BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min frisør har for nyligt fået en flot brunette af en assistent, og første gang jeg blev klippet kiggede hun lidt for længe på mig i forhold til hvad der er normalt.

Lidt langt brungt (nok farvet) hår, flotte øjne og en flot ung krop, hun er vel i starten af 20erne. Svært at se hendes krop når hun har forklæde på, men det jeg så var flot og frækt.

SEX I DAG?

Forestiller mig at vi tilfældigt mødes på en bar, når det er muligt, vi står og drikker en øl sammen, hun kommer tættere og tættere på, fordi musikken er høj så det er svært at høre hvad den anden siger.

Hun står tæt og med hendes øl, en gæst kommer til at skubbe til hende så hendes øl skvulper over og rammer min skjorte. Hun undskylder mange gange, selvom det ikke er hendes skyld. Det er ret meget der er spildt.

Hun siger at hun kan enten betale for en rens, eller vi kan tage hjem til hende da hun bor tæt på og hun kan vaske den imens jeg venter og vi får lidt flere øl eller vin.

Aftaler at vi tager hjem til hende, vi går tæt og det føles rart og naturligt. Hun er virkelig flot, fræk og meget yngre end mig, jeg er 50 men en flot moden mand.

Da vi ankommer til hendes lejlighed, siger hun at jeg bare kan smide skjorten så skal hun vaske den, hvis det er ok. Kan høre at hun er lidt ydmyg og underdanig i hendes stemme, så jeg tænker at jeg vil se om mine anelser er rigtige.

I stedet siger jeg "Vi ved vist begge hvad det er du vil, nu smutter du i bad og kommer retur iført dit frækkeste lingeri, og inden hælder du en drink eller et glas vin op til mig, ok?!". 
Hun kigger kort på mig og så siger hun pludselig "Ja Herre".

Hun er vist ikke uerfaren udi dette spil.

Hun henter en drink, gin og tonic, sætter den og kigger mig dybt i øjnene. Jeg fornemmer hendes liderlighed og kan mærke at det virker!
Hun smutter ind i soveværelset, nok efter noget lingeri, og derefter ud på badeværelset. Efter 10-15 minutter kommer hun retur iført et flot og lidt gennemsigtigt bh og trussesæt.

Jeg sidder og nyder min drink og ikke mindst synet. "Stil dig midt på gulvet foran mig, tøs!". Hun adlyder og stiller sig midt på stuegulvet. Fuck hun er en flot tøs, nok en b eller c skål, flad mave, tilpas solariebrun men jeg kan ane en lille stribe af pubeshår over hendes fisse, bag trusserne. Min tøs skal være glat, men det ved hun selvfølgelig ikke.

Imens hun står der, spørger jeg "Hvad har tøsen så af frækt legetøj?!". Ved det er lidt ydmygende at skulle stå og fortælle det, men hun siger stille og lidt lavt "Jeg har nogle dildoer en buttplug, blindfold, manchetter og lidt reb, Herre".

"Hent det og læg det her i stuen, derefter går du ind i sengen og afventer Herren har været i bad!".

Hun går ind i soveværelset, finder tingene frem og lægger det i stuen. Jeg siger hun skal tage blindfold på når hun har lagt sig i sengen.

Jeg tager manchetter og reb og går ind til hende, hun ligger på ryggen og ser gudesmuk ud! Giver hende manchetterne på håndled og ankler, og binder hende ud til hvert sengeben. Og så går jeg i bad. Imens jeg står i badet er min pik sten hård ved tanken om hun ligger derinde og venter.

Går nøgen ind til hende, kæler lidt for hendes smækre krop, hun trækker vejret dybt. Presser et par fingre mod hendes læber og hun åbner og slikker og sutter dem.

Jeg trækker lidt ned i trusserne og hendes lille stribe titter frem. "Som min tøs skal du altid være glat, forstået?!". "Ja, Herre!"

Jeg går i badeværelset og finder hendes skraber, finder en skål som jeg kan hælde noget lunkent vand i og noget sæbe. Løsner hendes ben og trækker trusserne ned på hende, normalt ville jeg bare klippe dem op, men de her ser dyre og lækre ud, så det vil være synd.
Binde hendes ben fast igen, fuck en flot tøs, en flot glat fisse pånær striben, jeg har bare lyst til at slikke hende og gennemkneppe hende, men jeg må vente.

Jeg sætter mig mellem hendes ben, lægger et håndklæde under hende og tager det lunke vand og drypper ud over hendes venusbjerg. Hun stønner... tager sæben og smører på striben, godt og grundigt, tæt på hendes fisse, drillende. Hun forsøger at bevæge sig så jeg kommer tættere på hendes fisse, men jeg beordrer hende at ligge stille.

Så tager jeg skraberen og begynder oppefra at barbere striben væk, helt stille. Jeg spørger hende hvorfor hun har striben. "Det er fordi jeg går til fitness og synes det er lidt pinligt at være helt glat Herre". Det tænder mig at vide, at næste gang hun skal afsted vil hun være pinligt til mode, men ved også at mange er helt glatte.

Jeg sørger for at striben er helt væk, hælder vand på og sørger for at sæben er væk. "Sådan tøs, nu er du som en rigtig tøs skal være!" "Tak Herre!". Kan se hendes kinder er lidt røde, ved ikke om det er flovhed eller liderlighed.

Kan ikke vente længere, så jeg lægger mig mellem hendes ben og begynder at kysse den flotte, glatte yngre fisse. Kysser og bruger tungen på de yderste skamlæber helt stille og roligt. Hun nyder det, slikker længere ned, og langsomt åbner jeg hendes lyserøde fine fisse. Slikker dybere og mærker at hun er allerede dejlig våd. Jeg er vild med at slikke fisse og især en så flot en som den her.

Slikker dybere og hun stønner højere, slikker op mod hendes klit og stopper lige før jeg når den, hun skyder sit skød fremad for at få mgi til at slikke hende... jeg stopper..og starter forfra uden at ramme klitten, hun sitrer af liderlighed.

Nu er hun lige ved at være hvor jeg vil have hende. Bruger nu en finger til at køre rundt om fissen, langsomt, legende og hun roterer med underlivet. Jeg kører lidt i hendes våde, glinsende revne uden at ramme klitten.

Hun stønner nu lidt højere og tigger om at få mere!

Men nu er det min tur! Vil teste hendes villighed. Jeg kravler op sætter mig omvendt på hendes brystkasse, trækker hendes bh ned og frem kommer de skønne bryster. Niver lidt i brystvorterne og hun stønner og vrider sig lidt.

"Stik din tunge ud tøs!" og så sænker jeg mig langsomt indtil jeg mærker hendes tunge mod mit rene glatte hul. "Slik mig så tøs, lad mig se om du er så fræk som jeg tror du er og om du er egnet til at være min tøs!".

Straks mærker jeg hendes tunge søge og finde mit hul, det er tydeligt at det er ikke første gang hun gør det her, og det passer mig fint!
Hendes tunge slikker min røv våd og åben og så borer hun tungen lidt op. Jeg stønner og nyder det, kan ikke vente længere, vender mig om og presser mine 19 glatte virile cm mod hendes læber. Hun åbner munden og jeg glider ind i et langsomt stød. Helt ind og hun tager bare imod! Fuck hun er god!!!!

Jeg sidder og mundknepper hende lidt og hun stønner imens så meget hun kan med min Herrepik i munden. Jeg læner mig bagover og nu har tøsen fortjent at få stimuleret den dejlige strittende klit. Jo dygtigere hun er, jo mere stimuli får hun og det opfanger hun hurtigt.

Hun sutter og slikker og jeg kæler for den skønne fisse. Vi er som én, og hun har virkelig potentiale til at blive en god slavetøs!

...... fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.