BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var vildt spændt da jeg lukkede bildøren op på truckerrastepladsen, mens jeg samtidigt rystede lidt af spænding og min liderlighed

Beskeden/ordren der lå i min indbakke på min pc denne morgen fra min Master som var til et forretningsmøde i København: Hej min liderlige horetæve.

SEX I DAG?

· Du skal finde et sted hvor der kommer en hel del fyre.

· Du skal være iført en meget kort nederdel, ingen trusser og ingen bh, samt en tynd bluse der kan knappes op. Så skal du sætte eller lægge dig, knappe blusen op så dine bryster er helt blottede.

· Du skal kæle for dine bryster og sprede benene så man let kan se at du ikke har trusser på.

· Når du begynder at blive liderlig, skal du kæle for din fisse og du skal lege til du kommer.

· Hvis der er kommet mænd tæt på for at nyde synet, skal du sige, at du vil se dem lege med deres pik og at de gerne må sperme på dig.

· Du må hjælpe dem med hånden eller munden, men de må ikke kneppe dig.

HUSK at passe godt på dig selv. Opgaven skal udføres i aften inden jeg kommer hjem.

Jeg var vildt spændt da jeg lukkede bildøren op på truckerrastepladsen, mens jeg samtidigt rystede lidt af spænding og min liderlighed. Tankerne gled samtidigt tilbage til opringningen i eftermiddags fra min mand - som også er min Herre og som sagde:"Jeg er hjemme omkring kl. 22.30 i aften (onsdag), og glæder mig til at høre hvordan ud udførte din ordre. Jeg ved jo, at du først skal ud og lege med dig selv i aften din lille liderlige tøjte, men også at alt om at din egen liderlighed skal gemmes da du jo ikke må få pik. Så jeg glæder mig til at komme hjem til min liderlig nymfoman horetæve i aften, der så er virkelig trængende efter at få lov til at få orgasme". Allerede hans bestemte tone i telefonen samt det at jeg skulle ud og lege med nogle helt fremmede fyre havde tændt mig helt op, og det havde været svært at lade være med at lade håndbruserens stråler massere min klit der frækt strittede ud over mine skamlæber da jeg stod under bruseren.

Jeg barberede benene og fissen da jeg kom hjem fra jobbet, men var dog lydig ved ikke at tilfredsstille mig selv, selvom forventningen om aftenens fornøjelser havde fyldt mig med en kildrende spænding gennem hele kroppen det meste af dagen mens jeg havde været på jobbet. Jeg fik mig klædt mig på til aftenens opgave: en meget kort nederdel, en tynd gennemsigtig bluse der kunne knappes op, og jeg havde selvfølgelig ingen trusser og ingen bh under tøjet som befalet. Da jeg ankom til motorvejsrastepladsen ved 18 tiden - som jeg have udset mig - var den næsten helt tom for biler. Der holdt kun nogle få personbiler og kun en enkelt trucker som var ved at få påfyldt dieselolie, så jeg gik ind i cafeteriet for at få mig lidt at spise. Da jeg var næsten færdig med at spise skete der endelig noget. En hel del truckere kom ind næsten samtidigt for ligesom jeg selv for at få noget at spise. De satte sig ved bordene lige omkring mig, og jeg fandt hurtigt ud af at nogle af dem var fra Polen, andre fra Rumænien og en del fra Danmark. De talte et gebrokkent engelsk sammen så jeg forstod det meste af hvad de talte om.

Pludselig hørte jeg en af dem hviske til de andre: "Have you seen her at the other table? She has some nice tits. They can clearly be seen through the blouse. I want to fuck her and have licked cock off". Jeg smilede ved mig selv, og da de var færdige med at spise rejste de sig op og begyndte at forlade cafeteriet. Jeg sad lidt for mig selv inden jeg fulgte efter og gik hen mod nogle bænke og borde der stod i en lille lysning inde mellem buskene. Da jeg gik kunne jeg mærke at de stirrede efter mig, og snart kunne jeg se at nogle stykker kom hen imod mig. Jeg satte mig op på det bord der var længst væk, knappede min bluse godt op således at mine bryster var fuldt synlige. Mine fødder blev sat op på ryglænet af bænket og nu var der udsigt til min nøgne glatbarberede fisse. Snart stod der en mindre rand af seks fyre omkring mig, og nu jeg lod mine fingre kramme mine bryster inden jeg begyndte at stryge mig selv hen over brystvorterne der var mega stive. Den ene hånd lod jeg glide ned mellem mine lår og skilte mine sjaskvåde skamlæber og hørte fingrene op og ned i fisserevnen, inden jeg lod nogle fingre glide ind i fissen.

Jeg smilede til fyrene og lod tungen køre frækt henover mine læber og kunne straks høre at fyrene begynde at snakke frækt sammen om mig. "You must look at me and you may masturbate in front of me and sperm on me. Besides, I want to lick your dicks and swallow your sperm, but you will not be allowed to fuck me" sagde jeg smilende. De havde snart fundet pikkene frem, mens jeg legede videre med mine bryster samt fissen, og snart havde jeg deres pikke skiftevis i munden. I could hear them saying they thought I was probably a whore, but I hadn't said anything about paying to be allowed to sperm on me or when licking them. Det hele var ret frækt, og de tog mig på brysterne og en begyndte at lege med min fisse og klit, men snart spermede den første fyr ud over mit ansigt. Det var ligesom startskuddet til spermbadet der nu gik i gang. En spermede mig i håret, en ud over min fisse og en anden ud over mine lår, inden de sidste spermede mig i ansigt og ud over mit hår.

Jeg fik slikket fyrenes pikke rene for restsperm inden de tog mig i armene og løftede mig ned fra bordet og de spurgte næsten i kor: " Would you like to drink a beer with us as a thank you? However, it is the best resting place we have ever visited. Do you come here often? Jeg måtte selvfølge svare, at det var en spændende oplevelse og måske ville de møde mig her en anden gang. Vi fulgtes over til deres truckere hvor jeg fik en øl stukket i hånden og vi skålede. Jeg kørte smilende derfra og var hjemme en ½ times tid før min mand kom hjem, og da jeg vidste at min mand nød at se mig overspermet lod jeg det sidde og trak i stedet en flaske rødvin op og tog den sammen med to glas og gik ind i stuen hvor jeg satte en PORNOFILM med 8 fyre og en pige på videoen og hyggede mig med min DILDO indtil min mand kom ind i stuen. Han stod lidt og betragtede mig og smilede frækt til mig, inden han gav mit et frækt tungekys.

"Du ser squ fræk og lækker ud med al' den sperm" lo han og skålede med mig. Jeg fortalte ham om min oplevelse og snart fik han mig op i dogstillingen og kneppede mig hård bagfra. Snart fik jeg en super god orgasme og min mand spermede dybt oppe i min spermsultne fisse mens han råbte: "Ååhrrr min liderliggeeee tæve. Du tænker squ kun på to ting nemlig pik, pik og atter pik samt sperm, sperm og atter sperm".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.