BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil her fortælle lidt om hvordan tingene udviklede sig, nu da jeg rigtig havde fået smag for fremmede pikke. Det blev snart som med min veninde Tove, jeg kunne ikke få nok. Jeg tænkte hele tiden på de pikke, som jeg havde smagt og prøvet i fissen, og på hvordan den næste ville være, og hvis der havde været bedst. Jeg havde fået en helt vild appetit på at få en pik i fissen, og jeg var spændt på, hvor stor en en jeg kunne finde, så jeg ønskede at prøve så mange, som jeg kunne få fat på. Jeg havde da fundet ud af, at en pik ikke bare er pik. Pikke er meget forskellige, og ejerne kan få dem til at være noget meget særligt, når han ved hvordan den skal bruges. Det var ret let at få prøvet en del forskellige, for det viste sig, at de fleste mænd ikke skulle opmuntres ret meget, inden pikken kom ud af bukserne.

Min mand arbejdede på en fabrik som funktionær. På fabrikken havde funktionærerne sammen med kontorpigerne lavet en klub. I klubben blev der arrangeret firmabesøg, og årlige fester, nogle gange med påhæng, og nogle gange kun for ansatte. Værkstedsfunktionærerne, havde derudover en lille fødselsdagsklub kun for værkstedsfunktionærerne med påhæng. Det blev til mange årlige fester. Alene 10 fødselsdags fester hvert år..

SEX I DAG?

 Til en funktionærfest, hvor vi var 70 deltagere, sad jeg til bords, med en  af min mands kolleger, vi snakkede ganske godt sammen, og pjattede lidt, og pludselig kunne jeg mærke hans hånd lidt prøvende på mit lår. Jeg lod først som ingenting og lod ham føle lidt. men gav så hans hånd et lille klem, for at fortælle ham, at det var i orden.

Vi havde drukket en del til maden, og stemningen var god. Han beholdt hånden på låret og kom forsigtigt lidt længer ned mellem lårene, jeg protesterede fortsat ikke, og nu trak han skørtet stille op og aede på mit bare inderlår, helt op til fissen.. For ikke at blive for liderlig og blive opdaget, foreslog jeg, at vi skulle danse. Så dansede vi sammen ud mellem de andre og listede lige så stille ud af lokalet og ud på fabrikken. Han førte mig hen på hans kontor, hvor vi kunne være uforstyrrede.

Her kyssede og krammede vi. Vi undlod at tænde lys, og meget snart, var vi fri af en del tøj og han følte på mine bryster, og min fisse, brystvorterne strittede og fissen reagerede og blev straks våd og hævede.

Så stak han et par fingre indenfor i fissen. Jeg blev blød i knæene, Jeg tog fat om hans pik, og gik ned på knæ og gav ham først en suttetur, og rykkede lidt i hans pik.  Det blev hurtigt for meget og jeg gjorde ham opmærksom på, at nu ville jeg ha hans pik ind i min fisse i stedet for, og det efterkom han omgående uden indvendinger.

Han pumpede min fisse hårdt og stødte helt i bund, så fik jeg den første orgasme og hurtigt efter et sprøjt af hans sperm. Det var dejligt, lige hvad jeg trængte til. Ikke en stor pik, men den kunne godt udføre sit arbejde. Han havde givet mig nogle dejlige orgasmer, og han fik taget trykket, Og så var det jo også temmelig frækt, når alle hans kolleger, deriblandt min mand, var lige inde ved siden af ved festen.

Vi tørrede os med håndtørrepapir og gik tilbage til festen. Vi var lidt anspændte, da vi igen gik ind, for havde nogen mon lagt mærke til at vi forsvandt sammen. Min mand spurgte, om jeg var blevet dårlig, siden jeg søgte ud for mig selv. Men jeg forklarede, at jeg traf hans kollega, og han havde vist mig lidt rundt på fabrikken, det var skam spændende, at se din arbejdsplads. Så var den på plads.  Og min mand anede ikke uråd.

Få dage efter dukkede kollegaen op hjemme på vores bopæl, midt på formiddagen. Han havde været ude ved en underleverandør, og kørte lige forbi, så han ville da lige hilse på. Det var jo en overraskelse. Først fik vi en kop kaffe, og snakkede om løst og fast, men vi vidste jo begge, hvorfor han var kommet, og snart havde vi genoptaget vores forehavende fra sidst.  Denne gang lidt mere komfortabelt, for vi gik ind i soveværelset og brugte ægtesengen.

Vi smed tøjet, og væltede om på sengen, og så kan det nok være, at jeg fik pik i min fisse, Først suttede han lidt på mine bryster så vorterne strittede og fissen vågnede, og hævede godt, så brugte han tungen på klitten.

Da fissesafterne begyndte at løbe stak han pikken i min fisse, og red mig hårdt. Han red mig, som om han ikke havde smagt en fisse i flere måneder, og jeg vred mig i orgasmer. Vi fortsatte i en halv times tid, Det var skam en god oplevelse, og et godt afbræk i hverdagen. Noget bedre end hastepik i fissen på hans kontor. Da vi havde fået tilstrækkelig begge to, kørte han tilbage til arbejdet, og jeg ryddede op, og fjernede alle spor.

Dette gentog sig med jævne mellemrum hen over 1 års tid, han kiggede ind, når han kunne finde ærinde ved underleverandøren, og det betød, at jeg nu fik pik i fissen væsentlig oftere end tidligere, godt jeg også havde fået mere appetit.

 

Tove og jeg gik jævnligt i by i den efterfølgende periode, og vi sparede ikke på oplevelserne, Tove kendte så mange af dem vi mødte, så det tog aldrig lang tid inden vi var budt op budt på forfriskninger og selskab. Så vi fik danset og snakket med mange forskellige.

En aften i byen på et dansested, snakkede jeg med en mand der hed Oluf. Han blev lidt varm på mig, og vi dansede flere danse. Han lagde hænderne på mine baller, og klemte dem forsigtigt Vi dansede tæt og det nussede mine bryster. Da vi blev lidt opstemte, trak vi os tilbage, og gik udenfor.

Oluf viste mig hen til sin bil, det var en varevogn med rigelig plads, så vi kunne sagtens sidde og hygge på bagsædet. Oluf var åbenbart meget trængende, for han havde meget hurtigt en hånd nede i mine trusser, og spillede på klitten.

Jeg foreslog at jeg tog trusserne af, så han bedre kunne komme til, se det var han straks med på, så jeg lod trusserne rutsje ned og af. Nu var der plads, og Oluf dykkede ned og gav mig en slikketur, så stjernerne dansede, han slikkede og sugede på klitten, så jeg var helt i forkrampet.

  Så suttede leg lidt på hans pik, men det kunne han ikke klare og var lige ved at komme. Jeg holdt en pause og efter at have trukket vejret dybt et par gange, var han klar igen. Jeg førte hurtigt hans pik ind i min fisse i stedet for.  For det er der jeg bedst kan lide at pikkene er. Og vi fik en rigtig god gang sex ud af det

Bagefter snakkede vi lidt om løst og fast, og han spurgte om ikke vi kunne ses igen, for han var flyttet fra konen og ventede på en skilsmisse.  Så forstod jeg bedre hans iver, han havde jo været lagt på is derhjemme og nu smidt ud, så han havde ikke haft pikken i en fisse i længere tid. Men vi snakkede godt sammen, så vi aftalte at mødes igen. Så skyndte vi os tilbage for at se hvad Tove havde kapret.

Tove var vildt optaget, hun dansede tæt med en ung fyr med skæg. Det så ud som om han havde en hånd nede ved Toves fisse. Så hun var fuldt optaget, og havde ikke lagt mærke til, at jeg var væk. Så jeg dansede ud på gulvet med Oluf, og lod som ingenting.

Oluf og jeg mødtes i et stykke tid, når lejlighed var der, jeg begyndte at køre til byen og handle om aftenen, så mødtes vi, og hans bil blev flittigt benyttet, Vi passede fint sammen, han havde en skøn pik, så jeg fik al det pik jeg kunne ønske mig, jeg begyndte at spekulere på, om jeg var ved at blive nymfoman. 

Så en dag ringede han og meddelte at vi ikke kunne mødes mere, for han var kommet over ens med sin kone, og flyttede ind ved hende igen.

Nåh ja, så havde jeg da prøvet det, og al den pik som min fisse havde fået, kunne han da ikke tage fra mig.

 

Skønt det virker af lidt meget, så er det jo kun nogle få mænd, som jeg har fået prøvet. Og endnu har jeg ikke fundet ham med den enorme pik, som jeg går og fantaserer om. Jeg ville så gerne prøve, at få en rigtig stor pik i min fisse. Jeg havde en drøm om at det ville være lykken, hvis fissen blev helt fyldt ud, så det strammede i fissen.

Den drøm fik jeg opfyldt hurtigere, end jeg havde forventet.

Tove og jeg var igen begyndt at tage i byen, og vi bookede ind på en selskabstur til Sverige. Grenå – Malmø med en overnatning i Malmø.

Med opsamlingsbus til Grenå, og derefter ombord på færgen. På færgen steg stemningen, blandt os der ikke blev søsyge. Vi spiste og drak, desværre kunne vi ikke danse, på grund af lidt søgang. Men vi havde det dejligt ved vores bord, og jeg flirtede vildt med tjeneren. På et tidspunkt var jeg på toilettet, og mødtes tilfældigvis med tjeneren i mellemgangen. 

Han spurgte om ikke han skulle vise mig lidt af Malmø, når vi var kommet i land. Det syntes jeg da var en god ide. Men Tove skulle selvfølgelig med på rundturen. Vi var jo sammen på tur.

Det var meget interessant, Tove og jeg fik en rundtur i Malmø med guide, som ingen af de øvrige i selskabet fik. Og vi fik selskab hele aftenen af tjeneren, som i øvrigt hed Niels.

Niels fik mit værelsesnummer, og lidt efter, at vi var gået på værelserne for at gå i seng, kom han op på mit værelse som aftalt.

Vi hyggede os først med lidt snak. Men vi var begge bevidst om, hvad meningen var, og hvad vi forventede, så det varede ikke længe inden vi lå på sengen og kyssede og krammede.  Niels var skøn, så jeg åbnede hans bukser, og det var tegn til at vi begge smed tøjet, og fortsatte på sengen.

Først suttede han på mine bryster, så gik det langsomt ned til min fisse, hvor han suttede og slikkede. Da jeg var godt våd, kom han op til mig igen, og jeg dykkede for at kunne sutte på hans pik.

Da jeg kom ned til pikken, gik jeg næsten i stå, nu var den i fuld rejsning og jeg skal love for at den var stor.

Hold da op, den skulle ind i min fisse, jeg prøvede forsigtigt, men kunne hun have hovedet i min mund.

Jeg suttede ug slikkede på pikhovedet, så skulle det prøves. Niels sagde, at han nok skulle være forsigtig, men fissen er jo meget elastisk, så det skulle nok gå.

Heldigvis sejlede det med væde i fissen, for det var jo netop den pik jeg havde drømt om. Niels pressede forsigtigt på, og langsomt gled pikken ind, helt i bund, og fissen var fyldt ud, så det pressede alle steder i min fisse. Der manglede lidt i at hele pikken kunne komme ind. Den var ikke kun tyk, men også lang.

 Der kom masser af fissesaft, og Niels begyndte at bevæge pikken stille frem og tilbage. Det føltes bare himmelsk. Pikken gled lige så stille og ramte alle steder i min fisse på en gang. Det svimlede for mine øjne og jeg nød hver en bevægelse i fissen. Havde fissen kunnet synge, så havde den gjort det, men den kvitterede med en kæmpe orgasme i stedet for. Niels fortsatte sine bevægelser, og nu rullede orgasmerne ind over mig.

Niels fortsatte længe, men kom så i nogle kraftige sprøjt, og så blev han liggende med den store pik inde i min fisse i lang tid efter, og selv om den ikkemere var så hård, så fyldte den fissen på en helt særlig måde, det var så fantastisk dejlig.

Jeg var helt udkørt efter de mange orgasmer, og da Niels havde forladt værelset, Tog det lidt tid at falde i søvn, indtrykkene skulle lige fordøjes, og følelsen af den store pik i fissen var der stadig. Hævelsen holdt endnu.

Det er helt rigtigt, at en rigtig stor pik i fissen, giver en helt særlig fornemmelse i fissen. Og nu var det også prøvet.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.