SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Han var egentlig min kærestes bedste ven. Da forholdet til min kæreste ophørte, havde jeg kendt ham så længe, at vi også var blevet venner, og vores venskab fortsatte.

Vennen og jeg mødtes, og vi snakkede i begyndelsen om alt muligt, men på et tidspunkt kom vi ind på sex og vores seksualitet . Vi fortalte mere og mere åbent og ærligt om vores fantasier, og vi kom frem til, vi begge godt kan li sex i den lidt hårdere ende.
Det skete nærmest som en naturlig udvikling mellem os, tiltrækningen mellem os tændtes og blussede op. Men vi gjorde intet ved det længe. Faktisk gik der flere måneder, hvor vi fortalte hinanden om vores lyst og trang. Vi kunne sidde i sofaen, tændte og pirre hinanden på denne måde, men så en aften skete det. Vi kunne ikke holde os fra hinanden længere. Det skete sådan her.

Vi havde som sædvanligt siddet og pirret hinanden. Begge vidende om, hvor tændte vi var, og begge forsøgte vi halvhjertet at undertrykke det.. Han rykkede tættere på mig i sofaen, så mig i øjnene:
- Jeg kan se du er liderlig, dine øjne stråler, og dine kinder er blussende røde.
Jeg nikkede og rykkede mig uroligt i sofaen og trak benene op, så jeg sad i skrædderstilling. Han rakte ud, og blidt lod han en finger glide op ad indersiden på mit lår, helt op i skridtet, hvor han ganske let rørte min fisse uden på jeansstoffet. Så rejste han sig og gik ud i køkkenet, og jeg fulgte efter.

Han satte vand over i elkedlen, vendte sig og så på mig. Han var meget alvorlig og meget liderlig, jeg kunne se den velvoksne bule i hans træningsbukser. Jeg var ligeglad, jeg måtte bare have ham, jeg kunne ikke holde det ud længere, denne pinefulde pirren havde stået på så længe, jeg måtte vide, hvordan han føltes på mig, i mig.

Han trak mig ind til sig, kysse mig dybt og grådigt og klemte hårdt på mine bryster. Jeg sank næsten i knæ af længe indestængt liderlighed. Han åbnede mine jeans og lod sin hånd glide ned i mine bukser. Hans fingre blev presset mod min klit, fordi mine jeans var så stramme. Jeg sukkede højt, og han tyssede på mig. Hans lille søn lå og sov inde på sit værelse, og vi skulle ikke vække ham.
Hans hånd gled længere ned, og ind i min sjaskvåde fisse stak han to fingre. Han nærmest mosede dem op i mig, og endnu en gang var jeg ved at synke i knæ, så tændt var jeg. Jeg undertrykte et støn og bed mig i læben. Han så på mig og smilte, trak sin hånd ud og op af mine jeans og sagde:
- Du vil have min pik der i din våde fisse nu!
- Ja, fik jeg hvisket.
- Det får du ikke, sagde han.
Han holdt sine våde fingre op foran mit ansigt og stak dem så ind i min mund. Jeg slikkede lydigt hans fingre rene for mine safter. Så trak han ned i sine bukser, pikken strittede stor og hård ud. Han var nøgen under træningsbukserne.
Han pressede mig ned på knæ foran ham og stak sin pik ind i min åbne mund. Og jeg slikkede lydigt på den. I guder, hvor smagte hans pik godt, den friske præsperm glimtede på pikhovedet, og min tunge gled pirrende hen over den.

Så tog han fat om mit hoved og pressede sin pik længere ind i hans mund. Hans pik var stor, så stor jeg begyndte at gøre modstand, jeg kunne ikke tage den helt ind i munden. Han trak pikken ud og så på mig, kørte pikken rundt i mit ansigt og trak mig så op at stå. Han vendte mig rundt og førte mig ind i soveværelset.

Derinde klædte han mig af og skubbede mig ned på sengen. Han spredte mine ben og sagde:
- Du er sjaskvåd, leg med din fisse!
Mine fingre gled ned, og jeg begyndte blufærdigt at onanere for ham.
Det var første gang, jeg sådan havde onaneret foran en. Ikke fordi jeg ikke havde sneget et par fingre ned under sex, men sådan at onanere med tilskuer på havde jeg aldrig gjort før.
Men et eller andet i mig løsnende sig op, og jeg gav mig hen til det og onanerede mindre blufærdigt og nød det, nød hans blik, mens han blev stående på gulvet mellem mine ben, der hang ned over sengekanten. Da han kunne se, jeg var tæt på en orgasme stoppede han mig - jeg måtte ikke komme endnu.

Han smed sit tøj og lagde sig ved siden af mig, jeg rakte ud i forsøget på at trække ham over mig, jeg ville mærke hans pik dybt i min fisse. Men han skubbede mine hænder væk og sagde:
- Du får ikke min pik sådan, endnu.
Han greb om mine bryster og masserede dem hårdt, så mig i øjnene mens og sagde, jeg skulle fortsætte med at onanere. Han slap mit ene bryst og greb med hånden om sin hårde pik og begyndte selv at onanere. Jeg rakte ud for at røre hans pik, han sagde, jeg måtte kæle for hans nosser, men ikke røre pikken.

Sådan lå vi, helt tæt skulder ved skulder, og så hinanden ind i øjnene, mens vi onanerede. Da jeg kunne mærke en orgasme nærme sig, blev jeg igen lidt blufærdig og han lagde mærke til det. Han kyssede mig og bad mig lukke øjnene og bare give mig hen. Det gjorde jeg, og så kom jeg.
Idet jeg kom, mærkede jeg hans fingre glide ind i min fisse. Han vendte sig mod mig, og mens orgasmen rullede gennem mig kom han. Han sprøjtede sin sæd ud over min mave, bryster og fisse.
Så bad han mig slikke hans pik ren. Jeg tog hans bløde pik i munden og slikkede den ren for sæd.
Så lå vi lidt og så på hinanden. Han smilte og sagde så:
- Jeg bestemmer, hvornår du skal mærke min pik.
- Ja, sagde jeg, og sådan begyndte det, som blev til et langt erotisk eventyr mellem os.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.