BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var tidligt morgen og jeg stod og ventede på toget, på vej på arbejde. Det ville blive meget varmt i dag så jeg havde et par lette shorts på og ellers bare en T-shirt.

Stationen var proppet med mennesker, så jeg kunne se at der ville blive fyldt i toget. Jeg sørgede derfor for at stå hvor dørene til toget ville være når toget kom. Derfor nåede jeg at få en af de sidste siddepladser i der var tilbage i toget. Kort før at toget skulle køre, så jeg min kones bedste veninde gå ude foran toget på vej mod samme dør, som jeg kom ind af.

SEX I DAG?

Da hun kom ind i toget vinkede jeg til hende. Hun vinkede tilbage og gik hen mod mig. Hun havde også set vejrudsigten og havde en knælang luftig nederdel, og en stram hvid stropbluse på. Nøj, hvor så hun godt ud. Min kone og mit sexliv var ikke noget at tale hjem om. Det var fint når det skete, men det skete sjældent. Jeg tilfredstillede derfor en gang i mellem mig selv, og ikke så sjældent tænkte jeg på hendes veninde når jeg gjorde det. Hun var fra sydeuropa med langt mørk hår, og den flotteste glød. Hun elskede at løbe, og der var ikke et gram fedt for meget på hendes lille krop. Jeg måtte lige blinke et par gange for at undgå at vise at jeg sad og savlede over hende, inden hun kom hen til mig. Jeg rejste mig og gav hende et kram. "Der er godt fyldt i toget i dag", sagde hun. "Du kan bare tage min plads, så står jeg bare op", sagde jeg. "Du er altid så sød, men det er da synd for dig", svarede hun.

Jeg satte mig ned og toget begyndte at køre. Det var et IC4 togsæt, så det rystede godt i toget, da vi kørte ud af stationen, hvilket gjorde at hun skulle holde godt fast for ikke at vælte. "Du må gerne sidde på mig, hvis det er?", spurgte jeg forsigtigt. Jeg ville ikke virke slesk. "Det vil jeg gerne, men du må sige til hvis det bliver for tungt for dig", svarede hun. Jeg nikkede og hun satte sig på mit skød. Vi sad på enkeltrækker, og ved siden af os, sad en kvinde og sov op ad ruden. Det rystede godt i toget, så hendes krop rykkede sig lidt ovenpå min pik, som ikke var lang tid om at reagere på berøringen. "Fuck", tænkte jeg. Det var ikke den bedste dag at have tynde løse shorts på. Jeg blev helt befippet og vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Jeg forsøgte at tænke på noget andet, men synet af denne smukke kvinde og duften af hendes nyvaskede hår, gik lige i pikken. Hun smilede kort til mig, og kiggede igen væk.

Havde hun mærket min begyndende erektion? Jeg håbede dels at vi snart kom ud hvor toget ikke rystede så meget mere, og dels at det blev ved med at ryste, for jeg var ved at blive ret liderlig. Vi kom helt ud af stationen, og toget kørte mere roligt, men hun virkede stadig som om toget rystede. Hun sad i hvert fald ikke roligt. Gjorde hun det med vilje, eller var det mine mange fantasier om hende der spillede et puds? Jeg syntes også at hendes åndedræt virkede lidt mere tungt, men det nok bare ønsketænkning, så jeg forsøgte at få min til at falde lidt til ro, hvilket nærmest var umuligt da hendes konstante bevægelser ramte min pik, der længdes efter at komme ud og op i hende.

Vi kom til en station, og netop da vi kørte ind på en station lavede hun et lille hop, som kun jeg bemærkede. I hoppet trak hun let og ubemærket nederdelen lidt tilbage på numsen, så der nu kun var mine bukser og så måske hendes trusser imellem min pik og hendes fisse. Da det var en luftig nederdel kunne man ikke se hvad der var sket, hvis ikke man, som jeg, havde en pik der pressede op mod hendes fisse. Dette måtte være med vilje, men jeg var stadig i tvivl? Jeg ville jo ikke risikere at hun gik til min kone, med at jeg havde forsøgt på noget, men på den anden side, ville jeg heller ikke risikere at gå glip af hvad dette kunne udvikle sig til. Jeg lagde derfor forsigtigt en hånd på ydersiden af hendes lår. Hun tog fat om den og gav den et glem, mens hun gav mig et lille smil.

Toget stoppede ved perronen og samtidigt stoppede hendes bevægelser også. Hun tog hendes telefon frem og skrev en besked til en, og lagde den væk igen. Kort tid efter modtog jeg en besked. Jeg kiggede på mit ur og så at det var fra hende. Der stod blot: "Tror du ikke han skulle have lidt luft på vej væk fra stationen?". Hun gav mig et skævt smil og jeg nikkede og smilede tilbage. Damen ved siden af os sov stadig, da toget satte igang. Det vi kom forbi første sporskifte gav hun igen et lille hop og fik hendes hånd ind under kjolen og ned til mine bukser. Med lidt baksen, fik hun åbnet mine bukser, og med et pop hoppede min stive pik ud at bukserne. Jeg kunne mærke hendes våde trusser mod mit pikhoved.

Toget forlod stationen og hun trak forsigtigt hånden væk igen, og fortsatte hendes små bevægelser af fissen der pressede sig mod mit fuldt errigerede lem. Hun bed sig i læben og tog fat i min ene hånd og klemte den. Det var tydeligt at hun var ved at blive meget liderlig, og hun samtidigt kæmpede med ikke at vise det til de andre passagerer. Da vi var på vej ind på næste station tog hun min hånd og gav tegn til at jeg skulle hjælpe med at få pikken op i hende. Jeg tog fat i pikken og hun vippede g-strengen til side, hvorefter min pik røg op i hende i en lang bevægelse. Hun havde en stram fisse, men den var meget våd, så pikken gled uden problemer op i hende. Toget gjorde stop og flere passagerer stod af og på. Imens sad jeg med pikken boret op i min kones bedste veninde. Det var en fantastisk følelse, men samtidigt frygtede jeg også at nogen ville opdage hvad vi lavede.

Hun forsøgte også at sidde helt stille, selvom hun ikke var blevet mindre liderlig af at få pikken rigtigt op i hende. Toget begyndte at køre igen og heldigvis skulle vi igennem en masse sporskifter, som gjorde at hun kunne overdrive hendes hop en smule. Nøj hvor hun red mig. Da vi kom ud af stationen ændrede hendes bevægelser til mere cirkulære bevægelser mens pikken var trykket helt i bund i hendes fisse. Der kom en ny station kort tid efter, som gjorde det muligt at ride på mig igen. Jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, så jeg viskede hende i øret at jeg snart kom. Jeg havde forventet at hun ville hoppe af, men hun red mig fortsat så meget hun kunne uden at andre opdagede det, og kort tid efter kunne jeg mærke hun kom. Hendes i forvejen stramme fisse, klemte endnu hårdere om min pik og resultatet udeblev ikke. Jeg sprøjtede langt op i hende. Hun faldt lidt sammen, fortsat med pikken op i hende, mens hun prøvede at få styr på hendes åndedræt.

Jeg blev lidt bange for hvordan vi skulle komme videre herfra, for hvis hun bare hoppede af mig ville min pik være frit tilgængelig for alle at se. Hun lavede et lille hop så pikken hoppede ud af hende og i samme hop fik hun rettet hendes nederdel. Hun løftede en smule på sig, så jeg lige kunne lukke pikken ind i bukserne igen. "Jeg skal af her, men tusind tak fordi jeg måtte sidde på dig", sagde hun med et skævt smil. Jeg gav hende et kram, og hun viskede: "Lad os følges ad i toget hjem også". Herefter gik hun ud mod udgangen, mens jeg betragtede hendes gode røv på vej ud af toget, og forsøgte at komme mig over det der lige var sket.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.