BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Måneder efter alle begivenhederne på Fantasia, og hele affæren omkring Maria var Danny på stranden. Det var et afsidesliggende sted, og det var lørdag sent på eftermiddagen. Solen stod lavt på himlen og havde et rødligt skær. De fleste mennesker var kørt hjem til aftensmaden, men der var enkelte gæster tilbage i små grupperinger spredt ud over området. Danny sad oppe i en klit og så på den begyndende solnedgang. Der var omkring 20 meter ned til vandet, og han kiggede fraværende på strandgæsterne, der lå og fik det sidste sol eller gik tur i vandkanten.

Pludselig så han en kvinde med langt lysbrunt hår og lange solbrune ben i en meget lille, pink g-streng komme gående langs vandkanten. Hun havde ingen BH på og de store frække bryster gyngede lokkende, mens hun gik. Han skulle lige til at råbe Maria!, for det var selvfølgelig hende. Men en gruppe på fem teenagere kom ham i forkøbet. De råbte noget til hende, og hun grinede. Hun stoppede op og snakkede med hende. De var for langt væk til at Danny kunne høre, hvad de sagde til hinanden. Hun stod med ryggen til ham nu, og Danny kunne se de friske tatoveringer på hendes smukke baller.

SEX I DAG?

Danny ville gerne følge bedre med, så han sneg sig nærmere og placerede sig bag ved to affaldscontainere, som stod et par meter væk fra, hvor de lå. Herfra kunne han høre, hvad de sagde.

Maria satte sig ned på deres tæppet. Mændene rykkede sammen om hende. Manden, som sad ved siden af hende lagde en hånd på hendes lår og lod den glide op mellem hendes ben. Fra den anden side tog én fat om hendes bryster. Hun smilede for sig selv, lænede sig tilbage og spredte sine ben, så de bedre kunne komme til. Hun sad stille et øjeblik og nød deres kærtegn, men så fejede hun deres hænder væk, rejste sig og så på dem:

- Hvem vil med i vandet?

Danny så, at hun løb ud og kastede sig i bølgerne. De fem mænd fulgte hurtigt efter hende. Maria dukkede op af vandet, og de samlede sig om hende, indtil de stod helt tæt op ad hende. Manden, som stod bagved hende lagde armene omkring hende og tog fat om hendes bryster. Hun vred sig rundt og prøvede at komme fri. En af dem dykkede ned under vandet og dukkede kort efter op med hendes trusser i hånden. Så fik hun vredet sig fri, svømmede væk fra dem og løb grinende op mod stranden helt nøgen.

De løb efter hende, og hun blev indhentet af den forreste, som fik hende lagt ned i vandkanten. Han lagde sig oven på hende. Hun prøvede at skubbe ham væk, men han tvang hendes ben fra hinanden og satte sin stive pik imod hendes fisse og pressede sig op i hende. Mens bølgerne skyllede hen over dem, begyndte han at kneppe hende. Han holdt hendes arme, mens han kyssede hende, og Maria holdt op med at gøre modstand og overgav sig til hans pik.

Da han var færdig med hende, rejste han sig og trak hende på benene. De gik sammen op på tæppet, hvor hun lagde sig nøgen på ryggen. De andre smed sig ned på tæppet ved siden af hende og begyndte at tage på hende. En lagde sin hånd på hendes mis og begyndte at kærtegne den, men hun skubbede den væk og så op.

- Hvem har mine trusser? Spurgte hun.

- Det har jeg. Hvad vil du give for dem? Sagde en af drengene. Han var sytten år, og han holdt grinende Marias små trusser op mellem tommel-  og pegefinger, som et trofæ.

- Det finder du ud af nu. Svarede hun og kravlede hen til ham. Hun trak ned i hans badebukser, fiskede hans pik frem og begyndte at gnide på den. Den var allerede stiv, og Maria tog ham i munden. Hendes smukke læber gled op og ned over hans pik, mens han lagde hovedet tilbage og stønnede højt. Han holdt ikke længe til den behandling, men kom få sekunder efter og fyldte Marias mund med sin sæd.

Danny så de andre tre vælte hende om på ryggen i sandet og begynde at kærtegne hendes frække krop. De havde hænderne nede mellem hendes ben og fingrene oppe i hendes våde fisse, én havde fat med begge hænder om hendes bryster, en anden kyssede hende og stak tungen ind i hendes mund.

Det lykkedes Maria at vride sig ud af deres greb, og hun var hurtigt på benene igen sig og løb ned ad stranden. Hun blev indhentet og de fik hende lagt ned i sandet. Danny gik diskret hen til dem for at overvære det tæt på. Denne gang holdt de ordentligt fast i hende. En trak hendes arme op over hendes hoved og holdt dem ned i sandet. To andre havde fat i hver deres ben og spredte dem. Den ældste af drengene på nitten år sad på knæ i sandet mellem hendes ben og gned langsomt på sin pik. Danny så på den. Den var kæmpestor, både i længde og tykkelse.

Maria kiggede op på ham med store øjne. Hendes mund stod let åben og hun trak vejret tungt. Så lagde han sig ind over hende og førte kæmpepikken op i hendes fisse. Maria udstødte et dybt suk, da den gled op i hendes kusse i hele dens længde. Hans røv gik op og ned, da han gik i gang med at råkneppe hende i sandet. Maria vred liderligt sit underliv, mens han bollede hende, men var ellers helt låst fast i deres greb. Pludselig trak han sig ud og kravlede op og onanerede sig færdig ud over hende. Hans sæd stod ud over hende i tykke stråler, ramte hendes ansigt og bryster og dækkede dem næsten, så store mængder havde han gemt i sine nosser.

Den næste var allerede oppe i hende. Han var fjorten. Maria var hans debut. Han huggede sin pik op i hendes fisse og begyndte at kneppe hende i et voldsomt tempo. Hun gispede højt over den voldsomme medfart som nærmest slog luften ud af hende. Under et minut efter tømte drengen sig stønnende oppe i Maria.

De tre, der holdt Marias arme og ben, må have kunnet mærke, at hun ikke længere gjorde modstand, for de slap hende nu og så afventende på hende. Hun blev liggende i sandet, som de havde sluppet hende med spredte ben og armene oppe over hovedet. Hun trak vejret tungt og kiggede udfordrende op på dem. De tre af drengene stod og gned deres stive pikke, mens de stirrede på Marias lækre krop. De kunne se på hende, som hun lå der og kiggede dem frækt ind i øjnene, at hun var til fri afbenyttelse. De kunne gøre, hvad de ville med hende.

De tog fat i hende og vendte hende om på maven og trak hende op på knæ, så hendes frække røv stod lige i vejret. Så tog den første fat i hendes hofter og pressede sig ind i hende. Mens de kneppede hende fik hun en serie hårde klask på ballerne, så de blev røde og ophovnede. De sidste to trængte ind i Marias’ bagerste hul og pulede hende hårdt og længe. Det gav hende to voldsomme orgasmer, som fik hendes fissesaft til at løbe ned ad benene på hende.

Nu havde de alle kneppet Maria, og de lod hende ligge i sandet. Hun var helt færdig. Hun var smurt ind i en blanding af sæd, sved og kussesaft. Sandet klæbede sig til hende, og drengene tog fat i hendes arme og ben og smed hende ud i vandet, så hun kunne blive skyllet ren.

Så trak de hende op af vandet og smed hende på tæppet. Pausen havde gjort dem alle klar igen. Og nu tog de hende efter tur alle fem, mens hun lå og tog imod dem. De gjorde, hvad de ville med hende, Maria adlød dem og lod sig flytte rundt med og kneppe i alle de stillinger, de ønskede. De kom i hendes mund, hendes røv og hendes fisse. Mens de kneppede hende klaskede de hende i røven og på brysterne. Undervejs fik Maria to orgasmer mere, og hun gispede højt, mens hun kom på deres unge, jernhårde teenagepikke.

 

Efter gangbanget gik Danny hen til Maria. Drengene havde pakket deres ting og var gået. Tæppet havde de efterladt.  Hun lå stadig på ryggen på deres tæppe. Hen over hendes bryster og ansigt løb strimer af drengenes sperm. Hendes bryster var røde og mishandlede efter deres utallige slag. Danny kiggede ned på hendes mis med tatoveringerne BENT og MASON. Hans pulsslag susede i hans ører og pikken var stenhård. Maria så op på ham uden overraskelse:

- Jeg havde set, du sad og kiggede på, Danny. Du kommer altid bagefter, når alle mændene har været der. Hvordan kan det være Danny? Er det med vilje, du kommer for sent? Er det virkelig den bedste del for dig at se mig blive gangbanget og misbrugt? Har du nogensinde villet ha’ mig bare fordi, det var mig?

Danny havde ikke noget svar, for han vidste det faktisk ikke. Han stod bare og stirrede på hende med åben mund.

Maria rejste sig og gik ned mod vandet. Tatoveringerne hoppede op og ned i takt med hendes store, frække baller, mens hun gik. Da hun havde skyllet drengenes sæd af sin krop og ansigt, kom hun op og stod foran Danny og så ham udfordrende i øjnene:

- Hvad så Danny? Hvad vil du egentlig med mig?

Han tog hårdt fat om hende og kyssede hende. Begge hans hænder var nede omkring hendes baller. Hun gispede:

- Åhh, det var bedre! Slik mig Danny. Få mig til at komme igen!

Han lagde hende ned på tæppet og stak tungen op i hendes fisse. Hun smagte af drengenes sæd. Han slikkede hende og sugede de sidste sædrester ud af hendes fisse, indtil hun kom med et stille suk.

 

De gik ved siden af hinanden op ad stranden. De få strandgæster, der var tilbage gloede efter Maria. Hun kiggede op på Danny:

- Hvad har du lavet de seneste måneder?

- Efter de tatoverede dig, kunne jeg ikke holde det ud mere. Jeg følte, at det sidste håb om at få dig tilbage var væk. Så jeg rejste bort. Jeg var ude af landet i en måned, og siden har jeg holdt mig for mig selv for at blive fri af det hele. Af dig og af Fantasia. Hvad med dig?

- Da de havde fået mig tatoveret, var jeg endegyldigt deres ejendom. De kunne gøre, hvad de ville med mig, og jeg lod dem gøre det. Det var utroligt frækt at lade dem bestemme, hvad der skulle ske, og jeg nød det meget. Men jeg tænkte også på dig, jeg savnede, at du var der. Jeg blev misbrugt på alle mulige måder. Men du har jo selv set de fleste, så der er jo ikke meget nyt at fortælle. Det var alt fra enkeltstående samlejer og gangbangs til forskellige former for sex blandet med sadisme. Kvinder, bøsser, par. Her kunne især konerne være ondskabsfulde.

Danny stoppede op, da Maria ville vise ham de små lyserøde ar fra pisken på hendes smukke bryster. Hun vendte sig om og da Danny kiggede nærmere efter, kunne han se helt tynde, lyserøde ar jævnt fordelt hen over ballerne.

- Og så var der jo mandeaftnerne på Fantasia. Til sidst blev jeg mest lejet ud. De havde lige så stille mistet interessen, altså Mason, Bent og de andre. En dag pakkede jeg min kuffert og sagde til dem, at jeg rejste, og de lod mig gå uden videre.

Danny var meget stille et stykke tid. Maria fortalte videre:

- Lige efter bruddet med Bent og de andre gik jeg meget i byen og lod tilfældige mænd kneppe mig. Det var aldrig noget problem at få fat i dem. Mange ville selvfølgelig gerne ses igen og være kærester. Men det havde jeg jo prøvet med dig, og det gik jo ikke rigtigt.

- Mit behov var større end enkeltstående knald. Der skulle jo helst være flere ad gangen. Jeg kom en overgang i andre swingerklubber, men de bød mest på ordinær sex, og de fleste af mændene var slet ikke dominerende nok. Stranden er et godt sted. Der kan jeg vise mig frem i bikinitrusser, uden at det virker mærkeligt, og jeg kan med det samme se, når mænd rent faktisk er parat til at kneppe mig. Ikke bare tale om det. Ikke hjemme i en lejlighed, eller på et hotelværelse efter et par glas vin og lidt flirt. Men her og nu, på stedet. Kræve sin ret og ta’, hvad de vil ha’. Nedlægge mig, hive mine bikinitrusser af og kneppe mig midt på stranden. De her fem drenge, at jeg kunne få dem til at ville ha’ mig, at få dem til at tømme sig i mig to gange, det var så frækt og bekræftende. Det kan jeg leve på i flere dage.

- Jeg er afhængig af sex. Det ved jeg godt, men jeg kan ikke komme ud af det. Jeg tror det hele startede på ferien til Kos, da vi mødte hinanden første gang. Kan du huske det Danny? Jeg red dig, mens du sad i stolen på hotelværelset, og Pavlos og de andre gangbangede Kathy i jeres seng. Mens jeg red din dejlige pik, var der én af hotelgæsterne, der trængte ind i mit bagerste hul helt uden varsel eller på anden måde at forberede mig. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at det var det frækkeste, jeg nogensinde havde oplevet i mit 47-årige liv. Da han tømte sig i mig, kom jeg på hans pik, mens du stadig var oppe i mig. Jeg kan huske min glæde over at have mødt dig, Danny, men det, jeg tænkte mest på, var, hvordan jeg kunne komme til at prøve det der med den fremmede mand igen.

- Og siden har det jo udviklet sig. Nu er det sådan, at hvis der går for lang tid uden sex bliver jeg rastløs og i dårligt humør. Mit selvværd daler, og jeg bliver i tvivl, om jeg stadig kan tiltrække mændene.

Danny  var blevet voldsomt påvirket af fortællingen. Han gik ind foran hende og tog om hende:

- Du vil altid kunne tiltrække mig. Du er den frækkeste og smukkeste kvinde, jeg har mødt.

Maria smilede og lagde sig ned i sandet og spredte benene, hvor de stod midt på stranden. Danny lagde sig ind over hende og trængte op i hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.