Egentlig synes jeg camping er for besværligt - men når man først er afsted er der noget vildt hyggeligt over konceptet. Da vores børn boede hjemme gav det god mening - måden man er sammen på i familien er noget andet en hotelferie. Nå men Helle havde lokket mig på denne lille campingferie ved vesterhavet og heldigt at vejrudsigten lovede stabilt sommervejr så langt udsigten dækkede.

Jeg er 62 år og Helle er 50 og vi nyder sommerferien i fulde drag. Jeg sidder ud foran forteltet i en sædvanlig klapstol der kan lægges ned og læser avis og drikker en kold øl - Helle ligge på et tæppe på maven og sover dovent i solen. Stilheden over middagsheden her i hedelandet afbrydes da en bil triller ind. Nadia og Emil og deres to unger. Jeg iagttager scenen - ikke for at glo men blot for at fordrive tiden. bilen tømmes og jeg bemærker at mit fokus fanges mere og mere af Nadia - en brunette fra sydamerika. Hendes frodige figur er æggende og den måde hun vugger på når hun bevæger sig. hendes barm drager og på et tidspunkt drejer hun hovedet mod mig og hendes hår svajer fejende forbi hendes ansigt og jeg zoomer ind på hende brune flirtende øjne. Hun smiler og vinker med et "hej naboer" Emil ser op fra sin samling af teltstænger "øh hej med jer" Jeg vinker retur. De samler teltet og deres fortelt vender mod vores så vi kan se ind i hinandens telte når de her om dagen er lynet op.

Jeg døser lidt - glor i avisen - dagdrømmer - Nadia er i mine tanker og hun blotter sine bryster mens hun smiler indladende. Kærtegner min pik og siger hun drømmer om forbudt sex med en ældre mand... Jeg smiler og åbner øjnene - Nadia er ikke lige typen - hun er en 'pæn pige' med en god lille famile og ikke en billig tøs. Jeg ryster på hovedet. Bladrer i avisen og ser stjålent over til vores genboer. Nadia sidder på hug inde i fortelt og er ved at smøre sine børn ind i solcreme. Hun sidder med spredte ben og er opslugt af arbejdet og jeg af det ret frie udsyn til et par hvide gennemsigtige trusser. Min hjerne kortslutter ved synet og jeg mærker hvordan min pik svulmer i shortsene. Nadia mærker mit blik eller noget for pludselig ser hun op og direkte på mig mens mit blik stadig dvæler ved hendes skød. Hun ser ned for at se hvad jeg ser og så samler hun benene og smiler varmt mens hun laver himmelvendte øjne og ryster på hovedet af sin ufrivillige blottelse. Da jeg har drukket to øl mens jeg lå her og gloede trænger jeg til at se et toilet og rejser mig og trækker en t-shirt på og går mod toiletterne.

På tilbagevejen møder jeg Nadia der er på vej mod toilettet med en af sine børn. Hun smiler "Hej nabo - jeg hedder Nadia" Jeg smiler "Hej Nadia - dejlig med selskab og i har hurtigt fået pakket ud ser jeg" Nadia smilede varmt "Ja vi er på vej på stranden - og hvad hedder du så?" Jeg undskyldte at jeg glemte at præsentere mig og fortæller jeg hedder Hans og tilføjer "Ja jeg fik jo lige et glimt af indsmøringen af ungerne" Nadia grinede "Nårh ja - og mig der helt kikset sad og flashede - undskyld for det syn". Jeg så hende i øjnene og svarede "Nadia den udsigt klager jeg ikke over - kun at det varede alt for kort!" Hun grinede "Hans for fanden - det troede jeg ikke om dig du ser så almindelig ud" Emil var på vej og jeg sagde "Nå din mand er på vej - så må jeg hellere finde kammertonen" Nadia så på mig "Ja Hans, min mand skulle jo nødig blive jaloux" hun blinkede til mig. Mærkede et sug i maven - flirtede denne frodige lækre kvinde med mig? Jeg gik ned mod vores telt og hilste på Emil på vejen "Hej nabo, har lige hilst på din kone, jeg hedder Hans" Emil præsenterede sig og sagde "hvor er i fra?" Vi var begge fra København og fandt ud af vi boede mindre en en kilometer fra hinanden. Jeg gik tilbage til vores telt og tænkte på Nadia - så igen billedet af at hun sad der med spredte ben og blev varm - hendes naturlige og søde væsen gjorde det svært at afgøre om hun flirtede lidt eller bare var venlig - men vi havde dog en fortrolighed så tænkte at hun ikke ville sladre til Emil eller Helle hvis jeg udfordrede til mere.

Jeg lå igen og dasede og nød det langsomme tempo. Helle lå stadig og sov og efter en times tid rejste jeg mig for at lægge an til en let frokost. Vi sad ved klapbordet og spiste og delte en flaske kold rosé, fra vores lille el-køleskab. Vi så genboerne komme retur og grinede og pjattede - de havde vist haft en god tur til vandet. Nadia kom over og spurgte om vi havde en brødkniv eller en skarp kniv da deres var druknet i bagagen. Hun så vores rosé "Den ser kold ud - hvor har i hentet den?" Helle forklarede om vores lille camping køleskab der kørte på gas eller strøm og Nadia var tydeligt misundelig. Helle sagde "hvis du har en flaske eller noget mælk du vil holde koldt er i velkomne til at parkere det her" Nadia står i en grøn sommerkjole der fremhæver hendes kurver - jeg må koncentrere mig om ikke at klæde hende af med øjnene. Hendes barm står flot med udsigt til kavalergangen og jeg tænker på om hun stadig har sine gennemsigtige trusser på. Nadia siger "Ok henter lige en flaske vin og vores langtidsholdbare mælk som vi så ikke behøver drikke på rekord tid når den er åbnet. Snart var hun tilbage og jeg sagde "I er velkomne til at få et glas kold rosé her mens i venter på jeres hvidvin bliver kold" Nadia takkede og hentede Emil og ungerne var allerede løbet op på legepladsen. Emil havde taget to klapstole med og snart sad vi og sludrede. Selvfølgelig sad Nadia overfor mig og selvfølgelig havde mit blik nogle afstikkere mod hendes skød. Nadia fangede mit blik da det et halvt sekund havde været rettet mod skødet. Hun smilede og sagde til Helle "Hør vi drikker jo al jeres vin skal vi ikke lige hente en mere hos købmanden?" Inden Helle svarede sagde hun "skat er du ikke hurtig og henter os en kold flaske hos købmanden?" snart var Emil afsted og Helle hentede nogle oliven og lidt brød i vores telt.

Nadia så på mig og sagde hviskende "nyder du udsigten, Hans" Jeg bed mig i læben og hviskede "ikke så meget som tidligere" Nadias blik blev mere intenst og hun smilede mens hun så op og ned af mig så blinkede hun til mig igen. Helle kom retur og jeg sad opstemt og usikker - hun flirtede med mig - Denne dejlige kvinde. Nød hendes brune hud og de brune varme øjne Helle sad og talte med Nadia så jeg kunne betragte Nadia mere åbenlyst. Nadia sagde til Helle "Hør det er da megahyggeligt at rende på hyggelige naboer så vi kan jo gå sammen på stranden imorgen hvis i har lyst?" Nadia lænede sig tilbage "Pyhh det er varmt i dag" hun spredte benene mens Helle sagde "Det lyder da som en god ide hvad siger du Hans" Jeg så på Helle "Jo lad os det" Da Helle så ud over campingpladsen så jeg mod Nadias skød. Nadia så det og i stedte for at samle benene løftede hun kjolen for at rette på den mens jeg zoomede ind - her tæt på kunne jeg se hendes fisse gennem trusserne i det korte sekund. Nadias kjole skjulte igen hendes skød og hun samlede benene let mens Emil kom med en flaske kold hvidvin og en sixpack. "Ja tog et par øl med - tænkte at Hans og jeg måske kunne drikke en øl mens i får et glas vin" Vi blev alle lidt berusede og i den der behagelige fase hvor paraderne er sænkede og tanker og lyster er mere fritgående. Nadia så på mig og kunne se på hende hun gøs mens hun bed sig i læben.

Hold op hvor hun pirrede mig - mærkede ilden - og vidste godt at det ikke blev mig der satte en grænse for hvor langt vi skulle gå... Mens vi sad og sludrede om politik og arbejde, ser man jo på dem man taler med og fornemmede at Emil fangede mit velbehag når jeg så på hans kone. Han smilede skævt til mig - signalerede 'har godt set du scanner min kone - og det er ok gamle mand - du har ikke en chance!' Jeg undlod at glo får åbenlyst - og undgik øjenkontakt - ville ikke ødelægge en stemning med jalousi hverken fra Emil eller Helle hvis hun også havde antennerne ude. Da vi endelig rejste os hjalp Nadia Helle ind med vores glas og stillede dem i opvaskebaljen, Emil ville lige se til ungerne på legepladsen og jeg sagde "Bare smid opvasken der så tager jeg den med op om lidt" Jeg gik ind i teltet og - selvfølgelig - lagde jeg hånden på Nadias læn idet jeg gik forbi. Mærkede straks hvordan hun skubbede sin flotte røv mod mig - virkede inviterende så i stedte for at fjerne hånden - gjorde jeg en klodset bevægelse og mumlede "De er ikke store de stuer i sådan en telt" og lod hånden glide ned og hendes dejlige balle. Det sitrede i mig - berøringen var kortvarig men føltes uendelig og mærkede hvor svært jeg havde ved at slippe kontakten. Nadia vendte sig "Tak for dejligt selskab, Vi ses - om ikke før, så i morgen når vi skal på stranden" Jeg sagde "Det gør vi Nadia - og dejligt at snakke med jer" og så vendte jeg mod Helle "Hør jeg tager sgu den opvasken med det samme så det ikke hober sig op" Jeg gik ind mellem dem og tog baljen og i det jeg rejser mig mærker jeg at jeg bakker ind i Nadias barm - Hun tager mig med begge hænder om hoften og udbryder "Undskyld jeg er så klodset" og mærker hvordan den ene hånd kælent kører op ad siden "Hej-hej" siger hun og går.

Jeg gik op med opvasken - smilende - anede at dette var mere... Der stod jeg og vaskede op da Nadia troppede op ved siden af med deres opvask fra morgenmaden. Hun smilede "Ja når du nu var aktiv kunne jeg jo ligesågodt også være det" sagde hun. Så på hende hun smilede varmt - blev usikker var hun bare en varm kvinde eller lagde hun som jeg mere i denne flirt? Jeg smilede "Du ser godt i Nadia - og din mand tog mig i at nyde dig i smug mens vi drak vin" Nadia så på mig i sin ærmeløse grønne kjole - jeg så hende smile og mens jeg igen svømmede hen i hendes frodige skønhed sagde hun "ja - Emil nævnte det da vi kom over i teltet" Jeg blev usikker "Øhh hvad? Jeg har jo intet gjort! hvad har han sagt" Jeg var et kort sekund nervøs men da han jo ikke anede om mine lyster og drømme kunne han jo ikke vide hvor galt det var... Nadia grinede "Emil synes det var frækt at en gammel mand dyrkede hans kone" Jeg så på hende "Fedt - så kan jeg jo godt kysse dig uden han bliver jaloux" Nadia vaskede en tallerken der var genstridig og hendes barm hoppede rystmisk forførende imens - kunne ikke tænke klart - lysten til at tage hende og kneppe hende mærke hendes fisse våd om min pik, jeg var igen helt væk. Nadia svarede "Ja kunne godt forstille mig at Emil ligefrem ville tænde på at se mig blive kysset af dig - Men din kone ville nok blive rasende" Jeg sagde hæst "Pyt med Helle - det er jo mere dig der bliver kysset - hvad ville du sig?" Hun så skælmsk på mig "Hans du ved vist godt at jeg ville nyde at mærke dine læber mod mine, frække mand - kan godt lide en moden mand der der nyder mig - og du er fræk kan jeg mærke - uhmm" Jeg aede hende på armen og så at vi var alene i køkkenet - så smilede jeg "Så kom - hvis du tør - uartige kvinde".

Hun sank en klump - som om det først var nu alvoren gik op for hende - det var ikke længere bare en fræk tanke i hendes hoved "H-hans er du sikker? det kunne jo bare være en fræk tanke, ikke?" Jeg trak hende ind til mig "Du ved at du vil fortryde det hvis du ikke gjorde det" - Viste godt det var en klassisk plat kommentar - men det gjorde det ikke mindre sandt. Jeg nærmede mig hendes mund og kyssede hende blidt, prøvende, klar til at trække mig hvis hun ikke tog imod. Nadias læber blev bløde - eftergivende hun pressede blidt mod min mund - besvarede kysset med et 'mmmm' og jeg mærkede hvordan hendes mund langsomt åbnede sig - vores tungespidser ramte hinanden og snart stod vi i en hed omfavnelse. Mine hænder mærkede hendes fyldige røv og gik på opdagelse - hun var dejlig og velskabt hendes former tændte mig i den grad og jeg slap hendes mund for at møde hende blik, hun så på mig og hendes brune øjne gnistrede og hendes vejrtrækning var stødvis "Hans - for fanden - jeg er jo en pæn pige" Jeg grinede "Nadia du er en slutty tæve lige nu, og jeg elsker det" førte min hånd ned mellem hendes ben - hun spredte dem mens hun hviskede "Hans for helvede - du ved jeg vil - men tænk på din kone og min mand". Løftede kjolen og pressede hånden på din velkendte trusser "Hvad de ikke ved har de ikke ondt af - jeg vil have dig - helt!" Nadia var drivvåd og stønnede "Åhhh ja Hans - jeg vil mærke dig helt!" Krængede trusserne til side og mine fingre gled ubesværet op i hende. Hun fnisede og skubbede mig væk "Hans for fanden - ikke her - hvem som helst kan komme ind - mine børn - din kone eller Emil" Jeg grinede "Emil vil jo bare nyde det, Nadia" Hun fnisede "Jeg tror han ville få en chok - eet er en fræk fantasi noget andet at se konen med en anden - ovenikøbet uden at have 'fået lov'" Jeg stønnede "Nadia lad os gå ud på wc'et så".

Vi lod opvask være opvask og gik ud på dametoilettet. Nadia kyssede mig og jeg trak hendes trusser ned mens hun løsnede mine shorts som jeg trådte ud af. Hun gned på min dunkende stive pik - længe siden den havde været så hård - gjorde næsten ondt . Hendes tunge legede med min mens hun hviskede "Hans jeg vil mærke din pik i mig - gør det med mig" Hun vendte sig og skød røven bagud "spid mig din buk" stønnede hun liderligt mens hendes blik fandt mit i spejlet. Jeg trængte op og hun stønnede højt, da min pik gled ind - hendes fisse var fast og sjaskvåd - nød hendes skamlæber der svulmende bød min pik indenfor og mærkede hvordan hun vred sig. Med en hånd foran - kælende for hendes klit og den anden bagved der gned på hendes anus var hun tydeligt ophidset og tilfreds hun stønnede mens hun igen kiggede mod spejlet og så mig i øjnene "Hans det er så svinsk det her - Min mand og børn sidder i teltet og venter og her står jeg og horer med vores genbo - åhhh jeg er så billig" hun hvæsede "knep min liderlig fisse, Hans" Jeg mærkede hun slap håndvasken og rakte hænderne bagud og presset på min røv som for at få mig længere ind. Hun stønnede "Åhhh mer mer, gør det - sprøjt i mig - fyld mig dit svin" Jeg mærkede hendes orgasme - hun vred sig og gned sig mod mig "åh,åh,åh, åhhh" jamrede hun mens hun rystede og synet af denne lækre kvindes orgasme rykkede voldsomt - mærkede min pik vokse yderligere - som for at sende spermen lidt længere op i livmoderen - jeg sprøjtede og mærkede hvordan min pik pulsede igen og igen mens min sæd blev skud op i hende. Hun vendte sig og kyssede mig "åhh det var så fantastisk og liderligt".

Hun trak vejret som efter en løbetur, så så hun ned "Jeg skammer mig Hans, føler mig billig" hun holdt hænderne for ansigtet - jeg kyssede dem og sagde "Det er du - og det er frækt! - Det er ok med et dobbeltliv - du må godt have flere facetter - du troede bare at du kun var pæn pige og mor - og væn dig til det jeg tror aldrig du slipper af med mig" Vi gik ud og var dårligt kommet ind i køkkenet før Emil dukkede op "Hej skat, hvor bliver du af - børnene er sultne og vi skal vel have noget frokost?" Han trådte ind og så også mig ved min vask "Hej Hans - når du er også igang?" Jeg grinede "Det er min skyld det trak ud - jeg er vist et sludrechatol" Nadia smilede og tjattede til mig "Hans, det var vi vist lige gode om" Jeg smilede til hende og sagde til Emil "Hold op en dejlig kone du har Emil, hun er virkelig sød" Emil kyssede hende og jeg tænkte godt hun ikke suttede pik - så havde han smagt sæden i hendes mund. Han kyssede hende dybere og Nadia vred sig fri "hov-hov skat vi er ikke alene" Emil grinede "Hans har sgu da set en mand kysse sin kone kærligt før, ikke Hans?" Jeg grinede "Jo mon ikke, men derfor kan man jo godt blive misundelig, må hellere komme hjem og kysse lidt på Helle" Nadia grinede "Ja det kan godt være Emil blev jaloux hvis du stillede op i køen her" Emil så overrasket på sin kone "Hvad? Det ville jeg da ikke, Hans er en gammel mand! måske hvis du kyssede med en på min alder der kunne stjæle dig og ødelægge mit ægteskab" Nadia fnisede "Nå Hans der fik du dig sgu lige en fribillet hvad?" Jeg var usikker men gjorde noget kækt - gik resolut hen til hende og gav hende et smækkys - hurtigt ulidenskabeligt men dog et kys "Sådan - Emil er det godkendt?" jeg gik mod døren og Emil svarede forlegent "Selvfølgelig Hans - Jeg ejer hende jo ikke så hun kan jo kysse hvem hun vil" Jeg rystede på hovedet "I er vist nogle værre nogen" og gik.

Campingturen del.1
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 36 stemmer
Comments (4)
This comment was minimized by the moderator on the site
Det er da en dejlig fræk novelle. Hvem der bare var Hans.
Håber der kommer et afsnit eller to mere, alt efter hvor hedt det skal blive, mellem…….. dem alle? Kun tre? Hvem ved.
Håber bare på flere
Dammegood
This comment was minimized by the moderator on the site
Mega fræk og dejlig….
sejler08
This comment was minimized by the moderator on the site
<3
Liliana
This comment was minimized by the moderator on the site
Mmm dejlig novelle
Skalvi
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.