BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Året er 1914. Mørke skygger trækker sig sammen over Europa. Det får betydning for den unge teenager Matthew som rejser ned til sin Tante som bor i den lille sydstatsby Gatorville.

SEX I DAG?

En typisk uge i Gatorville så rimelig struktureret ud. Når jeg havde spist morgenmad med min tante, gik vi over til skolen hvor der var sommerskole i skolen to lokaler. Jeg tog mig som regel af de farvede elever, mens min tante tog sig af de andre.

De fleste elever var små. De større elever plejede at være aktive i marken ude på gårdene, så dem så man næsten aldrig noget til på sommerskolen. En undtagelse var Anne og hendes bror James, som ikke behøvede at arbejde, da deres familie var velhavende. Eliott, som var Bill’s søn med hans afdøde kone, var også sendt i skole fordi hans far så vidste, at han ikke lavede ulykker. Drengen boede til dagligt hos sin bedstemor, men hun var for gammel til at holde øje med ham hele tiden. Grace - Præstens datter var på vores alder. Hun var den eneste som gik i kjole. Stort set alle andre børn rendte rundt i overalls. Hun var ikke helt rask, jævnfør min Tante og levede lidt i hendes egen verden. Finn og Gilbert begge 17 år var sønner af henholdsvis smeden og sadelmageren. Det var forventet at de gik i deres forældres fodspor og overtog deres forretning, så de var indskrevet på sommerskolen selvom de bestemt ikke var boglige.

Ved frokosttid var sommerskolen slut og vi gik hver til sit. Ofte gik jeg med tante hjem og vi læste bøger på terrassen om eftermiddagen indtil aftensmaden, kun afbrudt af eftermiddagsteen.

Det skete, at vi fik gæster til eftermiddagsteen. En af dem var Annas bedstemor. Hun var dybt imponeret over min holdning og min ro. Efter hendes mening manglede hendes børnebørn Anna og hendes bror James begge dele. Jeg havde ikke talt meget med James. Han var lidt af en vildbasse, hvilket jeg kunne give hende ret i, hvis hun havde spurgt mig, men det gjorde hun ikke.

Lørdag var en arbejdsdag hvor jeg sammen med min tante gjorde rent og lavede reparationer på huset, når vi ikke var ude at handle. Det hændte at jeg fik eftermiddagen fri, hvor jeg gik ture i skoven. Ikke så langt fra byen var et større byggeri i gang. Det skulle blive til et statshospital, sagde man. Jeg kunne godt lide at følge med i byggeriet og sad derfor ofte på bakken på den anden side af grusvejen, som gik forbi byggepladsen.

Søndag var kirke-dagen og hviledag. Byen lå rimelig øde hen bortset fra familier som besøgte hinanden.

En søndag gik jeg en tur for at se på byggeriet af det nye sygehus. Man kunne stå på en bakketop og få et overblik, da Anna kom forbi. “Hej Matthew” sagde hun. Hun var som sædvanlig klædt i overalls og en trøje.

“Hej Anna” svarede jeg. Vi satte os sammen i græsset og så på byggepladsen.

“Tror du at byen vil ændre sig nu hvor at det får et hospital?” sagde hun.

“Ja. Det kan bringe udvikling til byen” svarede jeg.

“Bare det vil ske. Gatorville er jorden mest kedelige sted”

“Ah. Vel ikke så kedeligt?”

“Jo og bedstemor bliver ved med at sige at nu er jeg snart en kvinde og skal se ud som en, men jeg vil hellere bygge en tømmerflåde og sejle væk.”

“Men til hvor? Mine forældre skriver i deres breve at der bliver krig”

“Hvem ved? Sydamerika. Afrika. Et sted hvor der sker eventyr og ikke kun te-selskaber”

“Jeg ved ikke. Jeg savner mit hjem. Det har altid været et spørgsmål om at være på farten, og de sidste to år har jeg været på kostskole.”

“Du får da i det mindste set noget. Alt min bedstemor taler om er det store bal nede i New Orleans og hvordan jeg skal se ud som en dame når det afholdes. Jeg er glad for hvordan jeg ser ud.”

Jeg kiggede på hende. Måske vidste hun det ikke selv, men hun var begyndt at få kvindelige former og selv en nok så maskulin påklædning kunne ikke skjule det. Skulle jeg tale med hende om det? Skulle jeg give hende det kys, som jeg havde lyst til at give hende?

I samme øjeblik blev vi afbrudt. Det var James. “Hvad sidder I her og laver? Er I kærester?”

“Vær nu ikke dum. James” sagde Anna

Jeg kiggede over på ham “Vi sidder og kigger på hospitalet. Det tegner til at blive et stort sted.”

“Oh. Hvorfor skal vi bekymre os om det? Det bliver jo bare en masse skøre mennesker som kommer til at rende rundt der.”

“Hvem ved. Måske kommer du til at arbejde der eller måske ligefrem blive patient?”

James fnys. Måske regnede han med at blive farmer ligesom hans forældre og bedsteforældre havde været.

Vi gik hver til sit. Jeg var gået i seng da jeg hørte sære lyde fra min Tantes rum. Jeg listede ud af sengen uden at tænde lyset og sneg mig ned af gangen. Lys slap ud under døren til min Tantes rum og da døren gabte 10 centimeter forneden, så lagde jeg mig stille ned på gulvet og kiggede ind.

Det var et chokerende syn. Bill var igang med at tage min Tante bagfra og hun stønnede højt. “Tag mig. Fyld mig ud”. Hans lem var kæmpestor. Hans sorte krop var dækket af sved.
Han satte sig op på knæ, mens min tante vendte sig rundt og vendte sin ende til. “Jeg tager dig i det bageste hul” sagde han stønnede.

“Nej. Jeg er alt for stram der” klynkede min tante selvom det ikke lød som hun var helt imod det.

Bill pressede sit massive lem mod hendes åbning. Min tante stønnede og pep. “Du skærer mig op”

“Jeg skal bolle dig så du ikke ved hvad der er op og ned” fremturede han.

I det samme trængte han ind i hende og hun udstødte et højt gips. Han holdt en kort pause, hvorefter han stødte sin lem ind i hende igen og igen.

Bill pustede og stønnede. Han havde godt fat om hendes hofter. Hans stød blev langsommere, men mere voldsom. Hans lem var nu helt inde i hende og hver gang at han stødte sit lem ind i min tante, så stødte hans pung mod hendes mellemkød. Min tante skreg af fryd. Hendes krop sitrede og jeg kunne se hvordan sveden drev af hende.

Jeg rejste mig stille og listede tilbage mod mit værelse. Jeg kunne høre hvordan Bill kom med et højt udbrud, som signalerede at han havde fået udløsning.

Da jeg lagde mig i sengen, begyndte jeg at lege med mig selv. Jeg forestillede mig at jeg var ved at tage Anna bagfra som Bill havde taget min tante. Jeg klemte min pung med den ene hånd og brugte den anden på min penis. Det føltes så dejligt og det tog ikke lang tid før jeg fik udløsning under dynen.

Næste dag efter skole aftalte vi ældre unger at gå ned til åen for at fiske. Det var kun Grace som ikke tog med. Hun skulle ud og plukke blomster. Jeg så hende gå afsted med sit lange lyse hår flagrende ned af ryggen. Jeg lånte en fiskestang af Bill og mødtes med de andre bagved sadelmagerens lager.

“Hvor er de bedste steder?” spurgte jeg.

“Hver ting til sin tid” sagde Anna “Vi skal have madding fra Fru Parker”. Hun bankede på døren og en dame på 40 år kom ud. “Fru Parker. Kan vi få noget af din mands specielle madding?”

“Ja. Mod den sædvanlige vennetjeneste.” sagde hun og kiggede på os. “Hov. Du er da ny!” sagde hun henvendt til mig.

“Ja. Det er Matthew Collins. Han er nevø til skolelærerinden.”

“Du ser flink ud. Her Anna. Tag dette glas med madding, mens jeg snakker med Matthew.” Anna sendte mig et mystisk smil og gik tilbage til de andre mens jeg fulgte Fru Parker indenfor.”

“Du ser ud til at være en sød dreng. Matthew. Følg mig.” Jeg fulgte efter hende ned til et soveværelse. Indenfor stod der en bakke med to glas og en flaske vin. “Kunne du tænke dig at smage?”

Jeg nikkede og hun skænkede op. Jeg hostede. Det var stærke sager. Hun guidede mig ned og sidde, hvorefter hun satte sig tæt på af mig. Der var noget ubekvemt med situationen. Det gøs i min krop da hun tog selerne af. Så begyndte hun at mærke min krop under blusen. Hendes hænder var varme og det føltes dejligt. Hun lod sit ansigt komme helt tæt på mit og så kyssede hun mig blidt.

Vinen havde gjort mig lidt ør i hovedet og måske derfor lod jeg mig villigt forføre. Jeg tog bukserne af og så trøjen. Fru Parker stoppede. “Manfred. Kom herind”

Døren gik op og Hr. Parker trådte ind. Jeg blev helt rød i hovedet og forskrækket. Ville jeg få bank? Men Fru Parker trådte om bag mig. “Se Manfred. Det håndværk.” Hr. Parker kom hen til mig. Jeg prøvede at trække mig, men Fru Parker stod bag mig.

“Ja. Det er godt nok fint læderarbejde. Var det oppe i Vermont du går på kostskole?”

“Nej. I Maine”

“Sådan en kvalitet ser man ikke her sydpå blandt jævne folk. Jeg er fuld af beundring. Se de syninger” sagde han henvendt til sine kone.

“Ja. Det er så smukt. Nu vil jeg more mig med unge Matthew.” sagde Fru Parker. “Nå. Men hvis du ikke har noget imod det, så sætter jeg mig her i stolen og ryger en pibe. Der er lidt sløvt i forretningen idag.” sagde Hr. Parker og satte sig i en lænestol i hjørnet, hvorefter han begyndte at stoppe et pibe..

Få sex i dag

Jeg måtte have lignet et stort spørgsmålstegn i ansigtet, hvilket fik Fru Parker til at forklare at de levede i et åbent forhold, hvor Hr. Parker accepterede at Fru Parker havde noget ved siden af. Den slags forhold havde jeg aldrig hørt om før. Fru Parker skubbede mig ned i sengen, så jeg lå på ryggen.

“Luk øjnene. Prøv at ligge stille og roligt og slap af” sagde hun

Jeg lukkede øjnene. Hun tog fat om mit lem og jeg mærkede, hvordan den blev stiv. Så mærkede jeg hendes læber omkring den. Hun begyndte at sutte. Hvor føltes det dejligt. Det rykkede i min krop. “Prøv at slappe af” sagde hun stille. Jeg prøvede. Pludselig mærkede jeg nogle fingre blidt røre mine brystvorter. Jeg slog øjnene op. Hr. Parker stod bøjet over sengen. “Åh.” udbrød jeg.

“Du har svært ved at slappe af. Rejs dig op.” sagde Fru Parker. Jeg var skuffet. Det havde været så dejligt.

“Henter du?” spurgte Fru Parker hendes mand.

“Ja. Det skal jeg nok” svarede han. Han forlod værelset og kom så tilbage med nogle læderremme og andre ting af læder.

“Det bliver så meget bedre, når du ligger stille.” sagde Fru Parker. Først fik jeg to manchetter omkring mine lår og så nogle omkring mine håndled. Så fik jeg et bredt bælte spændt omkring maven. Bæltet måtte være næsten 20 centimeter bred. Der var remme på bæltet, som blev spændt omkring mine underarme og overarme.

“Sådan. Der mangler kun en ting.” sagde hun. Noget læder blev ført over mit ansigt. Det var en hætte. Der var en åbning til min næse, men ellers blev det bundet omkring mit hoved med en rem om baghovedet. Jeg kunne intet se. Det var vildt ophidsende og faktisk var jeg mere spændt end bange. De lagde mig ned i sengen på ryggen. Fru Parker placerede sig mellem mine ben og hun begyndte nu igen at lege med min penis. Hr. Parker pirrede mine brystvorter. Det var alt for meget. Jeg kunne ikke håndtere al den vellyst. Læderet foran mit ansigt fungerede som et bidsel. Alt hvad jeg kunne frembringe var et “hmmm.”. Jeg drejede mit hoved fra side til side. En varm følelse bredte sig gennem min krop og jeg fik udløsning. Det var meget mere intenst end når jeg var nede hos sygeplejersken på kostskolen.

Jeg kunne mærke at Fru Parker havde min penis i munden og hun tog grådigt mine safter ind.

“Hvor han kan” udbrød Hr. Parker med et beundrende tonefald i hans stemme..

I det samme hørte jeg Annas stemme. “Hvad er det han har på?”

Jeg følte at mit ansigt blev ildrødt inde i hætten af flovhed. Ikke alene så hun mig i denne situation med to voksne, som havde sex med mig, men hun kunne også se mit korset.

“Det er et korset” sagde Hr. Parker. “Din unge ven Matthew er fra det finere borgerskab oppe nordpå. På kostskolerne bærer unge af begge køn ofte korsetter. Det forbedrer deres holdning. Hvis din farmor gør alvor af at sende dig til et sådan sted, ville du bære et indenfor en dag efter at du er blevet indskrevet på skolen.”

“Det kommer aldrig til at ske. Bare vent til de andre hører om det” sagde Anna

Jeg kunne dø af flovhed. Hvordan ville snakken ikke gå ude i byen?

“De andre kommer ikke til at høre om det” sagde Fru Parker.

“Hvad mener du?” sagde Anna

“Hvis det rygtes at du har sendt mig ungt kød i bytte for rogn og andre tjenester, så er jeg sikker på at din farmor vil sende dig på den strengeste kostskole, der findes for at undgå en skandale. Så du sladrer ikke. Husk på at vi alle er i et slags afhængighedsforhold til hinanden. Hvad har du ikke fået af ting over årene? Bare husk den fine sadel du fik til en god pris sidste år. Du holder mund. Er det forstået?” sagde Fru Parker strengt.

“Ok. Jeg forstår.” sagde Anna, som lød lidt overrasket over tonen i Fru Parkers tale.

Ægteparret hjalp mig op. Jeg fik masken af ansigtet. Lyset skar i øjnene. Så løsnede de remmene. Anna stod og kiggede på. Hun studerede korsettet indgående. “Godt jeg ikke har sådan et på. Kan du overhovedet trække vejret i det?”

“Ja. Man vænner sig til det. Det er mest skulderstropperne som er slemme i starten.” svarede jeg.

“Det giver en rank holdning” brød Hr. Parker ind. “Der er mange unge mennesker i byen, som trænger til at få deres slappe holdning rettet, ikke mindst din bror.”

“Jeg håber, at vi aldrig kommer på kostskole. Hvad skulle vi også der? Vi blev færdige på skolen og nu skal vi bare leve livet. Vi går kun på sommerskolen fordi farmor kræver det, ikke fordi vi har lyst til at lære noget.” sagde Anna.

“Hvad med verdenen?” sagde Fru Parker. “Der er et liv udenfor Gatorville. Et liv med universiteter og oplevelser. Din bror skal overtage en stor plantage. Han skal lære mere om forretning, hvis han ikke skal køre stedet i sænk som det er sket hos Carter-familien.”

“Den eneste grund til at det går Carter-familien dårligt, er at Hr. Carter spiller formuen op på kortspil. Det siger min farmor” sagde Anna.

“Uddannelse gavner," skar Fru Parker igennem.

Jeg havde fået tøjet på i mellemtiden. Med skjorte og lidt for overalls lignede jeg nu igen en af de lokale unge.

Vi sagde farvel til ægteparret og gik ned mod åen.

“Kan jeg stole på at du ikke siger noget til de andre om korsettet?” spurgte jeg Anna

“Ja. Fru Parker har ret. Vi har for meget på hinanden. Du er ikke den første dreng, jeg har byttet mod deres rogn” svarede hun.

De andre unge var igang med at fiske. James havde fanget en stor fisk. Dagen gik på hæld og jeg fik også fisk på krogen. Da jeg kom tilbage til min tante, blev hun glad for at den fisk jeg havde fået på krogen, kunne forvandles til aftensmad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.