BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Herren kom ind i stuen ca 18.50 i mørkt jakkesæt. Det ser fint ud tøs, sagde Herren. Jeg nejede og sagde Tak Herre.

Herren satte sig i sofaen og rakte glasset frem. Jeg kunne regne ud at det betød Herren skulle have fyldt mere vin i glasset. Så det gjorde jeg.

Nogle minutter efter ringede det på døren.

Jeg blev meget forskrækket. Det må være maden, sagde Herren. Gå ud og åben og tag imod. Maden skal ud i køkkenet, sagde Herren.

Jeg begyndte at skulle protestere, men Herren sendte mig nogle øjne der sagde, jeg bare skulle gøre hvad der blev sagt. Jeg havde helt glemt masken, selvom jeg havde det varmt med den på. Ham eller hende fra cateringfirmaet kan jo ikke se hvem jeg er med den maske på. Så det kan der vel ikke ske det store ved, tænkte jeg.

Jeg gik ud på mine høje hæle der sagde en dejlig klaprende lyd mod gulvet, de steder der ikke var gulvtæppe på.
Jeg fik åbnet døren, og der stod en mand på ca 40 år, der var ved at tabe kasserne han havde i hænderne. Han gloede op og ned af mig og grinte så ret dumt og smøret. Hovsa hvad har vi her, sagde han bare og grinte.

Maden skal ud i køkkenet, sagde jeg. Kom med mig.

Udbringeren gik efter mig og jeg kunne mærke hans blik på min røv og ben. Det var så flovt. Jeg anviste ham noget bordplads i det store køkken, hvor han kunne stille kasserne med mad.

Han ville lige hente de sidste kasser, sagde han.

Da han kom tilbage og havde stillet kasserne i køkkenet, stilte han sig op og gloede indiskret og nærmest liderligt på mig. Jeg blev igen helt flov og kunne mærke jeg blev varm i kinderne bag masken.

Herren sagde mig: sig tak til udbringeren!

Tak, sagde jeg jeg og nejede lidt.

Han blev bare stående og overbegloede mig.

Nej, nej nej tøs, sagde Herren. Sig ordentlig tak til ham.

Jeg kiggede uforstående på Herren.

H-hvad mener Herren, spurgte jeg?

Herren sagde, ja tak ham ordenligt. Som kun en tøs kan sige tak.

Jeg forstod bare absolut ingenting.

Herren sukkede, og rejste sig op og kom hen imod os.
Herren tog mig om nakken og tvang min ned på knæ.

Sut ham stiv og liderlig og tøm ham for hans sperm, kommanderede Herren.

Jeg var målløs. Men jeg kunne godt se jeg ikke skulle protestere eller stille flere spørgsmål.

Jeg åbnede hans bukser og trak underbukserne ned på ham. Hans pik var allerede halvstiv. Han stod bare der med sit dumme smørrede grin.
Jeg tog om hans pik og begyndte at køre lidt frem og tilbage på den og den blev mere stiv. Den så ikke ud til at være en stor pik. Sådan gennemsnitligt på 12-14 cm og ikke så tyk.

Jeg skilte læberne og bød først glansen indenfor i varmen. Det smagte hæsligt. Jeg havde kun en eneste gang prøvet at have en pik i munden før. Han pressede pikken længere ind og begyndte at lave bollebevægelser i min mund.

Jeg suttede og legede med tungen, jeg ville gerne have det overstået i en fart. Udbringeren begyndte at stønne og kalde mig for en lille liderlig møgtøs. Jeg var så flov så flov. Jahh sut så min pik, din lille suttetøs, sagde han.

Han stønnede tungere og højere og mere heftigt nu. Jaaaaahhh din møgluder nu kommer din belønning, skreg han, mens han sendte en ordentlig ladning ulækker varm og klistret mandesperm ind i munden på mig og ned i halsen på mig. Jeg kunne ikke nå at synke det hele og jeg var ved at kaste op over smagen og konsistensen. Så han trak sig ud og sprøjtede de sidste stråler ud i ansigtet på mig. Dvs. over masken.

Håber det var lige så godt for dig, sagde udbringeren og grinte sit dumme grin. Så trak han bukserne op og sagde tak til Herren. Herren sagde, du kan altid komme forbi når tøsen er her og få lettet trykket. Næste gang må du dog regne med det koster lidt penge. Dette var kun en gratis forsmag på luderens evner.

Ja tak, sagde udbringeren, det vil jeg meget gerne. Og så gik han.

 

Fortsættes i del.5

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.