SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Jeg er selv nu 38 år, mens min kæreste er 3 år yngre. Jeg fandt min kæreste i gymnasiet, og jeg var hendes første rigtige kæreste. Jeg selv havde haft nogle mere eller mindre seriøse forhold, hvilket havde gjort mig lidt erfaren mht. det sexuelle. Derfor var det en selvfølge, at jeg lærte hende lidt op. Vores forhold var godt, og vi var glade for hinanden. Vores sexliv manglede dog noget. Ikke fordi lysten ikke var der hos mig, men det var som om, jeg ikke rigtig kunne tænde hende.

En dag skulle jeg have besøg af en gammel ven fra gymnasietiden. Vi havde ikke set hinanden i lang tid, og da han boede langt fra vores hjem, var det aftalen, at han skulle overnatte hos os. Da han kom, var vi selvfølgelig glade for at se hinanden, og vi talte frem og tilbage om de gode gamle dage. Min kæreste havde forslået, at hun lavede mad til os, hvilket jeg naturligvis ikke havde noget imod.

Hun lavede en virkelig god middag denne aften. Jeg havde lagt mærke til, at fra Martin trådte ind af døren, havde hun hele eftermiddagen givet ham nogle frække øjne, hvilket jeg ikke lagde mere i. Da vi skulle spise havde hun taget en sexet kort kjole på og sminket sig ud over det sædvanlige, så hun faktisk mest af alt lignede en, der skulle score.

Hun plejede ikke at gå rundt med sko på indenfor, men denne aften havde hun taget de høje hæle på, hvilket ærligt talt gjorde mig lidt liderlig af at se hende. Vi fik noget vin til maden, og efterhånden som vi blev mere og mere fulde, lod jeg mærke til, at Martin og min kæreste ofte fik øjenkontakt med hinanden, hvorpå de begge fik et frækt glimt i øjet. Da min kæreste proklamerede, at hun ikke havde trusser på, kun de selvsiddende strømper, vidste jeg, at hun spillede op til Martin. Jeg viste bare ikke, hvad jeg skulle gøre, for måske var det bare noget, jeg bildte mig ind, og jeg ville jo ikke være uvenner med hverken Martin eller min kæreste.

Da vi skulle i seng ved ét-tiden, redte vi op til Martin på sofaen i stuen, og ville derefter i seng. Jeg var selv blevet rimelig fuld, og efter 7 flasker vin + en irsk kaffe, trængte vi vidst alle til at sove troede jeg da. Min kæreste insisterede på, at hun lige ville have en irsk kaffe mere, hvorefter hun ville i seng, og Martin sagde, at jeg bare kunne gå i seng. Han skulle nok underholde min kæreste. Da jeg knapt kunne stå på mine ben, trak jeg mig tilbage.

Da jeg havde sovet en times tid, vågnede jeg ved, at min blære var ved at sprænges, og til min store overraskelse lå min kæreste ikke ved siden af mig, som hun plejede. Jeg blev naturligvis nervøs, for jeg havde ikke glemt tilnærmelserne tidligere på aftenen. Jeg listede stille ud fra soveværelset og kunne høre fra stuen, at Martin ikke sov. Døren til stuen stod på klem, så jeg kiggede forsigtigt gennem sprækken. Da mine øjne havde vænnet sig til mørket, fik jeg en ubehagelig overraskelse.

Der så jeg min kæreste på sofaen ligge på ryggen og strutte med sin kusse, mens Martin stod og var ved at tage sine bukser af. Tror du han sover?, spurgte Martin, hvorpå min kæreste svarede, at jeg nok snorkede som et lokomotiv lige nu. Jeg kunne se, at min kæreste knapt nok kunne vente, så liderlig var hun. Jeg var som forstenet, kunne ikke røre mig, jeg måtte tænke klart. Hvad ville der ske, hvis jeg braste ind og afbrød det hele? Ville de fortsætte? Ville jeg skulle slås med Martin? Jeg besluttede mig for at se, hvad der skete, og jeg skal indrømme, at det egentligt var lidt liderligt at stå der og se på.

Min kæreste havde ikke fået kjolen af, men den var krænget op, så hendes ben med de selvsiddende strømper og høje hæle var fuldt synlige og så selvfølgelig hendes bare kusse. Da Martin havde fået de lange bukser af, lænede han sig ned over min forventningsfulde kæreste, og de tungekyssede længe og inderligt. Derpå gled han ned over de dejlige bryster, der kun var dækket af den sexede kjole, og gled videre ned mod hendes kusse. Da han var kommet helt derned, kunne jeg se det på min kærestes ansigt. Hun vendte det og drejede det fra side til side, mens hun begyndte at stønne sagte. Du skal passe på, du ikke vækker ham, fik Martin fremstammet, men min kæreste var i en anden verden. Jeg kunne se, at Martin var god til at slikke og min kæreste elsker at blive slikket.

Efterhånden som hun var blevet slikket i et stykke tid, begyndte hun at stønne højere og højere, og orgasmen var ved at nærme sig. Pludselig tog hun fat i håret på Martin og pressede det ned mod hendes skød, mens hun nærmest råbte; jeg kommer Åhhh, jeg kommer.., slik mig.. Hendes krop spændte sig, og hun vred sig i sofaen, mens hendes hoved nu var gemt i Martins hovedpude.

Da orgasmen havde fortaget sig, kommanderede hun Martin op på knæ, satte sig op i sofaen og kyssede hans brystkasse, mens hun trængte trusserne af ham. Der svirpede en stor pik ud, og jeg tænkte, at den nok var lidt større end min. For at få trusserne helt af, rejste Martin sig helt op, så hans kæmpepik var lige ud for min kærestes ansigt et godt trick. Hun gør det ikke, tænkte jeg. Hun har ALDRIG slikket min pik. Med et så jeg hende kæle for pikken med tungen. Man skulle tro, hun aldrig havde lavet andet. Hun kælede om den fra side til side, slikkede op og ned som var det en slikkepind.

Hun slikkede som en besat, som om hun stadig var hamrende liderlig. Pludselig forsvandt pikken helt ind i munden på hende, og på trods af dens størrelse, kunne den næsten være 100% inde i hendes mund. Martin tog fat i nakken på hende og kørte pikken frem og tilbage i munden på hende han mundkneppede hende simpelthen. Da Martin var ved at komme (det så det i hvert fald ud til på hans ansigtsudtryk), stoppede han og trak sin kæmpepik ud af munden på min kæreste. Hun klynkede efter at få ham til at beholde den i munden på hende, men han sagde, at nu skulle hun kneppes, som hun aldrig var blevet kneppet før (og han fik ret).

Han tog fat om hendes hofter og bar hende med et snuptag op på spisebordet, hvorefter han løftede kjolen, som var gledet ned, så han havde frit lejde til hendes hamrende våde kusse. Hendes kusse lå helt ud til kanten, og stående passede højden perfekt. Han stak pikken ind først stille og roligt og kneppede hende i en blød rytme. Min kæreste jamrede og viklede sine ben rundt om ryggen på ham, og sagde; giv mig den nu helt i bund. Først når jeg bestemmer det, sagde Martin i en noget hårdere tone, end han før havde tiltalt hende. Min kæreste var ude af sig selv. Hun vred sig på spisebordet, så jeg var bange for, det ville brase sammen når som helst.

Pludselig tog Martin fat i min kærestes ankler og hævede hendes ben, så de og de høje hæle pegede direkte mod loftet. Pludselig bankede Martin sin kæmpepik helt i bund, og min kæreste udbrød et lille spontant skrig. Martin hævede tempoet, hvilket var noget min kæreste kunne li”. Hun jamrede nu så højlydt, at Martin tog sin t-shirt og proppede den i munden på hende.

Pludselig stoppede han og rejste hende op, så hun sad siddende på hans pik. I et snuptag tog han og bar hende stadig siddende på hans pik over på sofaen, hvor han satte sig ned med hende øverst.
Nu skal du få lov til at arbejde, kommanderede han hende. Rid mig så godt, du har lært, sagde han.
Min kæreste var ikke vant til denne behandling, men hun red ham, som om hun var til et rodeo og ville vinde førstepræmien. Hun nød det virkelig det kunne man se. Martin tog på hendes dejlige faste bryster, mens hun red lystigt. Ind imellem kom hun med nogle små skrig, når han blidt nappede hende i brystvorterne. Jeg stod ude i gangen og kunne snart ikke tage mere. Var de ikke snart færdige?.

Men samtidig opdagede jeg, at mit lem faktisk var hamrende stift af liderligheden. Martin var ikke færdig med min kæreste. Han tog den ene hånd og begyndte at kæle for hendes bagerste hul, noget jeg aldrig har fået lov til men hun kunne li” det. Martin stak en finger ind i røven på hende, alt imens hun fortsatte med at ride hans pik. Hun var tæt på at komme, kunne jeg se.

Hans tommelfinger fungerede nu som en ekstra pik, så hver gang hun satte sig ned over ham, fik hun den store pik i kussen, mens tommelfingeren gik helt i bund i røvhullet på hende. Hun tog selv en af puderne fra sofaen og puttede den i munden, for at hendes vellyst ikke skulle kunne høres. Hendes krop begyndte at ryste og hun red vildere og vildere på Martin, hvis vejrtrækning ligeledes blev mere og mere højlydt. Pludselig tog hun puden ud af munden, og råbte; Åhhhh jeg kommer igen din vidunderlige hingst..giv mig den. Hendes krop nærmest spasmede, og jeg var ved at tro, hun skulle besvime.

Jeg vil slutte af med at kneppe dig i røven din liderlige luder, kommanderede Martin nu i et tonefald, min kæreste normalt ville gå amok over. Jeg havde aldrig kneppet hende i røven, og jeg er sikker på, min kæreste ikke havde prøvet dette før denne aften. Jeg kan ikke mere, fremstammede hun, og jeg tænkte, at nu var det forbi. Martin tog dog ikke et nej for et nej, og vendte hende nærmest med magt om, så hendes numse struttede mod ham. Derpå tog han livremmen fra sine bukser og bandt hendes hænder sammen, så sofastolpen var mellem hænder og ansigt. Hun gjorde ikke synderlig modstand, og det virkede som om hun nød denne hårdhændende behandling. Kjolen var atter gledet ned om numsen på hende, og Martin løftede den derfor op, så han kunne stikke sin kæmpepik op i min kærestes røvhul.

Nu skal du rigtigt mærke min pik, sagde han, hvorpå han i et hug bankede den i bund på hende. Åhhhh.. skreg min kæreste, og Martin kørte sin pik frem og tilbage. Min kæreste var åbenbart blevet liderlig igen (jeg fattede det ikke), for hun stønnede som en besat. Martin tog nu en banan, som lå i frugtskålen på bordet, suttede på den, og stak den forsigtigt ind i min kærestes kusse – alt imens han kneppede hende i røven. Jeg kunne se på hans ansigtsudtryk, at han efterhånden var ved at komme, og han kørte sin pik hurtigere og hurtigere ind og ud af min kærestes røvhul. Min kæreste klynkede og jamrede, og pludselig sagde Martin; Nu skal du få din liderlige so, tog hende i håret, trak hendes hoved tilbage og kneppede hende i en fart, jeg aldrig har set før. Jeg kommer, råbte Martin. Så knep mig da, skreg min kæreste. De havde tilsyneladende glemt alt om, at jeg skulle ligge og sove kun få meter derfra. De kom sammen i en kæmpeorgasme, og Martin skød sin ladning op i røvhullet på min kæreste.

Jeg skyndte mig i seng, godt liderlig, men samtidig lidt sur på min kæreste, som jeg aldrig havde set folde sig sådan ud. Næste morgen lod jeg som ingenting. Martin skulle hjem, og han takkede os begge for en dejlig weekend - det manglede da også bare….

 

Forfatter: hamdersådethele

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.