BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Året er 1914. Mørke skygger trækker sig sammen over Europa. Det får betydning for den unge teenager Matthew som rejser ned til sin Tante som bor i den lille sydstatsby Gatorville.

SEX I DAG?

Nogle uger var gået. Min tante havde et specielt program til dagens undervisning. Vi skulle besøge sheriffen.

Efter at have samlet børnene gik vi i samlet flok ned til sheriffen. Jeg havde mit hyr med de yngre børn. Eliott, som var i min klasse, var som sædvanlig over det hele. Min tante måtte flere gange irettesætte ham. Den gamle sheriff og hans assistent Andersson tog imod.

Vi fik vist cellerne. På den tid af dagen stod de tomme. Normalt var det værste der kunne ske i Gatorville slagsmål på hotellets beværtning eller lidt småtyverier, men alle kendte alle. Vi fik vist tavlen med de mange unge som var efterlyst. Lige siden eventyrerne om Huckleberry Finn var kommet ud cirka 20 år før var der mange teenagere som var rendt hjemmefra. Alene på Gatorville egnen var der 10-15 plakater på sheriffens kontor af unge som var forsvundet. Om de levede oppe nordpå eller ude vestpå vidste ingen. Mange var børn af fattige familier så de kunne ikke hyre privatdetektiver til finde børnene og sheriffen havde ikke kapaciteten til andet end at lede efter byens egne børn.

Der blev talt meget moral. Til sidst kom man ind på Borrow brødrene. Omkring 1870 hærgede to brødre området. Det var tidligere soldater som var deserteret fra en hær under borgerkrigen. De havde plyndret og myrdet. En tidligere sheriff havde arresteret dem med hjælp fra en flok af byens borgere, da de forsøgte at røve kirkekassen. I det samme kom sadelmageren Parker ind bærende på en kasse.

“Se børn hvad kriminalitet kan føre til” sagde sheriffen og tog noget svært læder op af kassen. “De to brødre blev hængt. Disse remme blev brugt til at fiksere de to brødre på galgen.” Der lød et gys fra flokken af teenagere da sheriffen tog et svært reb op af kassen hvor der var lavet en løkke på.

“Hr. Parker har holdt læderet ved lige over årene, efter at han tog over efter den sidste sadelmager.”

“Ja. Og vi har endda lavet ekstra sæt til undervisning", istemte Hr. Parker. “Vil en af Jer prøve?”

Der var tavshed. “Hvad med Eliott?” sagde min tante og skubbede ham frem.

“Ja. Kom herhen knægt” sagde Hr. Parker. Eliott trådte tøvende frem.

Til min gru opdagede jeg at jeg havde set det før. Det var det samme sæt af læderremme som ægteparret havde brugt på mig. Han fik manchetter på omkring lårene, der blev forbundet med manchetterne omkring hans håndled. Så fulgte mavebæltet med remmene. Hans fødder blev bundet sammen med manchetter på anklerne og så fulgte ansigtsmasken. Man kunne kun se hans næse stikke ud gennem åbningen.

Sheriffen forklarede. “Når faldlemmen åbner sig under den dømte, skal han ikke ramme noget af galgen, så fangens krop skal være totalt fikseret. Har den der eksekverer straffen regnet rigtigt i forhold til rebets længde, så knækker nakken på fangen og så er henrettelsen hurtigt overstået.

“Hvad hvis der er regnet forkert?” spurgte Finn

“Ja. Det skete med brødrene. Så kan det tage op imod 20 minutter før henrettelsen er overstået. Det var ikke et smukt syn. Jeg var selv ung og ikke ansat hos sheriffen, da brødrene blev henrettet. Jeg husker det ikke som en rar dag.

Eliott blev befriet. Han var noget afdæmpet.

Vi gik tilbage til skolen. Det havde været en lærerig oplevelse for eleverne, men jeg var stadig rystet over at det seletøj ægteparret havde brugt på mig var et seletøj mage til det som byens retsvæsen havde brugt til at henrette forbrydere med.

Det varede alt for kort tid, før jeg kom forbi ægteparret igen. Et par uger efter besøget hos sheriffen, spurgte min tante om jeg ikke kunne tage en laststop af læder fra hestevognen ned til sadelmageren så de kunne lave en ny mage til.

Med tunge skridt gik jeg ned til sadelmageren. Hr. Parker tog imod. “Gå ind til min kone mens jeg laver jer en ny laststrop” sagde han.

Fru Parker blev glad for at se mig. Jeg fik besked på at tage tøjet af. Jeg huskede hvor dejligt det var sidste gang, og længslen efter en gentagelse overvandt den ubehagelige følelse af at have seletøjet på, som jeg blev fikseret med. Denne gang fik jeg også manchetter omkring anklerne, så jeg lå med samlede ben. Snart lå jeg i sengen imens at Fru Parker legede med min penis. Det var så pirrende. Hun suttede på den, indtil den var helt stiv. Så stoppede hun og jeg mærkede, hvordan den blev omsluttet af noget varmt og fugtigt. Havde hun ført den op i sig?

Det føltes sådan. Hun vrikkede med underlivet og langsomt gled den længere og længere op i hende. Jeg mærkede hendes mellemkød mod min pung. Det var bare så dejligt. Hun begyndte at ride mig. Hun bevægede underlivet frem og tilbage. Hendes hænder hvilede på mit bryst og hun begyndte at pirre mine brystvorter.

Hun gryntede tungt og hendes krop sitrede. Jeg kunne ikke holde min udløsning tilbage og sprøjtede op i hende.

Fru Parker befriede mig for seletøjet og Hr. Parker kom med den nye laststrop. Jeg gik tilbage til min Tantes hus.

Om aftenen kunne jeg høre min Tante og Bill igen. Jeg mærkede, at jeg fik lyst til at lege med mig selv. Hvor længe jeg havde ligget og stønnet ved jeg ikke for pludselig gik døren op og min tante stod i døren. Jeg trak dynen helt op over mig og blev rød i hovedet.

“Misbruger man sig selv?” spurgte hun.

“J…jeg” stammede jeg.

“Så må du hellere følge med,” sagde Tante og kom over og trak mig op af sengen. Vi gik ned til hendes soveværelse, hvor Bill ventede.

“Læg dig op i sengen” sagde min Tante

Min tante lå på den ene side og Bill på den anden.

“Jeg er noget bekymret for dig - Matthew. Jeg ved det med sadelmageren og hans kone. Sladderen har lydt over lang tid. Anna prostituerer Jer drenge mod at få tjenester. Var det kun sadelmageren og hans kone, så var det til at overse, men stort set alle de handlende er indblandet. Jeg har prøvet at tale med hendes bedstemor flere gange foreløbig uden held.”

Hun holdte en pause før hun fortsatte “Men jeg tager en del af skylden på mig. Jeg har forholdt dig sandheden om den dobbeltmoral, som er fremherskende i Gatorville. I morgen vil jeg gå en tur gennem byen, så du ved hvad du skal passe på.”

Bill vendte sig mod mig og skiftede emne. “Leger du meget med dig selv?” Han tog fat omkring mine nosser og klemte dem. Jeg frøs som følge af hans berøring..

“Jeg er sikker på, at der nok sker nogle ting oppe på den kostskole. En masse teenage drenge. Det kan kun gå galt.” fortsatte han og begyndte at lege med min penis, hvilket fik den til at blive stiv.

Min tante vendte sig også mod mig. “Er lærerne søde ved jer? Din mor har måske fortalt at jeg gik på kostskole et års tid for at få gode papirer. Vi piger på skolen blev lidt tætte og stemningen på stuerne undertiden mere intim end godt var. Hvordan er det på din skole?”

Bill’s spørgsmål fik mig til at tænke tilbage på året som var gået. I det store og hele var jeg en elev som lærerne aldrig kunne huske navnet på. Jeg var ikke i toppen på det akademiske område, men jeg var heller ikke en ballademager. Rektors spanskrør havde aldrig rørt min ende, hvilket man ikke kunne sige om mange af mine skolekammerater.

Da jeg startede på skolen, havde jeg svært ved at regne. Heldigvis fik jeg hjælp af stuens præfekt Jason. Han var en dreng fra de ældste klasser og han tog mig til sit kammer en gang om ugen i 2 timer hvor jeg fik ekstra undervisning af ham.Nogle måneder inde i året, hvilket var kort tid efter at jeg havde været sanktioneret for at pille ved mig selv, var vi igang med at læse om 2. gradsligninger da vores matematiklærer Hr. Harris kom ind.

“Hej Jason. Jeg kan se at du hjælper Matthew med lektierne og jeg kan se på hans resultater at du gør det godt. Hvad siger I at komme over til min bolig på lørdag?”
“Det kan vi godt.” svarede Jason.

“Jamen. Så ses vi på Lørdag” sagde Hr. Harris og forsvandt ud af døren.

Da han var gået, sagde Jason til mig. “Det er din store chance. Hvis du spiller med, så vil du få det let i faget, hvis du gør en lille indsats. Hvis ikke, kan han gøre livet surt for dig.”

Jeg forstod ikke helt hvad han mente, men vi gik sammen over til lærerboligen, som lå i udkanten af det område som kostskolen rådede over.

Hr. Harris tog imod os. Han havde serveret te i sin stue. Vi satte os ned i sofaen og drak te. Hr. Harris foreslog at han satte en grammofonplade på med klassisk musik. Vi satte os tilbage i sofaen og lyttede til den afslappende musik. Pludselig lagde Hr. Harris hånden på mit skød. Jeg stivnede. Hånden kørte hen over mine bukser og jeg følte mig lidt varm forneden. “Jeg får lyst til at vi går i kælderen”

Få sex i dag

De rejste sig op. Jeg var lidt tøvende, men Jason nikkede og tog min hånd. Vi gik ned i kælderen, hvor vi gik ind i et rum hvor der var en stor dobbeltseng. Vinduerne var blændede, så man kunne ikke kigge ind. Da vi kom ind i værelset, begyndte Jason og Hr. Harris at tage tøjet af. Jason gestikulerede, at jeg skulle gøre det samme, hvilket jeg tøvede gjorde. Jeg så at Jason havde et korset på mage til mit. Vi lagde os i sengen med. Jason lå på min ene side og Hr. Harris på den anden.

“Matthew. Du har en dejlig krop. Lad mig mærke dig.” Han lod sine hænder løbe hen over min krop. Jason lagde sig ind til mig, og jeg mærkede hans stive penis mod min krop. Jeg var ikke klar over, hvad jeg skulle mene med dette her. Hr. Harris tog fat om min pung med den ene hånd. “Åh.” udstødte jeg forskrækket, men Jason lagde sin hånd om min krop for at berolige mig. Min penis blev mærkelig nok hurtig stiv. “Jeg synes at du fortjener en belønning” sagde Hr. Harris. Han flyttede sig ned i sengen og begyndte at sutte på min penis. Jeg følte et øjebliks afsky, men så mærkede jeg hvor dejligt det var. Jason havde begge arme omkring min krop, så jeg ikke kunne flytte mig særlig meget.

Jeg var helt ny med hensyn til sex. Jeg havde leget lidt med mig selv, men ellers ikke prøvet noget. Det mest grænseoverskridende var da jeg blev udrenset og udtømt nede hos sygeplejersken da jeg startede på kostskolen. Derfor tog det ikke lang tid før jeg fik udløsning inde i Hr. Harris’s mund.

Da han havde slugt alle mine safter, spurgte han, hvordan jeg havde haft det. Jeg svarede at det havde været dejligt selvom det var en noget overraskende hændelse.

“Nu er det min tur til at få” sagde Hr. Harris. Jason rejste sig op og satte sig op i sengen. Hr. Harris placerede sig bagved ham og tog fat i skulderstropperne på Jason’s korset. “Ugh.” udbrød Jason, da Hr. Harris trængte op i ham. Hr. Harris tog en kort pause, så begyndte han at pule Jason det bedste han havde lært. Jason stønnede tungt, og Hr. Harris arbejdede så hårdt, at han svedte og blev forpustet. Jason udstødte et grynt, og jeg kunne se at han fik udløsning. Kort tid efter kom Hr. Harris, som sank sammen over Jason da han var kommet.

Da Hr. Harris havde kommet sig, trak han sig ud. Jason var også forpustet. Hr. Harris åbnede en flaske vin og bød os begge, hvorefter han sænkede op til sig selv. Vi drak alle ud.

“Matthew. Kunne du tænke dig at blive taget som Jason?” spurgte Hr. Harris.

“J.jeg ved ikke. Jeg regner mig selv for at være til piger.” svarede jeg.

Jason tog min hånd. “Du husker hvad jeg sagde om at klare sig godt i faget. Ikke alt er hårdt arbejde ved skrivebordet.”

“Jeg tænker, at vi skal lade Matthew teste lidt inden vi gør et forsøg” sagde Hr. Harris. Jason nikkede og tog mine arme. Fra en skuffe fandt Hr. Harris nogle læder-manchetter. “Du skal bare slappe af. Det kommer ikke til at gøre ondt” sagde han. De gav mig manchetterne på, så mine hænder var bundet sammen på ryggen. Så tog han en læderhætte op af skuffen og trak den ned over mit hoved. Den dækkede hele mit ansigt bortset fra næse og mund. Den kunne snøres ind med en snor på bagsiden og så var der en strop som gik under hagen.

De guidede mig op i sengen så jeg hvilede på mine knæ. Jeg mærkede, hvordan en finger ramte min ringmuskel. Der var noget fedtet på fingeren. Den kørte lidt rundt og så trængte den op i mig. “Av.” udbrød jeg.

“Rolig. Slap af så meget du kan” sagde Hr. Harris. Fingeren kørte frem og tilbage, hvorefter den blev trukket ud kun for at blive erstattet af noget større. “Det gør ondt” klagede jeg. “Gør som når du skal lave stort” sagde Hr. Harris. Det hjalp ikke så meget syntes jeg. Jeg klagede og bad. Pludselig trængte den op i mig. Det føltes som noget hårdt.

“Som doktor Young skriver, så vil disse dildoer hjælpe med maveproblemer og at få øvet musklerne i området” sagde Hr. Harris.

Han begyndte at køre dildoen frem og tilbage. I det samme tog Jason omkring mit hoved, og da jeg åbnede munden for at protestere, fik jeg hans lem i munden. Jeg forsøgte at spytte den ud, men Jason holdt fast. "Slik", kommanderede han. Jeg begyndte at slikke. Jeg mærkede hvordan det gav nogle underlige følelser i underlivet. Jeg var blevet så ophidset at jeg glemte mig selv og pattede løs på Jason’s penis Mit lem blev stiv igen og så var det som om at det rykkede i min penis. Jeg fik udløsning og kom med et højt anstrengt suk imens mine dråber sprøjtede ud over lagnet. I det samme tømte Jason sig i min mund. Jeg forsøgte at spytte indholdet ud, men Jason holdt godt fast omkring mit hoved. Meget løb ud af mundvigene, men jeg måtte også synke en del af hans safter. Endelig trak han sig ud. Jeg sank sammen.

“Du har potentiale. Nu befrier vi dig og så kan vi snakke om hvornår I skal komme forbi næste gang.”

Det blev til 3-4 besøg hos Hr. Harris før sommerferien oprandt. Heldigvis forblev det kun til ture med dildoen. Selvom det havde været dejligt, så havde Hr. Harris ikke taget mig, men havde nøjes med Jason. Jason forlod skolen da vi nåede sommerferien efter at have fået sin eksamen.

“Matthew!. Du var helt væk. Besvar Bill’s spørgsmål”

“Der var en enkelt lærer, som krævede sit, men ellers skete der ikke noget.” sagde jeg.

“Ha. Den køber jeg ikke” sagde min tante. “Du har sikkert betjent både elever og lærere. Du kan hjælpe Bill. Han har vasket sig. Jeg så på den store penis. Den var meget større end dem jeg havde set hos Jason og Hr. Harris.

“Jeg kan ikke rumme den i mig” svarede jeg.

“Du skal ikke have den op i dig. Du skal betjene ham med din mund som straf for dine gerninger.” sagde min Tante.

Bill lagde sig på ryggen og jeg kravlede over til ham og tog hans store penis ind i min mund.

“Hmmm” udbrød Bill. “Han har helt sikkert prøvet det før.” Han gryntede tungt. Hans penis blev stiv og jeg kunne slet ikke forstå at min Tante kunne tage den så stor som den var. Bill gryntede, og han fik udløsning. Jeg kunne slet ikke følge med. Hans safter stod ud af mundvigene på mig. Den blev ved og ved med at pumpe. Det fik dog en ende og jeg trak mig hostende væk.

“Som jeg tænkte, så har du prøvet det før og det er i sig selv bekymrende. Jeg overvejer at gå til lægen, da det ikke kan være så sundt at være så aktiv i en så ung alder. Her og nu kan jeg kun give dig et håndjob fordi du allerede er oppe og køre. Jeg vil ikke se mere af den slags denne sommer.” sagde hun og guidede mig i sengen, så jeg lå på ryggen, hvorefter hun tog fat om penis og pung.

Hendes hænder var varme og bløde. Periodisk ramte hun mit mellemkød og reaktionen udeblev ikke. Små krampetrækninger i mellemkødet bredte sig og snart begyndte mine safter at stå oppe i en stråle.

Da jeg var blevet tømt, sagde min tante at jeg skulle huske at holde igen. Hvis hun opdagede mig igen, ville hun tage mig til lægen. Jeg gik ind til mig selv og faldt alle i en tung søvn, som jeg først vågnede fra næste morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.