede sig stortudende i armene på hinanden. Det var da et tydelig svar sagde jeg til Kim, og gav hende et kys på kinden, vi får ingen teenager i huset denne gang. Hvornår kan jeg flytte spurgte Sofie snøftende, du kommer til at skifte skole, ellers bliver der alt for langt for dig, men jeg vil tro vi kan ordne det så du kan flytte herned næste weekend, indtil kan du være enten hjemme mor eller hos Kim og mig, så skal jeg nok køre dig i skole og hente dig igen. Så vil jeg helst med Kim og dig hjem hvis det er i orden med mor, sagde hun. Det snakker jeg lige med hende om svarede jeg.

Sofie og Julie sad og kælede for hinanden, hvor bliver det dejligt at være sammen hver dag sukkede Sofie, jeg savner dig altid så meget, hun lod en hånd glide op under Julies nederdel, og jeg elsker at mærke din krop mod min, hun gav Julie et vådt tungekys mens hånden gled endnu længere op. Julie gispede let og trykkede sig ind mod hende, Sofie sagde hun, du gør mig altid så varm og våd, hun havde lagt en hånd i skridtet på Sofie og kælede for hendes frække cameltoe. Jeg går lige ud og ringer sagde jeg, uden nogen rigtig hørte efter.

Fra altanen kunne jeg se de to tøser begyndte at rive og flå i hinandens tøj for at får det af. Jytte var helt med på at Sofie blev hos Kim og mig i den kommende uge, så kan jeg tage med Frede på langtur uden at forsømme noget sagde hun, det kan du sagtens, vi skal nok passe godt på Sofie, det ved jeg, Jytte lød faktisk lidt lettet nu, og hun er altid velkommen hjemme det håber jeg hun ved. Det ved hun svarede jeg, det gik jag da ud fra hun vidste. Vi kommer nok forbi på vejen hjem i morgen så hun kan få hentet lidt tøj hendes skoletaske og så videre. Ja det er bare i orden, vi ses. Vi afbrød forbindelsen.

Skal jeg nu kalde dig svigermor, Sofie fniste, det var lykkedes Julie at trække hendes leggings af, den lille lækre røv strittede bagud da hun på alle fire kravlede over mod Kim, din skøre tøs grinte Kim, du må kalde mig hvad du vil. Sofie lagde hænderne på Kims knæ, og kiggede hende i øjnene, svigermor sagde hun stille, det synes jeg lyder godt, hun lod hænderne glide op ad Kims lår, op under nederdelen til trussekanten. Kim lagde sine hænder over Sofies. I mellemtiden var Julie fulgt efter og sad nu bag Sofie, hun kyssede Sofies baller og lod en hånd glide over dem. Jeg blev stående på altanen og fulgte optrinnet med indestængt åndedræt.

Svigermor lyder også superfrækt når jeg ligger her med fingrene mod din fisse småstønnede Sofie, Kim kom med et gisp da Sofie lod et par fingre glide indenfor trusserne, du er ikke blot skør, du er også så pissefræk sukkede Kim dybt og pressede Sofies hænder mod skridtet. Sofie trak i trussekanten, Kim løftet røven en smule, trusserne blev trukket af, Sofie hold dem op til næsen, du dufter også som min svigermor, gad vide om du også smager sådan, hun smed trusserne fra sig og lod tungen vandre op ad Kims ene ben. Ohhh jaaaa sukkede hun da tungen nåede helt op til de hævede skamlæber, Sofie skilte dem med fingrene, hun pressede tungen mod den våde revne og sugede de indre skamlæber ind i munden.

Jaaaaa guud jaaaa din frække tøs, Kim lagde hovedet tilbage, lukkede øjnene og overgav sig til nydelsen mens hun krammede sine faste brysterne under blusen. Julie stak et par fingre op i Sofie bagfra, hun slikkede den lille frække stjerne mellem hendes baller, Sofie stønnede højere og højere i takt med fingrene der gled smaskende ind og ud af hendes våde skræv. Kim tog fat i Sofie hår og trak hendes ansigt væk fra sin fisse, stop tøser, lad os gå ind i sengen der ligger vi langt mere behageligt, hun åndede tungt, liderligheden strålende ud af de glasklare øjne. Julie rejste sig, Sofie satte sig mere op hendes hånd gled bag om nakken på Kim, det var da en god ide svigermor sagde hun og kyssede Kim lidenskabeligt, hun pressede sin tunge ind i munden på hende.

Jeg gik indenfor, jeg blev simpelthen nødt til at følge med så jeg kunne nyde synet af de tre velskabte pigers leg. Kim trak sin bluse af og smed sig på sengen, Sofie kravlede straks op og fortsatte hvor hun havde sluppet inde i stuen, Julie lagde sig ved siden af Kim og begyndte at kærtegne hendes bryster. Jeg trak tøjet af og satte mig i lænestolen i hjørnet af værelset. Min pik var hård som granit, men nu havde jeg besluttet mig for at lade pigerne lege og blot følge det som tilskuer, min hånd gned langsomt op og ned ad det stive lem imens.

Min smukke datter stønnede Kim, hun kyssede Julie, deres tunger opførte en vild dans. Julie klemte brystvorterne det stod stive og hårde frem, Kims brystkasse hævede og sænkede sig i et stadig højere tempo mens Sofie slikkede den smaskende fisse. Åhhhhh jaaaaa Kim pressede Sofies ansigt mod sit skridt, uhhhhh jeg kooomer skreg hun og spændte den dirrende krop i en bue. Julie vendte sig, hun trak Sofie ned at ligge på siden, suttede på et par fingre og pressede dem mod det lille frække røvhul mens hun begyndte at slikke Sofies glinsende våde fisse. Kim vendte sig og begyndte at fingerkneppede sin datter.

De lå nu nærmest i en trekant og slikkede og fingerkneppede hinanden, Kim og Sofie, med fingrene dybt begravet i de drivende våde fisser, Julie havde presset fingrene helt op i Sofies stramme røvhul, alle tre stønnede og gispede om kap. Ohhhh den går på mig hylede Sofie, hendes fisse sprøjtede safterne ud i ansigtet på Julie der grådigt slikkede og sugede i sig, mmmmm ummm åhh mooor, Julies lår rystede i orgasmens kramper. Mmmm mmmm Kim trak fingrene ud og sugede sig fast i hendes datters fisse mens hendes egen orgasme gennemskyllede hendes lille krop. Jeg kunne ikke mere, jeg rejste mig og gik hen til sengen og lod pikken sprøjte spermen ud over de tre stønnende tøser.

Kim satte sig op, stadig lidt fortumlet ovenpå den kraftige orgasme tog hun min pik i munden og suttede den ren for de sidste rester. Kan vi alle være her i senge i nat spurgte Julie da også hun var kommet sig lidt. Ja mon ikke, det er da heldigvis en bred seng, og når bare man er gode venner så går det nok svarede jeg. Kim og Sofie nikkede, ellers må man bare gå ind og lægge sig på sofaen sagde Kim. Vi skiftede lagnet der var blevet drivvådt at fissesaft og spermklatter. Pigerne havde næsten slikket hinanden rene, ingen orkede at gå i bad, så vi lagde os bare ned alle sammen, Sofie og Julie tæt omslynget med benene viklet ind i hinanden, Kim og jeg krammede og kyssede lidt inden Kim vendte sig og pressede røven mod min halvslappe pik, jeg lagde armen om hende og med en hånd på hendes ene bryst faldt jeg i dyb søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.