BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har efterhånden været alene i cellen rigtig længe og mine tanker ryger ind i mellem ud af en tangent. Jeg tænker meget på hvornår jeg skal løslades, da jeg ikke har kunnet holde overblik over hvor længe jeg har været herinde. Jeg skulle jo afsone 60 dage, men hvor længe der gået ved jeg ikke. Jeg kan regne ud, at der gået mindst 3 dage siden jeg har været ude af cellen, ingen har været inde ved mig, kun observeret mig gennem det lille vindue i døren, der en gang i mellem bliver åbnet og en vagt kigger ind. Maden er kommet gennem lugen 3 gange hver dag. Jeg sidder og dagdrømmer om at vende hjem til Danmark og mine venner, jeg ved ikke hvor meget jeg vil fortælle dem om mit ophold i fængslet, bliver helt flov over jeg totalt har overgivet mig til hendes nåde, men også ophidset ved tanken om hendes tunges leg på mine bryster. Jeg kan ikke lade være med at lade en hånd glide ned over brysterne og nulre dem, de reagere med at blive hårde og strittende, jeg nulre vorten mellem to fingre og en hånd finder vej ned i bukserne og til klitten der ligeledes reagere med at blive hård, stønnende begynder jeg at onanere ved at gnide klitten og lade et par fingre glide indenfor. Jeg stønner højt og kan mærke hvordan jeg bliver mere og mere våd, da døren bliver åbnet med et højt brag, hurtigt trækker jeg hånden op af bukserne og sætter mig op på briksen. Hun kommer over til mig med hurtige skridt og tager fat i mit hår og trækker mig ned på gulvet, så jeg ligger på knæ foran hende.

Jeg bliver beordret til at tage hænderne om på ryggen og hurtigt klapper der et par håndjern om dem. Hun tager fat under min hage og skubber mit hoved opad, så jeg kommer til at se hende i øjnene, hun har et vredt blik og får mig fortalt, at jeg åbenbart ikke kan administrere at være uden lænker, når jeg er alene uden at skulle lege med mig selv. Hun giver mig en syngende lussing og tager igen fat i mit hår og trækker mig op at stå, vender mig om og skubber mig ned over briksen, så jeg står med enden lige i vejret. Hun trækker min bukser ned, så min røv er synlig og så falder det første slag og hurtigt det andet, slagene falder en jævn rytme over mine baller og min røv bliver mere og mere rød. Efter en rum tid stopper slagene og bukserne bliver trukket op og jeg kommer igen op at stå, nu med front mod hende, min T-shirt bliver hevet op over mine bryster og så får de samme tur som min røv. Nu er både min røv og bryster ømme og røde efter slagene, T-shirten bliver trukket ned over brysterne igen og jeg bliver ført ud af cellen.

SEX I DAG?

Jeg bliver ført ned til det der må være spisesalen, hvor der lige nu er tomt og hen til en ribbe der sidder fast på væggen. Mine bukser bliver taget af og samme vej ryger T-shirten, mine arme bliver låst fast til ribben højt oppe, så jeg nærmest står på tæer og benene spredt og ligeledes fastlåst til ribben. Jeg står med front mod salen og kan se hvordan den fyldes op af mandlige fanger der stirre op på mig med et sultent blik. de stiller sig i kø til at få udleveret maden og alle vil de komme forbi mig, flere lader deres hænder glide over mine røde bryster, enkelte er mere modige og stikker en finger eller flere op i mig. Vagterne kigger bare den anden vej og lader det ske, da fangerne se at de kan slippe afsted med røre mig, er der en der finder sin pik frem og begynder at kneppe mig, heller ikke der stopper vagten ham og nu er der nærmest en kø til at komme til mig og ligeså snart en pik bliver trukket ud, kommer den næste op. Jeg opgiver at tælle, min fisse er rødglødende og meget øm efter mere end 10 har fået lov til at kneppe mig, mine bryster gør så ondt af at blive suttet og krammet, at jeg snart ikke kan klare mere. Tårerne triller ned af mine kinder, da endnu en pik finder op i mig, en stor mørk mand med en kæmpe pik, han støder den i bund i et stød og gennemknepper mig hårdt, jeg klynker hver gang han støder i bund og beder ham grædende om at stoppe, men han fortsætter indtil han skyder sin ladning op i mig.

Spermen drypper ud af mig og jeg hænger i lænkerne, da vagterne endelig stopper fangerne der stod i kø for at tage mig. Salen bliver ryddet imens jeg får lov at blive hængende i lænkerne, hun kommer med faste skridt over til mig og løsner først mine ben og så hænderne, som hurtigt bliver lænket sammen på ryggen. Hun føre mig ned baderummet, hvor hun lænker mine hænder fast til stangen på væggen, så jeg står med front mod væggen, hun skubber mine ben fra hinanden og lader mig stå sådan et stykke tid. Hun har taget en vandslange frem og tændt for vandet som er iskoldt og min krop bliver nu oversprøjtet med den kolde vand, da jeg er rengjort for sperm udenpå, sætter hun slangen mod min åbning og presser den indenfor, vandet sprøjter nu op i mig og rengøre fissen indvendigt. Hun skubber den så langt op som muligt og lader den så sidde der imens hun står og betragter mig, det er ret ubehageligt at det kolde vand bare bliver ved med at spule mig indvendigt, jeg kigger bedende på hende, men siger intet. Mit bedene blik hjælper mig ikke, for slangen bliver siddende og vandet løber stadig oppe i mig, hun lader sin hånd prøvende glide ned over mine baller og så rammer hendes flade hånd igen mine baller.

Jeg klynker, da slagene fortsætter og min røv bliver mere og mere øm, der er dog noget som jeg ikke forstår, for langsomt bliver smerten til en form for nydelse, det er ligesom om jeg svæver  og det er slagene der gør jeg svæver ud af nydelsens skønne vej. Jeg ligger slet ikke mærke til at vandet er blevet slukket, da slagene bare bliver ved at ramme mine baller. Det er først da slangen bliver trukket ud af mig, at jeg fornemmer at vandet er stoppet med at skylle mit indre, vandet løber ud og ned af mine ben. Slagene ophøre også og straks melder smerten sig igen, mine baller som ikke bare gløder af varme, men er overophedet af slagene, bliver spredt og slangen bliver nu presset op bag i mig. Jeg kan føle den kommer frygtelig langt op og så bliver der tændt for vandet, det er som om mit indre bliver fyldt og at der ikke mulighed for at få det ud igen. Mit anus er fyldt op med vand og presset i mit indre er både stimulerende og smertefuldt, der bliver slukket for vandet og slangen bliver trukket langsomt ud cm. for cm.. Hun beordre mig til at holde på vandet og stramme min ringmuskel, så der ikke løber en dråbe ud. Jeg kæmper en brav kamp for at adlyde, men kan til sidst ikke holde vandet oppe i mig og langsomt begynder det at sive ud.

Hun griber fat om mine baller og spreder dem godt ud, en anden vagt presser sin stav op i min røv og begynder at kneppe den, hver gang han støder den op bliver noget af vandet presset længere op i mig og andet siver ud. Han skubber den langt op og lader den sidde og stritte ud, så tager hun sin stav og presser den op i min fisse, kører den ind og ud et par gange og skubber den så helt op og lader den sidde der. De stiller sig ved siden af mig og jeg kan se de kysser og han leger med hendes bryster, han har skubbet sine hænder indenfor hendes skjorte, hvor han nulre hendes bryster og tungekysser hende dybt. Hun gnider udenpå hans uniformsbukser og lyner så ned og tager hånden indenfor og gnider hans pik. De stønner begge og hurtigt skubber han hendes nederdel op og trækker hendes trusser til siden, han tager pikken frem og knepper hende bagfra imens han nulre hendes bryster. Jeg bliver trods smerterne liderlig og ophidset over at se hvordan hun nyder hans pik og fingres leg. Jeg kommer til at flytte mine ben og uendelig langsomt kan jeg fornemme hvordan staven i min fisse begynder at glide ud, for til sidst at ryge på gulvet med en for mig overdøvende lyd. De kigger begge over på, men fortsætter deres leg.

Puha tænkte jeg, de er så optaget af deres sexleg, at jeg slipper for at blive straffet, men da de begge er kommet bliver deres blik vendt mod mig igen. Jeg kan tydelig se, at de ikke har glemt, at jeg ikke kunne holde staven oppe i mig, den jeg har bag i sidder der stadig, men er gledet længere ud. Hun skubber den helt op igen og løsner så mine hænder fra stangen, trækker mig med over mod en metaldør, da han åbner døren, kommer der et lille smalt rum tilsyne, det er vel 1,5 x 1,5 meter, måske mindre og der ikke plads til man kan stå op max 1,5 meter i højden. Hun trækker staven ud af min røv og giver mig håndjern på ryggen og ankeljern på som sidder tættere sammen end de sædvanlige. Jeg bliver skubbet baglæns ind i rummet og sætter mig ned med knæene trukket op, så smækker døren i og jeg er ladt alene i mærket uden at kunne sidde med strakt ben, ligge ned eller rejse mig. Lænket og med smertende bryster og specielt mine baller brænder og gør ondt at sidde på, men det svært at gøre andet i det lille rum. Jeg lader vægten på mine baller skifte fra venstre til højre for at kunne holde det ud og tænker på hvor længe jeg skal tilbringe i rummet. Jeg falder hen i en døs trods smerterne og vågner først lidt op, da døren går op. Hun står derude og trækker mig ud og jeg kommer vaklende på benene, jeg bliver igen ført tilbage til min celle. Hun forlader mig hurtigt uden at fjerne hånd- og ankeljernene, mit tøj ligger i en bunke på gulvet, men det er ikke muligt at få pga. lænkerne.

Jeg er øm i hele kroppen af at sidde i det lille rum og alle de slag jeg har fået, men har også lært min lektie - jeg må IKKE tilfredsstille mig selv, jeg er hendes og det er hende der bestemmer over min krop. Ligger mig op på briksen, på siden for ikke at mine baller skal udsættes for tryk, de er så ømme. Nu kan der da ikke være længe til min løsladelse, man har vel lov til at håbe....

Læs mere i del 8

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.