BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg skulle være alene hjemme en hel weekend. Min mand skulle til en konference, og tog afsted allerede fredag middag. Jeg havde ikke lyst til at sidde alene hjemme en hel lang weekend, så Jeg kontaktede Tove, nu var der en rigtig god chance, for at vi kunne tilbringe masser af tid sammen med tøsesnak, sladder og minder fra vore udflugter.

Tove kom ved 3 tiden, vi fik kaffe, og vi snakkede som sædvanlig om løst og fast. Vi kom selvfølgelig hurtigt ind på vore tidligere udflugter.

SEX I DAG?

Jeg havde tænkt en del på hendes beretning om hendes bustur til Tyskland, og ville gerne vide lidt mere om hvad hun syntes om sex med en anden kvinde, og så med en mand som tilskuer. Jeg var nysgerrig, det var jo noget nyt og spændende, og noget jeg ikke havde prøvet. Faktisk havde jeg ikke tænkt i de baner, for jeg havde altid fokuseret på det, at få fat i en viril mand, og fokuseret meget på hvor stor en manddom han kunne fremvise, og  som kunne give mig en anderledes sexoplevelse. Jeg havde blindt jagtet sex, og mest tænkt på at finde den mest veludrustede, og troet at jo større den er jo bedre sex. Jeg fortalte Tove om mine overvejelser og spurgte Tove direkte hvad hun syntes om hvad hun havde haft ud af sex med en kvinde, og om det var lige så ophidsende og dejligt, som med en mand.

Tove svarede, at man måske skulle dele det op og sige hver ting til sin tid, men hun havde nydt det, det havde været en dejlig oplevelse, men det havde måske forstærket det hele, at der var en mand, der lige som kunne gøre det færdigt. Hun ville bestemt ikke sige nej til et nyt forsøg. Med eller uden en mand involveret.

Jeg vidste ikke rigtig, om jeg turde spørge, men foreslog så, at benytte sig af muligheden og forsøge pigesex og se om de sammen kunne få noget ud af det uden en mand.

Hvis vi nu prøver i aften, og det ikke fungerer, så dropper vi det bare, men så er det afprøvet, og vi er lidt forberedt på, om vi skal sige ja til lignende arrangementer, hvis sådanne skulle blive aktuelle.

Hvis vi fortryder undervejs, og det ikke lykkes, kan vi indhente det forsømte i morgen, og tage på rov efter en mand.  Jeg er alene helt til på søndag, så der er tid nok. De enedes om at mødes efter spisetid, og tilbringe en hyggeaften sammen uden anden indblanding.

Tove dukkede op kl.20. Jeg havde fremskaffet et par flasker vin, nogle snacks og lidt godt til kaffen, så alt var sat op til en hyggelig aften. Snakke sammen havde vi aldrig haft besvær med, så snakken gik lystigt, og det svandt i vinflasken.

Hen på aftenen foreslog Tove at vi skulle spille strippoker og lege strippere, danse stripdans til hvert stykke tøj der skulle tages af, og fortælle om en lille saftig episode fra vore udflugter.

Nu rullede terningen, tøjet blev taget af stykke for stykke, og hver i sær fortalte vi, om de saftigste ting vi havde oplevet på udflugterne. Der blev fortalt om: -Ham med den største pik, -ham der kunne holde længst og – og hvem de syntes der var den bedste af dem alle, ham de huskede allerbedst.  Alt sammen noget fra hukommelserne, som gav varme og røre i underlivet efterhånden som minderne kom frem.

Snart dansede vi nøgne med hinanden, og følte den nøgne kropskontakt, lyset var dæmpet der var godt varmt i stuen, vinen gjorde sin virkning og vi dansede nu stille helt tæt kind mod kind, snart begyndte vi at kysse hinanden og hænderne gik på opdagelse for at udforske kroppene.   

Først kyssede vi blidt på munden medens hænderne nussede ryggen og vore bryster gned mod hinanden så det kildede i brystvorterne.  Jeg lukkede øjnene, medens vi dansede og lirede hinanden op til den stille musik, og lidenskaben voksede i vore kroppe.

Der blev kysset og krammet, suttet på bryster og min ene hånd gled ned over maven til Toves bløde plyssede skridt, og Toves hånd fandt mit glatbarberede skridt.  Vi kørte forsigtig med flad hånd ned i skridtet og ind mellem benene, og pirrede hinanden til vi var vildt liderlige, hævede op og væden begyndte at sive. Derefter kom en finger forsigtigt ind mellem de hævede læber og ophidsede klitoris, som straks blev hård og strittede efter mere. Det var meget intenst.

Tove gled nu ned til min kønsåbning, satte tungen på klitten og bearbejdede den helt forsigtigt, så den gav fornemmelser langt ind i kroppen, og min krop skreg efter mere. Pludselig lavede hun små sug på tappen og det var for meget. Jeg eksploderede i en orgasme, hele kroppen spændte sig op i en bue, og jeg skreg højt.

Vi fik et glas vin mere, og så var det Toves tur til at nyde min behandling af hende, jeg fulgte Toves eksempel og gik løs på hendes bryster, kyssede mig ned over maven til hendes skridt, Jeg åbnede hende forsigtigt med tungen og ramte hendes klit. Den var allerede hævet helt op og ventede kun på at jeg slikkede og sugede på den, til hendes orgasme rullede gennem hendes krop.

Snart følte jeg Toves hånd i mit skridt igen, og hun satte endnu engang mit underliv på rejse. Hun drejede sig rundt, så vi lå i en 69-er, og suttede og slikkede på hinandens klit, og med to fingre inde på G-punktet. Det gav dejlige orgasmer.  Orgasmerne var nu ikke så kraftige mere, men til gengæld rullede den ene efter den anden gennem kroppen.

Vi holdt en lille pause, vi havde virkelig behov for at slappe lidt af, og lå helt stille og nussede hinandens kroppe, det var bare så dejligt. Derefter gik vi sammen ind under bruseren og tog et langt rusebad, tørrede hinandens kroppe og slappede af med en kop kaffe, hvor vi fik vendt det som lige var passeret. Vi var enige om, at det var en udmærket erstatning, og det skulle bestemt ikke være sidste gang.

Tove tog hjem og jeg gik i seng, og drømte om sexliderlige kvinder i et kvindefængsel, hvor de holdt vilde orgier.

Lørdagen sneglede sig lige så stille afsted, det var gråvejr og over middag bestemte jeg mig for at forkæle mig selv med et dejligt skumbad, og en tur under højfjeldssolen.

Jeg havde glemt at låse yderdøren, for pludselig var der en mand der råbte: ”Hallo, er her nogen hjemme”. Jeg hørte ham først, da han råbte, så jeg blev noget forskrækket, skyndte mig op og fik en let badekåbe over mig. Jeg holdt den sammen med hænderne og åbnede døren til stuen. Jeg åndede lettet op, det var vores nabo. Naboen kom ind for at spørge om han måtte låne vores plæneklipper, fordi hans egen ikke ville starte.

”Da forskrækkede du mig rigtignok, jeg lå i mine egne tanker og slappede af under højfjeldssolen, Og havde åbenbart ikke låst døren” forklarede jeg ham.

”Det må du undskylde, jeg komme bare for at spørge, om jeg må låne jeres plæneklipper, for jeg kan ikke få gang i min egen” Sagde han.

Min mand og jeg har altid været på god fod med Per og Pia, vi snakkede ofte sammen, og vi havde adskillige gange hygget sammen alle fire med en god bøf på grillen og nogle øl på køl.

”Sæt dig ned Per, så finder jeg lige en kold øl, som vi kan drikke medens forskrækkelsen lægger sig, jeg blev simpelthen så bange”. Sagde jeg på vej til køleskabet efter 2 øl.

Vi satte os ved køkkenbordet og skålede. Åh det var dejligt med en kold øl, lige hvad jeg trængte til. Men midt i det hele glemte jeg helt, at holde sammen på badekåben, så den åbnede sig et godt stykke. Jeg opdagede det først, da jeg lagde mærke til, at Pers øjne blev hængende ved mine bare bryster.

”Åh, det må du undskylde, jeg forglemte helt, at jeg næsten ingen tøj har på, men Jeg håber ikke, at du fager skade af lidt bar hud. Du har jo tidligere set mig i bikini, så det er jo ikke mange procent mere at se på nu”. Spøgte jeg og samlede badekåben lidt.

”Nej, jeg sad såmænd bare og håbede på at den faldt helt af, for du har da en smuk krop, som det ikke er nogen grund til at gemme væk.” svarede Per igen. ”Er du alene hjemme?”

”Ja, Jeg skal være alene resten af weekenden, på grund af en konference, som åbenbart er meget vigtig. Så jeg er skam glad for lidt uventet selskab selv om det var lidt overraskende.” :Svarede jeg.

Per lidt overrasket: ”Nå, Det var da pudsigt, Pia skulle også til en konference, og kommer også først hjem i morgen aften”.

”Skal vi så ikke spise aftensmad sammen og få en hyggelig aften ud af det?”:Foreslog jeg.

Det var Per med på, han ville lige få ordnet græsplænen, og så ville han komme over til spisetid.

Nu fik jeg travlt, heldigvis havde jeg jo været i bad, så jeg spekulerede lidt på, hvad jeg skulle servere. Det blev til mørbradbøffer, med små hvide kartofler, en let sovs og en snittet salat med dressing. Til efterret havde jeg vaniljeis med friske jordbær. En let mad, som ikke falder alt for tungt i maven. Så åbnede jeg en flaske rødvin, og var klar i god tid.

Vi hyggede over maden og samtalen gled let og ubesværet. Vi snakkede om mange forskellige ting. Jeg åbnede endnu en flaske vin. Per roste maden, og takkede mange gange for invitationen.

Per roste også min påklædning, men syntes jo godt at jeg kunne have fortsat i badekåben, som klædte mig så godt. Jeg gav igen, og syntes at han så skulle have nøjedes med boxershorts, hvis vi skulle være lige. Vi morede os med at drille hinanden lidt, og blev mere og mere erotiske i drillerierne.

Jeg åbnede for musik i anlægget, og foreslog at vi skulle danse. Det vatr Per straks med på, så vi dansede nogle rolige danse, Per var en god danser. Efter et par danse bevægede Pers hænder sig ned på min bagdel, hvor han trykkede mig ubemærket tættere og tættere på sit underliv. Jeg mærkede hans erektion gennem stoffet i hans benklæder.

Jeg var nu klar over at han var ved at blive godt tændt, så jeg smøg mig ind til ham, pirrede ham ved at trykke min hofte mod hans underliv  og lagde min kind mod hans, og begge arme omkring hans hals. Så havde jeg vist min gode vilje.

Per opfattede det hurtigt, kunne jeg mærke mod mit underliv, der kom hurtigt mere i hans underliv, og nu var det bare om han havde lyst til at fortsætte, men jeg opfattede det som en invitation, så jeg pressede mit underliv hårdt mod hans, og lod det rotere stille og roligt.

Jeg lod mine læber strejfe hans hals, og snart kyssede vi. Først lidt prøvende, men så mere intimt og begærende. Ingen af os var nu i tvivl om hvilken vej det gik med lysterne.

Mine trusser var godt fugtige, og jeg tror ikke han havde det anderledes. Per kiggede spørgende på mig, og jeg nikkede bekræftende.

Så begyndte vi at pille tøjet af hinanden, stille og roligt, medens vi dansede og kyssede, stykke efter stykke, til vi begge kun havde trusserne tilbage. Så gled jeg stille ned af ham til jeg nåede hans trusser, som nu også forsvandt, og jeg tog hans erigerede lem i munden og suttede stille, medens min tunge cirklede om hovedet.

Per vendte øjnene og bad om en pause, jeg slap med munden, men holdt forsigtigt om den med hånden, så længe jeg kunne nå, for per var nu på vej ned over mine bryster, som fik en klemme og suttetur, inden han fortsatte ned til mit glatte køn. Han holdt skamlæberne lidt til side, og satte tungen på min klitoris. Det gav et sæt i mig, som om jeg fik et elektrisk stød. Han slikkede og suttede nænsomt, og jeg nød det usigelig meget.

Nu byggede der sig langsomt en orgasme op, jeg kunne mærke at den var på vej, så jeg afbrød ham og inviterede ham med ind på gæsteværelset. Her var en ¾ seng med lagner og sommerdyne.   Perfekt til elskov.

Per lagde mig på ryggen, med benene ud over kanten, han lagde sig på knæ mellem mine ben, og fortsatte sit arbejde med tungen der bearbejdende min klitoris, nu havde jeg ingen vej tilbage, min krop spændte sig op i en bue, og eksploderede i noget jeg ikke kunne kontrollere. Åh, det var så skønt. Et kort øjeblik fik jeg lov til at falde ned igen, så fortsatte Per med at slikke og suge, og en ny orgasme gennemrystede min krop.

Vi lagde os nu op på sengen, jeg satte mig op på Per førte hans lem op i mit underliv og gav ham en stille ridetur, hvor han kom helt i bund og næsten helt ud, samtidig med at jeg roterede med underlivet, og kiggede drillende på Per. Per rullede med øjnene, og havde enormt besvær med at holde sin udløsning tilbage. Det lykkedes dog, så han også kunne få mulighed for at være øverst, og styre begivenhederne.

Han havde en herlig rejsning og var stiv og hård, så mit underliv fik ham snart at føle, som en dejlig elsker, der tog hensyn til mig, han ventede på min orgasme, og så eksploderede vi, medens vi holdt hinanden i en fast omfavnelse, og han sprøjtede sin sæd ind i mig.

Vi blev liggende helt stille og nød hinanden, inden vi gik ud under bruseren og vaskede og skyllede hinanden. Da vi havde tørret og frotteret hinanden tog vi lidt tøj på og gik i stuen, hvor vi fik et glas iskoldt vin, inden vi skiltes. Vi talte ikke om vores tur i gæsteværelset, Det var underforstået, at det ikke var nogen hverdagsforeteelse, men vi kyssede godnat og takkede hinanden for en dejlig oplevelse.

Sådan kan en dag der ser håbløs ud, blive en dejlig dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.