BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Embedsmisbrug af gynækolog under en underlivsundersøgelse.

Jeg har fået en indkaldelse til et gynækologisk rutinetjek. Jeg sidder nervøst i venteværelset. Lydene af almindelig travlhed hos lægesekretæren virker dog lidt beroligende. Telefoner der ringer. Patienter som bliver tjekket ind. Jeg ser over på en kvinde, som sidder med korslagte ben og roligt læser et dameblad. Jeg bryder mig ikke rigtigt om disse kontroller. Tanken om, at en fremmed mand skal undersøge noget så privat som mit underliv … Jeg bliver pinligt bevidst om mit skød. Jeg kan ikke helt blive enig med mig selv, om det er pinligt eller passende, at det er helt nybarberet? Barberingen var et forgæves forsøg på at gøre mig lækker overfor min mand i går. Hvorfor pokker, skulle jeg også gøre det lige før jeg skulle til gynækolog … det sitrer svagt mellem benene. Jeg forstår ikke, hvorfor følelsen breder sig til resten af kroppen.

Sekretæren bag receptionen kalder mig ind til lægen. Det gibber i mig, da jeg træder ind og hilser på lægen - en velholdt midaldrende mand. Jeg mener bestemt, at jeg har set ham før. Han var med til en fest for nyligt hos en fælles bekendt. Jeg havde en fornemmelse af, at han flirtede med mig den aften, men han havde ikke gjort nogle direkte tilnærmelser. Det kunne skyldes, at jeg var der sammen med min mand …. Han lod sig ikke mærke med, at han kendte mig. Måske var det ikke ham, måske var det bare noget, som jeg bildte mig ind – lidt ønsketænkning fra min side.

SEX I DAG?

- Først vil jeg lige undersøge, om der skulle være nogle knuder i brystet. Jeg må bede dig knappe din skjorte op, og tage din bh af.

Han sidder lidt fraværende og tjekker min journal på computeren, mens jeg knapper knapperne på min skjorte op. Jeg løsner bh’en på ryggen, og tager den af uden at fjerne min skjorte. Han kommer hen og beder mig om at stille mig op, så han bedre kan komme til. Han tager fat i mit ene bryst, og han højre hånd trykker rutineret ind i kanten af brystet. Berøringen får mine brystvorter til at trække sig sammen. Med den anden hånd holder han vævet væk fra det område, som han undersøger. Det føles lidt som om, han let masserer mit bryst som hviler i hans hånd. Det må være min fantasi. Han undersøger under brystet. Da han flytter det, virker det kort som om han uforvarende niver i min brystvorte. Et lille jag går igennem min krop. Der er intet at se på hans ansigtsudtryk. Jeg må have forestillet mig det. Han går over til det andet bryst. Mine brystvorter spænder, og det er tydeligt at de stritter. Lægen virker ikke til at lade sig mærke med det. Men jeg er pinligt bevidst om det.

- Det ser fint ud. Der er ikke noget bemærkelsesværdigt. Jeg skal bede dig tage trusserne af, og lægge dig op på briksen. Du beholder nederdel og strømper på.

Uden at løfte nederdelen lirker jeg mine trusser ned over mine selvsiddende nylonstrømper. Der lå noget i hans tone, som får mig til at beholde strømperne på, selvom det måske virker lidt upassende. Jeg lægger mig lidt anspændt op på briksen. I mine tankers forvirring har jeg glemt at knappe min skjorte. Det ville virke påfaldende, at knappe den nu. Jeg forsøger at ignorere det faktum, at jeg ligger med blottede bryster på en gynækologbriks. Jeg stirrer op i loftet og afventer, hvad der skal ske, og forsøger at holde fokus væk fra mine brystvorter, som nærmest niver.

Lægen stiller sig for enden af briksen. Bemærker, at jeg skal lægge benene op i bøjlerne. Han tager fat om mit inderlår med en professionel bevægelse, og beder mig roligt om at slappe af. Jeg kan selv mærke, hvor anspændt jeg er. Han tager et par latexhandsker på og skiller rutineret mine skamlæber inden han tager creme på fingrene.

Jeg lukker øjnene og beder til, at han ikke opdager, hvor våd jeg er. Han holder en lille pause, mens han iagttager mit underliv. Jeg kan mærke den kolde luft mod mit skød. Pausen føles unaturligt lang inden han fortæller, at han nu vil tage noget creme på fingrene og føre dem op i min vagina – Det vil føles lidt koldt, men jeg skal bare slappe af. Jeg prøver at slappe af. Lukker øjnene, mens han fører to let krogede fingre op i min skede. Jeg prøver ikke at lade mig mærke af den varme, som breder sig fra mit underliv.

Jeg bilder mig selv ind, at min anspændte vejrtrækning skyldes nervøsitet ved undersøgelsen. Han lægger den anden hånd på den nederste del af min mave. Det føles næsten som om hans håndrod presser sig mod mit venusbjerg. Mit underliv kvitterer med en lille ufrivillig sammentrækning. Han fingre bevæger sig undersøgende rundt inde i mig. Til tider føles det mere som om han masserer mit skød. Men jeg stoler på, at han ved hvad han gør. Desuden føles det faktisk dejligt. Måske fordi det er længe siden, at mit underliv har fået opmærksomhed fra min mand. En lille stemme inden i mig vil gerne have at han fortsætter. Hans fingre trykker op ad mod hans anden hånd. Min skede kommer til at klemme sammen om hans fingre. Han holder inde, og fortsætter først sin undersøgelser, da mine skedemuskler igen slapper af. Mine bryster ligger blottet og brystvorterne er helt spændte.

- Du skal bare slappe helt af. Jeg ved godt, at de færreste kvinder nyder disse undersøgelser. Men det er nødvendigt at få det gjort jævnligt og grundigt, så tag en dyb indånding og slap af ...

Jeg kan ikke helt finde ud af, om han ikke har opdaget, at mine safter løber ud af mig. Måske han bare tror at det er cremen, som gør mig helt våd.

- Jeg skal også se op i den vagina. Det vil føles lidt koldt, når jeg fører dette spekulum op. Men du skal bare slappe af

Det er rigtigt, det føles koldt, men det glider let op. Jeg bemærker, at han ikke havde tilført mere creme. Måske er det bare min fantasi, men det virker som om han fører det let ind og ud, inden han åbner det helt, så han kan se. Han venter lidt, og fører det to hakker længere ud. Jeg kommer til at rykke på mig.

- Det er vigtigt, at du ligger helt stille … men det kan være, at jeg lige skal sikre mig, inden jeg går videre med undersøgelsen

Hans tonefald er helt neutralt. Han henter to bælter med spænder i skuffen. Placerer dem på midten af mine lår og spænder dem fast til bøjlerne. Det får mine ben til at sprede sig mere … Jeg føler mig meget blottet. En sitrende bølge løber gennem mig. Han trækker de indre skamlæber til side, så de åbner sig for spekulumet. Hans tommelfinger løfter med et kontrolleret tryk min klit op. Han fastholder trykket mens, han undersøger mit indre.

- Sig mig, er du altid så våd ….

Spørgsmålet kommer meget pludseligt. Jeg skal til at protestere. Han rejser sig roligt. Stiller sig bag mit hoved. Holder mig for munden for at stoppe mine protester inden, de rigtig kommer i gang. Han bukker sig ned og hvisker mig i øret.

- Tror du ikke, at jeg har opdaget, hvor liderlig du er?

Hans anden hånd tager fat i mit bryst og min brystvorte …

- Dine nipples er helt spændte. De skriger efter, at jeg skal sutte på dem. Bide i dem. Lege med dem med tungen.

Han holder mig blidt nede med hånden over min mund, mens han fortsætter med at lege med mine bryster. Mine ben er fikseret til bøjlerne. Min forræderiske krop skælver usynligt. Spekulumet sidder stadig udspilet i mit skød.

- Du vil bare ikke indrømme det …. Det er også fint nok. Du behøver heller ikke at se det …

Han tager et blindfold op af lommen, og placerer det over mine øjne. Jeg har mistet lysten til at protestere. Jeg mærker, at han sætter manchetter på mine håndled. Et af gangen spænder han det fast under briksen. Han står ved siden af mit hoved. Jeg kan høre, at han går lidt væk. Jeg fornemmer, at han iagttager mig. Han flytter på min skjorte, så mine skuldre bliver blottet.

- Jeg må hellere fortsætte undersøgelsen …

Han placerer sig igen mellem mine ben. Presser dem længere fra hinanden. Han masserer let på mit anus med safterne fra min fisse. Jeg mærker det bliver vådt på min klit. Han suger min klit ind i munden. Han bider forsigtigt med tænderne, inden han lader tungen lege med den. Alt imens han har et let tryk på anus. Jeg kan ikke bevæge mig meget pga. bælterne og manchetterne. Min fisse klemmer om spekulumet. Jeg åbner munden for at kunne kontrollere min vejrtrækning. Gennem konsultationsdøren kan jeg høre lægesekretæren tale med en af de andre patienter i venteværelset.

Jeg sukker dybt, da jeg mærker, hans tommelfinger smutte op i min røv. Mørket for mine øjne flimrer. Jeg vrider mig let i fikseringen. Mit ansigt skærer grimasser for ikke at komme med høje lyde. Det presser min i forvejen udspilede fisse yderligere. Min krop ryster, men han lader mig ikke slippe. Han knepper min røv med fingeren. Blodet pumper skælvende rundt i min krop. Og så stopper han! … Lige før jeg kommer, trækker han fingeren ud og stopper med at slikke min klit. Spekulumet forhindrer stadig min fisse i at slappe helt af. Fissen trygler om forløsning.

Han rejser sig og går helt tæt på mit øre.

- Jeg har haft lyst til at kneppe den røv siden forrige lørdag.

Han niver kontrollerende i min brystvorte. Trækker mit hår bagover. Mit hoved følger med, og min krop spænder op i en flitsbue, og jeg undertrykker et liderligt klynk.

- Og nu ligger den her … villig foran mig, klar til brug.

Lige ved siden af mit ansigt, hører jeg en lynlås blive åbnet. Noget hårdt og silkeblødt løber kortvarigt hen over mine læber. Mit ansigt vender sig instinktiv mod bevægelsen. Inden jeg når at reagere yderligere, er det væk igen. Mine balder dirrer. Mine læber sitrer. Vejrtrækningen er hurtig og overfladisk.

Han går roligt ned og stiller sig foran min spredte ben. Han løsner spekulumet, og trækker det ud af min drivvåde fisse, som nu ligger skrigende tom tilbage. Jeg vil gerne fyldes ud af hans pik. Jeg mærker glansen ved min åbning. Jeg jamrer lavmeldt for at få ham til at kneppe mig, Men kan ikke få ord over mine læber. Han gør kun sin pik våd af min safter. Min krop tigger og beder om hans pik. Uden yderligere varsel, trænger hans imponerende erektion op i min røv. Åhhh, det gør ondt, men smerten overdøves af lysten og liderligheden.

Pornofilm med lægetjek og doktor legeHårdt og ubønhørligt støder han sin stive pik helt i bund i røven på mig, igen og igen og igen. Jeg er lige ved at skrige. Han bøjer sig ind over mig og dæmper mit skrig med hånden, så det ikke bliver hørt ude i venteværelset. Min krop kramper sammen i en rystende orgasme. Hans pik pumper kontrolleret hans sperm op i min røv. Det svimler for mig. Jeg fornemmer, at han står et kort øjeblik over min udmattede krop og samler sig sammen. Han trækker sig ud. Spermen løber ud af min godt brugte og ømme røv.

Bælterne om mine lår og manchetterne bliver løsnet og taget af mig. Han giver mig lidt ro til at sunde mig, før han fjerner tørklædet fra mine øjne. Giver tegn mod papirrullen.

- Du kan tørre dig, og bringe dine klæder i orden.

Han sætter sig over til sit skrivebord og noterer på computeren, som om der ikke er sket noget usædvanligt. Jeg tørrer mit underliv og min gennem kneppede røv. Knapper skjorten. Da jeg tager fat i trusserne, og skal til at tage dem på. Tilføjer han i et neutralt tonefald.

- Dem skal du bare lægge i din taske. Ellers ser det fint ud. Du kan henvende dig til sekretæren, for en ny tid til undersøgelse i næste uge.

Lidt befippet og uden trusser træder jeg ud i venteværelset til sekretæren.

 

Forfatter: Fantastiske tøs

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.