BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Viggo er i USA lige da 2. verdenskrig starter. Han måtte tage flugten efter noget rod i Los Angeles og arbejder nu iført kvindetøj på hotel Bayou i en by i Louisiana..

----

SEX I DAG?

Dagene på hotellet var lange, men ensformige. Vi skrev nu 1942. Ude i byen havde nogle ting ændret sig. Flere og flere mænd blev sendt afsted til krigen. Kvinder blev hyret til fabrikker. Selv det lokale savværk havde fået kvinder ansat.

En dag kom Ethel ind i køkkenet. “Vi har brug for at sende nogle op til hospitalet. Mange sygeplejersker er blevet sendt til hæren og de har ikke nok til at passe patienterne når der er behandlinger i gang. Alice har bedt mig om at sende to derop. Linda. Kan du ikke køre derop med Vilma?”

Linda nikkede. Vi satte os ind i bilen og kørte mod hospitalet.

“Nå. Hvordan synes du at det er at arbejde i Gatorville?” spurgte Linda, da vi var kørt ud af byen.

“Det er helt fint bortset fra den detalje med tøjet.”

“Ja. Det kommer man ikke udenom. Det er nærmest bizart”

Vi ankom til statshospitalet hvor Alice tog imod os. “Det var godt I kom. Vi er ekstremt underbemandet. I skal lige klæde om. Linda. Du ved hvor lokalet er.”

Linda nikkede. Vi gik ned af en gang og ind i et omklædningsrum. Linda låste døren og hjalp mig ud af stuepige uniformen. Derefter skulle jeg have en sygeplejerske uniform på. Først fik jeg en kjole på. Den havde høj hals. Den var noget gammeldags i snittet, men som Alice havde forklaret var staten ikke rundhåndet med penge til det sociale område, så de gik i den slags uniformer, som man brugte da hospitalet blev oprettet i 1890’erne. Et hat fulgte med. Mit hår var efterhånden vokset halvlangt. Der fulgte et læderbælte med med kæde, hvor nøglerne til afdelingerne hang på. Læderbæltet var bredt og stift. Sidste fulgte et massivt tungt gummiforklæde med tilhørende handsker.

Linda tog sig også godt ud i en sygeplejerske uniform. Hendes ranke holdning udtrykte autoritet.

Vi gik derefter igang med at hjælpe i køkkenet. Mange af patienterne var konstant i spændetrøje, da der ikke var personale nok til at håndtere alt for mange urolige patienter på en gang. Det gav naturligvis udfordringer med toiletbesøg og vi tog mange af dem ud for at give dem et lavement og derefter hjælpe dem på toilettet. Der var etableret nogle bænke med læderremme hvor patienterne blev lagt på maven iført deres spændetrøje, hvorefter vi skubbede en slags buttplug ind som der var hul igennem så vandet kunne løbe op i dem. Det er 2 liters poser så der kom nogle klagelyde fra patienterne, da vi kun var i stand til at hjælpe en af gangen på toilettet så nogle af dem lå der i et kvarter med kramper på grund af det kolde vand før det blev deres tur.

Alice kiggede forbi. “Uniformen klæder dig. Linda. Er det ikke bedre at være personale end patient?”

Linda kiggede ned i jorden og kommenterede det ikke.

Senere da vi havde en pause spurgte jeg hvad Alice havde ment med dette. Linda kiggede væk, men begyndte så at fortælle.

“Da jeg var 15 mødte jeg et dreng i klassen som jeg blev glad for. Mine forældre opdagede det og som de strenge kristne, de var, besluttede de sig for at få mig i behandling her på hospitalet. Jeg husker det som i går da jeg første gang kom hertil. Mine forældre overlod mig til Alice efter et kort møde på hendes kontor, hvorefter de kørte med det samme.”

“Det kan ikke have været sjovt. Jeg kom selv på børnehjem, da min mor blev syg”

“Alice og sygeplejersken bad mig om at tage alt tøjet af da vi kom ned på afdelingen. Så fik jeg en regnfrakke på. Den var tung, samt massiv. Der var en hætte på som blev knappet tæt. Derefter fik jeg en spændetrøje på udover. Det var utroligt grænseoverskridende.”

“Det lyder underligt”

“Alice havde den teori at jeg led af en eller anden form for hysteri, som kunne kureres via overstimulation og hydroterapi. Jeg blev fulgt ind i et rum. hvor der var en gynækolog stol som jeg blev spændt fast i. En slags gasmaske med slange blev sat over mit ansigt og på grund af hætten kunne jeg næsten intet høre. Jeg husker stadig hvordan jeg gøs da Alice begyndte undersøgelsen ved at sætte et speculum op i mig. Læderremmene holdt mig fast. Ellers havde jeg løbet skrigende bort.”

“Jeg er glad for at jeg ikke er kvinde, når det kommer til undersøgelser dernede.”

“Hun gjorde sig færdig og så brugte hun en vibrator på mig.”

“Jeg har set at hun er ferm med en sådan maskine”

“Jeg oplevede for første gang den slags ophidselse. Jeg var slet ikke noget til det punkt med min fyr før at jeg blev indlagt. Vi havde måske kysset et par gange. Det var en underlig følelse. Jeg måtte have fået en orgasme efter nogle få minutter, men Alice stoppede ikke. Jeg mærkede hvordan bølge efter bølge af vellyst løb igennem min krop og det var svært at trække vejret gennem masken. Sygeplejersken kom med et eller andet, som hun pressede imod mit bagerste hul. Det gjorde ondt, men samtidig var der stadig vellyst fra behandlingen med vibratoren. Pludselig trængte det ind og så var det som at jeg nærmest forlod min krop. Sygeplejersken drejede på et eller andet på gasmasken og jeg opdagede pludselig at jeg ikke kunne trække vejret. Jeg husker at jeg måske skreg og så blev alt sort.

Hendes beretning havde fået min pik til at kæmpe imod i sit læder-fængsel. Hvorfor ved jeg ikke.

“Da jeg vågnede lå jeg i en seng. Jeg havde svedt meget og det var rimelig ubehageligt næsten som om at der var vand i jakken. De næste par dage blev behandlingen gentaget. Jeg prøvede at kæmpe imod, men når jeg begyndte at skrige fik jeg bare en halv-maske på og de daglige lavementer blev trukket ud så jeg nogle gange lå en halv time med 2 liter vand i maven. Det var forfærdelig.”

“Hvad med dine forældre? Kom de ikke tilbage efter dig?”

“Det var meningen at jeg skulle udskrives efter en måned, men deres præst havde jaget skræk i dem og derfor blev jeg tilbudt at komme til Ruth og Ethel for at arbejde på hotellet.”

“Savner du ikke din familie? Jeg savner min tilbage i Danmark”

“Nej. På hotellet har jeg fået lov til at være den jeg vil og selvom jeg har været indlagt her, så vil jeg faktisk gerne tilbage til faget som sygeplejerske. Jeg skal rejse næste måned for at gå på skole og så ender jeg formentlig med at blive sygeplejerske i hæren.”

Vores snak blev afbrudt af Alice. “Kom. Jeg skal bruge Jeres hjælp. Vi har fået en ny patient ind.”

Vi fulgte efter Alice og kom ind i et kontor, hvor en ung pige sad. “Dette er Lisa. Hun er rendt hjemmefra og staten har sendt hende hertil.”

“Jeg vil ikke være her. Slip mig fri eller jeg giver Jer tæv.”

“Ja. Vi kommer til at være flere om det.” Alice gav tegn og vi omringede pigen. Hun slog ud efter os, men Linda tog fat i den ene arm samtidig med at jeg fik fat hendes anden arm og så slæbte vi hende ned til baderummet, hvor vi alle 3 fik hendes tøj af i forening. “Slip mig.” råbte hun.

Alice havde allerede fundet en spændetrøje og vi fik efter hvad der næsten var et slagsmål sat den på hende. Alice havde fundet en halvmaske som havde remme over hovedet og også et halsbånd på. Pigens skrig blev erstattet af en vred mumlen. I det mindste kunne hun ikke bide os. Alice fandt også to lædermanchetter som hun fik på benene der var forbundet med en kort rem, så hun ikke kunne sparke os.

Da hun således var klar blev hun ført ned til et behandlingslokale og smidt op på en gynækolog stol. Manchetterne blev taget af og i stedet blev hun spændt fast til stolen med svære læderremme.

“Vi skal lige have dæmpet hendes humørsvingninger” sagde Alice og rakte mig en vibrator. Det var lige noget for mig. Nu havde jeg været underlagt andres lyster, så hvorfor skulle jeg ikke få fornøjelsen denne gang.

Da vibratoren ramte hendes hud, stivnede hendes krop. Jeg startede forsigtigt, vibratoren nærmest kun rørte hende let, men virkningen var ikke til at være i tvivl om. “Hmfff”. Lisa’s krop reagerede på mit arbejde. Hun stønnede og trak vejret tungt. Sveden begyndte at brede sig på hendes krop. Hendes stønnen blev afløst af nogle næsten dyriske lyde. Hun havde fået en orgasme. Jeg skulle til at stoppe, men Alice tilskyndede mig til at fortsætte. Lisa vred sig i hendes voldsomme orgasme. Sveden løb ned af hendes krop. Jeg kunne se hvordan hver muskel i hendes krop var spændt. Pludselig blev hun slap. Alice bad mig stoppe. Den voldsomme orgasme havde fået hende til at besvime.

“Du har talent for det”

Vi løsnede hende fra stolen og slæbte hende ned til en celle. “Hun skal nok komme sig” sagde Alice. “Bare giv mig noget tid”

“Få noget frokost.Jeg har en aftale over min villa, som jeg skal bruge Jeres hjælp til. Kom derover når I har spist.”

Efter frokosten tog vi vores medbragte tøj og gik over til huset hvor Alice boede.

Da vi kom ind bad Alice Linda om at hjælpe mig med at få tøjet af. “Nu har du holdt dig på måtten i løbet af ugen” sagde hun imens hun så strengt på mig.

“Ja.”

Der var to gynækolog-stole i lokalet. Alice pegede på den første. Jeg lagde mig tilrette i gynækologstolen og Linda sørgede for at læderremmene blev spændt stramt.

“Vi får en gæst. Hun sætter pris på diskretion og derfor skal du have denne bind for øjnene. Jeg fik bind for øjnene. Jeg lå og ventede, da Linda rørte ved min mund. Jeg åbnede den og mærkede at jeg fik en slags bold ind i munden. Den var forbundet med et læderstykke, som blev spændt stramt omkring mit hovede. “Mmmff”

“Ja. Vi skal have ro til behandlingen. Nu skal vi bare vente”

Der gik nogle minutter. Så hørte jeg stemmer. Det var en mand og en dame. De kom ind i lokalet. “Er det donoren?”

“Ja. En sund og rask ung mand med nordisk baggrund.”

“Han er vel ikke fra hospitalet?”

“Nej. Han arbejder i nærheden og har indvilliget i at deltage”

Jeg tænkte på at sige noget, men det ville jo ikke kunne forstås.

“Sygeplejersken her vil hjælpe deres kone med tøjet. Hvis hun kunne gå ind i det tilstødende lokale. De kan tage plads i stuen indtil vi er klar. Der er kaffe på kanden.”

Der gik et øjeblik, så kom de ind i lokalet der. “Tag fat i den træbarre, som hænger ned fra loftet.” Der lød en del rumsteren. “Det korset ser lille ud. Vil det passe?”

“Ja. Vi har målt. Det er en del af behandlingen.”

Jeg kunne høre en del pusten. “Det er alt for stramt.” klagede damen

“Vi er der næsten. Husk at der er meget på spil. Det skal virke med det samme.”

Få sex i dag

Der var mere rumsteren. Endelig blev de færdige. Jeg kunne forstå at damen blev placeret i den anden gynækolog-stol.

Alice gik ud og hentede manden. “Så er vi klar til overførslen. Linda. Starter du med donoren, så gør jeg fruen klar?”

Jeg kunne høre en nærme sig. En gummi-belagt hånd tog fat om min pik og jeg mærkede at jeg straks blev stiv.

Derefter blev malkemaskinen sat på og den startede med at køre i en fast rytme. Det var dejligt. I baggrunden kunne jeg høre at Alice var begyndt at bruge vibratoren på damen. “Hun skal helst være våd, så gør det ikke så ondt at gennemføre transplationen.” Damen stønnede da vibratoren begyndte at bearbejde hende.

“Hvis jeg bare kunne være med” sagde manden. “Det er meget ophidsende”

“Desværre kan de ikke tage deres kone, da et kondom eller fremmed væske ville forstyrre processen, men hvis de tager et kondom på kan de tage donoren i hans bagerste hul, hvis sygeplejersken ville rykke sig lidt.”

“Mmmfff!” Jeg var ikke vild med ideen om at blive bollet af en fremmed.

“Ok.” sagde han

“Mmmffff”. Jeg prøvede at protestere.

“Rolig. Det skal nok blive sjovt” sagde Linda og klappede mig blidt på hovedet.

Jeg mærkede kort efter at han pressede imod min endetarmsåbning. Den var stor. Hvorfor skulle denne donation til hvis han godt kunne have sex? “Mmmmffff.” Med et smertede jag trængte han ind i mig. “Åh. Han er godt nok snæver” udbrød manden

“Bare gå til den.” opmuntrede Linda. Det havde hun ikke behøvet at gøre. Manden bankede løs og arbejdede sig længere og længere ind.

Kvinden stønnede tung på den anden stol. “Ja. Ja.” sagde hun “Bliv ved. Åååhh”

Med et voldsomts stød bankede manden sin pik helt i bund og jeg fik udløsning samtidig med ham. “Mmmmmffff” gryntede jeg. “Bliv ved med at pule ham. Vi skal have alle safter ud.”

Manden blev i nogle minutter. Så trak han sig ud. “Hvordan er prøven?” spurgte Alice. “Den er fin.”

“Hæld den over på injektionssprøjten og hent et bid.” Kvinden skreg af vellyst. Med et blev hendes skrig til grynt da hun fik biddet i munden. “Giv mig sprøjten.”

“Gmmfff” lød det. “Det ligner en stor dildo” sagde manden. “Ja. I princippet, men hvis du ser så har den et stempel og når jeg trykker stemplet i bund, så er det lige som en sprøjtepose som man bruger når man laver kage. Nu skyder jeg ladningen ind. Linda: Brug vibratoren til det sidste”. Undertrykte skrig kom fra den anden stol. Med et blev der stille.

“Sådan. Linda. Kan du tilte stolen, så hendes krop vender en smule på hovedet. Den kostbare væske skal helst ikke løbe ud.”

“Er det nok?” spurgte manden.

“Jeg tror at vi prøver at malke donoren en gang til. Det er en kompliceret proces så vi kan lige så godt gøre det så godt som muligt. Linda. Rul lige maskinen hen til donoren.”

Jeg hørte noget tungt køre på gulvet. “Hvad er det?” spurgte manden. “Det er en maskine, som erstatter dig.” Jeg mærkede noget presse imod min endetarmsåbning. Det var en DILDO. Den var stor. “Mmmfff”

“Rolig.” sagde Linda. Det skal nok blive sjovt at se på. Maskinen startede og jeg mærkede hvordan dildoen trængte ind. Med en fast rytme begyndte den at bearbejde min endetarm. Langsomt men sikkert blev min pik stiv.

“Utroligt han kan” kommenterede manden.

“Undskyld jeg spørger” spurgte Linda. “Hvorfor skal I bruge hans sæd?”

“Desværre er det sådan, at der er en arvelig sygdom på min side og da vi har ambitioner om at score højt i Fitter Family konkurrencen, skulle vi bruge en lyshåret donor. Der gives nu engang flest point for sunde børn med lyst hår.” svarede manden.

“Nååh. Så lad os se om donoren ikke klar til sin næste malkning” Malke-røret blev ført ned over min efterhånden ømme pik og begyndte sin ubærlige opgave. Det var på en gang dejligt, men også for meget. Jeg prøvede at vride mig, men jeg kunne slet ikke rykke mig.

“Mmfff” Jeg fik udløsning for anden gang. Maskinen blev hurtigt taget af. Nogle minutter senere lød der et grynt fra den anden stol. De måtte have injiceret hende en gang til.

“Sådan. Sæt en plug i donoren og hjælp ham ud bag ved. Sørg for at han vedbliver med at have bind for øjnene.”

Jeg blev hjulpet ud i baglokalet af Linda. Her fik jeg korsettet af og tog et bad.

Alice kiggede ind. “Ægteparret er gået. Vi kan sidde og få eftermiddagskaffe. Klæd om til Jeres normale uniformer, så I kan køre hjem efter kaffen.”

Min endetarmsåbning var faldet til ro og pluggen kom ud. Vi stillede inde i stuen i vores stuepige uniformer lidt senere.

Alice hev nogle penge frem. “Her er lidt til deling. Ejerne på hotellet får også nogle. I har gjort det godt. Der er gode penge i at hjælpe ægtepar, som vil have flotte børn.”

“Er det så vigtigt, hvordan børnene bliver?” spurgte jeg.

“Carnegie Instituttet har lavet noget forskning som viser at gør vi ikke noget for at forbedre den genetiske sammensætning af samfundet så vil det ende galt for vores land. Se på hospitalet. Det er ikke gratis at drive og selvom man oppe Illinois blandede tuberkulose bakterier i mælken så dødeligheden blev høj blandt patienterne, så er det nok mere humant i kritikernes øjne at satse på at sætte en forbedret generation i verdenen end at aktivt aflive defekter i den gamle. Jeg har været til konferencer i udlandet og jeg ved at I også i Danmark praktiserer tvangssterilisation af knapt så stærke individer.”

Jeg tænkte på Tyskland hvor jeg selv så hvordan BDM pigerne blev ført frem på bekostning af de piger, som ikke matchede kriterierne. Det lå nok i tidens tand at det skulle være sådan uanset hvilket land man var i.

Vi kørte kort tid efter tilbage til hotellet rig på oplevelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.