SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Aldersforskel utroskab og rod i familerelationerne. Det kan være noget rod når nye familiemedlemmer gør sin entre. Efter vores børn er flyttet og blevet voksne kommer turen til svigerdøtre og børnebørn.

Vi bor i udkanten af København i et villakvarter og får jævnligt vores børne på visit - af og til holder vi også stadig ferier sammen.
Vores søn, Michael er 35 og har lige fået en ny kæreste, Nadia, som vi skal møde første gang til en 80 års fødselsdag hos svigerfar.
Jeg ankommer med min kone Helle, som er 55 og jeg selv er netop blevet 60. Da Michael ankommer og jeg ser Nadia bliver jeg helt tør i munden - en frodig brunette, langt sort hår og brune øjne, hun er pisselækker og inden jeg har hilst på hende er jeg forgabt. Jeg lukker ned for det for det er så upassende - men Nadia HAR fanget mit blik - hun HAR læst hvordan jeg scannede hende.

Vi hilser pænt og hun giver mig et tantekram hvor kun lige kinderne mødes som om jeg havde beskidt arbejdstøj på.
Hun smiler og hendes øjne fanger mine og blikket borer sig ind i mig, Jeg smiler og siger "Hej Nadia - godt endelig at møde dig og velkommen i familien" Hun smiler varmt "I tak og jeg kan se hvordan i to ligner hinanden - så ved hvordan min kommende mand kommer til at se ud om nogle år" Jeg smilede "nogle år?? Sig du hellere 30" Hun puffede til mig "Du holder dig godt, Hans og Michael må godt få dit udseende" hun blinkede og hilste på Helle og jeg gik over for at få en velkomstdrink mere.

Hun var sød, kvik og lækker og min svigerdatter - Damn - jeg var virkelig i syv sind. Nadia var kvik og havde sanset min interesse i hende var mere end blot at hilse på svigerdatteren. Shit.
Nå men jeg fandt et glas og da jeg vender mig står Helle der og smiler og siger "Det må være til Nadia?" Nadia står ved siden af og smiler til min kone og Helle griner "Man skal være over dem for at sikre sig de er gentlemen" Jeg smiler "naturligvis, værsgo smukke, og velkommen til familen" Nadia smiler og siger til Helle "Hans har allerede budt mig velkommen og jeg føler mig godt taget imod, Helle"
Jeg tager mig et nyt glas og et til Helle - da jeg har lært lektien, helle griner og bunder sit halve glas "Nå du er ved at komme efter det, skat" Jeg kysser min kone og klapper Nadia på hoften "Jeg skal nok være opmærksom på kvinderne i familien" Jeg går rundt og taler med de øvrige familemedlemmer og venner til min svigerfar.

Festen er god og flok bliver længe og der er en løftet stemning. På et tidspunkt kommer Nadia over til vores bord og har tydeligt få drukket en del. Hun siger "Nå svigerfar - det var godt at møde jer. Jeg har været så nervøs for det møde - for hvis i ikke kunne lide mig ville jeg nok have svært ved at se Michael som manden i mit liv" Jeg smilede "Jeg vil altid accpetere de mænd og kvinder vores børn bringer ind i familien, men især når de er søde og kvikke som dig" Hun grinede "Jeg vidste at det altid giver pote at sammenligne kæresten med faren" Jeg smilede "Nå du er også udspekuleret - det anede jeg ikke" Hun så mig i øjnene "Svigerfar - jeg mente det - du ser godt ud og jeg vil elske at Michel kommer til at ligne dig med tiden"

Jeg grinede "Ja hvis jeg ikke havde fået Michael havde jeg selv kunnet have scoret dig" Nadias blik mødte mit "Hans - det kunne du helt sikkert - du er en flot fyr med et fast blik - Så ja - men vi havde nok aldrig mødt hinanden tror du?"
Mit indre var i oprør hun var så sød og lækker og hendes former osede sensuelt af erotik Jeg svarede "Næhh men nu HAR vi jo mødt hinanden Nadia - Og så kan Helle glæde sig over du har scoret sønnen og ikke faren - selvom du næppe havde kigget efter en mand der er dobbelt så gammel som dig selv" Nadia grinede og skålede "Jeg har altid haft et blødt punkt for modne mænd tror jeg, så aldersforskellen er kun et krydderi"

Min kone kom tilbage med en øl hun netop havde hentet og Nadia sagde "Hej Helle, Jeg fortalte lige din mand hvor dejligt det har været at møde jer og hvor nervøs jeg har været" Helle smilede "Vi har også glædet os til at møde dig søde" hun krammede Nadia "Og dejligt at se Michael har fundet en god og sød kæreste" Min kone drejede sig og talte videre med en tante. Jeg grinede og sagde "Helle skulle bare vide hovr tæt hun var på at have fået en rivalinde så havde hun nok ikke synes så godt om dig mere" Nadia fnisede "Hans for fanden - jeg kunne da aldrig lægge an på min svigerfar - det ville være for perverst ikke?" Jeg smilede "Herregud - det er vist set før!" Nadia så på mig og hun smilede ikke og sagde "Hvor billig tror du jeg er? Det kunne jeg da aldrig gøre!" Jeg smilede "Selvfølgelig ikke det var jo bare gas" Hun sagde "Hans - det ved jeg da godt - men pludselig følte jeg mig bare lidt billig ved tanken"'

Jeg så på hende "Tja sådan er det nogle gange med drifter og lyster de trækker os ud i noget vi ikke vil men af og til sker det jo bare" Nadia rejste sig "Hans - jeg håber ikke du tænker grimt om mig fordi jeg antydede at jeg kunne være fladet for dig - det var jo slet ikke sådant ment" Jeg tog hendes hånd "Nadia - jeg tænker kun godt om dig og håber aldrig i går fra hinanden" Jeg smilede og hun aede mi kind "Hvor er du sød svigerfar" Så gik hun over til Michael.

Der skete ikke mere. Jeg sad med en underlig fornemmelse. Havde jeg været for lummer? Havde vi en god relation. Og hvad ville hun sige til Michael? Pludselig blev jeg usikker og håbede ikke jeg havde ødelagt en relation til min siverdatter fordi hun fornemmede jeg var en gammel gris.

Nå men jeg faldt snart i snak med konens selskab og glemte det igen. Da vi brød op kunne jeg ikke finde Michel og Nadia så vi fik ikke sagt farvel. Ville gerne lige lodde stemningen men vi tog en taxa hjem uden. I taxaen ringede min telefon. Det var Michael - han ville høre om vores gæsteværelse var ledigt for der var flere der skulle sove i de ledige værelser hos min kones far. Jeg sagde de bare kunne komme men vi var desværre kørt.

Da vi kom hjem gjorde jeg værelset klar og redte seng. Og Helle børstede tænder og gik i seng. Fuld og træt faldt hun hurtigt i søvn jeg blev oppe for at tage imod dem. De kom brasende en halv time senere og var tydeligt berusede.
De grinede og morede sig og jeg fortalte at alt var klart. Jeg tilbød dem en øl for sengetid og Michela sagde "D-den fixer jeg - sæt jer bare ind i stuen" Vi gik ind og Nadia sagde "Blev helt nervøs da i gik uden at sige farvel.." Jeg var et spørgsmålstegn for hun sagde "Ja - hvis du havde talt med Helle om vores snaK - jeg blev sgu lidt usikker" Jeg smilede "Nadia vi kunne begge have udleveret hianden - jeg til helle og du kunne have sagt til Michael at jeg var en lummer gammel gris" Hun smilede "Det ville jeg ALDIG gøre, Hans" hun hikkede og jeg sagde "Godt så har vi rent bord og ovenikøbet en fortrolighed fra dag et" Hun kikkede på mig hendes blik var ikke borende og skarpt som tidligere snarere ude af fokus hun lagde armene om mig og krammede mig denne gang et varmt kram med hele kroppen. Michael kom ind med tre øl og hun slap mig "Michael dine forældre er s-skide søde - hold kæft jeg elsker dig, skat"

Jeg fik drukket min øl og gik i seng. Dagen efter stod jeg op som den første og gik ned og lavede morgenmad, kaffe og æg og kiggede efter noget brød - Der var ikke en krumme "fandens - vi må til bageren" sagde jeg højt til mig selv"
Bag mig hørte jeg Nadia "God morgen Hans, jeg tager gerne med" Lidt paf gik jeg ud til bilen og nadia havde en grøn ærmeløskjole på og så om muligt endnu bedre ud idag. Hun satte sig ind og vi kørte.
"Øhh Hans - husker ikke alt jeg sagde i går - men vi er okay ikke?" Jeg så på hende "hvad mener du?" Hun så ned "Føler jeg flirtede lidt med dig og det var så upassende - det gør jeg altså ikke med alle" Jeg kørte ind til siden og stoppede bilen "Nu stopper du, smukke, Jeg skubbede på for at blive bekræftet og du har bare være sød og jeg mente at vi kan tale forttroligt med hinanden, som nu" Hun så op "Hans for fanden - du kiggede bare sådan på mig fra første gang vi så hinanden - og det var dét blik jeg faldt for hos Michael" Jeg smilede og aede hendes kind "Nadia - jeg skammede mig over at begære dig - min svigerdatter - så upassende - men du så det jo - jeg var bare vild med dig" Hun smilede "Hans for fanden, tak for du siger det så føler jeg mig på sikker grund - var sikker på du havde fortalt Helle at jeg var en billig tøs der havde lagt an på dig"

Jeg grinede "Hvis det er sådan du lægger an på en mand undrer det mig at du og Michael har mødt hinanden" Hun grinede og puffede til mig "Hans for fanden skulle jeg have kysset dig eller hvad?" Jeg så på hende og igen kom der denne faretruende dybde i hendes blik og jeg mærkede hendes kraft. Jeg sagde "Det havde været passende - så ville jeg vide du lagde an på mig og ikke bare legede med den gamle nar"
Nadias blik scannede mig "Hans - du er så tæt på at jeg gøre det!" Jeg sank en klump og hviske hæst "Du tør ikke!" Hun lænede sig frem og kyssede mig. Blidt og længere en et familiært kys - på alle måder et forbudt kys. Så slap hun mig "Hans, jeg måtte prøve at kysse dig for at få det ud af systemet. Jeg smilede "Håber det virkede - for herovre kaldte det bare på et til" Hun så på mig "Hans, lad os køre til bagen inden vi gør noget vi fortryder" Jeg smilede "gamle mennesker som mig har lært at vi kun fortyder de ting vi IKKE gjorde" Hun så på mig nervøst og ængsteligt "Jeg vil ikke miste Michael!" Jeg svarede "Jeg vil ikke miste Helle" og trak hende mod mig hun lænede sig ind til mig og kyssede mig dybere. Kysset blev lidenskabeligt, heftigt og snart gik hænderne grådigt på besøg og undersøgte dyrisk de nye kroppe der mødtes.

Heldigt at vi holdt ind til en park. Vi fik kantet os ud - og snart forsvandt vi ind i buskadset og lå på en græsmark og kyssede lidenskabeligt. Jeg havde hånden under hendes kjole og gned lystent på hendes vulva og hun hviskede "Hans vi må gøre det - min krop brænder - gør det med mig" Jeg fik trukket trusserne af hende og snart lå min pik mod hendes skede - hun var sjaskvåd. Jeg mærkede hendes tunge bryster og nøde hendes dyriske vejrtrækning.
Jeg trængte op i hende. Hun gispede "Åhh det er så perverst hans, jeg bliver så liderlig" hendes blik søgte mit "Din pik fylder mig godt ud - knep mig svigerfar" Jeg pumpede hende og det blev mere intenst og jeg mærkede hendes negle bore sig ind i min baller. Hun stønnede "mer'mer' Hans - du vokser i mig!" og hun holdt mig i en skruestik mens jeg spermede op i hendes skød. Hun slap mig og kyssede mig "Hans du kan blive far til egen børnebørn af det her"

Jeg smilede "Så bliver det i famileien" Nadia holdt om mig hvis jeg sakl bolle uden om er dine gener et godt match der gør at en smutter ikke bliver opdaget" Vi kom op at stå og satte os og kørte til bageren, mens vi holdt i hånd hele vejen. Nadia sagde "hans det var så frækt og uvirkeligt - kan vi lægge det bag os?" Jeg smilede "Hvis det er hvad du vil, du kan også vælge at du har to fyre i denne famile" Hun lænede sig op ad mig og smilede "Frække mand gæt hvad jeg vælger?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.