BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har set hende mange gange og for flere år siden i forbindelse med et af mine børns skole bestyrelsesmøder. En frisk, lidt kompakt men flot kvinde som altid cykler fra sit hjem til arbejdet i området. Altid i godt humør og i raskt tempo, og jeg synes hun ser ud til at have en flot krop pga cykling og evt. andet.

Et af mine børn har gået i skole med et af hendes og jeg har derfor kørt og hentet til og fra fest hos dem.

SEX I DAG?

En dag så jeg hende komme gående i stedet for at cykle, da jeg kørte forbi i min bil, og derfor blev min fantasi pirret og denne historie kom frem. Så alt herfra er fantsi men mega frækt og noget jeg har lyst til *SF*.

Jeg stopper bilen ruller vinduet ned og præsenterer mig og vi kender hinanden pga børn osv, hun genkender mig og hilser tilbage. "Skal du have et lift hjem, det er da et godt stykke vej ellers". Det vil hun gerne og sætter sig ind, takker fordi jeg vil gøre det for hende.

Vi småsnakker de 10 minutter ud til hvor de bor, som er lidt ude på landet. Jeg ser at der står et til salg skilt på deres hus og spørger ind til det. Det er fordi børnene er flyttet hjemmefra og hende og manden skal skilles, så hun bor i huset alene nu indtil det er solgt. "Vil du med ind og have en øl som tak for kørsel?" spørger hun.

Jeg siger ja tak og vi går ind, jeg går bag hende og kan ikke få øjnene fra den lækre røv hun har, lidt over normal men ser dejlig fast ud og vugger fra side til side når hun går.
Indenfor åbner hun en øl for mig og viser mig ind i stuen og siger at hun kommer om lidt. Jeg drikker lidt af øllen og kigger mig rundt, et pænt hjem, men synes der går noget tid og når at drikke hele øllen.

Hører hun kommer nærmere, hører nogle hæle og vender mig rundt, hun har nogle virkelig flotte højhælede sko på, stiletter og kan lige se lidt netstrømper men så har hun en kimono på! Jeg er virkelig forvirret og det kan hun se på mig.... "kan se du har drukket din øl, kan du have en mere? Du skal ikke skynde dig hjem for min skyld". "Ja tak, det vil jeg godt og jeg har heller ikke travlt".

Hun går i køkkenet og kimonoen sidder dejlig stramt til, min pik reagerer og jeg har slet ikke lyst at skjule at hun ophidser mig. Da hun kommer tilbage kigger hun frækt på mig og kigger mig i skridtet "nå hvad er nu det?!" Jeg bliver lidt forvirret, for hun lyder meget bestemt og anklagende.... jeg får fremstammet "Ja undskyld men.."

Hun stopper mig og lader kimonoen falde til gulvet og nu står hun i et lak korset hvor hendes dejlige bløde store bryster hænder ud over, fuck de er lækre, der er fra korsettet hægter så de kan hægte hendes netstrømper fast og hun ser så mega fræk ud. Jeg aner ikke hvad jeg skal sige. Hun har ingen trusser på og jeg ser hendes helt glatte frække fisse helt glat!

"Vil du have din øl? Så følg efter mig..." hun går og jeg følger efter som en lille liderlig hund. Hun går ud i badeværelset!!!! "Smid alt dit tøj og lad mig se dig!". Hun er virkelig myndig i sin stemme og jeg nyder det, og får smidt alt tøjet og min flotte 18 cm virile pik står lige ud i luften foran hende. Gid hun ville tage om den eller endnu bedre tage den i munden, men nej!

"Læg dig på gulvet slave!" beordrer hun. Første gang hun bruger ordet slave, og jeg adlyder og nyder, ligger på ryggen på det varme gulv og aner ikke hvad hun har gang i. Hun stiller sig med et ben på hver side af mit hoved og jeg kan se lige op til hendes glatte fisse.... hun sænker sig og sidder på hug over mig, og læner sig frem så hun kan se mig ned i øjnene. "Vil du have øl, slave?! "Ja tak Frue"... hun hælder nu langsomt øllen ned over brysterne så det glider ned over lak korsettet, ned over maven, den glatte fisse og ud over mit ansigt. Rammer noget i munden og jeg drikker det med vellyst. Det har jeg aldrig prøvet før, det er virkelig frækt og liderligt. Hun smiler frækt til mig og jeg lapper øllen i mig med den største nydelse.

Da hun har hældt det sidste øl ud, stiller hun den fra sig og jeg får de sidste dråber med mig... "tror du at du er færdig slave?!"... "øhhh ja Frue, er jeg ikke det?". "Nej! Åben munden og tag imod!". Der går lidt og så ser jeg hendes gyldne dråber og det er så frækt, hun kigger stadig på mig og jeg har åbnet munden og tager imod med største vellyst. Jeg har overgivet mig totalt til hende, hun flytter lidt rundt på sig så hun rammer både mund og ansigt, hun smiler frækt og og samtidig hånligt.

Da hun er færdig sænker hun sig og siger "slik mig ren slave!". Åh endelig for jeg lov at mærke og smage hendes fisse, jeg slikker først skamlæberne rene og så op mellem og sørger for at hun er helt ren for de gyldne dråber. Kan ikke lade være med at bore tungen så langt op jeg kan, men straks flytter hun sig "Det har du ikke fået lov til!!!! Tag et bad og kom ind i stuen til mig bagefter slave, du har 5 minutter! Og du rører ikke slavepikken den tilhører mig nu!".

Fortsættes

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.