BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kathy og jeg sad og så på optagelserne fra Scandic hotel. Jeg havde udpeget Torben for hende på diskotek Blue Belle. Han var stor og fed, og Kathy skulle få ham op på værelse 413 på Scandic Hotel. Her skulle hun få ham til at mishandle hende og bolle hende i alle tre huller. Kathy var noget beruset den pågældende aften. Hun havde drukket sig mod til i baren på Blue Belle. Men nu hvor hun var ædru, kunne jeg se, hvor meget det påvirkede hende at se optagelserne og genopleve aftenen. I starten havde hun tårer i øjnene og kunne næsten ikke se på det, og hun bad mig om at stoppe flere gange. Men et stykke henne i optagelserne bliver hun gradvist fanget af det, hun ser. Da vi kommer til det sted, hvor Torben boller hende i røven og får hende til at komme i en voldsom orgasme, bliver hendes vejrtrækning tungere, og hun virker tydeligt ophidset. Da videoen er færdig, kigger hun på mig:

- Jeg vil også gerne se de andre optagelse.

SEX I DAG?

Først så vi den, hvor hun ta’r mig i munden og jeg oversprøjter hendes ansigt. Der var gode close-ups af hendes strimede ansigt og spermen, der dryppede fra hendes næse og hage. Så var der besøget i sexbio, hvor hun skulle få en fremmed mand til at gi’ hende orgasme midt i biografen. Bagefter skulle hun returnere tjenesten ved at få ham til at komme.

Kathy rejste sig og gik ud på badeværelset. Der gik ti minutter, og jeg rejste mig og gik hen og lyttede ved døren. Man kunne høre hendes stønnen derindefra. Efter nogen tid blev den afløst af en sagte, undertrykt jamren, som blev højere og højere, indtil en række høje gisp afslørede, at hun lige havde givet sig selv en orgasme. Jeg skyndte mig tilbage til bordet, og badeværelsesdøren gik op. Kathy gik hen og satte sig. Jeg kiggede på hende. Hun havde røde kinder og våde øjne. Jeg lagde en hånd på hendes arm:

- Vi skal tale om, hvad der skal ske med dig i fremtiden. Som du kan se, Kathy, har jeg nu så mange kompromitterende FILM af dig, at du har valget mellem at adlyde mig betingelsesløst fremover eller få disse film offentliggjort og blive udskammet og udstødt af alle, du kender. Og jeg vil minde dig om, at der på filmene er tydelige tegn på, at du gør det her frivilligt, og at du nyder det – endda så meget at du på Scandic Hotel får dit livs orgasme.

Jeg vidste, at Kathy ikke havde noget valg. Det var ikke nogen mulighed at sige nej og få offentliggjort alle de film. Hun ville miste alt, hvis de kom ud. Så hun accepterede mine betingelser uden videre.

- Godt, du har nu givet mig kontrollen over dig. For at konfirmere aftalen skal du pierces i brystvorterne, og så skal du gå med halsbånd, som tegn på, at du tilhører og adlyder mig. Hvad det indebærer, vil gradvist gå op for dig.

- Nu er det på tide, at du får ryddet op i din fortid, og det bliver din næste opgave. Du skal kontakte de andre elskere, som du havde sideløbende med mig. Dem du førte bag lyset og lokkede penge ud af under påskud af, at du elskede dem og ville være kærester med dem. Der er fire, som jeg kender til, nemlig Gunnar, Victor, Janus og Hans. Du skal arrangere et møde med dem på Scandic Hotel, værelse 413. Her skal du fortælle dem sandheden, og du skal lade dem finde ud af, hvad din straf skal være.

På aftenen for mødet havde jeg aktiveret de fire skjulte kameraer, som jeg tidligere på måneden havde installeret  på værelse 413. Som noget nyt havde jeg installeret et femte kamera ude på badeværelset. Jeg åbnede kamera-app’en på min telefon og fik kontakt. De fire kameraer viste nu billeder fra værelset på Scandic Hotel. Kamera 1 og 2 fra stuen og kamera 3 og 4 fra soveværelset. Kamera 5 viste et tomt badeværelse. På kamera 1 så man Kathy i sofaen med en drink. Hun var iført en sort kropsnær kjole med spaghetti stropper og dyb udskæring ned mellem brysterne, som hang frit under kjolen. Kjolen havde en høj slids i begge sider, der gik op til trussekanten, og kjolen faldt ned omkring hendes solbrune lår, som hun sad der i sofaen. Om halsen havde hun et bredt sølvfarvet halsbånd.

Nu rejste hun sig, fyldte glasset op og gik frem og tilbage på stuegulvet. De havde aftalt at mødes kl. 22.00. Klokken var 21.55. Det ringede på døren. Kathy forlod stuen og kom tilbage sammen en mand, der måtte være Janus. Kathy rakte ham en drink, og de satte sig i sofaen. Janus tændte en cigaret og henvendte sig til Kathy:

- Hvor har du været? Jeg har ikke set dig i 14 dage, og du har ikke besvaret mine opkald. Nu skal vi mødes på et hotelværelse. Hvad er det her for noget Kathy?

- Janus, vil du ikke nok vente 10 minutter. Så lover jeg dig, at du skal få en forklaring.

- Hvad mener du? Jeg vil…

Det ringede igen på døren. Kathy rejste sig og kom ind med Victor og Gunnar. Hun præsenterede dem for hinanden. Gunnar så på Kathy:

- Kathy, hvad er det her? Hvad skal vi her, og hvem er de mænd?

- Gunnar, jeg skal nok svare på dine spørgsmål. Men vi venter på én mere.

På kamera 1 kunne man se Kathy stå i sin sorte kjole, der viste hendes smukke former. Den dybe v-udskæring, som fremhævede hendes store bryster og hendes lange slanke ben, der kunne ses mellem de høje slidser i kjolen.

Da Hans var kommet ti minutter senere, begyndte Kathy på at forklare de fire mænd, hvordan hun havde bedraget dem. Hun havde udnyttet dem til at forære hende penge og dyre smykker. Hun havde bildt dem ind hver især, at hun var forelsket i dem, og samtidigt havde hun hele tiden haft dem alle fire som elskere.

- Jeg ved, at jeg har såret jer alle dybt, men jeg kan ikke lave det om. Det eneste, jeg kan gøre, er, at tage min straf.

Janus skoddede cigaretten og rejste sig fra sofaen. Han gik hen til hende og kyssede hende. Hun åbnede munden og besvarede Hans kys. Så tog han fat om halsen på hende og gav hende en lussing, så hun tumlede ind i væggen. Gunnar rejste sig og puffede Janus væk og gik hen til Kathy:

- Er du ok, elskede Kathy, jeg tilgiver dig. Jeg skal nok forsvare dig mod dem. Bare tag med mig hjem, og så fortsætter vi, som om intet var sket.

Hans og Victor rejste sig samtidigt fra sofaen og kom hen til Kathy. De ville begge forsikre hende om, at hun var tilgivet, hvis hun bare ville droppe de andre. Kathy rystede på hovedet. Hun kiggede på dem:

- Jeg elsker ikke nogen af jer. Forstår I ikke, at jeg har udnyttet jer. I er gamle mænd, der har troet på det umulige. At en ung 27-årig smuk og fræk kvinde kunne falde for jer. Jeg har gjort noget forkert, men I har været ualmindeligt godtroende. Jeg føler ikke noget for jer, og jeg kunne ikke drømme om at bolle med jer, hvis ikke det var for alle jeres penge…

Victor tog om hende. Hans hænder var inde under kjolen på hendes baller. Han kyssede hende og hun åbnede munden for ham. Han pressede hende op mod væggen og tog på hendes bryster. Så tog han fat i hendes trusser og trak dem ned om benene på hende. Hun trådte ud af dem og vendte sig, så hun stod med ryggen til ham med armene op ad væggen. Victor knappede sine bukser op, trak kjolen til side og pressede sig op i hende. Kathy tog imod ham med et suk, og lod ham kneppe sig hårdt og længe.

- Åhh Victor, tag mig hårdt. Straf mig, fordi jeg har været slem. Jeg har været dig utro og kneppet med andre mænd. Hvad vil du gøre ved det?

Jeg sad med telefonen og fulgte med på kamera 1, mens Victor straffede hende.

- Aaaahh, Kathy, nu kommer jeg oppe i dig. Du er en omgangsluder, der har holdt os for nar, nu skal du kneppes og straffes.

Med disse ord huggede han hårdt op i hende fem-seks gange og tømte oppe i hende. Oppe i den kvinde, som indtil for nylig havde været mit livs kærlighed.

Nu havde de andre rejst sig fra sofaen og stod omkring Kathy. Gunnar,  Janus og Hans stod omkring hende. De stod alle og gned på deres stive pikke. Victor trak spaghettistropperne ned om Kathys skuldre og kjolen gled ned omkring hendes hofter og blottede hendes store bryster med piercingerne gennem brystvorterne. Hans tog fat om dem og krammede dem og tog brystvorterne i munden. Janus stod bagved Kathy og trak kjolen ned over hendes hofter, så hun nu stod helt nøgen, bortset fra stiletterne. Gunnar havde sat sig på knæ mellem hendes ben og slikkede hendes fisse, men Hans arbejdede videre med hendes bryster. Kathy stod med spredte ben, hun stønnede med halvåben mund og hendes øjne var lukkede.

- Ååååååhh, Kathy!! Brølede Janus. Han var trængt op i hendes fisse bagfra. Fra kamera 2 kunne man se hans røv bevæge sig frem og tilbage, mens han kneppede hende. På kamera 1 havde Gunnar rejst sig og grebet om Kathys hoved og trukket det ned til sin pik, så hun stod foroverbøjet. Gunnars pik så meget stor ud, den stod i en stor bue ud fra hans underliv, da Kathy tog imod den. Hendes smukke, fyldige læber sluttede tæt omkring den, mens Gunnar bevægede sin kæmpepik ind og ud af hendes mund med et solidt tag i hendes hoved. Janus fortsatte med at kneppe hendes fisse bagfra. Han bollede hende i en voldsom rytme, hvor han trak pikken langsomt ud i hele dens længde, hvorefter han huggede den hårdt i bund i ét hug som for at straffe hende. Synet af Kathys røv, der tog imod Janus’ pik, blev for meget for Gunnar. Han trak sin pik ud og kom og kom ud over hendes ansigt. Kort efter satte Janus tempoet op i Kathys fisse, mens hun stønnede højere og højere. Og da Janus med et solidt tag om hendes hofter fyldte hende med sin sæd, skreg hun sin orgasme ud i værelse 413:

- Åååååhhhh, jaaaaaaaa, knep mig, straf mig med din pik. Jeg har fortjent en hård straf. Ååååhh, aahhh..

De tog nu fat i Kathy og slæbte hende ud badeværelset. Jeg skiftede hurtigt til kamera 5, hvor hun blev skubbet nøgen ind i brusekabinen. Hans stod med håndbruseren, men Kathy sad nede i hjørnet og krummede sig sammen for at beskytte sig mod det iskolde vand. Han trak hende op at stå og Kathy begyndte at hyperventilere og råbe stop. Så drejede Hans hanen om på varm, og hun stønnede og gispede over chokket. Vandet blev igen skruet over på koldt, før Hans endelig slukkede. Kathy stod rystende med gåsehud over hele og trak vejret i stød. Gunnar tog nu fat om hendes arme bagfra, så hun stod forsvarsløs foran Hans. Brystvorterne med piercingerne var stenhårde. Han slog til hendes store bryster med flad hånd. Først det ene, så det andet, igen og igen, så de vippede fra side til side. Kathy gav sig og jamrede over den hårde behandling.

Så blev hun ført ind i stuen med røde og ophovnede bryster. De lagde hende på ryggen på gulvet. Janus holdt hendes arme fast oppe over hendes hoved, mens Gunnar og Hans kneppede hende på skift. Hans var specielt hård ved hende. Han lå mellem hendes ben og huggede sin pik op i hende, og hver gang han gik i bund i hende, lød der et dæmpet skrig fra hende. Til sidst råbte han:

- Nu kommer jeg oppe i dig, din lækre luder.

Så huggede han igennem i en serie dybe stød op i Kathys fisse, mens han fyldte hende med sin sperm. Mens hun lå på gulvet og rystede og stønnede efter den seneste orgasme, vendte Victor hende om på maven og trak hende op på knæ. Han begyndte at klaske hendes baller med flad hånd. Hun vred sig stønnende under hans hænder, der ramte hendes baller igen og igen og efterlod dem ildrøde og ophovnede.

Jeg fulgte godt med på min skærm, hvor jeg skiftede mellem kamera 1 og 2 for at opleve liveshowet fra forskellige vinkler. Min pik var blevet godt stiv af at se, hvordan de håndterede hende, og jeg sad og onanerede. Hun havde trods alt været min kæreste, og selv om det viste sig at være bedrag fra hendes side, havde jeg stadig følelser i klemme. Det var ret frækt at se ekskæresten overgive sig helt til de fire hævngerrige mænd, se dem tage hende efter tur og give hende orgasme på orgasme.

Victor var stoppet med at mishandle Kathys baller. Han tog i stedet fat om hendes hofter og trængte ind i hende bagfra. Hendes fisse var sjaskvåd og hans pik gled let ind. Jeg fulgte opmærksomt pikken, der hurtigt blev glinsende våd, forsvinde ud og ind mellem hendes baller, mens hun lå på albuer og knæ og stønnede. Jeg var tæt på selv at komme ved det frække syn og jeg satte tempoet ned. Victor derimod satte tempoet op og stødte dybt ind i Kathy, der stønnede højere og højere:

- Ååååaaahhh, åååhh, aaaahhhhh, jamrede hun, mens Victor straffede hende med sin jernhårde pik.

- Du skal straffe mig, knep mig hårdere Victor, giv mig den, tøm dig i min troløse fisse…

Så kunne jeg ikke holde den længere. Jeg kom ud over mine bukser i fem store sprøjt. Victor kom kort efter i Kathy med et brøl:

- Åååh, for satan din frække, troløse luder, her får du min sæd. Han hamrede sin pik dybt ind i hende, mens han trak i hendes hofter for at komme endnu dybere ind.

De fire mænd satte sig i sofaen og diskuterede, hvad der nu skulle ske. Der var forskellige forslag. Ét gik ud på at køre hende uden for bygrænsen og lade hende gå nøgen tilbage gennem byen, inden hun nåede hjem til sin lejlighed. En anden synes, at hun havde fået nok nu, og at hun skulle havde lov at gå. Gunnar virkede til at være den mest bitre over at være blevet snydt. Han mente ikke, at Kathy skulle slippe så let:

- Hør nu her. Ikke alene har hun leget med vores følelser og bildt os ind, at hun elskede os, mens hun kneppede udenom i stor stil. Men hun har samtidig lokket store pengesummer ud ad os. Lad os dog prøve at få de penge tilbage.

- Hvordan det? Kathy har ikke nogen penge af betydning.

- Næh, men hun kan tjene dem ind til os.

Victor kiggede hen på Kathy, der stadig lå nøgen på gulvet med røde baller og sæd løbende ud af fissen:

- Vi sælger hende som luder. Folk vil betale mange penge for at kneppe så fræk og liderlig en kvinde.

- Det kan vi ikke. Det er for meget. Lad os nu stoppe her! Sagde Hans.

- Så du ikke, hvor meget hun nød at blive domineret og taget af os? Hun vil ha’ det sådan. Hun elsker at underkaste sig og adlyde mænd.

Victor gik hen til hende og gik ned i knæ:

- Du elsker det, ikke? Du vidste det ikke, men du har opdaget, at du har det sådan, Du har opdaget, at du tænder på tvang og underkastelse. At andre mænd bestemmer, hvad der skal ske med dig. Har jeg ikke ret, Kathy?

Han tog fat i hendes hår og trak hendes hoved op:

- Du er vores lille, frække sexslave, er du ikke?

Victor havde hånden nede i hendes skridt og aftvang hende et højt gisp:

- Jo, svarede hun stønnende…

Janus var til daglig Kriminalbetjent og havde et vist kendskab til den kriminelle underverden, herunder hvilke miljøer, der efterspurgte prostituerede eller escortpiger. Han foretog et opkald til en af sine kontakter på gaden. Janus snakkede med sin kontakt:

- De skal være pengestærke og interesserede i at leje en prostitueret for en weekend eller lignende.

- Ok, vi snakkes…

Janus skrev noget op på en papirlap og skød den ind midt på sofabordet mellem dem:

- Det er en ”forening” ved navn Sadafs Venner. Det er folk fra Mellemøsten, og de ernærer sig ved narkosalg. De har røven fuld af penge, og de bruger mange penge på prostituerede. De er specielt interesserede i lyshårede, vestlige kvinder.

Jeg sad og fulgte med på min mobil. Udviklingen havde pludselig taget fart, og jeg havde mistet kontrollen med situationen. Hvad skulle Kathy? Hvor skulle det foregå? Jeg måtte hen til Scandic Hotel, så jeg havde styr på, hvor hun endte hende.

Tyve minutter senere holdt jeg parkeret over for Scandic Hotel. Jeg slukkede motoren og kiggede på skærmen. De fire mænd sad stadig i sofaen, og efter et stykke tid kom Kathy ud fra badeværelset. Hun havde fået kjolen på igen og håret var sat. Hun satte sig i sofaen.

En 7-sæders Audi Q7 Quattro holdt ind foran hotellet. Ud steg fem mellemøstlige typer og gik ind på hotellet. Ca. fem minutter senere ringede det på døren ind til lejligheden. På kamera 1 forsvandt Janus ud af billedet og dukkede op på billedet et øjeblik efter sammen med de fem fra Mellemøsten.

Én af dem, en stor, muskuløs type i blomstret sommerskjorte, sætter sig i sofaen. Han peger hen på Kathy:

- Så luderen dér resten af aftenen og natten plus hotelværelset for 20 000? Det må vist være med fri bar og anden betjening oveni prisen.

- I får en lækker, lyshåret kvinde, der er med på den værste. I er fem, og det er en hel nat. I finder ikke frækkere tøs. Hvis der skal betjening oveni, er det 25 000.

- Ok, strømer. Vi siger 25 000.

De gav highfives på aftalen, og manden i sommerskjorten vinkede én af de andre hen til sofaen. Han lynede en sportstaske op og smed 25 000 i kontanter på sofabordet.

Gunnar, Victor, Hans og Janus forlod lejligheden med pengene og lod Kathy alene tilbage med de fem fra Mellemøsten.

- Rejs dig op og smid kjolen, så vi kan se dig, sagde manden i den blomstrede.

Kathy rejste sig og gik ud på gulvet. Hun trak stropperne ned om skuldrene, og kjolen faldt ned om hofterne. De gloede på hendes store bryster og de mørke strittende brystvorter. Så trak hun den helt af og trådte ud af den, så hun stod i de lyserøde minitrusser. En af dem rejste sig og trak trusserne af hende, så hendes glatte mis blottedes.

- Gå lidt rundt og vis din krop frem, sagde han.

Kathy drejede rundt og viste sine frække pariserrøv. Hun gik lidt frem og tilbage foran dem i sine stiletter, der fik hende til at vrikke ekstra med røven, så ballerne vippede let for hvert skridt hun tog.

Få sex i dag

- For satan, du er lækker! Du skal da ha’ den helt store tur i nat. Men først skal du danse for os.

Der blev sat musik på, og der blev hentet drikkevarer i minibaren. De sad med glassene fulde af sprut og kom med tilråb, mens Kathy vred sig frækt til musikken foran dem. Så gik den første op og tog om hende for at danse. De skiftedes til at danse med hende, mens de havde deres hænder overalt på hendes nøgne krop. Bagefter fik hun besked på at lægge sig ind i soveværelset og vente på, at de blev klar. Der kom et spil kort på bordet. De skulle finde ud af, hvilken rækkefølge de skulle kneppe hende i.

På kamera 3 og 4 kunne man se Kathy ligge på sengen og kæle for sin mis og sine bryster, mens hun ventede på mændene. Efter fem minutter kom den første ind. Han var hurtigt af tøjet og man kunne se hans brune, muskuløse ryg, da han lagde sig ind over Kathy. Han tog en hånd ned og styrede sin pik ind i hendes fisse og pressede sig i bund. Så holdt han hendes arme op over hendes hoved og kneppede hende hårdt. Det eneste man kunne se af Kathy under den store mand, var hendes lange, slanke ben, der spjættede på hver sin side af ham, hver gang han stødte sin store pik ind i hende. Han var usædvanligt udholdende og kneppede hende i en hård, bydende rytme, der fik hende til at stønne højt. Så satte han sig op i sengen, mens han fortsatte, og man kunne nu se hendes store bryster gynge frem og tilbage i takt med, at han stødte ind og ud af hendes fisse. Synet af hendes bryster blev åbenbart for meget for ham, for kort efter tømte han sig i hende med et brøl:

- Så din danskerluder, der fik du rigtig araberpik. Nu vil du aldrig ha’ andet!

Kathy kunne ikke svare. Hun var midt i en orgasme, og hendes stønnen gik over i et langt, jamrende skrig, mens hun vred sit underliv i en serie krampetrækninger. Hun nåede ikke at få vejret igen efter orgasmen, før den næste var over hende. Da alle fem havde kneppet Kathy og fyldt hende med deres sæd, var hun helt færdig. Ni mænd havde nu kneppet hende på fire timer, og hun lå ubevægelig på sengen med lukkede øjne. Kun maven bevægede sig stille op og ned i takt med hendes vejrtrækning.

Inde i stuen sad mændene og drak sprutten fra minibaren og snakkede med hinanden på arabisk. Én af mændene rejste sig. Han var henne i sportstasken og rode og tog en tube op i hånden. Han dukkede op på kamera 3 og 4 til soveværelset og gik hen og vendte Kathy om på maven. Så satte han sig op på knæ i sengen mellem hendes ben, trykkede noget fra tuben ud på fingrene og stak dem ind mellem Kathys frække baller. Man kunne se hendes krop stivne, da han trængte op i hendes bagerste hul med tre fingre. Han pressede sine fingre ind og ud af hendes røv og drejede dem rundt inde i hende for at skabe plads, mens hun gav sig og vred sin krop. Manden var i en sort T-shirt og havde store tatoverede arme. Han spændte bukserne op og hev sin pik frem, der selv i halvstiv tilstand var massiv, og begyndte at gnide den stiv. Så førte han pikken ind mellem hendes baller og pressede den mod hendes bagerste hul. Der var modstand i starten, og så pludselig gled hans kæmpepik helt i bund i hendes røv. Den store mand var helt uberørt af Kathys skrig og huggede sin pik op i hende igen og igen, indtil han tømte sig dybt inde i hende.

Jeg havde fundet pikken frem igen og sad og onanerede til showet. Kathy, min ekskæreste, var den frækkeste kvinde, jeg havde kendt. Perfekt pariserrøv med det helt rigtige lændesvaj og perfekte, naturlige bryster og samtidig fantastisk smuk. At se hende blive gangbanget af en flok sexistiske indvandrere var ulideligt frækt. At se hende blive håndteret så respektløst og hensynsløst, det var vildt pirrende.

De andre dukkede op på kamera 3 og 4. Jeg kunne se deres brede rygge da de stod omkring Kathy og spillede deres pikke. De fik hende op på knæ og albuer på kanten af sengen, så hendes røv og fisse var i den rigtige højde. Jeg kunne se på Kathys ansigt, at hun ikke kunne mere. Hun havde røde øjne og hun så træt og nedbrudt ud. Men de fire andre mænd var klar igen. Den første stillede sig bag hende med sin stive pik og huggede den ind i hende. Kathy åbnede munden og gispede højt. På grund af stillingen kunne han presse sig helt i bund i Kathys fisse og således kneppe hende hårdere og hurtigere end før. Han klaskede hende hårdt på ballerne, mens den sorte, glinsende pik forsvandt ind i hendes fisse igen og igen. Da han havde gjort sig færdig, stod den næste allerede og ventede med sin store, stive araberpik.

Da den tredje tømte sig inde i hende, måtte jeg overgive mig, og jeg kom ynkeligt ud over mig selv, der hvor jeg sad i bilen uden for Scandic Hotel.

Da de alle havde kneppet hende, krummede hun sig sammen på sengen og sagde klynkende:

- Ikke mere, lad mig være nu, vil I ikke nok? Jeg kan ikke holde til mere!

Manden i den blomstrede så hen på en af de andre:

- Yussuf, smid et tæppe over hende og gå så ind og hent pilleæsken og giv hende et par benzoer og en ketogan. Lad hende skylle efter med en stor whisky. Og så gi’r vi hende lige en halv times pause.

De satte sig ind i stuen og drak videre. Den blomstrede henvendte sig igen til Yussuf:

- Yussuf, lad os lige få viagra-pillerne. Hun skal sgu ha’ en omgang mere inden så længe. Den danske luder trænger til at blive kneppet rigtigt igennem af ordentlige mænd.

Efter en halv time hentede de Kathy ind i stuen. Pillerne og sprutten havde gjort sin virkning. Hun var kvikket gevaldigt op. Sadaf, som manden i den blomstrede skjorte hed, fik pludselig øje på kamera 1 oppe på væggen i hjørnet:

- Hvad fanden er nu det, bliver vi filmet? Hvem har installeret kameraer her?

Han gik hen til kameraet :

- Hej du der! Vi skal snakke med dig! Hvis ikke står er i lejligheden om tyve minutter, kommer luderen her alvorligt til skade.

Han tog fat om Kathy bagfra og tog halsgreb på hende og tog så hårdt fat i hendes ene bryst, at hun gispede efter vejret:

- Sig til ham, at han skal vise sig, og det skal være nu!!

- Jens! Er det dig? Gispede hun, du skal komme, ellers gør de mig fortræd!

Det havde ikke været svært for Kathy at gætte, at det var mig, der havde installeret kameraerne. Jeg havde overhovedet ikke lyst til at snakke med de fem kriminelle arabere, men jeg havde ikke rigtigt noget valg. De var skruppelløse og kyniske nok til at straffe hende hårdt, hvis ikke jeg gjorde, som de sagde. Ti minutter senere stod jeg i stuen i værelse 413.

Vi måtte fortælle dem hele historien. At vi havde været kærester, og  hun havde bedraget mig med fire andre mænd. Og endelig hele min plan, der gik ud på at få hævn over Kathy. En plan som var løbet af sporet, og som jeg nu havde mistet kontrollen over. Jeg fortrød det hele, og ønskede pludselig, at jeg ikke havde været så hævngerrig. Det var gået over gevind, jeg skulle ikke have afpresset Kathy og udsat hende for alle de seksuelle ydmygelser. Men det havde taget magten over mig, fordi  jeg havde tændt på at se Kathy blive misbrugt. Og så var jeg såret på min stolthed og var blevet blind af hævnfølelse. Nu var det for sent, jeg kunne ikke trække det tilbage. Indvandrerbanden havde kontrollen og var ligeglade med min anger.

De bandt mig til en stol og bad Kathy knappe mine bukser op og sutte mig stiv. Hun tog mig i munden, og jeg var jernhård efter ca. 5 sek. Det irriterede mig grænseløst, at hun stadig i den grad kunne tænde mig. Nu sad jeg der med hænderne bundet på ryggen og stiv pik og var totalt ydmyget. Kathy fik nu besked på at sætte sig op på mig. Min pik gled let op i hende, og hun begyndte at bevæge sig op og ned på mig. For satan, hvor var hun lækker! Hendes brugte krop, de store bryster med røde mærker efter deres hårdhændede behandling – der hoppede op og ned i takt med, at hun kneppede mig. Det begyndte at snurre i mit underliv og jeg blev svimmel. Jeg kunne mærke, orgasmen var på vej. Så fik hun besked på at stoppe og komme hen og sutte pik på dem. Hun satte sig ned på knæ og tog dem i munden efter tur, indtil de alle var stive. En mand, der hed Mehmet, normal af bygning med langt hår, der var samlet i en pisk i nakken, tog fat i Kathy og trak hende ind over sig, så han kunne spidde hende med sin pik. Han tog fat om hendes baller og bevægede hende op og ned på sin pik samtidigt med, at han huggede op i hende nedefra. Sadaf gik om bagved hende. Han trykkede en bane vaseline ud på sin pik og pressede den mod hendes bagerste hul, som gav efter for hans pik. De var nu begge inde i hende samtidigt og skiftedes til at hugge deres pik ind i hende. Når den ene trak sig tilbage, pressede den anden sig ind. Kathy var påvirket af pillerne og sprutten, og hun begyndte at stønne liderligt med opmuntrende råb til mændene:

- Åh ja, giv mig jeres pikke, straf mig og ta’ mig hårdt som jeg fortjener det…

Min pik var jernhård, og jeg sad ydmyget og hjælpeløs uden at kunne gøre noget, mens jeg så Kathy blive dobbeltkneppet af to kæmpestore arabiske pikke, der glinsende bevægede sig ud og ind af hendes huller.

Da de begge tømte sig inde i hende og hun samtidig stivnede i endnu en orgasme, der sendte spasmer gennem hendes krop, tømte min pik sig selv helt uden hjælp fra mine hænder, der var bundet bagom min ryg. De grinede ovre fra sofaen over synet af ekskæresten, der tændte på, at den kvinde, han engang kendte, blev misbrugt af hensynsløse mænd.

Kathy blev nu lagt på gulvet i værelse 413 og de viagrastimulerede arabere trængte op i hende på skift, mens hun lå med vidt spredte ben. De kneppede hende længe og vedholdende, mens hun stønnede frækt og råbte opmuntrende:

- Tag mig med jeres stive sorte pikke og vis mig, hvordan en fræk dansk blondine skal behandles. Giv mig flere orgasmer, straf mig for at være for fræk, vis Jens, hvordan I knepper en hvid kvinde, så hun ser stjerner, og gør mig afhængig af sorte pikke for al fremtid!!

De skiftedes til at kneppe Kathy igen og igen uden at komme i hende , indtil de var på randen af udløsning. Til sidst stod de alle og gned deres pikke over hende og kom én efter én ud over hendes ansigt, fisse og bryster, så hun til sidst var dækket af deres sæd.

Jeg blev løsnet fra stolen, som jeg var bundet til og blev tvunget ned på knæ for at gøre rent efter dem. Som en anden kat labbede jeg deres sæd i mig, mens jeg slikkede hendes bryster, mave og fisse. Jeg borede min tunge ind i hendes fisse og trak deres sæd ud, mens Kathy stønnede liderligt:

- Åååh jaa, Jens gør rent efter dem, din cuckold, slik sæden af min liderlige, frække krop, sæden fra dem, som har misbrugt mig! Og så skal du kneppe mig, og få din præmie…

Jeg gled op i hende helt uden modstand og begyndte at bevæge mig ind og ud af hende:

- Er du oppe i mig Jens? Knep mig nu. Kan du mærke hvor slap min fisse er efter at rigtige mænd med massive pikke har taget mig igen og igen. Du er en ægte cuckold, der tænder på, at jeg bliver misbrugt og voldbollet. Du kan få lov til at bolle mig, efter jeg har spredt mine ben og stillet mine huller til rådighed for rigtige mænds pikke. Når de er færdige, når de er trætte af at bolle din lækre luderkvinde, så kan du komme til. Så kan du dyppe din lille pik i arabersæd. 

Klokken var tre om natten. Araberne var grinende gået ud af lejligheden, efter jeg var kommet oppe i Kathy. De havde fået nok fisse for den aften. De fleste var kommet tre eller fire gange oppe i hende, og ikke engang viagraen og synet af Kathy helt nøgen på gulvet kunne længere vække deres interesse.

Kathy sad over for mig i sofaen. Hun havde taget et bad og taget trusser og kjole på:

- Nu må det være slut Jens. Du har fået rigelig hævn. Jeg skal videre med mit liv, og det skal du også.

- Kathy du har såret mig dybt…

- Ja, det har jeg fundet ud af, men jeg har sgu også betalt for det, og du har haft dit sjov med at se på. Nu skal du slette alt materiale, du har på mig og lade mig gå!

- Men Kathy, vi havde det da godt sammen. Du nød det da også…

 - Jeg nød din hævn over mig, og det gjorde du også, måske mere end det at være kæreste med mig. Du sad og tilfredsstillede dig selv, mens jeg overgav mig til alle de mænd, der begærede mig og gav mig orgasme efter orgasme med deres store pikke. De råkneppede min fisse. Den som du elskede og tilbad, da du troede, du havde mig. Men du har aldrig rigtigt haft mig, de fem fremmede arabere, der var aldeles ligeglade med mig, har haft mig. Jeg var fuldstændigt i deres magt, jeg underkastede mig deres lyster og var kun et redskab for deres tilfredsstillelse. De ejede mig og bestemte over mig, og jeg elskede det. Med dig var det fake og ikke andet!

- Jens jeg går nu, og jeg regner med, at du sletter alle film og billeder med mig. Jeg håber ikke, vi ses igen.

Med disse ord forlod hun værelse 413 og lod mig alene tilbage i sofaen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.