BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var faldet i søvn og hørte derfor ikke da døren indtil min celle blev åbnet. Stille vågnede jeg ved at der blev kælet for mine bryster og jeg kunne mærke en krop der var tæt på min. Jeg slog øjnene op og så lige ind i hendes øjne, der med et gennemborende blik kiggede på mig, der bredte sig et smil på hendes læber og hendes hænder blev mere krævende. De kælede for mine bryster og legede med brystvorterne, som helt naturligt blev hårde og strittede frækt ud, hun satte sin mund ned til første det ene og suttede begærligt på brystvorten. Så fik det andet samme tur, imens en hånd fandt vej ned til mit skød, den fandt hurtigt vej til min klit som den masserede, jeg udstedte et stille støn og kunne mærke varmen brede sig. Hun satte sig i fodenden af sengen og løftede mine ben op i luften ved at fat i kæden mellem mine ben og lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig, hårdt og krævende. "Uhmm du smager så dejligt" sagde hun før hun igen begravede sit ansigt og lod sin tunge lege med mine skamlæber, klit og revne. Et par fingre fandt vej op i mit indre imens tungen fortsatte sin leg, jeg kunne mærke jeg blev våd, at min krop afslørede hvor meget jeg nød det. Hendes tunge forstod lige at ramme mine følsomme steder og fingrene fandt hurtigt mit G-punkt.

Min stønnen blev ret heftigt og det var lige før jeg ville eksplodere i en orgasme, da hun stoppede op. Hun løftede sit hoved fra mit skød og kigge op på mig " Hvis du vil have mig til at få dig til at komme, så skal du bede mig om det" sagde hun og holdt øje med min reaktion, min krop sitrede af lyst, men jeg kunne ikke få mig selv til at bede om hende om det. Da jeg var faldet lidt til ro startede hun igen med slikke og hver gang jeg nærmede mig orgasmen, stoppede hun, kiggede op på mig og gentog, at jeg måtte bede hende om det, dette gjorde hun mange gange, jeg var stoppet med at tælle, jeg kunne snart ikke mere og sagde så: "Vil du ikke nok få mig til at komme i en stor orgasme, PLEASE". Hun øgede tempoet med hende fingrene og tungen koncentrerede sig om min klit, der gik ikke længe før jeg igen var på eksplosionspunktet og denne gang lod hun mig komme. Mine safter rendte ud af mig og jeg skreg min orgasme ud, det sitrede i hele kroppen indtil det langsomt stilnede af og jeg faldt slapt sammen. Hun havde beholdt fingrene oppe i mig under det hele og først nu trak hun dem ud, lænede sig frem og bad mig åbne munden, hun stak fingrene i munden på mig og jeg måtte sutte dem rene for mine egne safter, hendes anden hånd kærtegnede mit ansigt imens. Så forlod hun mig uden et ord og smækkede den tunge metaldør bag sig med hult drøn og lyde af låse der blev låst.

SEX I DAG?

Jeg lå tilbage med en følelse af nydelse, men også af at være brugt efter hendes forgodtbefindende og at hun havde magten over mig på mere end én måde. Jeg fik ikke lov at ligge længe før døren igen gik op og to vagter kom ind, deres sjofle grin viste at de vidste hvad der var foregået for ganske kort tid siden. De hev mig op på benene og førte mig med ned af gangen, hvor vi kom til et stort rum med en slags forhøjning i midten, der hang nogle kæder ned fra loftet lige over forhøjningen. De trak mig hen og op på forhøjningen, her fik jeg taget håndjernene af og i stedet fik jeg nogle læder manchetter på som blev fastgjort til to af kæderne der hang ned fra loftet, kæderne blev strammet voldsomt op så jeg blev strukket godt ud. Der blev ligeledes påsat lædermanchetter på mine ankler, de blev fastgjort til to kæder som blev trukket ud til siderne, så jeg stod med vidt spredte ben. Jeg kunne høre stemmer på anden side af døren, ikke bare én stemme men flere både mandlige og kvindelige, de kom nærmere, de to vagter stillede sig på hver side af mig på forhøjningen. Døren gik op, men jeg kunne ikke se hvem der kom, da jeg stod med ryggen til døren, forsøgte at dreje mit hoved, men det udløste bare et hårdt slag fra den ene vagt henover mit ene bryst og en besked om  at stå stille og se lige frem.

Den første der trådte ind i mit synsfelt var hende, jeg kunne mærke at det gjorde et eller andet ved mig at se hende, de andre der var kommet med hende ind i rummet var blevet bag mig. Da hun begyndte at tale var det ikke til mig, men de andre i rummet, hun fortalte at jeg nu havde været ved dem i 3 dage og jeg som sådan var lydig nok. Dog mente hun at jeg godt kunne bruge lidt mere afrettelse, at jeg skulle mærke hvad der ville ske hvis jeg ikke adlød med det samme. Der lød en sammenstemmende mumlen fra folkene bag mig, en myndig herrestemme brød mumlen og spurgte om det var derfor han var tilkaldt, hun nikkede bekræftende og sagde at hun overlod mig i hans varetægt, til de øvrige sagde hun blot, at de nu kunne se på og lære hvordan man afrettede fanger, så de adlød deres vagters mindste vink. Herren trådte op på forhøjningen og gik en tur rundt om mig, kiggede og befølte min krop med hans behandskede hænder. De øvrige folk fordelte sig rundt om forhøjningen og satte sig på stole der blev fundet frem. Pludselig greb han om min ene vorte og vred den hårdt rundt, jeg skreg forskrækket og fik en syngende lussing som belønning med besked om at tie eller tage yderlig straf end den der var planlagt. Jeg bed tænderne sammen, da han vred min anden vorte rundt med samme brutalitet som før, han nikkede anerkende til mig, da der ikke kom en lyd fra mig.

Så trådte han hen til et bord der var blevet kørt frem, her lå der forskellige piske, floggere, læderremme med mere fremme, han valgte en flogger og sagde til tilskuerne at han ville starte med opvarmningen. Så lod han floggeren ramme mine baller på skift i et roligt tempo, indimellem stoppede han op og kærtegnede ballerne med sin ene hånd. En stille stønne undslap mine læber, da hans behandskede hånd gled ned over mine røde og ømme baller, han stod stille med hånden på mine baller og gav mig så et meget hårdt slag med sin flade hånd, kunne ikke holde et lille skrig tilbage. Så hun vil altså straffes yderligere sagde han højt, så alle kunne høre det - han tog fra bordet et sæt kæder med 4 klemmer i og startede med at vride mine brystvorter rundt og påsatte så en klemme i hver, så trak han mine skamlæber fra hinanden og de fik også en klemme hver. Tårer trillede ned af mine kinder og jeg ønskede bare han ville stoppe, men vidste også godt at vi langt fra var færdige. Han havde hentet en læderrem fra bordet og stod igen bag mig, tyve slag meddelte han højt, det var hvad jeg kunne forvente, hvis jeg stod stille og ikke sagde noget - det første slag svirpede over mine i forvejen ømme baller, men jeg bed tænderne sammen og forholdte mig i ro. Jeg kunne se på tilskuerne at de fulgte nøje med, at de håbede jeg ville skrige, men de skulle ikke få fornøjelse og jeg tog imod de tyve slag uden et kny, dog med tårerne løbende ned af mine kinder.

Efter de tyve slag fik jeg en kort pause, hvis man kunne kaldet det pause, for tilskuerne blev inviteret op for at inspicere hvordan mine baller lyste rødt op og de fik lov at mærke hvor varme de var. Herren viste desuden hvordan klemmerne skulle sidde ved flere gange at tage dem af og lade blodet komme tilbage i både vorter og skamlæber, for så at sætte dem på igen. Da de havde taget plads nedenfor forhøjningen igen, hentede han en ridepisk, men denne gang stillede han sig foran mig, han lod pisken røre min hud rundt på brysterne og ned mod mit skød, lod den glide gennem revnen og lod den med et hurtigt svirp ramme lige på klitten. Det gjorde så ondt og kom så pludseligt at jeg glemte ikke at skrige, han sendte mig et smil og hentede fire blylodder der blev hængt på kæderne til bryster og skamlæber. En smerte bredte sig i hele min krop og jeg havde mest løst til bare at skrige, men bed det i mig, pisken svirpede endnu en gang over klitten og igen og igen ramte han med præcision. Da han endelig stoppede hang jeg i kæderne og vidste at jeg ikke kunne tage flere slag uden at skrige, gudskelov kom der ikke flere slag og endnu en gang blev tilskuerne inviteret op, hænder befølte hver en tomme af min krop. Jeg forsøgte end ikke at se på dem, men tog bare imod indtil de satte sig ned igen, herefter foregik alt som i en døs, jeg husker ikke at jeg blev løsnet fra kæderne, fik taget klemmerne af eller hvordan jeg endte tilbage i cellen igen.

Langsomt vågnede jeg af min bevidsthedssvækkede tilstand ved fornemmelsen af berøring på mine røde baller, der sad hun og smurte en lindrende creme på mine baller og fortsatte om til klitten, der også blev smurt med creme. Jeg var igen iført de obligatoriske ankel- og håndjern, men det føltes nærmest som lettelse at vi var tilbage til "normalen". Efter at have smurt min ømme krop, gav hun mig et dybt kys og sagde: "Nu er jeg sikker på, at du vil adlyde hver gang du bliver bedt om noget" kyssede mig igen og forlod cellen. Der kunne jeg så ligge, kun på siden, og tænke over alt hvad der var sket.

Læs mere i del 6

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.