BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

”Den er god nok.”

Helle fik et chok. Det var præcis den besked, hun havde frygtet.

Hun lå på lægens briks med benene i gynækologstativerne og med en ultralydsscanner i skeden. Den havde form som en tynd pik med rundt hoved, men hun kunne godt finde på noget sjovere at have der oppe end lægens apparatur.

”Er du ikke glad?” spurgte lægen, ”Nu har I prøvet i så mange år uden held, og endeligt lykkedes det.”

Helle var i en tåget tilstand. Langsomt nikkede hun og fremtvang et smil. 

Helle forlod lægen og valgte at gå en omvej hjem for at få klaret tankerne.

Det var 20 år siden, hun fik sønnen Peter. Helle og Anders (hendes mand) prøvede herefter i flere år at få et barn til, men uden held.

I starten brugte de den gammelkendte metode, men da det ikke lykkedes, gik de til alternativerne.

Først med kunstig inseminering både med sæd fra Anders og fremmede mænd. Helle havde foretrukket den naturlige metode med de fremmede, men hun holdt sig på måtten af hensyn til ægteskabet. 

Helles kusine var netop nedkommet med barn nummer fire, og hun foreslog gavmildt, at de kunne låne hendes mand, Kurt, i en periode. Han havde jo bevist, at han kunne lave børn. Det indvilgede Anders og Helle i.

”Og,” som kusinen udtrykte det, ”så ved jeg, hvad han laver, imens jeg passer den lille. Ellers boller han bare med de kvinder i nabolaget, som han kan komme i lag med.” 

Det hele gik videnskabeligt til. Helle lavede temperaturkurver, og når ægløsningen nærmede sig, ringede hun efter Kurt.

Han kom altid med en buket roser(!) til Helle, og han brugte god tid til forspil og opvarmning. Længe sad de i sofaen og kyssede og kælede, imens de klædte hinanden af. Kurts pik blev hurtig hård og stiv, så den behøvede ingen forberedelse.

Langsomt bevægede han sig ned over Helles krop. Masserede og kyssede brysterne. Kyssede og kælede for den runde mave. For til sidst at ende ved fissen. Først kørte han tungen op og ned ad de store skamlæber med det resultat, at fissen svulmede op og åbnede sig, så de små skamlæber og kilderen kom frit frem til Kurts fortsatte behandling. Helle sukkede højere og højere af liderlighed, og da hendes mavemuskler begyndte at spænde, rejste Kurt sig, hjalp Helle op af sofaen, og i tæt omfavnelse gik de ind i soveværelset, hvor Kurt hjalp Helle ned på sengen. Hun spredte omgående benene, så Kurt uden besvær kunne stikke pikken ind i hendes kusse.

Længe kørte han pikken ind og ud. Lydende fra pikkens bevægelse i kussen fortalte, at der var rigeligt med safter til den perfekte elskovsakt. 'Børn skal avles i kærlighed,' var hans motto.

Helle hvinede og sukkede højere og højere, jo nærmere hun kom klimaks. Til slut trykkede Kurt pikken hårdt i bund, så han kunne sende en ordentlig portion sperm så højt op som muligt.

Han tog om Helles baller og løftede hendes røv op, så kussen vendte opad – stadig med pikken i bund. Sådan lå de et kvarters tid. ”Det skulle jo nødigt løbe ud, før det gjorde gavn,” som han udtrykte det.

Langsomt trak han pikken ud, imens han kyssede og kælede for Helle. Den hensynsfulde elsker. 

Helle så efterhånden frem til Kurts besøg med længsel, hvilket bekymrede Anders lidt. Men gravid – det blev hun ikke.

Det undrede hende ikke, at Kurt var eftertragtet, når kvinder søgte lidt dejlig sex i en kedelig hverdag. Mændene omtalte ham lidet flatterende som 'ham, kussetyven.'

Efter nogle måneder stoppede forsøgene, og Helle og Anders måtte besøge en parterapeut for at få repareret forholdet efter Kurts indblanding.

Tiden gik, og Helle og Anders opgav at få flere børn. I stedet nød Helle friheden. Ingen p-piller, ingen kondom, ingen spiral. Bare nyd livet. Årh jo, Helle og Kurt havde jo nok mødtes nogle gange i hemmelighed for at genoplive befrugtningsøvelserne. Og Helle havde også haft et par andre elskere. 'Når jeg ikke kan få flere børn, så vil jeg have lov at nyde andre af livets glæder,' som hun udtrykte det.

I næste afsnit tager tingene dog en uventet drejning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.