BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her er et resume af hvad der er sket i Viggo’s liv indtil nu. Viggo blev sendt ud af sejle som ung teenager fordi han var skoletræt og blev involveret i noget snavs hjemme i Danmark. Efter Kina, kom han til USA hvor han blev sat til at arbejde på et hotel i staten Louisiana. Nu voksen og parat til at opdage verdenen, er Viggo klar til at forlade Hotel Bayou hvor tiden har stået stille i alt for mange år for at arbejde for rederiet i Hamborg.

---

SEX I DAG?

Jeg skulle rejse mandag. Søndag var vi i kirken. På vej til kirke bemærkede jeg hvor svag Ruth var blevet. Savnet til Graver-Billy var stor på trods af terapi på statshospitalet under Alice Crawfords kyndige hænder og det havde sat sig på hendes helbred.

Der var ikke langt fra Hotel Bayou til kirken. Selv en formiddag med solskin som det var den søndag var varmen fra sumpene kvælende. Gudstjenesten foregik uden noget specielt. Dog blev jeg til sidste hævet op ved siden af præsten for at jeg kunne sige farvel til hele landsbyen. En del kvinder rømmede sig da jeg takkede for deres venlighed uden at det blev bemærket.

Vi gik tilbage til hotellet igen. Ud over indehaverne boede der nu både Billy’s børn foruden dem som var sendt fra statshospitalet og så mig. Snart skulle det antal falde. Det viste sig at Iris som var kommet hjem fra kostskolen og ellers skulle genoptage sit arbejde på hotellet, skulle til Tyskland som mig for at arbejde i censuren. Hun havde løjet sig 18 år.

Da vi stod på perronen i byen Del Allemands hvor jeg 5 år før var ankommet, mødte vi også Karen, som ligeledes skulle arbejde i Tyskland. Ruth og Ethel var glad for at vi nu var 3 som tog afsted og kunne passe på hinanden. Jeg sagde et tårevædet farvel til de to damer, som havde ydet mig husly da jeg var i en svær situation. De skulle tilbage til Gatorville og Hotel Bayou, byen hvor tiden stod stille og som havde været mit hjem imens verdenen havde været i brand.

Dage senere var vi i New York hvor jeg havde et møde med Jacobsen fra kontoret i Los Angeles som var kommet til byen specielt for at møde mig. Vi tog en båd til Europa. Rederiet havde arrangeret en større oppakning. Kontoret i Hamborg skulle etableres helt fra bunden. Turen foregik uden nævneværdige begivenheder. Efter at have været i havn i Liverpool, sejlede vi mod Hamborg.

En dag sad jeg i kahytten og tænkte over sidste gang at jeg var i Hamborg. Det var før krigen. Efter nogle dramatiske begivenheder i Danmark var jeg blevet sendt til Hamborg hvor jeg skulle påmønstre et skib. Jeg boede hos forældrene til Beate som var den første pige jeg var sammen med.

Jeg husker hvordan vi gik ture i skoven. Det var ikke en stor skov, men her var fred. Beate tog fat i min hånd. “Læg dig sammen med mig.”

Vi lagde os ved siden af hinanden. “Lad os tage tøjet af.” foreslog hun. Jeg tog tøjet af og hun også bortset fra korsettet som hun stadig var. Hendes krop var så fin. Jeg fik en smule stiv pik. “Kys mig” sagde hun.

Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg omfavnede hende og kyssede hende. Hun lugtede helt vidunderligt.

Der var noget fascinerende ved hendes spinkle krop i det stramme korset, som forstanderinden på børnehjemmet havde tvunget hende til at bære.. Jeg var blevet liderlig. “Læg dig på ryggen” Jeg adlød. Hun satte sig op på mig og sænkede langsomt sin underkrop ned over min pik. “Av.” sagde hun.

“Gør det ondt?”

“Forsæt. Det er min første gang.”

Min pik gled langsomt op i hende. “Åh.” sagde hun da hun var helt nede. “Giv mig lige et sekund”

Det var skønt at mærke hendes varme krop omkring min pik. Hun begyndte at bevæge sit underliv. “Åh.” gentog hun. Hun begyndte at stønne. “Du er så dejlig.” Jeg var også blevet ophidset. Jeg fik udløsning og hun gispede hvorefter hun sank sammen over mig. Det havde varet så kort, men det havde været min debut.

Det var også i Hamborg at jeg mødte den unge tyske pige Gisela. Hun var blevet hyret til at lære mig at svømme, hvilket var noget som rederiet krævede.

Det var blevet til mere end svømning. Den høje lyshåret Gisela som var medlem af den politiske ungdomsorganisation BDM var nogle få år ældre end mig og utrolig veltrænet. Hun var den anden pige jeg havde haft sex med i mit unge liv. Jeg husker da jeg efter træning blev inviteret hjem hos hende. Hendes far arbejdede ved de de tyske statsbaner og var ikke hjemme.

Vi gik ind i soveværelset. Vi tog tøjet af, men Gisela beholdt sit snøreliv på. Hvor var hun flot og muskuløs af en ung kvinde at være. Hun væltede mig bagover i sengen. Jeg var et øjeblik overrasket over hendes beslutsomhed. Jeg lå på ryggen og hun kravlede op i sengen og satte sig på mig. Vi kyssede. Jeg var blevet ophidset og fik rejsning. Vi kyssede. Hun tog fat om min pik og masserede den så den nærmest dryppede klar til at eksplodere hvert øjeblik det kunne være.

“Jeg vil mærke dig nu.” Hun sænkede sig ned over mig og jeg mærkede hvordan at hendes varme hule lukkede sig omkring min pik. Hun ville gå hele vejen og hun havde muskler i sit underliv. Det var lige før at det gjorde ondt når hun klemte sammen i musklerne.

Jeg sprøjtede op i hende og hun hoppede af. “Har du prøve en 69’er?” Jeg vidste ikke hvad det var. Hun drejede sig så vi lå omvendt i af hinanden i sengen og begyndte at arbejde med sin mund. “Slik” kommanderede hun.

Jeg lod min tunge glide op i hendes revne. Jeg smagte min egne salte safter og hendes safter på en gang. Jeg skal ikke kunne sige at det var den store nydelse, men bedre end hvad jeg havde prøvet med andre personer før.

Jeg havde fået rejsning igen og sprøjtede ind i hendes mund. Hun drak alt og pressede så sin underkrop ned mod min mund. Jeg ramte et eller andet godt med tungen og hun begyndte at stønne.

“Bliv ved” sagde hun. “Åhhhhh.” Hun fik orgasme. Vi lå ved hinandens side et stykke tid, før jeg tog tilbage til hotellet. Det havde ikke været sidste gang at jeg var sammen med Gisela.

Den smukke stærke Gisela som jeg lærte at kende hende før krigen. Hvad mon der var sket med hende imens at jeg, skærmet for de grusomme ting der var sket ude i verdenen, arbejdede på Hotel Bayou?

Jeg havde været så ung dengang. Ingen vidste hvilken forfærdelig tragedie der ville ramme verdenen blot få år efter.

Mine tanker blev afbrudt af det bankede på døren. Det var Karen. “Viggo. Kaptajnen har bedt os om at tage redningsvest og olietøj på. Der kan være miner som ikke er blevet fjernet.”

Jeg gik over og fandt den tunge heldragt frem. Den havde vi ikke til rådighed sidste gang jeg var ude og sejle.

Efter Hamborg havde vi krydset Atlanten. Jeg havde været i Kina. Det var en anden tid. Næsten som om at det havde været en anden person som havde oplevet det. Jeg var blevet en overlever som blev kastet fra den ene farlige situation til den anden. Hvor mange måneder siden var det at jeg havde gemt mig for kriminelle på Hotel Bayou forklædt som en stuepige. Jeg satte mig tungt ned i sengen. Jeg havde besluttet mig for ikke være en brik i et spil mere. Aldrig igen skulle jeg lade mig styre ud i situationer.

Efterhånden som vi nærmede os Hamborg, satte skibet farten ned. Selvom den engelske flåde havde renset området for miner, kunne de have overset nogle. Samtidig var der mange skibsvrag omkring Elbens udmunding. Vi havde konstant de tunge gummidragter på og var klar til at gå i bådene, hvis det værste skulle ske.

Jeg lå i min seng. Iført overlevelsesdragten kom jeg til at tænke på de begivenheder som havde sendt mig på flugt til Louisiana. En ansat i rederiet havde i samarbejde med min udlejer arrangeret fester hvor unge blev iklædt svære gummidragter, hvorefter gæsterne forlystede sig med os.

Det var tidlig morgen da skibet gled op af Elben imod Hamburg. Vi stod alle på dækket forfærdet over de massive ødelæggelser vi så de små byer, som vi passerede. Kunne rederiet nogensinde få et kontor op og stå i de ruiner? Hvad havde jeg kastet mig ud i?

Det var sen eftermiddag før skibet kom til kaj. På kajen blev vi modtaget af en engelsk officer som hed Brent. Rederiet havde lånt alle sine skibe til allieret tjeneste, da det danske hovedkontor på grund af besættelse ikke kunne køre forretningen. Derfor var der stor velvilje til at hjælpe mig, men faktum var også at byen lå i ruiner. Det var svært at få tag over hovedet på grund af massive flygtningestrømme. Det viste sig at mange tyskere var blevet forvist fra tidligere tysk befolkede områder i hvad der nu var blevet til Polen og Tjekkoslovakiet. Det kombineret med at Hamborg var en by i ruiner havde gjort situationen til ren kaos.

Der manglede mad. På daværende tidspunkt var man ikke kommet til den konklusion at der var brug for hvad senere blev kendt som Marshall Planen. I stedet arbejdede man efter den såkaldte Morgenthau Plan som gik ud på at fjerne alt af værdi fra Tyskland, så de aldrig kunne føre krig igen. Som Brent senere sagde til mig, så betød en utilsigtet offentliggørelse af Morgenthau Planen under krigen at den tyske modstand blev forstærket med 20-30 procent da grundessensen i planen var at Tyskland skulle afvikles som land og ikke ville være i stand til at brødføde sin egen befolkning. Jeg var rystet. Der var ingenting sat op jeg kunne starte kontoret op på. Jeg skulle improvisere.

Jeg aftalte med Brent at jeg ville gå rundt i byen for at se om der kunne findes mulige steder hvor jeg kunne overnatte og starte kontoret op. Pigerne blev anvist nogle midlertidige køjer i en lagerbygning og så gik de afsted for at blive sat ind i deres arbejde, hvor de skulle læse post og aflytte telefoner i håbet om at forhindre angreb fra grupper af nazister som angivelig skulle eksistere og udøve terrorisme.

Jeg gik i retning mod Altona. Beates forældre havde et pakhus ikke så langt fra havnen. Var de i live? Eksisterede huset endnu? Kunne jeg bo der? Alt for mange spørgsmål var ubesvaret.

Jeg kom til den gade hvor pakhuset lå før krigen. Jeg havde mødt den ene gade efter den anden med ødelagte huse hvor mange var rene ruiner. Jeg frygtede det værste. Jeg drejede omkring et hjørne og blev overrasket. Huset var helt! Ja. Der var træplader for de fleste vinduer, men huset stod og der var tag på huset uden skader. Der var en slags kro hvor pakhuset havde haft sit kontor. Jeg gik ind i kroen og stod stille imens jeg lod mine øjne glide hen over lokalet.

“Viggo Jensen?”

Jeg vendte mig om. En Amerikansk officer stod bagved mig. “Følg mig”

Et eller andet ved ham fortalte mig at jeg bare havde at adlyde. Vi gik ind i et baglokale. Der var et simpelt skrivebord med tre stole.

“Sæt dig ned.” Jeg satte mig i en af stolene og han tog plads i den anden. “Du er ventet. Vi tænkte at du måske genkendte stedet fra gamle dage.”

Få sex i dag

Hvordan kunne jeg være ventet?

“Vi?”

“Ja. Mit navn er Matthew Collins. Jeg arbejder for den Amerikanske efterretningstjeneste. Mine kollegaer i USA har fortalt mig om dit samarbejde med politiet i Californien og efterretninger viser at du har været her i Hamborg før krigen. Det er vel korrekt?”

“Ja. men jeg var kun i Hamborg i en kort tid.”

“Det er fint med mig. Vi har en opgave til dig, som vil gavne både rederiet, du arbejder for og vores interesser, hvis du er interesseret”

Jeg følte ikke at jeg kunne sige nej, så jeg accepterede.

“Det er godt. Jeg har bedt en fælles bekendt om at hjælpe os.”

Døren gik op. En velkendt stemme lød. “Viggo? Er det dig”

Jeg vendte mig. Det var Beate. Pigen fra børnehjemmet i Danmark, som jeg lærte at kende kort før at jeg blev sendt ud for at tjene i søfarten. Da jeg så hende sidste gang var hun kun en pige. Nu virkede hun ældre end sine 23 år. Jeg så hende ind i øjnene. Forsvundet var barnets uskyld. Hendes ansigt bar præg af at have oplevet alt for meget på al for kort tid.

Der var så meget jeg ville sige, men Collins gav tegn til at vi skulle sidde ned. Collins var en kortfattet mand og han lagde hårdt ud og rettede blikket mod Beate. “Jeg har været i kontakt med myndighederne i Los Angeles. Viggo her hjalp med at få sat nogle forbrydere bag tremmer.“

Han vendte sig mod mig. “Jeg håber at du vil hjælpe os både fordi du virker som en godt menneske, men også fordi jeg kan hjælpe din veninde mod følgerne af den forbandede Morgenthau Plan.”

“Som I ved var det meningen at vi skulle plukke de sidste hår på hovedet af alle tyskere så der aldrig kunne blive krig mere, hvilket nok har kostet os mange ekstra faldne da alle tyskere, som følge af at planen blev lækket til offentligheden i utide frygtede nederlaget så meget at var parat til alt. Nu har man over i USA fundet ud af at befolkningerne i de andre lande er så sløve at vi aldrig ville få Europa på fode medmindre at vi har Tyskerne med.”

Han kiggede igen direkte på Beate. “Ja. I er bare forbandet effektive. Det har vi nu af 2 omgange opdaget på den hårde måde.”

“Der vil komme hjælp til Europa når husets to kamre er blevet enige om en hjælpepakke. Indtil det sker, skal vi sammen med de andre allierede bevare kontrollen over byen.”

Han kiggede på mig. “Beate havde ingenting og hun ville have mistet stedet her hvis vi ikke havde tilbudt vores beskyttelse mod nogle ubetydelige tjenester.”

“Hvilke tjenester?” spurgte jeg.

“Nogle filmoptagelser af kunderne. Hverken mere eller mindre.”

“Hvad vil optagelser af drikkende kunder gavne jer?”

“Beate driver også en anden forretning ved siden af sin kro. Lad os gå ned og se på det” sagde Collins.

Jeg kunne se at Beate rødmede en smule. Hvad var det for en forretning hun drev?

Vi fulgte Collins ned af gangen. Han åbnede døren indtil et rum og jeg måtte have set ud som om at jeg tabte både næse og mund. Det var klart hvad rummet blev brugt til. En stor seng! Kæder, manchetter og andet voksent-legetøj. Det var klart at det var et bordel.

Collins lukkede døren efter os. “Ja. Vi har fået rummet pænt udstyret. Vi har købt billigt op i Frankrig. Det ser ud til at at krigen har fået den betydning at man vil ændre loven så bordeller bliver ulovlige, fordi at branchen på overfladen servicerede tyskerne lige i overkanten som befolkningen i Frankrig blev forledt til at tro. Faktisk var mange bordeller lytte-centraler for os, men det forstod almindelige folk på gaden i Frankrig ikke, så vi har udnyttet det forestående ophørsudsalg og har fået en masse inventar som kommer forretningen her til gode”

“Du vil gøre Beate til en luder?”. Jeg var meget chokeret.

“Det har hun været i et stykke tid og dog ikke en luder i tradionelt forstand. Propaganda har skabt et billede af dedikerede tyske kvindelige sadister som mishandler fanger. Det er synd at sige, men Beate har mange kunder som vil domineres.” Han sukkede. Værre ting er sket under krigen. Desuden indvilligede Beate med det samme da hun gerne ville redde stedet her fra konkurs. Kan du se det spejl derovre?”

“Ja”

“Det er hvor du kommer ind i billedet. I det mørklagte rum bag spejlet står der et kamera, som kan optage lyd og billede. Du skal optage de besøg vi beder om.” Jeg fulgte efter dem nede af gangen. Beate låste op og jeg kunne se at rummet rummede et kamera som pegede mod et gardin. Spejlet var på den anden side af gardinet og Collins fortalte hvor vigtigt det var at der intet lys var i rummet. Vi lukkede døren indtil rummet med aflytningsudstyret og gik ud på gangen igen og forbi rummet hvor Beate arbejdede.

“Jeg tænker at rummet på den anden side kan blive dit kontor indtil der bliver noget ledigt højere oppe i bygningen. Er det OK for dig? Du må ignorere eventuel støj der kommer herfra.” Han kiggede på mig. Jeg nikkede. Jeg kiggede på Beate. Hun virkede indforstået og jeg skulle have et kontor op og stå. Jeg accepterede opgaven og Collins sagde farvel. Han ville give besked om hvilke kunder han ville have optagelser af.

Beate viste mig et lokalet, jeg skulle bruge til kontor og 3 andre lokaler hvor der var plads til senge m.v. Derefter gik vi tilbage til kontoret så Beate kunne fortælle mig hvad der var sket siden vi mødtes på børnehjemmet. Jeg tænkte over hvad der var blevet af mit løfte til mig selv om ikke at blive et brik i spillet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.