BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Susan havde store problemer. Hun var gravid, og hun vidste i sagens natur ikke, hvem der var faderen. Det kunne være hendes mand Adam, men det kunne også være en række andre mænd, hvoraf hun kun kendte navnene på nogle få. Hun og Adam var nygifte og havde arbejdet på at få et barn, da hun var blevet hvirvlet ind i miljøet omkring Fantasia og Bent, som var i ejerkredsen. Fantasia var en swingerklub, og Bent ejede den sammen med sine forretningspartnere Dennis, Asmund og Mason.

Susan var nødt at få foretaget en faderskabstest. Adam ville aldrig tro på, at han var faderen uden en sådan. Stakkels Adam, der helt uden skyld var blevet tvunget til at se sin kone blive gangbanget ved flere lejligheder til mandeaftnerne på Fantasia. Han havde været tvunget til at se sin smukke og frække kone få orgasme på fremmede mænds pikke foran et større publikum i den store sal. Nu skulle han efter al sandsynlighed ydmyges yderligere, når resultatet af testen forelå.

SEX I DAG?

I uge 10 kunne faderskabet fastslås ved en DNA test. Susan havde ikke mulighed for at teste alle de mænd, der havde kneppet hende. Men hun bad dem, hun kendte navnene på, om at få foretaget en DNA prøve. Det drejede sig om Adam, Danny, Bent, Dennis, Asmund og så to ansatte på Fantasia, som Susan måtte have navnene på fra Bent. De to sidstnævnte var dørmænd på Fantasia. En aften var hun kommet direkte fra den store sal og var gået nøgen forbi dem på vej mod toilettet. De havde trukket hende ind i et af intimrummene, hvor de havde kneppet hende i alle huller igen og igen gennem to timer.

Faderskabstesten viste, at Bent var faderen. Som følge deraf valgte Adam at forlade Susan. Det var den endelige ydmygelse for ham. En fremmed havde gjort hans kone gravid for øjnene af ham. Det kunne han ikke leve med. Susan var ulykkelig og ringede til Danny, som var den eneste, der havde været oprigtigt venlig over for hende, og ikke bare ønskede at kneppe hende.

- Danny, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er gravid med Bents barn, og Adam har forladt mig.

- Jeg kommer og henter dig.

Danny havde altid syntes godt om Susan. Ikke kun som sexobjekt, men også som person. Fysisk var hun en anden type end Kathy og Maria. Hun var meget smuk, men lille og spinkel med faste b-skålsbryster og en lille fast pariserrøv. Hun var meget varmblodig, og Danny havde tit tænkt tilbage på de to gange, han havde haft Susan. Den første gang havde hun redet ham i hans og Kathys dobbeltseng efter en parmiddag med hende og Adam, og den anden gang havde han taget hende bagfra den aften på Fantasia, hvor Susan skulle lokkes i kløerne på Bent. Det måtte gerne gentage sig, og nu hvor Adam var ude af billedet, følte Danny, at han ikke længere behøvede at holde sig tilbage.

Da de sad i sofaen i Dannys stue og snakkede, viste det sig, at Susan heller ikke havde haft noget imod at have Dannys pik oppe i sig. Hun mente også, at det burde gentage sig. De blev hurtigt enige om, at det sagtens kunne være her og nu.

Susan havde kun en kort sommerkjole på. Hun havde ikke taget trusser på, da hun håbede, at det ville ende på den her måde med Danny. Hun skrævede hen over ham i sofaen, og hans pik gled op i hende, da hun satte sig ned over ham og begyndte at ride ham. Danny trak kjolen op over hovedet på Susan. Hun pressede sig helt ned over Dannys pik for at få ham helt op i sig. Han havde sine hænder om hendes frække, velformede baller, mens hun red ham. Til sidst gispede han højt og kom oppe i hende. Det fik samtidigt Susan til at komme, og hendes fisse trak sig sammen om Dannys pik, mens hun gispede højt:

- Nu kommer jeg på din dejlige pik, Danny… ååh…  åååhh… jaaa!....aaaahhhh!!

Susan flyttede ind hos Danny, og Kathy flyttede ud. Han havde for længst fået nok af hende. Hun var én af de frækkeste kvinder, han havde kendt, og hun kunne stadig få ham til at gå i sort, når hun pirrede ham, men hun havde været skyld i, at Maria var forsvundet. Og allerede tidligt i deres forhold, før hun blev involveret i Fantasia, var hun så afhængig af andre mænds bekræftelse, at hun måtte gå halvnøgen rundt og lege cockteaser, indtil de samme mænd tog affære og satte hende på plads og kneppede hende godt og grundigt. Det var det, der var sket, da de var på kærlighedsferie på Kos, en ferie hvor de skulle finde sammen igen og reparere deres ødelagte forhold. En ferie hvor de skulle være sammen og dyrke romantisk sex. I stedet havde Danny været tilskuer, da hotelgæster og ansatte gangbangede hende i poolområdet foran hotellet.

Kathy var en fantastisk sexet og smuk kvinde, og hun kunne få enhver mand til at blive svimmel med sin frække krop og sit frække smil. Men der fulgte for mange problemer med, når man var kæreste med hende. 

Kathy var ude af sig selv. Danny havde skiftet hende ud med Susan. Det var lykkedes Kathy at skaffe Maria af vejen med hjælp fra Bent, så hun nu befandt sig et sted i Portugal. Men i stedet havde hun fået Susan at slås med. Kunne hun nu bede Bent om hjælp igen? Hun skyldte ham allerede én tjeneste, og hvad med den? Ville han indløse den, hvis hun bad ham hjælpe hende igen med Susan? På den anden side, hvis hun slap af med Susan, vidste hun, at hun kunne få Danny tilbage.

Bent indvilligede i at hjælpe Kathy med Susan. Han havde ikke noget imod, at Kathy opbyggede en stor gæld til ham, så han inviterede hende over til sit palæ, hvor han boede sammen med sine forretningspartnere Asmund, Dennis og Mason.

Kathy ankom fredag aften i selskabskjole, og hun havde gjort meget ud af at præsentere sig selv bedst muligt. Hendes korte satinkjole sad stramt hen over hendes hofter og store bryster, og den var slidset et godt stykke op over hofterne til begge sider, så det bare stykke gik op forbi  G-strengen og afslørede det meste af hendes frække baller. De stod alle fire og tog imod hende, da hun ankom. Bent omfavnede hende og havde med det samme en hånd omme på hendes røv. Han trak kjolen op over hendes hofter, så hendes røv blev synlig. Dennis var bag hende og tog på hendes baller. Han havde ventet længe på at komme til at kneppe hende. Kathy gjorde sig fri af dem:

- Stop så lige engang! Jeg kom herover for at diskutere Susan med dig Bent! Ikke for at blive gangbanget endnu engang! Lad os få snakket sammen om det, jeg kom for!

Det, som Kathy ikke vidste, var, at Bent havde arrangeret en mandeaften hjemme i sit palæ. Og hun vidste heller ikke, at der var meningen, at hun skulle være hovedpersonen, erstatningen for Susan. Og så var der Mason, der havde hørt så meget om Kathy, men som aldrig havde haft hende. Mason var en dark horse. Hvem var han, og hvad ville han gøre med Kathy?

Bent havde arrangeret det sådan, at gæsterne skulle ankomme to timer senere. De var specielt inviterede, fordi de var pengestærke og kunne betale indgangsgebyret på 10 000 kr. Det drejede sig om otte mænd.

Bents plan var, at Kathy skulle ringe til Danny , mens de otte mænd var i gang med hende. Det ville lokke ham til Bents palæ for at komme hende til undsætning. Mens Danny var hos Bent for at redde Kathy eller kigge på, ville Bent og hans forretningspartnere – og Peter, der i sin tid havde forført Susan – tage over til Susan, som var alene tilbage i Dannys hus. Her ville de kneppe hende grundigt igennem. Danny ville kunne følge med via et videoopkald fra Susans telefon. Hvis det gik, som Bent forventede, ville Danny se Susan hengive sig til mændene og komme på deres pikke igen og igen. Under alle omstændigheder ville Peter kunne få Susan til at overgive sig totalt, og det ville ødelægge hendes og Dannys forhold. 

Bent og de fire andre stod foran hende, da Susan åbnede døren. Hun prøvede at lukke den, men Asmund satte en fod imellem, og de trængte ind i entreen. Bent så på hende og smilede:

- Vi tænkte, at vi lige ville komme forbi og se, hvordan det gik. Du kommer jo ikke på Fantasia mere.

- Det går rigtigt godt, tak. Danny og jeg er meget glade for hinanden, og så må I gerne gå igen. Jeg har ikke mere at snakke med jer om.

- Bent og Mason nærmede sig, så de stod helt op ad Susan:

- Det er da lidt uhøfligt at smide os ud, ligesom vi er kommet. Og helt uden at have hilst på Mason. Han har været meget spændt på at møde dig.

Mason lagde hånden på Susans røv og masserede den inde under kjolen:

- Hej Susan, jeg har haft megen fornøjelse af at se optagelserne af dig fra mandeaftenerne på Fantasia. Jeg har aldrig set en kvinde komme så meget på så mange pikke på én aften. Jeg har set frem til at prøve dig.

Han tog nu fat om Susan og trak op i hendes minikjole og afslørede for de andre, at Susan ikke bar trusser. Hun prøvede at vride sig løs, men Mason vred hendes arm om, så hun gik ned i knæ:

- Vi kan gøre det her på den lette måde eller på den hårde måde. Det er helt op til dig.

Susan havde tårer i øjnene og var holdt op med at gøre modstand. Hun fik besked på at åbne sin telefon og foretage et videoopkald til Danny. Nu lod hun sig bære over på spisebordet af Mason. Danny havde logget på opkaldet, og Bent holdt Susans telefon, så han kunne se Mason knappe sine bukser op og trække sin pik frem, mens hun lå på spisebordet og ventede.

Danny var ovre ved Bents palæ. Han havde snakket med Kathy i telefonen. Hun havde lydt desperat. Hun havde fortalt, at hun var blevet lokket i en fælde ovre i Bents palæ, hvor otte mænd var i færd med at voldtage hende.

Der var ingen, der åbnede, da han ringede på. Han tog i døren. Den var ikke låst, så han gik indenfor. Da han åbnede døren til soveværelset, sad Kathy på knæ og albuer i sengen og blev taget bagfra af en fedladen mand. Hun stønnede højt. Der stod en flok mænd omkring sengen og onanerede. Danny gik hen til sengen for at se, om Kathy var ok. De fik øjenkontakt, mens hun blev pulet bagfra i sin skønne røv:

- Åååhhh Danny, de har tænkt sig at kneppe mig alle sammen! Hvad skal jeg gøre?

Danny svarede ikke, men trak på skuldrene og gik ud i køkkenet og tog en af Bents øl. Han satte sig med den i et hjørne af soveværelset. Én af mændene var trængt ind i Kathys mund med sin stive pik, mens en glinsende pik forsvandt ind og ud mellem hendes baller i den anden ende. Det varede ikke længe, før den første tømte sig i hendes mund, så sæden løb ud af hendes mundvige og ned på sengen. Den anden huggede med et brøl hårdt op i Kathys fisse og tømte sig i 5-6 kraftige stød, der fik hendes bryster til at gynge kraftigt frem og tilbage under hende. Danny havde set det hele en del gange før, så han sad roligt og drak af sin øl, mens han betragtede Kathy overgive sig gispende og stønnende til endnu en orgasme.

To mænd trak nu Kathy op fra sengen. Manden der stod bag ved hende tog fat om begge hendes bryster og kærtegnede dem temmelig håndfast, mens han kyssede og slikkede hendes hals. Manden foran hende var nede på knæ og slikke hendes fisse. Danny kunne ikke lade være med at nyde synet af Kathy, der blev håndteret på den måde. Hun var stadig i hans øjne noget af det mest sexede, han havde set, og der var ikke noget, der var frækkere, end når hun lod sig dominere på den måde.

Hun begyndte nu at jamre højt som tegn på, at endnu en orgasme var på vej. Mændene trak hende over til væggen. Den ene gik nu ned i knæ og styrede sin pik op i hendes fisse og tog derefter fat om begge hendes store baller og kneppede hende op ad væggen. Danny havde ståpik, og han overvejede om han skulle ignorere den eller finde den frem og gøre noget ved det. Mens han var midt i de overvejelser, ringede telefonen. Det var et videoopkald fra Susan.

Danny kunne se Susan ligge på hans spisebord inde i dagligstuen. Han kunne først ikke forstå meningen, men pludselig kom en mand i hvid skjorte og garbadinebukser ind i billedet. Han var i færd med at knappe sine bukser op. Susan lå på ryggen i sin frække minikjole, og det fremgik tydeligt, at hun ikke havde trusser på. Manden, som han genkendte som Mason, trak sin stive pik frem. Pikken, der var på størrelse med Asmunds, fik hendes mis til at virke meget lille, som om det ville være en umulig opgave at presse den i bund i hende. Mason stak prøvende to fingre ind mellem Susans skamlæber. De kom ud igen glinsende af kussesaft. Så satte han sin kæmpe store pik ind mod Susans lille sarte mis.

Danny var i chok. Han forstod ikke, hvordan det her kunne ske. Han var handlingslammet og sad med øjnene klistret til skærmen og så på, at de misbrugte hans elskede. Kathy så på Danny hen over skulderen på manden, der var i gang med at kneppe hende hårdt op ad væggen. Hun havde gættet, hvad han så på og smilede for sig selv. Manden, der kneppede hende satte tempoet op, greb hårdere om hendes baller og med et brøl pumpede han hende fuld af sæd, mens han huggede op i hende igen og igen. Da han havde trukket sig ud, gik hun gik med hans sæd løbende ned ad lårene hen til Danny og satte sig på knæ ved siden af ham i lænestolen:

Få sex i dag

- Hvad ser du på Danny? Spurgte hun uskyldigt.

Han svarede ikke. Han så helt paralyseret ud. Kathy lagde en hånd på den store bule i hans bukser. Hun knappede dem op og trak hans pik frem og gav sig langsomt til at gnide op og ned på den. Så tog hun ham i munden, mens hun skelede op til ham. Men han havde ikke engang lagt mærke til hende. Han stirrede ufravendt på telefonen, hvorfra der kom høje stønnelyde fra Susan, som var blandet med brummen og prusten fra mændene, som var i gang med hende.

Hjemme i Dannys dagligstue stod Mason mellem Susans lår. Hun lå på Dannys spisestuebord. Hendes kjole var trukket op på maven af hende og hendes underliv var blottet. Susans fisse glinsede af kussesaft og Mason pressede sin pik mod hendes skamlæber. Pikhovedet gled langsomt indenfor og Susans ansigt fortrak sig i en smertefuld grimasse, da hendes fisse blev udvidet i en grad, hun ikke havde prøvet siden Asmund havde taget hende til en mandeaften på Fantasia. Da pikhovedet var helt inde gik Mason i bund i Susan i ét langt og brutalt stød. Susan skreg højt i en blanding af smerte og ophidselse, men Mason fortsatte uanfægtet med at støde ind i hende i et voldsomt og vedholdende tempo:

- Aaaah, du ser faneme fræk ud, som du ligger der og tager imod min pik. Er det godt Susan? Er det godt at blive taget af en mand, der bestemmer, hvad der skal ske og ikke spørger om lov? Det kan jeg se, at du synes!

Mason kneppede Susan i et højt tempo, mens Danny fulgte med på telefonen, og Kathy tog ham i munden. Da Mason og Susan kom sammen i en fælles orgasme, stødte Danny til oppe i Kathy og fyldte hendes mund med sin sæd.

Danny kunne nu se Mason trække sin pik ud af Susan. Den slap hendes fisse med en svuplyd og hans sæd løb ud mellem hendes skamlæber og dryppede ned på stuegulvet. Masons pik var stadig helt stiv og glinsende af kussesaft og sæd. Bent og Dennis trak nu kjolen af Susan, og Dennis tog fat om begge hendes bryster og masserede dem samtidig med, at han bøjede sig ind over hende og kyssede hende. Masons pik stod stadig lige ud i luften. Han løftede Susans ben og satte sin fedtede pik mod hendes bagerste hul og pressede sig brutalt ind i hende. Susan jamrede og skreg, mens Mason bevægede sig ind og ud af hende, men efterhånden slappede hun af i kroppen og hendes vejrtrækning blev mere rolig.

Efter at Danny var kommet i Kathys mund, vågnede han pludselig op og rejste sig og løb ud til sin bil. Ti minutter senere ankom han til sit hus med hvinende bremser og løb ind i stuen.

Han var nødt til at stå stille et øjeblik uden at foretage sig noget for at forstå det syn, der mødte ham. Susan stod nøgen midt på stuegulvet mellem Bent og Dennis. Det, som forvirrede Danny, var, at hendes fødder var ca. ti cm over gulvet.

Susan hang i deres pikke, de holdt hende løftet over gulvet med deres pikke. Bents pik var langt oppe i hendes fisse, og Dennis var trængt op i hendes bagerste hul. De stod med hofter presset ind mod Susans underliv fra begge sider, mens de grinede til Mason og Asmund, der stod en meter fra og optog med deres telefoner. Susan hang stønnende mellem dem med halvåben mund og lukkede øjne. Hun havde lagt sig tilbage mod Dennis, der havde fat om hendes bryster med begge hænder og stødte pikken op i hendes røv. Bent stod foran hende og stødte sin pik i bund i Susans fisse.

Danny så måbende på, mens hans kæreste fik pik i begge huller. Han kunne høre hendes høje støn, hver gang de huggede deres pikke i bund i hende. Han så at Susan gradvist slappede af, og hun lagde armen om Dennis’ nakke og lod dem kneppe løs oppe i sig.

Bent drejede hovedet hen mod Danny, mens han stadig huggede løs oppe i Susan:

- Danny! Godt du kom. Vi syntes, det var længe siden, vi havde hilst på Susan, så vi kom lige forbi. Men, Danny, jeg gør mig lige færdig her, så kan vi få os en god sludder over en øl, okay?

Bent vendte igen hovedet mod Susan og begyndte at hugge sin pik endnu dybere og hårdere op i hende. Det fik hende til at gispe højere samtidigt med, at hun så hen på Danny:

- Åhhh, Danny, jeg er ked af det, men de tvang mig, ….åååhh, jeg ville ikke, og jeg prøvede virkelig at få dem til at gå, ..ååhh, men de tvang sig adgang, og så tog de mig bare… åååååhhhh!!

Asmund gik hen til Danny og fik ham hen til en stol ved spisebordet. Så gik han hen til barskabet og hældte et stort glas vodka op til ham. Bent og Dennis så på hinanden, og så huggede de til oppe i Susan i en serie hårde stød. Med et brøl tømte de sig samtidigt i begge hendes huller. Det blev for meget for Susan. Hun kastede hovedet tilbage mod Dennis’ bryst og spjættede ud i luften med benene, og så kom hun med et højt, jamrende skrig på deres pikke.

Da Bent og Dennis havde trukket deres fedtede pikke ud af Susans huller, gik hun over til Danny og faldt ham om halsen og kyssede ham:

- Danny, Danny, undskyld, jeg kunne ikke gøre noget, jeg blev tvunget til det. Kan du stadig li’ mig Danny?

- Det havde været lidt nemmere at tro på dig, hvis du ikke havde nydt det så meget. Din orgasme var meget overbevisende!

- Men Danny, jeg kan ikke gøre for det. Jeg kommer bare, når jeg får pik så voldsomt!

Asmund trak Susan væk fra Danny. Lyset blev dæmpet i stuen og der blev sat musik på. Så kom Peter ind i stuen. Susan gispede, da hun så ham. Hun tænkte med jævne mellemrum på Peters dejlige pik. Den havde passet så godt i hendes fisse, og Peter var så fræk og lækker. Han havde været den første til at kneppe hende på Fantasia, og det havde været vidunderligt. Peter tog om hende og dansede stille med hende i tusmørket. Han kyssede hende, og hun åbnede munden for ham. Så løftede han hende op i sin favn og bar hende ind i Dannys soveværelse.

Bent havde sat sig hen til Danny med to dåseøl:

- Skål Danny, er det ikke dejligt at se Susan så lykkelig. Det så ud, som om hun havde tænkt meget på Peter, siden han kneppede hende første gang. Lagde du mærke til, hvor glad hun var for at se ham?

Det varede ikke længe, før Danny kunne høre Susans lyse, hviskende stemme inde fra soveværelset:

- Ååååhh Peter, knep mig med din dejlige pik. Jeg har ventet på det så længe. Jeg elsker din pik, du skal komme oppe i mig!

Henne ved spisebordet så Bent grinende på Danny og løftede dåseøllen til en skål. Danny rejste sig og gik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.