Jeg elsker mine små åndehuller i mine forældres gamle sommerhus, når jeg kan være alene og bade nøgen på stranden.

Det gjorde jeg i går og kort tid efter jeg havde sendt frække nøgenbilleder fra havet hernede, til en af mine elskere (og min mand derhjemme) så skrev min elsker Christian- Tak skæbne, der blev pikken da godt nok lidt ekstra stiv. He he skrev jeg tilbage, glæder mig til du kommer herned senere.

SEX I DAG?

Christian er en " ung" fyr et par år ældre end mig, men den yngste af mine elskere.... han bor tættere på sommerhuset end vores bopæl og har besøgt mig hernede en gang før. Sommerhuset er lille og hyggeligt, med kun 1 soveværelse i selve huset, med et aneks ved siden af, hvor der er 3 sove pladser- en dobbelseng og en alm seng. Derfor sagde jeg til Christan da han kom herud, et par timer senere, om han kunne huske hvor vi knalde sidste gang han var her- det kunne han ikke, så efter en lille rundvisning i sommerhuset, gik vi over i ankeset, som jeg havde redt op i og puttede os under dynen, da vi havde smidt tøjet på gulvet. Jeg beholdt dog mine frække g streng s trusser på og mens vi lå i ske, kunne jeg mærke, at de blev meget fugtige af Christians berøringer - hans lille krop men store hænder og pik der gned sig op af mine baller og kærtegnede mine bryster. han hviskede i mine ører, du har sku nogle dejlige bryster, jeg vendte hovedet om mod hans ansigt og smilede frækt til ham da jeg sagde tak og kyssede ham på munden, mens min arm gled om bag min ryg og min hånd fandt ned mellem hans ben, hvor den fik fat i hans dejlige store krummede pik.

Lidt efter vendte jeg mig rundt mod ham og hans hånd fandt også ned på mine inderlår, klemte dem blidt og nu kørte hans pengefinger rundt om min lille fisse, virkelig pirrende og ophidsende for mig, jeg hviskede i hans øre, uhm elsker når du pirre mig, hvorefter han gav mig nogle blide klask i røven, inden hånden igen bevægende sig op til mine bryster, som han nev i vorterne, mens min fisse blev mere og mere våd. Nu var Christian også virkelig ophidset og stak en finger ind under mine trusser, mens den kørte rundt på min klitoris, åh um ja mumlede jeg inden han gav mig den første orgasme, nu måtte jeg have trusserne af inden de blev våde sagde jeg til ham og løftede min røv i vejret mens jeg tog dem af....bagefter spredte jeg benene så han kunne se hele mit underliv frit - det kunne han ikke modstå og stak nu 3 fingere op i fissen på mig, mens jeg stønnede endnu højre....indtil jeg fik min næste orgasme, der gjorde lagnet meget vådt. Nu kunne jeg ikke holde min mund fra hans store stive pik og satte mig op på alle 4 mens jeg suttede den- han kvitterede ved at stikke 3 fingere op i fissen på mig igen og lidt efter måtte min mund slippe hans pik og skrige min 3 orgasme ud.....nå skal du have pik nu sagde han inden den går af....ja sagde jeg bliv liggende så sætter jeg mig ovenpå den og jeg nåede lige at få min 4 orgasme inden han fik sin første kort tid efter.

Da jeg havde tømt hans pik første gang, lå vi lidt under dynen og snakkede, mens vi blidt kærtegnede hinanden. Han havde skrevet nogle dage før jeg tog ned i sommerhuset, han håbende han kunne mere end en gang og han ville ikke køre før jeg var tilfreds- så det mindede jeg ham lige om mens vi lå her og snakkede....ja nu må vi se om den vil sagde han og kyssede mig igen. Min fisse var stadig mega våd og jeg begyndte igen at nusse hans nosser og pik blidt, pikken var helt slap til at begynde med, men jeg fik den lige så stille og roligt op at stå igen, inden han igen stak fingerne ned mellem benene på mig. Der var nok gået 15-20 min siden jeg tømte ham første gang, da han igen stak fingerne ned mellem benene på mig og jeg var nu virkelig ophidset og råbte flere fingere - hele hånden op i mig - til ham. Det gjorde han og jeg lå nu og skreg af liderlighed mens min krop rystede af ophidselse og jeg var helt i ekstase da den fløj op som en flitsbue, lige inden jeg fik min 5 orgasme. Phy det var frækt og dejligt sagde jeg til ham da min krop igen landede på madrassen og han grinede frækt til mig- Wow ja det skal jeg lige love for sagde han.

Lidt efter vendte jeg mig om på maven og sagde han skulle komme hele hånden ind under mig og stikke den op i mig, mens hans anden hånd klappede mig på ballerne, nu kunne hele min krop hoppe op og ned på hans hånd mens alle hans fingere var op i min fisse, jeg lå igen og skrig min vilde ophidselse ud inden lagnet igen blev vådt af min 6 orgasme og min krop igen sank udmattet sammen på madrassen - mens min ene hånd stadig spillede hans pik- skal du have mere spurgte han lidt efter og jeg satte mig op og sagde ja inden jeg igen satte mig op hans stive pik og red den indtil han sagde nu kommer jeg sku snart igen og jeg trak mig ud og satte mig på hug over ham med brysterne lige over pikken så al spermen kunne komme ud på dem Lækkert sagde vi begge bagefter da jeg gik ud på wc et for at hente noget papir at tørre spermen af mine bryster- der kom sku noget mere end første gang denne her gang sagde jeg til ham.

Nu kunne ingen af os mere. vores kroppe var helt brugt op, og da vi havde fået tøjet på igen satte vi os over i stuen og snakkede end times tid over en kop kaffe inden han kørte hjem igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.