BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Danny rejste sig fra sin plads inde i den store sal og gik ud for at lede efter Maria. Han endte helt nede for enden af gangen med intimværelser, hvor Bents kontor var. Han lagde øret til døren. Der lød musik derindefra, og der var nogen der snakkede. Han åbnede døren forsigtigt. Bent stod foran Maria med hånden oppe under hendes kjole. Dennis og Asmund holdt hendes arme. Hun stod op ad væggen og stønnede:

- Lad mig være, dit perverse svin, vent til jeg fortæller Danny om det her!

SEX I DAG?

Bent grinede:

- Jeg kan næsten ikke vente.

De havde ikke hørt Danny åbne døren på grund af musikken. Han var lammet og stod i døren uden at røre sig. Han tænkte på Kathy, som Bent havde overtaget, fået fuld råderet over og kneppet efter forgodtbefindende. Nu ville han gøre det samme med Maria, inden de overhovedet var kommet i gang. Han kunne ikke foretage sig noget. Kun se på. Bent trak Marias røde satinkjole ned over skuldrene og ned over de store dråbeformede bryster. Han tog med det samme fat om dem og masserede dem og tog brystvorterne i munden. Han suttede og bed i dem, så de rejste sig og blev hårde.

Dennis trak kjolen videre ned over hendes hofter, så den faldt ned om hendes fødder. Nu stod hun nøgen foran de tre mænd. Danny så på Maria. Hun var et fantastisk syn, det smukkeste ansigt og hendes meget feminine krop med de fyldige bryster og den veltrimmede mis. Dennis’ hænder gled ned over hendes bryster og mave, ned over hendes venusbjerg. Han stak to fingre op i hende og begyndte at kneppe hende med hånden. Asmund stod bag ved hende og holdt hendes arme. Dennis gik i knæ og spredte hendes ben. Så stak han tungen op i hendes fisse og gav sig til at slikke hende. Lystfølelsen bredte sig fra Marias fisse og ud i hele hendes krop, hun mærkede, hun blev svimmel og mistede kortvarigt balancen. Danny kunne se, at de var ved at have kontrollen over hende. Han så, at Maria overgav sig til Dennis’ tunge, lukkede øjnene og lagde hovedet tilbage mod Asmunds bryst:

- Åååååhhh, stop så med det der, jeg vil ikke. Lad mig gå, for fanden, uhm..aahh, aaaahhhh! Ja, ja, ja,… bliv ved, åååååhhhh!

- Maria, råbte Danny omsider fra døråbningen.

Mændene drejede hovederne og Maria åbnede øjnene:

-  Åh Danny! Hjælp mig! De vil kneppe mig, de har tvunget mig herind. Sig til dem, de skal lade mig gå!

Bent grinede:

- Maria, du vil opdage, at Danny slet ikke har så meget imod, at andre knepper hans damer.

Danny gik ind og lukkede døren:

- Stop det der med det samme, og lad Maria gå!

Kæmpen Asmund slap Maria og gik hen og stod helt op ad ham nidstirrede ham:

- Du kan vælge at sætte dig på den stol der og forholde dig i ro, mens vi tager os af Maria, eller du kan forlade rummet.

 Danny valgte at sætte sig ned på stolen.

Dennis gik ind i et tilstødende værelse, mens Bent havde Maria op mod væggen og kyssede hende og tog på hendes bryster. Maria tog imod hans kys og gjorde ikke modstand mere. Dennis vendte tilbage med en madras, som han lagde på gulvet midt i rummet. Bent slap hende og trådte til side:

- Så Maria, nu skal du kneppes. Læg dig ned på madrassen. På ryggen!

Danny så på hende, mens hun lå på madrassen og ventede på Bent. Hun så op på ham på en ny måde, hun trak vejret tungt, og der var kommet en anden glød i hendes øjne. Bent satte sig på knæ mellem hendes ben, knappede sine bukser op trak sin pik frem. Han løftede og spredte hendes frække, solbrune ben.

Maria var blevet godt varmet op af Dennis’ tunge, så Bents store pik forsvandt ind i hende i ét langt hug. Hun lukkede øjnene og stønnede højt, da han gik i bund. Bent spredte hendes flotte, solbrune ben helt ud til siden og råkneppede hende, så hendes store, dråbeformede bryster gyngede frem og tilbage. Maria åbnede øjnene igen og så spørgende op på Danny, mens Bents pik pumpede ind og ud af hendes fisse. Det var som om hun ikke rigtigt forstod, hvad der skete med hende og ledte efter en forklaring hos Danny.

Nu lagde Bent sig ind over Maria, så han kunne komme i dybden og samtidig øgede han tempoet. Han var lige kommet oppe i Susan, så han var udholdende og Maria fik den store tur. Han holdt et højt tempo i hendes fisse gennem fem-syv minutter, og hun lagde hovedet tilbage og begyndte at stønne højt med vidt åben mund. Til sidst tog han tilløb med sine hofter og huggede dem ind mod hendes underliv, så hans pik kom helt op, hvor der ikke havde været pikke før i Maria:

- Ååååhh, for fanden Danny, nu tømmer jeg mig i din nye flamme, ååååhhhh, ååååhhh, åååhhhh, og så den sidste stråle. Åååhhhhhh!!!

Bent rejste sig grinende og knappede sine bukser. Maria lå som han havde efterladt hende med vidt spredte ben, hendes mave sitrede og fissen trak sig sammen, mens hans sæd løb ud af den. Hendes store, dråbeformede bryster hævede og sænkede sig, mens hun prøvede at få vejret.

- Se på hende Danny, hun er faneme lækker, som hun ligger der, din nye kærlighed. I starten kunne hun ikke rigtigt bestemme sig for, om hun ville kneppes, men pludselig kom hun efter det. Lad os se, hvad hun siger til Dennis og Asmund.

Dennis gik hen til Maria og trak hende på benene, han tog fat om hende bagfra og æltede hendes bryster, hun havde igen øjenkontakt med Danny, mens hun stønnede over den hårde behandling. Dennis havde hånden nede mellem hendes ben og oppe i hendes fisse, hendes ben gav lidt efter. Han skubbede hende hen mod væggen, så hendes store, velformede røv vendte ud mod Danny og de to andre. Dennis gik om bag hende og skilte hendes baller, gik lidt ned i knæ og pressede sig helt op i hende i ét langt hug. Maria skreg og gispede højt for Dennis havde en stor pik, og han huggede den dybt op i hende, så hendes store, frække baller rystede. Danny kunne se Dennis’ store glinsende pik forsvinde op i Maria igen og igen, og hun var hurtigt på orgasmens rand. Hun stod med spredte ben og støttede hænderne mod væggen, mens hun blev gennemkneppet af Dennis’ store pik.

Danny kunne godt huske fra rejsen til Kos, at Maria fik kraftige orgasmer, men det  kom alligevel bag på ham, da Dennis fik hende til at komme. Hun bøjede hovedet helt tilbage og udstødte en lang række gisp. Samtidig eksede hendes ben under hende, og Dennis måtte holde hende oppe, så han kunne kneppe videre i hende. Til sidst måtte han dog slippe hende, og hun gled ned på gulvet, hvor hun lå på ryggen og gispede, mens de sidste sammentrækninger fra orgasmen løb gennem hendes lækre krop. Dennis, der ikke havde gjort sig færdig, trak hende hen på madrassen. Der lå hun på maven, mens Dennis spredte hendes ben, så han kunne trænge op i hende bagfra. Han lagde sig ind over hende og hans røv bevægede sig op og ned, mens han råbollede hende.

Dennis holdt ikke længe inde i Maria, udsigten til hendes store, frække røv og hendes stramme fisse fik ham til at tømme sig i hende efter kort tid.

Maria var nu helt udmattet, og hun lå slapt på madrassen og trak vejret tungt. Asmund gik hen til hende og trak hende op på benene. Han lagde hende hen på Bents skrivebord.

Asmund var en stor mand og alt på ham var stort: Han havde en stor mave, store arme og et stort skæg, men det største på ham var hans pik. Han knappede nu sine bukser op og hev den frem. 

Inde i salen lå Susan i sin lille g-streng i den store tripelseng og ventede. Bent havde råbt de første tre numre op. Adam sad uroligt på sin stol. Han var begyndt at se på Susans nye sexliv på en lidt anden måde, end han gjorde i starten. Han havde overvundet en del af sin modstand, men det var alligevel sin sag at se sin kone ligge næsten nøgen og vente på, at blive gennemkneppet af fremmede mænd. Det havde hjulpet, at Dennis havde været flink til at forsyne ham med whisky. Den begyndende brandert havde lagt et formildende og uvirkeligt skær over det hele. Men han var alligevel spændt på at se, hvilke typer, der skulle kneppe hans kone.

De tre mænd rejste sig fra bordene, hvor de sad blandt publikum. Én havde rejst sig umiddelbart bag ved Adam. Han drejede hovedet og kiggede lige ind i en stor pik. Han var almindelig af bygning, skaldet med rødt skæg og briller. Han havde siddet og spillet sin pik stiv, mens han ventede. Nummer to var en midaldrende mand med velplejet fuldskæg. Den tredje var en rockertype med piercinger og tatoveringer op ad halsen og på armene. Han stor og muskuløs.

Adam kigge på storskærmen, der viste billeder fra de fire kameraer, der dækkede området omkring tripelsengen. Susan lå på ryggen og manden med det røde skæg lagde sig ind over hende. Han brugte ikke tid på at trække g-strengen af hende, men trak den blot til side og huggede sin stive pik op i hende. Hun lå på ryggen med benene på hver sin side af ham og hans røv bevægede sig op og ned, mens han kneppede løs i hende. Han kom hurtigt oppe i hende.

De to andre havde spillet pik, mens de ventede og var klar med det samme. Den midaldrende mand ville til at kravle op i sengen til Susan, men rockertypen tog fat i ham og skubbede ham væk. Han kravlede derefter selv op i sengen, satte sig på knæ mellem hendes ben og trak trusserne af. Så tog han fat i hende, vendte hende om og trak i hendes hofter, så hun lå på knæ og albuer. Susan så meget lille ud, når den store mand håndterede hende. Nu lå hun med røven i vejret og svajede med ryggen med sine huller helt blottede. Han sad på knæ bag ved hende, havde fat om sin pik, som var meget stor og tyk, og styrede den ind mod hendes fisse. Han pressede den ind mellem hendes glinsende våde skamlæber og pressede sig igennem i ét hug, der fik Susan til at bøje hovedet tilbage og gispe højt. Nu tog han fat med sine store hænder omkring Susans hofter og trak i dem samtidig med, at han pressede sine hofter ind mod hendes røv. På den måde kom han helt i bund i Susan, og hun var tydeligt påvirket af hans brutale behandling af hende.

Adam havde rejst sig fra sin plads og var gået op til sengen. Han kunne høre den klaskende lyd, når kæmpens hofter stødte ind mod hendes røv. Susan stønnede højt med åben mund. Adam sad nu på knæ foran Susan med sin stive pik fremme. Hun åbnede munden og tog imod den. Nu blev hun kneppet i begge ender. Adam kneppede hende hårdt i munden, som om han ville straffe hende. I den anden ende kunne han se kæmpen råbolle hans kone i fissen. Det syn fik ham til at komme ret hurtigt og fylde hendes mund med sin sæd. Han trak sig ud, og hun smilede til ham og kiggede ham dybt i øjnene, mens kæmpen kneppede hendes fisse i et stadigt højere tempo:

- Ååååh Adam, jeg er så lykkelig, åååhhhhh!!, ååhhh, ååååååhhhhhhhhhhhh,  Adam, nu gir han mig orgasme, han kommer oppe i mig og fylder min stramme fisse med sin sæd, jaaaaaa!! Ååååååh se på mig Adam, nu får han mig til at komme, … aaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!!

Kæmpen tømte sig dybt oppe i Susan, mens han huggede pikken op i hende igen og igen. Da han havde tømt sine nosser fuldstændigt oppe i hende, trak han sig ud. Susan sank sammen på sengen og orgasmen sendte stadig rystelser gennem hendes spinkle krop. Den midaldrende mand så ondt på rockertypen. Han trak Susan op på knæ og albuer igen og trængte uden videre ind i Susans bagerste hul og aftvang hende et smerte- og lystfyldt skrig, da han begyndte at kneppe hende.

Inde på Bents kontor lå Maria på ryggen på skrivebordet og ventede på Asmund. Han nærmede sig hende med sin kæmpepik strittende ud i luften. Danny sad foran Maria, så han kunne se hendes mis. Marias fisse var våd og glinsende, skamlæberne røde og opsvulmede, og Bents og Dennis’ sæd sivede ud mellem dem. Asmund tog fat i hendes lår og løftede og spredte dem, så hun var helt åben. Han satte pikken mod hendes våde fisse og skubbede langsomt ind mod den, indtil pikken brød igennem og gled ind mellem hendes skamlæber. Maria stønnede højt og klagende, mens han gik i bund i hende. Kæmpen Asmund bankede sine hofter ind mod Maria røv, så hendes baller dirrede og hendes store bryster gyngede frem og tilbage. Hun gispede højt ud i rummet og var tydeligt påvirket af den hensynsløshed, som han kneppede hende med. Danny flyttede sig lidt på stolen, så han kunne se Asmunds enorme, glinsende pik glide ind og ud af Marias fisse. Hun tog den i hele dens længde, og når han bankede pikken ind i hende, flyttede han hele hendes krop 10-15 cm. frem på bordet. Danny havde fat om sin pik og onanerede til synet af Maria.

Pludselig trak Asmund sig ud af hende og fik hende op fra bordet. Han vendte hende derefter om, så hun stod med ryggen til ham med front mod Danny. Asmund bad Maria om at stå lidt bredere og svaje mere i hofterne. Hun adlød. Han gik ned i knæ og satte sin pik mod hendes fisse. Mens han havde fat om hendes store bryster med begge hænder, pressede han sin kæmpepik op i hende i én glidende bevægelse.

Maria stod stakåndet og stønnende foran Danny og så ham i øjnene, mens Asmund havde fat om hendes store bryster og gennemkneppede hendes frække fisse. Hendes lange, brune hår flagrede i luften foran hende, når Asmund stødte sin pik op i hende:

- Åååh Danny, se jeg bliver kneppet igen! De bestemmer over mig, og det er så frækt! Jeg kommer snart, han gi’r mig orgasme med sin store pik! Kom Danny, mens du ser mig få orgasme!

Danny gnider hurtigere og hårdere på sin pik og kommer ud over sig selv, og Maria kommer sekunder efter på Asmunds store pik. 

Senere på aftenen mødes Maria og Danny det lille omklædningsrum. Maria så op på Danny:

Få sex i dag

- Der fik jeg ellers den helt store tur. Jeg er klar over, at det her er en swingerklub, og jeg kom her for at få sex, men de tvang mig Danny, og de var tre mand om mig. Du sad og så på, og lod dem kneppe mig alle tre?

- Det så ikke ud, som om du skulle tvinges ret meget. Du fik flere orgasmer undervejs!

- Jeg kan ikke styre den måde, min krop reagerer på. Jeg er aldrig blevet taget sådan før, ikke med den brutalitet og myndighed, det var …. fantastisk!

Danny tager om hende:

- Jeg vil ha’ dig!!

- Du vil også ha’ mig? Det er I mange, der vil… Danny, jeg elsker andre mænds begær. Jeg tænder på, at de vil ha’ mig. Min mand er gammel. Han tilbeder mig, men han kan slet ikke leve op til mine behov. Kan du?

Maria trak den røde satinkjole ned over skuldrene. Han stod over for hende og så på hendes store dråbeformede bryster. Hun kiggede udfordrende på ham:

- Danny, det var os, der skulle ha ’ kneppet.  Synes du stadig, jeg er fræk? Efter jeg er blevet gennemkneppet Bent og Dennis og Asmund? Efter jeg er kommet flere gange på deres pikke?

Han tog om hende, kyssede hende, mens han hænder søgte op under satinkjolen på hendes store, frække baller. Dannys pik rejste sig straks. Maria tog om den og kyssede ham:

- Har du stadig lyst til mig nu, hvor alle mændene i huset har haft mig først?

Danny trak kjolen op over hendes hofter, tog fat om hendes røv og løftede hende hen på bordet bag hende. Maria sad på kanten af bordet og ventede på Dannys pik, da Kathy kom ind af døren. Hun gik direkte hen til Danny, vendte ham om og tog fat om hans pik. Danny skubbede hende væk og vendte sig mod Maria igen. Han tog fat om hendes lår og trængte op i hende og begyndte at kneppe hende. Maria stønnede højt og kiggede over på Kathy:

- Åååhh, ja, Danny min skat, knep mig hårdt og glem hende. Det er os to nu, vi skal være kærester. Jeg vil gøre alt, hvad du siger.

Kathy gik hen til Maria, mens Danny kneppede hende. Hun tog fat om hendes ene bryst så hårdt, at hun skreg af smerte. Så kiggede hun Maria ind i øjnene:

- Vi to er ikke færdige med hinanden! Du vil opdage, at hævnen er sød!

Lige inden Kathy forlod rummet, hørte hun Danny gispe højt, da han tømte sig oppe i Maria. 

Danny og Maria satte sig tilbage i salen og drak et glas hvidvin. Der var pause. Kathy stod og snakkede med Bent. Han nikkede og gav thumbs-up til Kathy. Hun stillede sig ud på scenen og talte til publikum:

- Nu vil Maria her stille sig til rådighed for dem, der ikke fik deres nummer udtrukket, da Susan var på scenen. Der bliver udtrukket seks numre blandt de 24, der ikke blev udtrukket i første omgang, og de bliver udtrukket to ad gangen i tre runder.

Danny og Maria rejste sig og forsøgte at komme ud af salen, men Asmund var dukket op i døren og spærrede vejen. Dennis trak Maria op på scenen. Så trak han satinkjolen af hende, så hun stod helt nøgen foran publikum. Dennis gav hende besked på at dreje rundt, så de kunne se hendes former. Der blev hujet og piftet.

Så gav Dennis hende manchetter på håndleddene og forbandt dem til et stålkabel, der blev monteret på et trækspil, der sad i loftet. Trækspillet var fjernbetjent og blev nu aktiveret af Dennis. Marias arme blev langsomt trukket op over hovedet af spillet, indtil hun stod med armene strakt oppe over hovedet på gulvet kun iført sine stiletter.

De første to gik op til scenen, den ene gik bagom hende og tog fat om hendes bryster, den anden slikkede hendes fisse og stak fingre ind i hendes huller. Så rejste han sig og gik lidt ned i knæ, så han kunne trænge op i hende. Han løftede hendes ben op omkring sine hofter og begyndte at kneppe Marias fisse, mens hun hang i armene fra loftet. Nummer to stod bag ved hende og trængte ind i hende bagfra, så hun nu havde pik i begge huller. Tårerne løb ned ad Marias kinder samtidigt med, at hun stønnede højt og kussesaften dryppede fra hendes fisse ned på gulvet. Hun var totalt ydmyget og umyndiggjort og samtidigt ophidset som aldrig før. Hun vidste, at denne behandling ville få hende til at komme i løbet af få minutter, men hun frygtede det også, fordi kontrollen var taget fra hende, og der var andre, der bestemte over hendes krop. At de først tog hende mod hendes vilje og bagefter fik hende til at komme i en kæmpeorgasme var den ultimative ydmygelse og underkastelse.

Hun så ned på Danny. Han sad med telefonen og optog, at hun blev dobbeltkneppet. Kathy kom ned og satte sig på knæ foran Danny. Hun knappede hans bukser op og hev hans stive pik frem og gav sig til at gnide på den. Så kiggede hun op på Maria og smilede, inden hun tog ham i munden og begyndte at tage ham med dybe tag. Kathy rejste sig kort tid efter, kiggede igen Maria ind i øjnene, inden hun vendte sig om mod Danny.  Så trak hun sin champagnefarvede kjole op over hofterne og satte sig hen over Danny, så hans pik gled op i hendes fisse. Maria indså, at hun havde tabt. Hun stod hjælpeløs og blev dobbeltkneppet af to fremmede mænd foran Danny, mens Kathy red Dannys pik to meter væk. Det hjalp ikke på Marias humør, at hun øjeblikket efter kom i en gigantisk orgasme, da begge mænd kom i hende samtidigt og fyldte hende med deres sæd.

Danny var kommet oppe i Kathy, og hun var steget af ham. Nu stod hun og så på, at Maria fik manchetterne af. Kæmpen Asmund bar hende hen i tripelsengen. Her skulle resten af gevinsterne indkasseres. Der var fire heldige mænd tilbage. De fire mænd tog hende efter tur, mens hun lå på ryggen og tog imod dem. Kathy stod ved siden af og optog med sin telefon.

Mens mændene bankede deres pikke op i Marias mørbankede og gennemkneppede fisse, bøjede Kathy sig ned over hende og kyssede hende og kærtegnede hendes bryster, hendes mund lukkede sig om hendes brystvorter, hun bed og suttede i dem, så de blev hårde og rejste sig. En ny mand havde indtaget pladsen mellem Marias ben. Maria lå og stønnede højt med tårer i øjnene og så op på Kathy. Og Kathy så på Maria:

- Jeg kan godt forstå, at Danny kan li’ dig. Du er noget af det smukkeste og frækkeste, jeg har set. Dine bryster er større og frækkere end mine, og jeg har ellers aldrig fået klager. Din røv er større og frækkere end min, selvom jeg mener, min røv er noget nær perfekt. Jeg kunne endda selv få lyst til dig. Men nu skal du høre godt efter: Du skal holde dig fra Danny. Det, der sker med dig nu, er, for at du bedre kan huske det. Men det er kun begyndelsen, hvis du fortsætter med at sprede benene for ham.

Kathy gik hen ind i lagerrummet og kom ud igen med en nihalet pisk. To nye numre blev udtrukket af Bent. De heldige vindere gik op til sengen. Manden med det laveste nummer kravlede op i sengen og tog fat om Marias baller og satte pikken mod hendes opsvulmede, spermfyldte fisse og gled ind uden modstand. Kathy svingede pisken ned over Marias bryster. Hun gispede, da de ni ender fra pisken ramte hende. Kathy svingede pisken hårdere og hårdere og Maria skreg af smerte, og pisken efterlod nu røde striber hen over hendes bryster. Den første mand huggede sin pik op i Marias brugte og udblokkede fisse og tømte sig med et brøl i hende, mens Kathy fortsatte med at svinge pisken hårdere og hårdere for at straffe Maria og ødelægge hende sexede skønhed.

Maria vred sig stønnende under pisken og gispede højt, da mand nummer to nådesløst pressede sig igennem hendes bagerste hul. Blandingen af intens smerte og lyst fik Marias krop til at sitre, da hun nærmede sig kulminationen. Hun mærkede kontroltabet, da hun måtte overgive sig til endnu en voldsom orgasme, der fik hende til at skrige sin ekstase ud i salen. Hendes krop gik i bro og hun vred og vendte sig under pisken, mens manden mellem hendes ben havde fat i hendes frække baller, som han skilte, så han kunne støde sin pik op i hende igen og igen et stadigt voldsommere tempo.

Den sidste mand havde sprøjtet sin sæd op i Maria og havde trukket sig ud. Maria lå fuldstændigt udmattet på sengen, hun græd og stønnede. Hendes fisse var rød og ophovnet, og der løb sæd ud fra begge hendes huller. De frække bryster var rødstribede og de sviende smerter fra Kathys piskeslag blandede sig med de lystfyldte eftervirkninger fra orgasmen. Skammen over underkastelsen og den totale overgivelse til Kathy, Bent og alle de andre mænd var total. Hendes følelser og tanker var ét virvar. Og Danny, hvor havde han været, og hvad skulle de nu? Hvordan så han på hende, og hvordan så hun på ham? Til sidst overvandt udmattelsen alle de andre følelser, og hun blev liggende apatisk uden at foretage sig noget.

Det næste hun mærkede var, at der var en, der forsigtigt tog hende op i sin favn. Hun så ham kortvarigt ind i øjnene. Det var Bent, og så gled hendes øjne i igen, og hun faldt hen i en tung, drømmeløs søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.