BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej alle, dette er min første novelle. Håber i nyder den....

For 3 års ud siden var jeg stadig sammen med min ex. Kort efter vi mødtes var vi til en lille musikfestival i en lille by tæt på hvor vi boede, der mødte jeg første gang Maja.

Maja var min kærestes veninde og allerede da jeg så hende første gang tændte hun noget i mig, på daværende tidspunkt var det hele nyt og Maja boede sammen med hendes fyr, så der skulle gå noget tid inden vi lavede noget sammen. 

Efter en del år fik min kæreste og jeg hund og Maja havde længe haft hund, samtidigt havde hun slået op med sin kæreste. Normalt tog min kæreste sig af morgenturen med hunden dog ikke i weekenden, hvor jeg gik turen.

Lidt efter lidt fik Maja og jeg koordineret vores weekend morgen ture med hundene. Vi snakkede om løst og fast og stille og roligt kom vi tættere og tættere på hinanden.

Vi startede turen med et knus og sluttede ligeså, men stille og roligt gik vi mere og mere tæt på vores ture i skoven som kunne tage et par timer... Helt naturligt snakkede vi om forhold og så hurtigt begge vi faktisk var tiltrukket af hinanden. Maja var på det tidspunkt omkring 45 et år ældre end mig. Vi begyndte at kramme lidt mere end vi plejede og en morgen vi stod nede ved søen, holdt jeg om hende bagfra, hun vendte sig om og kyssede mig... Dybt og længe..

Min hånd begyndte stille og roligt at kæle for hendes bryster og lår.. Hendes hånd gled direkte ned i skridtet på mig...  Lige der vidste vi begge at der ikke var nogen vej tilbage...

Men vi skulle jo finde en undskyldning og tid til at ses, uden hele det lille bysamfund vidste hvad der foregik...

Vi skrev flere og flere frække beskeder til hinanden og fik gejlet hindanden op uden at være fysisk sammen... Det gik så langt at jeg under det meste af vores gåture, havde fingeren i hendes fisse og hun hånden godt fat om bulen uden på mine bukser...

Endelig fandt vi tiden, min kæreste skulle til Skagen med sin far. Maja sneg sig over til vores hus, og så gik det ellers løs. 

Vi kyssede krammede og mærkede hinandens kroppe tæt tæt tæt. Tøjet blev nærmest flået af og på rekordtid tid havde hun taget mig i munden, mens hun med et frækt blik kiggede op på mig...

Jeg fik trukket hende op at stå og satte mig i sofaen, hun kunne ikke vente men gled ned over mig mens hendes tunge var dybt begravet i min mund. Hun red mig med en vildskab som om hun ikke kunne få nok.

På et tidspunkt fik jeg rejst mig op med pikken dybt begravet i hendes liderlige fisse, fik båret hende ind i sengen så jeg endelig kunne styre slagets gang. Jeg holdt hendes hænder fast over hendes hovede og havde derved fri adgang til at dominere hende let. Hun stønnede og kom i flere orgasmer. Vi blev ved og ved, til sidst hviskede hun i mit øre....

Nu vil jeg mærke dig skyde al din sæd langt op i maven på mig, knep mig og fyld mig op med sperm... 

Det var aldeles ikke sidste gang vi kneppede som kaniner

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.