BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg gik ind i stuen, Herren sad i sofaen og så utålmodig ud. Det var tøsen længe om, sagde Herren.
J-javel Herre, sagde jeg.

Hent et glas vin til mig fra køkkenet, kommanderede Herren.

Jeg nejede.

Da Herren havde taget et par mundfulde vin, sagde Herren: Udmærket tøs. Men ikke godt nok. Gå ind og skift til den lyserøde stuepigeuniform. Og skift så til de stiletter med ankelremmene der står til højre i skabet. Jeg nejede og gik på mine høje hæle ind for at skifte til den lyserøde uniform. Py-ha tænkte jeg, det kunne være gået meget være.

Jeg fik skiftet til den lyserøde uniform. Den var lidt anderledes. Meget mere tøset end den sorte. Jeg kiggede mig i spejlet og vidste ikke om jeg skulle græde eller grine.

Men jeg gik ind i stuen igen. Herren sagde: drej rundt og vis mig dit nye yndlingstøj. Jeg måtte nok hellere tie stille. Jeg drejede mig rundt og Herren kiggede op og ned af mig.

Løft op i skørterne, kommanderede Herren. Jeg løftede op så Herren havde udsyn til trussen og hvad det indeholdt, og strømpekanten og hofteholderen. Jeg udstøtte et lille forskrækket gisp, da jeg så der var en våd plet af mine tøseforsafter, på de fine trusser.

Herren kiggede strengt på mig. Hmm, der er vist en tøs det skal gå med trusseindlæg! Herren bukkede sig fremefter og satte hængelåse i begge af skoenes remme. Jeg havde ikke tænkt over at remmen var til en hængelås, da jeg tog dem på. Herren rejste sig op og satte også en hængelås i nakken på uniformen. Udmærket tøs, sagde Herren.

Jeg tænkte grusomt på at nu var det nok lidt svært at flygte. Med mindre jeg ville flygte, rendende gennem en fremmed by i lyserød stuepigeuniform og sorte stiletter.

Herren sagde: Nu dækker du bord til en 3 retters menu med tilhørende vine for 10 personer. Og det har bare at se perfekt ud første gang!
For 10 personer!!!, tænkte jeg?! Hvad sker der her? J-javel Herre, stammede jeg.

Jeg trissede rundt i mine høje hæle og fandt servicen og hvad der ellers hørte sig til et veldækket bord til 3 retter. Herren sad og kiggede lidt, men gik så. Det lød som om Herren gik på badeværelset for at tage et bad.

Jeg fik gjort det sidste pænt med servietter osv.

 

Fortsættes i del.4

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.