BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min dreng Frederik træder ind ad døren til huset 20 minutter senere end det han plejer at gøre, han er normalt hjemme ved 15-tiden efter skole (Han går i 10. Klasse). Jeg bemærker at han tydeligvis har blødt fra næsen af, men har forsøgt at skjule det. Jeg gisper i et sæt og forlanger at hører hvad der er sket med ham.

"Det var bare Hakan igen" siger han pinligt berørt.

SEX I DAG?

Hakan er en af de drenge på skolen som alle frygter og respekter, jeg har hørt rygter om at det er ham som "dealer" på skolen, men der er ikke nogen som har fanget ham, selvom han har været i ungdomsfængsel, grundet at han er under 18 (nu 17).

Hakan er en ung mand af anden etnisk baggrund på 196 cm og har nogle moderate muskler placeret på sin tonet krop, og ja min stakkels søn er en sød 172 cm spinkel dreng som også er 17 år gammel. Hakan og min dreng har aldrig kunne være i samme rum, eller rettere sagt så har Hakan sat Frederik under ham og givet ham nogle på næsen, men denne gang har han gået over stregen.

Frederik spyttede blod i håndvasken på grund af blodet fra næsen og en tand var slået løs. Jeg måtte simpelthen få en snak med ham!

For at putte lidt flere ord på hvor stodderagtigt Hakan kan være skal jeg gå tilbage til den gang i 9. klasse hvor min søn afsluttede sit sidste år i folkeskolen, min mand og jeg så stolt på da vi så vores søn trykke sine lærere i hånden og modtog sit diplom. Efter sermonien samlede vi os og snakkede, de unge snakkede i deres grupper og vi voksne snakkede stolt om vores børn, Hakans forældre var der ikke, men hans højrøstede venner var og de gejlede allesammen hinanden op, man kunne ikke andet end at lægge mærke til dem.Hakan og hans venner kiggede ofte hen imod min mand og jeg, jeg bemærkede hurtigt hvordan Hakan var klædt, han var iført Nike sko, løse khaki bukser med camo og, en hoodie, alle de andre var klædt pænt på, men han var måske bare ligeglad med den store dag. Jeg havde selv en sommerkjole på der strammede i barmområdet og bagende delen (jeg tror det er derfor jeg delte så mange korte blik med Hakan og hans venner), ja jeg er ret stor barmed og har da brede hofter med kød på og en smal talje, men jeg er da ikke en supermodel. Efter utallige delte blik gik Hakan fjovt hen imod min mand og mig, min mand vente sig mod ham og blev nødt til at bøje sit hoved 75 grader op ad for at møde Hakans blik. Hakan kiggede ned på min mand og derefter over på mig for at betragte mig på kloshold, jeg bliver hurtigt imiteret af hans blik, der er noget sulten over det, nærmest animalistisk, jeg bemærkede selv på Hakan at han havde noget af et stykke kød der hang ned ad benet eftersom jeg kunne se den i de løse bukser. Min mand beder ham høfligt om at gå væk, og dette afbryder Hakans nedstirring af min krop og han puffer kort til min mand og han træder et par skridt tilbage da han ikke kan modstå styrken, og jeg vender mig forskrækket imod min mand for at se til ham, men dette giver frit udsyn af mine brede hofter og røv til Hakan igennem kjolen og Hakan smækker hårdt min højre balle med et godt greb og griner næsten hånligt imens han gøre det og jeg slår hurtigt hans hånd væk og skælder ham derefter ud: "modbydelige svin, skrid med dig!" udråber jeg og resten af forældrene tager endelig handling og Hakan og hans venner bliver Jaget ud af skolen og der bliver ringet til politiet. Min søn så det hele og jeg blev helt rød i hovedet.

Hakan havde ingen grænser at han ville træde over især hvis det kom til hans gode.

Jeg spurgte Frederik om han vidste hvor han boede så jeg kunne få taget en snak med ham, min søn tiggede mig om ikke at gå til ham, men jeg var stædig og vil sørge for at han stopper med at mobbe min dreng. Frederik gav endelig efter og gav mig en adresse, som i forvejen skulle være rygtet til at være et hus i byen hvor der bliver lavet skumle sager. Jeg sukkede, tanken om at tage derom og der så ville sidde en masse barske unge mænd rundt om et bord og tælle penge i 100 kr. sedler begejstrede mig ikke ligefrem, men jeg måtte gøre noget.

Jeg har set Hakan nær studere mig med et sultent blik i øjet, så hvis jeg nu klæder mig pænt til når jeg skal snakke med ham og putter noget blidt rosé parfume på så er han mon nok nem at overtale, jeg gik ind i soveværelset og kiggede i mit skab. kjoler, shorts, skirts og jeg ved ikke hvad, stiletterne burde jeg lade blive hjemme for jeg skal jo ikke til noget formelt, jeg havde nogle helt almindelig hvide Nikes som kunne passe godt til en sød sommerkjole, måske en der strammede lidt lige sådan i som i slutningen af 9. klasse. Jeg prøver det, jeg tager ikke noget på inden under så gynger det også lidt mere sensuelt. Makeuppen er meget neutralt da jeg allerede har kønne brune øjne og søde fregner, så skal bare bruge noget til at fremhæve det og jeg glatter bare mit brune hår ud. 

Jeg fik mig gjort klar og jeg inden jeg tog hjemmefra kiggede jeg ind til min dreng, han snøftede på grund af slaget til næsen, men ellers så han okay ud, han spillede PlayStation og bemærkede mig ikke, jeg gik ud ad døren og fik mig sat ind i bilen, det var en ny Mercedes min mand havde købt, men han havde taget firmabilen på arbejde så jeg kunne lige låne den til dette formål. Jeg bakkede ud af parkeringspladsen og kørte imod adressen. Tanken om det skumle hus gjorde mig lidt utilpas men noget inden i mig var nærmest spændt på det "eventyr" jeg tog ud på.

Man skulle køre lidt for at komme ud til adressen da det ikke lige var i midten af byen men nærmere udkanten hvor mange af de faldefærdige huse bare ventede på at blive ombygget, og ja ventede i rigtig lang tid fordi kommunen ikke får gjort noget ved dem.

Jeg betragtede husene som jeg nærmede mig adressen, vejen var tom, dog da jeg holdt ude foran adressen kunne jeg se 3 scootere og en enkelt bil holde ved siden af huset, huset var det eneste der var nogenlunde stand, men jeg ville dog ikke betale for at bo der. 

Jeg trådte tøvende ud af bilen og kunne omgående høre høj musik og en del stemmer inde i huset, vinduerne var dækket til af pap så man ikke kunne se ind, dette bekræftede jo bare endnu mere ens mistanke om at der forgik nogle skumle ting derinde. Måske var det derinde Hakan lavede hans stoffer til at deale på skolen, hvem ved, jeg skal bare ind og snakke med ham, intet andet.

Jeg står ved døren og jeg tøver lidt inden jeg får banket på, musikken dæmpes og stemmerne tier, jeg kan høre en eller anden ung fyrs skridt gå hen mod døren, jeg banker igen, men døren bliver nu åbnet i et sæt og det giver lille hop i mig, det var en dansk fyr der stod ved døren: "hvad vil du?" spørge han spidst "Er Hakan her?" Spørg jeg stille, fyren smilte frækt: "HAKAN! Der er en eller anden milf der vil snakke med dig herude!" "Milf?" tænkte jeg, besynderligt.

Hakan stikker sit hoved frem bag den danske fyr, næsten som et tårn over ham: "Hvad vil du?" Spørg han tørt. "Jeg vil bare lige snakke om det der er sket i dag mellem dig og min dreng" siger jeg intimideret. Hakan grinte hånligt igen ligesom den gang i 9. klasse og vinkede mig ind: "Ja kom du ind smukke" sagde han sjofelt. Jeg gik ind forbi ham og jeg fik igen et brag af et smæk omme bag i, denne gang holdt han ved og rystede lidt med ballen han holdt i og sagde: "er der kommet lidt mere kød på her?" Jeg slugte en klump i halsen og sagde: "Lidt" imens jeg stille prøvede at flytte hans jern greb om min balle. Hakan gav slip og pegede mig i retning af stuen hvor jeg bliver introduceret til diverse "medlemmer". Mine fordomme var korrekt dog var pengene forkert, det var ikke 100 kr det var en god blanding af 1000kr og 500 kr. sedler som blev forvekslet og talt op. Imens jeg med store øjne betragtede det hele, hørte jeg Hakans dybe stemme bag mig: "vil du ikke sidde ned?" han pegede på en to persons sofa, den var dyr kunne jeg se, havde selv kigget på sådan en til stuen. "Joo det kunne jeg nu godt tænke mig". Hakan holdt en hånd på nederdelen af min ryg og førte mig hen i sofaen: "Gal en dejlig mor den lille bøsse der har sig!" udråbte Hakan, jeg bemærkede hans nedladende kommentar og svarede: "Det er noget af det jeg gerne vil snakke med dig om!" imens jeg satte mig. Hakan viftede sine hænder og sagde: "uuuh nu har jeg ikke fornærmet dig lille pige, vel?" sagde han hånligt og satte sig ved siden af mig i sofaen ligesom hans venner rundt om bordet foran os grinte af det han sagde.

Jeg krydsede mine ben og Hakan placerede sin store hånd på mit lår: "dejlige bløde lår du har!" jeg ignorerer hans kommentar og fortsatte: "Jeg vil gerne du stopper med at slå Frederik så meget som du gør" Hakan grinte hånligt igen og svarede: "Så meget? Måske vil du gerne jeg tæver ham mere?" "Hvad? nej!" udråbte jeg: "Han kan ikke holde til det!" Hakan grinte ikke denne gang, han smilte faktisk ikke mere: "Måske din lille bøsse dreng skulle give mig de penge han skylder mig og stoppe med at låne penge som han ikke har!" Jeg vidste ikke hvad han snakkede om: "Låne penge?" Spurgte jeg: "Hvad mener du med at han låner penge?" Hakan kiggede mig intimiderende i øjnene og sagde: "Han skylder 30000 kroner fra sidste gang" jeg gispede: "30000 kroner?" Havde han virkeligt lånt så meget beundrede jeg mig. Hakan svarede: "ja eller det var nu 12000 kroner han lånte men der kommer jo renter på!" jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige, og idet jeg skulle til at rejse mig for at gå hev Hakan sin telefon frem for at vise mig noget: "Nu skal du se søde pige" sagde han hånligt imens han bladrede igennem billeder og videoer af penge, piger med hans enorme omskåret lange pik i deres mund, stoffer og jeg ved ikke hvad indtil han kom frem til en VIDEO med en thumbnail af min dreng på hvor han ligger jorden med blod på kinden: "skal jeg vise dig hvad vi gør ved fucking tabere som ham som ikke betaler sine penge til tiden?" sagde han intimiderende. Jeg vidste igen ikke hvad jeg skulle sige: "Her lad os gøre det her i stedet" sagde han og lagde sin arm om mig og gik ind på snapchat for at tage et billede, jeg smilte nervøst og Hakan havde et stort tilfreds smil på munden, han klemmer mig ind til hans krop så jeg kunne mærke hans hårde muskler og han tog så billedet. "Skal jeg ikke sende billedet til din dreng så han ved du er okay?" Spurgte han skummelt: "j.... jo" svarede jeg nervøst, på billedet var mine bryster klemt sammen så de forekom meget tydelige på billedet. Hakan fik det sendt afsted og han fik hurtigt et svar: "wtf" stod der på en sort skærm: "Han er nok ikke helt tilfreds med at du sidder her" grinte han ud til sine venner som grinte med.

Jeg kunne mærke at dette var 100% hvor Hakan følte sig hjemme og det mærkede jeg med 110% da han sagde: "Jeg har længe ville mærke på de her stor bløde patter" og han greb fat i mit ene bryst og masserede det, de var ved at skvulpe ud og første tryk gav mig et sæt da jeg ikke var parat på at han ville tage på mig sådan, jeg gispede: "vent lige" og Hakan stoppede med at massager dem men holdte stadig ved, igen med et meget stærkt greb, men jeg ville ikke have at han gav slip, underligt at jeg ikke ville det?

Han spurgte om jeg ville have et hiv af en joint eller om jeg ville have noget andet? Jeg svarede: "Men skal alle dine venner kigge på?" smilte jeg til ham, Hakan fniste: "Ja det er mine drenge, jeg har snakket højt og helligt om dig, mon ikke de skal se hvad jeg får lov at nyde?" Hakan og jeg havde dyb øjne kontakt, jeg blev næsten tabt i hans øjne, jeg kunne sagtens forstå hvorfor han havde så mange billeder af de piger på hans telefon, han er jo mere mand end mange mænd i dag og han er især meget mere mand end min mand, besynderligt at en 17-årig mand kan besidde så meget frygt og respekt af andre.

 Han løftede sit greb om mit bryst til min hals og klemte på siden, jeg sad stadig med krydsede ben, men kunne mærke at "låsen" lysnede og Hakan lænte sig ind mod mig, vores læber mødtes i et hedt brag af seksuel lyst og vores tungere fægtede legesygt sammen. Jeg kunne fornemme en blitz på siden af mit ansigt, nok en telefon der optog vores hede øjeblik sammen, men det generede mig ikke som jeg kunne forstille mig det egentligt ville, jeg var bare optaget af Hakans dominante tilstedeværelse og dybe maskuline kys som hans greb om min hals strammede sig lidt.

Jeg havde flettet mine finger i skødet men min venstre hånd løftede sig op til Hakans kind som vi kyssede og lænte os ind imod hinanden, Han greb om min ene balle som var løftede lidt fra sofaen da vi lænte os ind imod hinanden, en af de  andre fra cirklen om bordet lænte sig ind imod os (nok for at deltage), men Hakan fik hasteligt stoppet ham: "Fuck af med dig man!" og pegede ham væk, jeg kiggede tilbage for at se drengen trække sig tilbage, men Hakan tog ved min Hage og førte mit blik tilbage på ham: "du er min lille kælling" sagde han grådigt. Som vi sad op af hinanden hev Hakan den øverste del af min sommerkjole ned og mine store bløde gyngende bryster var nu til frit udsyn for flokken, men de var kun til Hakan: "foooouuurck" sagde han idet han igen greb om mine bryster, han stak den ene bryst vorte i munden og suttede på den imens han masserede den anden, jeg nussede hans hår, og min liderlighed var nu ved at få mig til at springe, Hakan trak sig og kiggede hen mod bordet: "giv mig noget af det sne der!" sagde han kommanderende og hans ven gav det til ham, "hvad skulle han med det?" tænkte jeg.

Hakan bad mig holde mine bryster, jeg gjorde selvfølgelig som han sagde, han havde fuld kontrol over mig nu, han tog "sneen" og dryssede det stille ud på den ene af mine store bryster, jeg kunne ikke lade være med at smile, jeg følte mig som en lille pige med sommerfugle i maven, Hakan lænte sig forover for at sniffe "sneen" i sig, jeg kunne se at det slog hårdt på ham, han lænte sig tilbage rystede det af og slikkede det resterende af mine bryster, han kiggede på mig: "åben munden kælling og stik tungen ud", jeg gjorde som han kommanderede: "her er dine rester kælling" sagde han hånligt og spyttede mig i fjæset, halvdelen ramte overlæben og resten røg i munden på mig: "Tak daddy" sukkede jeg sulten og lænte mig ind over for at kysse ham, han tog fat om nakken på mig og sagde: "du skal fandme ikke kysse mig når du lige har taget mine rester so" mine bryster gyngede under mig og jeg havde frit udsyn til hans enorme bule i hans bukser imens hans greb om min nakke strammede: "Må jeg se din store pik?" spurgte jeg nu genert. 

Få sex i dag

Hakan smilte hånligt og han gik i lommen efter sin telefon igen for at hive snapchat frem: "sig lige det der igen kælling" sagde han med et smil på læberne idet som han tændte for videoen, jeg kunne se mig selv med savl på læben og mine bryster hængene fremme  i kameraet: "Må jeg se din store fede pik daddy?" sagde jeg smilende "han tør sgu ikke sende det der til min dreng" tænkte jeg og det fik jeg lov til at tænke om med det samme da Hakan viste mig at han sendte det til min dreng, jeg frøs inden i, men liderligheden var den dominerende magt stadigvæk og de hånende grin af Hakans venner rundt om hjalp kun til liderligheden. Ja og blitz på telefonerne omkring blev da slået af, af og til, men jeg var nu alt for fikseret på Hakan og hans dominerende eksistens til at kunne fokusere på andet. Med hans venstre hånd stadig i et fast greb rundt om min nakke, lænte Hakan sig forover for at lægge sin telefon på bordet, han smed den oven på en pose af det hvide "sne", det var først her jeg lå mærke til kraniet han havde tatoveret på sin hånd, stor og sort, fyldte det øverste af hans hånd.

Nu er jeg klar over at omstændighederne jeg befandt mig i ikke var helt efter den danske lovbog men jeg undrede mig alligevel over hvordan han havde fået den tatovering der på sin hånd. 

Jeg sad på knæ i sofaen ved siden af Hakan og kiggede fra hans enormt store bule i bukserne og på til hans udvide propiler, frem og tilbage frem og tilbage, spændingen imellem min liderlige lyst og min moderlige instinkter om at beskytte Frederik var i konflikt, jeg tænker at lade det arbejde sammen også begynde at nusse Hakans pik, han smilte tilfreds til sine venner: "Se dog hvor god hun er!" Jeg kunne mærke at hans underliv var jern hårdt og større end jeg havde regnet med, også selv jeg havde set glimt af pikken på hans telefon. Hakan tog sin hånd med tatoveringen og gav mig slå klap på min venstre kind: "Jeg skal fandme vise dig hvad en rigtig mand er" og han tog så hånden med tatoveringen ned i sine bukser og tog den anden hånd som havde fat i min nakke, ned til buksekanten for at hjælpe pikke frem. Den største kødhammer med tykke blodåre, tykt omskåret pikhovede og et bøjet skaft samt to store nosser på størrelse med to store æg kom frem og mine knæ blev bløde, jeg kiggede sulten på den og nu tog Hakan fat i mit hår som skulle han hive i det og førte mit ansigt ned i hans nosser, jeg slikkede, smaskede og lavede en masse lyde, af og til fik jeg et af de store nosser i munden og kunne sutte lidt på dem, fyldt med lækkert ung viril sæd!

Som jeg ligger og kæler for hans nosser, trækker Hakan min kjole op og mine store brede baller kommer til syne for hele rummet: "Hahaha drenge, ingen trusser på, intet! dejlig glat milf røv" sagde han tilfreds og gav den ene balle et klask så alle godterne rystede. Jeg tager fat om Hakans pik med begge hænder som et baseballbat og begyndte at sutte hans store pik, jeg kunne kun få pikhovedet i munden så resten måtte jeg gøre våd med mit savl også spille den af på ham, Hakan virkede til at kunne lide mine evner, jeg kunne virkelig godt lide ham. Til trods for alt den ballade han har været i, fandt jeg mig alligevel i at få sommerfugle i maven når han kiggede på mig.

Jeg smagte på hans pik i solide 10 minutter hvor han suplementerede med at klaske mig på røven, stikke mig en lussing af og til, og være verbalt nedgørende overfor mig så hans venner havde noget at grine hånligt af. Ja imens jeg fik suttet pik på ham sad hans venner rundt om, talte penge, førte samtaler, og sendte snaps til sine venner, som var dette en almindelig hverdag for dem, jeg kunne forstille mig at de ikke fik så mange besøg af ens mor, og derfor de alligevel var lidt investerede i det Hakan og jeg lavede.

Da Hakan havde fået nok af min mund, tog han sin pik til sig, holdt mit hoved fast og fægtede med sin kølle om mit ansigt og gav mig nogle klask med den, jeg stak min tunge ud så han kunne klaske den også, han så min hensigt og klaskede min tunge 3 gange.

Hakan løftede mig op på hans skød så han havde mine bryster ud foran hans ansigt, imens hans store rug hænder massere min røv sutter han på mine bryster, en af gangen, han trækker hovedet til sig: "fjern så resten af den kjole!" jeg adlød med glæde, tog kjolen over hovedet og nu det eneste jeg havde på var mine hvide Nikes, Hakan tog kvælertag med sin højre hånd, han kunne næsten knække mig, han førte mig ned til hans ansigt og vi kyssede animalistisk og lidenskabeligt, der lød mange smaske lyde og drengene om bordet havde fuldt udsyn til min røv, igen var der en del blitz der gik af fra deres telefoner.

Hakan løftede mig op ved ballerne som var jeg et fjer og bad mig kommanderende at rette hans pik imod min fisse. Selvom jeg var drivvåd, skulle hans pik stadig mases lidt ind med hjælp, jeg gisper og trækker mig ind til Hakans krop, han griner tilfreds til sine venner rundt om bordet imens jeg langsomt glider ned over hans store jern kølle, Hakans store hænder er på mine baller. Som han gynger mig stille og roligt op og ned ad hans store pik: "Kan du lide min 24 cm pik, so?" "Mmm.... mhm" får jeg udtrykket imens jeg holder mig selv ind til hans krop. Han er begyndt at sætte farten op, det er næsten som om han løfter mig hurtigt op for at så give mig frit fald over hans store pik, hver gang kommer der klaske lyde fra min baller der rammer hans muskuløse lår, op og ned op og ned, jeg stønner højlydt men hver gang prøver jeg at dæmpe mig selv, jeg er ikke længere Frederiks mor, nu er jeg Hakans lille kælling som han kan udnytte som han vil. Min skede drypper ned over hans pik og ned over hans nosser: "Hun kan hvist godt lide dig mester!" Siger en af drengene "Ja nu giver jeg hende endelig lov til at prøve min pik" Svarer Hakan fjovt, imellem tiden ryster mine bryster, baller og lår med Hakans hårde styring af min krop over hans pik: "Je.....j.... jeg kan ikke mere" får jeg fremstammet, Hakan løfter mig dog stadig op og ned over hans pik, men med det sidste løft glider han ud af mig og jeg sprøjter over hans halv nedtrukne bukser og på noget af bordet samt hans telefon: "åh....å......årh" gisper jeg efter vejret "Hvad fuck?!" udråber Hakan halv sur: "skal du fucking øde lægge vores varer?!" Jeg prøvede at samle mig selv efter min store sprøjte orgasme: "Un....undskyld, det var ikke meningen" sagde jeg forpustet.

Det var tydeligt at jeg havde irriteret dem. Hakan tager sin telefon op fra bordet og tørre den af i sine halvnedtrukne bukser og gav den til en af sine venner ved bordet: "Her, FILM lige det her" jeg ligger forpustet på den anden halve side af sofaen, holder ved mine bryster og trak vejret dybt, jeg var helt ude af den seksuelt, jeg var vild med Hakan, jeg ville ikke være andre steder end hos ham i hans arme... "Begynd at filme" kommanderede Hakan og han trak sin trøje overhovedet og sine bukser af og satte sit ene knæ i sin side af sofaen og det andet ben stående på gulvet, hans pik gyngede rundt som en heste pik og den dryppede af mine skede safter: "Film min pik, også på bordet hvor hun sprøjtede" kommanderede han med kameramanden: "Se Frederik, din mor ville komme og snakke os ud af de penge du skyldte os, men se hvordan det endte, din kællinge mor har lige ødelagt coke for 2000kr, det er oven i det du allerede skylder os" sagde Hakan truende, og kamera manden viste mig og jeg smilte lidt fjovt til linsen: "Men bare rolig Frede, de 2000 kr kan vi godt glemme hvis du ser med her!" Sagde han endnu mere fjovt, og i et var Hakan over mig!

Vi snavede igen med hede kys, og jeg havde flettet mine ben om livet på ham imens han var over mig, det var som om der var solformørkelse så bred var hans ryg. Kameramanden fik de vinkler han kun, han viste os kysse hedt og han fik filmet Hakans enorme Heste pik glide ind i mig igen, denne gang nemmere da han havde udvidet mig fra før.

Hakan bollede mig med vilde stød og fik alle mine godter til at gynge, for hvert et stød kom der et hvin ud af mig, hans store nosser svingede frem og tilbage med hans rytme, og der dryppede sved ned fra panden på ham som jeg fangede når jeg kunne, intet af Hakans væsker måtte gå til spilde. Jeg kunne mærke hans blodårer pumpe inde i mig, af og til ville Hakan komme med en kommentar til Frederik som om han var i rummet, sådanne ting som: "se hvem der er hendes nye mand!" "Gad vide om far får dette at se" Hakan ville på skiftevis tage kvælertag på mig, give mig lussinger eller massere mine bryster samt smække dem en flad en gang imellem, alt han gjorde ved mig, var velkommen!

Hakan tog mine ben op på hans skuldre og gik så dybt i mig at jeg næsten besvimede, mine øjne rullede tilbage i hovedet på mig og jeg kunne mærke min næste orgasme komme, Hakan sprøjter sin orgasme op i mig imens jeg ruller øjnene tilbage i hovedet og gisper efter vejret da vi begge to kommer i en eksploderende orgasme. 

Hakan trækker langsomt sin pik ud af min nu ødelagte fisse og siger hånende til Kameraet: "Så Frederik, nu får du en lige en lille film med også kan du tænke over hvornår din gæld skal betales igen!" Kameraet slukker og Hakan får sin telefon igen: "Lad os tage aftens sidste selfie sammen" og han læner sig ind og tager billedet, billedet er af os begge svedige efter vores "aktivitet" og ham der smiler ind i kameraet i det som jeg kysser hans kind.

Hakan tager fat i min overarm som en vred far og trækker mig hen til døren, åbner den og smider mig ud bagefter kommer min kjole flyvende, og jeg griber den, i det jeg indser at jeg står udenfor nøgen skynder jeg mig hen til bilen for at sætte mig ind og får min kjole trukket over hovedet og rettet på plads. Min fisse er sjask våd og læderet i sædet bliver skøjtende glat, jeg måtte trække min kjole under mig så jeg ikke grisede min mands bil til. Jeg tjekker min mobil, 17 opkald fra Frederik: "Hvordan havde jeg ikke lagt mærke til det?" tænkte jeg, der var også gået 3 timer siden jeg var kommet til adressen: "Shit!" tænkte jeg, nu må jeg hellere komme hjem...

Kvinden som trådte ind i huset den dag, er ikke den samme kvinde som blev smidt ud.

 

Forfatter: ByDefault

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.