BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Året er 1914. Mørke skygger trækker sig sammen over Europa. Det får betydning for den unge teenager Matthew som rejser ned til sin Tante som bor i den lille sydstatsby Gatorville.

SEX I DAG?

Ugerne var gået.

I Europa brød krigen ud. “Den store krig” kaldte man den. Det betød, at mine forældre var nødt til at blive derovre, da der var brug for min fars indsats i diplomatiet. Heldigvis så det ud til at vi kunne undgå at blive blandet ind i krigen, selvom de firmaer som solgte varer til Tyskland ikke kunne få varerne leveret på grund af en blokade som Frankrig og England satte i gang.

Tiden nærmede sig for den dag, hvor jeg skulle rejse tilbage til kostskolen. Jeg sad ude på egnen og så på byggeriet af hospitalet. Hvornår ville det åbne?

Mine tanker blev afbrudt af Anna.

“Hej Matthew!”

“Hej Anna!”

Hun var alene. Hun satte sig ned ved siden af mig. “Er det rigtigt, at du snart skal rejse?” spurgte hun.

“Ja. Det varer ikke længe”

“Jeg vil savne dig” sagde hun.

“Mener du ikke at du vil savne at kunne bytte mig mod rogn hos Sadelmagerens kone?” spurgte jeg.

“Nej. Nu fornærmer du mig. Jeg kan rigtig godt lide dig. Du er ikke som de lokale drenge. De tænker ikke længere end til bygrænsen.”

“Det er en lidt mærkelig måde du viser mig det på, når du sådan overlader mig til ægteparret Parker’s nåde”. Jeg rejste mig op for at gå.

Anna rejste sig og pressede mig ind mod et træ. Hun knappede mine bukser op. “Lad mig vise dig hvor meget jeg holder af dig”

Hun satte sig ned på knæ og tog min penis ud af bukserne, hvorefter hun begyndte at give mig et håndjob. Da den var blevet stiv, tog hun den i munden. Hvor var hun god til det. En fantastisk følelse bredte sig gennem min krop. Mine ben føltes i perioder som om at de ikke kunne bære mig. Hendes tunge ramte spidsen af min penis, hvilket fik mig til at blive svimmel af vellyst. “Åhh. Jeg kan ikke holde mig tilbage” klagede jeg alt for hurtigt og skød en ladning af i hendes mund. Hun tog væskerne ind som en professionel, der ikke havde lavet andet i lang tid.

Jeg kunne dårligt støtte på benene, da hun var færdig. Hun rejste sig op og gav mig et kys, der smagte alt for meget af min egen sæd. “Der er mere til dig hvis du kommer tilbage næste år.”

Bare det blev sådan, tænkte jeg. Krigen regnede de fleste med ville være overstået i løbet af maksimalt et halvt år. Så ville jeg ikke komme til Gatorville igen, men derimod formentlig slutte mig til mine forældre i London eller hvor min far nu ville blive udstationeret.

Hvor jeg ved starten af sommerferien hellere ville have været til London, ville alle fibre i min krop foretrække Gatorville.

Anna vinkede til mig og gik. Jeg fik lidt efter lidt samling på mig selv og gik hjem til min tante.

Det blev dagen for afrejse. Jeg iførte mig mit jakkesæt for første gang siden at jeg kom til Gatorville. Bill og min Tante kørte mig til toget på Bill’s hestevogn. På stationen ventede Anna. Hun kom hen og gav mig et kys før jeg steg på toget. Det var trist at skulle sige farvel til den lille by, jeg var kommet til nogle måneder før.

Rejsen tilbage til kostskolen var som turen ned, en langtrukken affære. Da jeg kom tilbage til skolen, blev jeg modtaget af rektor og Hr. Harris. Vi gik ned til sygeplejersken, som de overlod mig til. Den undertiden næsten smertefulde udrensning fulgte ligesom hun heller ikke gik af vejen for at teste om mine kønsorganer fungerede som de skulle. På vej til min sovesal mødte jeg Hr. Harris. Han skulle bruge min hjælp samme aften.

Da det blev aften og mine kammerater på sovesalen var på vej i seng, gik jeg over til Hr. Harris. Jeg mødte rektor på gangen og han spurgte ind til mit ærinde, men lod mig gå, da Hr. Harris havde sørget for at jeg havde fået en passerseddel.

Hos Hr. Harris ventede der aften-te efterfulgt af stærkere sager. Han åbnede en af de gode flasker. Da jeg var blevet lidt små-svimmel, inviterede han mig ned i kælderen, hvor vi tog tøjet af. Jeg havde vænnet mig til at sutte hans penis af. Det var normalt Jason, som blev taget. Denne dag ville Hr. Harris lege en anden leg. Han gav mig manchetter på. Halvfuld som jeg var, accepterede jeg det uden protester. Så var det, at han tog en hætte af læder frem, som han trak ned over hovedet. Der var åbning til mund og næse. Den blev snøret tæt ind til hovedet, og så var der en rem ved halsen, som han strammede, så jeg hostede. “Ikke så stramt. Jeg kan næsten ikke få luft.” kom det hostende fra mig. I det samme med noget presset ind i min mund. Det føltes som en DILDO, men var ikke så lang. Den blev holdt på plads i min mund af en læderrem, som gik omkring hovedet. Den sad på et læderstykke, som dækkede det meste af mit underansigt. Kun næsen var fri.

Han hjalp mig over på sengen, hvorefter han forberedte min ringmuskel ved at presse en finger ind med noget fedtstof, hvorefter han gik over til dildoen. Den trængte ind i mig og jeg udstødte et højt suk, da ringmusklen gav efter. Jeg fik den store tur med dildoen. Jeg kunne ikke styre mig. Jeg gryntede og fremkom næsten med undertrykte hvin, før jeg til sidst måtte give efter for mine lyster og sprøjtede ud på sengen. Jeg havde forventet at blive sluppet løs, men i stedet blev jeg væltet om på siden og så lagde han en dyne over mig og placerede sig så vi lå i ske.

Jeg faldt i søvn trods den ubehagelige hætte og det faktum at mine hænder var bundet sammen på ryggen.

Hvor længe vi havde sovet, ved jeg ikke, men pludselig var Hr. Harris væk. Jeg hørte svage stemmer.

Stemmerne kom nærmere og døren ind til rummet åbnede. “Jamen. Jeg kan love, at jeg ikke forsøgte at snyde mig til at have Matthew for mig selv.”

“Jeg køber ikke helt din undskyldning” kom det. Det lød som rektors stemme. “Jeg har ret til en af de første ture, når I tager en ny ind". Sådan har det altid været på kostskolen og sådan skal det forblive på kostskolen. Nå. Der ligger han og han er klar. Det er godt, for jeg trænger.”

“Hvis du insisterer…” sagde Hr. Harris.

“Det gør jeg. Holder du ham?”

“Ja” svarede Hr. Harris

Jeg blev hjulpet op på knæ. De spredte mine ben, og jeg mærkede, hvordan en stor penis blev presset mod min lukkemuskel. Jeg gryntede nogle protester og mærkede, hvordan der blev pillet ved læderremmen, som gik omkring min hals. Ville de tage hætten af? I stedet blev remmen strammet, så jeg næsten ikke kunne få luft. Jeg ville vride mig løs, men stærke hænder holdt mig på plads. Rektors penis trængte igennem min ringmuskel. Jeg udstødte et undertrykt skrig af forskrækkelse. Et øjeblik blev der stille, men så begyndte rektor Richardson at støde. Han pulede mig hårdt og brutalt, mens Hr. Harris med alle kræfter holdt min overkrop nede, så Richardson kunne fokusere på at banke sin penis længere og længere ind.

Det begyndte at summe i kroppen og jeg kunne slet ikke styre min krops reaktioner. Jeg gryntede af vellyst. Den store penis blev gang på gang banket op i mig. Jeg udstødte lyde så bizarre at jeg ikke kunne have fundet på dem formentlig skabt af den genstand jeg havde i munden.

Richardson tog fat i mit korsets skulderstropper og bankede sin penis helt i bund. Jeg mærkede hans pung klaske mod mit mellemkød og jeg kunne ikke holde min udløsning tilbage. Klynkede mærkede jeg hvordan mine væsker dryp-løb ud af mig. Rektor så det og med et brøl bankede han sin penis så hårdt ind i mig at jeg troede at jeg ville flække. Noget flydende varmt bredte sig i min tarm. Rektor sank forpustet sammen over mig.

“Han er god. Han skal med til skolernes bestyrelsesfest når tiden bliver moden.” sagde rektor stakåndet.

“Betyder det så at jeg skal finde en anden elev?” spurgte Hr. Harris.

“Ja. De elever , vi bruger, skal helst være lidt stramme i det. Du må finde en anden. Husk at det ikke må gå ud over Matthew her.” pointerede rektor.

“Jeg skal nok behandle ham godt. Må han da i det mindste udføre orale ydelser?”

“Ja. Det gør ikke noget. Træning gør mester som man siger”

Rektor trak sig ud og jeg blev efterladt i sengen. Jeg var helt flad. Jeg kunne høre de gik. Lidt efter kom Hr. Harris tilbage. Han hjalp mig op og tog dildoen ud af min mund. Så blev den erstattet af hans stive penis. Jeg suttede den det bedste jeg havde lært og han fik udløsning i min mund.

Derefter blev jeg befriet. Jeg havde fået dagen fri og kunne derfor sidde og læse hjemme hos Hr. Harris indtil det blev tid til aftensmad.

Resten af skoleåret gik uden problemer bortset fra at krigen ikke stoppede og jeg skulle tilbage til Gatorville igen. Denne gang glædede jeg mig, nu hvor jeg vidste at Anna ventede på mig. Men hvad der skete i sommeren 1915, er en anden historie.

SLUT

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.