BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hendes frække tunge leger pirrende med mit glatte hul, men kun for at checke om jeg er glat som hun beordrede mig. Jeg stønner lidt fordi det er så dejligt og kanon frækt.

Hun stopper "Har du fået lov til at nyde det, slave?!", siger hun meget bestemt og det gør ikke mine 18 cm mindre hårde. "Nej, undskyld Frue". Hun stopper men har ikke sagt at jeg skal rejse mig op, hun skubber mig lidt fremad så jeg står foran hende foroverbøjet og med spredte ben og spredte baller. "Sæt hænderne på dine ankler!" Jeg bøjer mig ned og står så foroverbøjet jeg kan og så kommer straffen! Hun begynder at slå mine blottede baller hårdt, kontant og erfarent. Der er ingen nåde her, ingen blid opvarmning så man kan vænne sig til den søde smerte. Her er det smerte fra første slag og det kommer helt bag på mig, min pik falder lidt og hun fortsætter. Jeg kan mærke at ballerne virkelig får farve, men vil ikke være en tøsedreng så siger ikke noget. Ved ikke hvor mange slag jeg får men det er vel ca. 15. på hver balle af de rigtig hårde.

SEX I DAG?

"Rejs dig og se dig i spejlet, slave!". Jeg adlyder og ser mine helt røde baller i spejlet, aldrig har jeg fået så rød en røv på så kort tid. Det er både frygtindgydende, men også super frækt. "Nå slavepikken er faldet lidt, kan du ikke tåle mosten, slave?!"

"Jo Frue og tak Frue, det kom bare meget overraskende, og undskyld".

"På alle 4!" hun er virkelig verbal og jeg falder straks ned på alle 4. "Kravl efter mig ind i stuen!". Jeg kravler og hun går hurtigt så jeg må virkelig anstrenge mig for at følge med, ser hendes frække outfit, de høje hæle og her kravler jeg bag hende som en lille liderlig hund. Kan ikke lade være med at tænke på, hvordan mon vores næste online møder kommer til at foregå, når vi har haft denne seance.

Hun sætter sig i sofaen og siger "Kom herover til mig og læg dit hoved på mine knæ". Jeg adlyder, og hun sætter sig til at ae mig stille og roligt, tror at det er for at vise at hun ikke kun er hård. Så siger hun, som var hun tankelæser "Det bliver spændende når vi skal have møde på Teams igen, slave!". "Ja Frue". "Inden vil du indimellem få ordrer fra mig som skal være udført inden, så jeg ved hvad du har på eller har gjort, og så jeg ved at du får svært ved at koncentrere dig, forstået?!".

"Ja Frue, og tak Frue". Jeg er total i hendes magt nu, hun kan både det fysiske, det verbale og det psykologiske, og min pik er stenhård.

"Rejs dig og gå ud i køkkenet, tag den flaske hvidvin der er i køleskabet og skænk et glas og kom ind med det til mig, NU!". Jeg rejser mig og gør som befalet, kommer retur med det, går på knæ og rækker min Frue glasset. Jeg kigger ned i gulvet.

Hører hun drikker lidt, og lidt mere.....hun tager fat i mit hår, trækker det bagover og fører sin mund mod min, og lader lidt vin sive fra hendes mund til min. Jeg synker men holder munden åben, og så begynder hun frækt at tungekysse mig, jeg er vild med det og gengælder. Ved ikke hvor længe vi sidder sådan, men det er længe og det er lækkert. Jeg er ved at blive forelsket kan jeg mærke, hun har jo hele pakken.

Da hun har fået nok af kysseriet, siger hun "Hent mere vin til mig og tag taburetten med ind fra køkkenet".

Jeg henter tingene, rækker Fruen vinen og sætter taburetten. "Sæt den midt i stuen, slave, og sæt dig på den med vidt spredte ben så jeg kan se dig godt og grundigt!". Jeg adlyder og sidder der nybarberet, liderilg og kan se min frække Frue.

"Spil din pik for mig, gør mig liderlig, men du kommer ikke!". Jeg begynder at spille pikken den er stenhård, og ved hvad jeg ikke skal gøre, for ikke at komme for hurtigt. Hendes øjne betragter mine bevægelser, mit åndedræt osv, hun sidder lige nu og lærer mig og mine lyster at kende.

"Hurtigere slave, helt op og helt ned, hårdt!". Fuck, hun ved hvordan man får en mand til at komme hurtigt. Jeg gør som befalet og jeg stønner, mit åndedræt er hurgtigt, jeg er tæt på..."Frue jeg er så tæt på". "Fortsæt men du kommer ikke så bliver det værst for dig selv!". "Hurtigere, hårdere slave".......og så eksploderer jeg så det næsten sortner for mine øjne, jeg giver slip og stønner højt og hårdt.....fuuuuck det er godt og det pumper og pumper. Jeg kommer til mig selv og indser at det nu ville blive værst for mig selv.

Hun sidder der og kigger ned på mig, ligesom under onlinemøder, kigger bebrejdende på mig siger ikke noget..og jeg føler mig meget ussel og skyldig. "Undskyld undskyld Frue".

Hun kommer over til mig, fører et par fingre over min mave, samler noget af min sperm op og siger "Åben din mund, slave og slik op"! Jeg adlyder og jeg har aldrig været særlig vild med smagen eller konsistensen, men gør som hun beordrer. 
"Og nu samler du selv resten op på samme måde og slikker i dig, indtil du er helt ren". Hun sætter sig og nyder sin vin og at jeg arbejder på at bryde mine grænser.

fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.