BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er sommeren 2017. et venne par, Helle og Rasmus, til min kone og jeg, har købt et sommerhus ca. 10 km fra vores hjem. Vi besøger dem tit derude, og vi har det skide sjovt når vi mødes. En fredag eftermiddag midt i juli 2017, ringer min kone til mig, og siger jeg lige skal ringe til Helle.

Helle skulle havde haft et par veninder ude at spise, men de måtte desværre melde afbud, så nu var der rigeligt med mad. Så kan du ikke tage ud til Helle og spise sammen med hende, spurgte min kone. Min egen kone er har lige taget hul på en 24 timers vagt, og jeg havde egentlig planlagt en aften foran fjernsynet. Nå, men jeg ringer til Helle og hun spørger om jeg har lyst til at komme derud og spise, for ellers sad hun alene med maden. Rasmus var på herretur til London for at se fodbold og gå på div pubber. Så Helle og jeg aftalte at jeg dukkede op ved 18 tiden.

SEX I DAG?

Da jeg ankom i sommerhuset, var der dækket bord på terrassen, og jeg gik lige ind hvor Helle var i gang med de sidste ting. Jeg gav hende et kindkys til goddag, det gør vi altid i vores omgangskreds. Vi satte os ud til bordet og Helle spurgte om jeg ville ha' noget kold hvidvin, det vil jeg da rigtigt gerne, her på denne temmelig varme sommeraften. Så hun skænkede op til mig og jeg kunne se at flasken ikke engang var halv fuld, så Helle havde vist tyvstartet lidt med vinen.

Aftenen går med dejlig mad og noget mere vin. Jeg kan godt mærke på Helle at hun er begyndt at være en lille smule påvirket af vinen, uden at være pissefuld, men snakken har ændret karakter mod det lidt mere løsslupne. Ved 22. tiden sidder vi og snakker temmelig frit, som vi faktisk aldrig har gjort det før, og pludselig siger Helle, skal vi ikke gå i vandet...Jeg vil i hvert tilfælde gerne gå med dig derned, svarede jeg, men jeg har ikke taget noget badetøj med. Helle går ind i soveværelset for at skifter til badetøj, og komme ud i en lækker lille bikini og imens hun kæmper lidt med at få en let sommerkjole hen over hovedet, sidder jeg stille og betragter hendes rigtige gode former. Til trods for 2 børn og en alder på 55 så har Helle et par utroligt flotte, store og faste bryster og en god røv. Det ville være en løgn, hvis jeg sagde at jeg ikke tænkte på hvordan det mon ville være at kneppe hende, og det "tænkte" min pik vist også på.

Vi gik arm i arm ned til vandet og Helle smed kjolen og hoppede i med det samme. Jeg blev stående ved vandkanten og betragtede hende. Det var et skønt syn. Kommer du ikke i, du kan da bare bade i bar røv, grinte hun. Jeg tøvede en lille smule,...kom nu, råbte hun. Så jeg endte med at smide al tøjet, og kunne da godt se, at nu var det Helles tur til at kikke lidt. Jeg gjorde måske også nok lidt ekstra ud af, at smide mine underbuksen, så min pik svippede ud og var til frit skue for Helle. Vi var i vandet et kvarters tid, gik op for at tørre os, og da jeg ikke havde noget håndklæde med, måtte jeg vente på at låne Helles. Imens stod jeg nøgen ved siden af hende, og måtte konsentrere mig om ikke at tænke frække tanker om Helle, som hun stod der, for så var reultatet helt sikker, en stiv pik. Da vi fik tøjet på gik vi tilbage mod sommerhuset, og nu kunne jeg virkelig mærke at vinen var begyndt at sætte ind på Helle.

Da vi gik forbi bordet på terrassen, snuppede Helle endnu et glas vin, og drak det næsten til bunden i en mundfuld. Ok, tænkte jeg, det ender da vist galt det der. Helle gik ind i soveværelset for at skifte igen, og da hun efter lidt tid kom ud, havde hun den samme kjole på igen, og der hvor bikiniens bh og trusser havde siddet, var den stadig våd og sad derfor tæt til. Jeg kunne meget tydeligt se at hun ikke havde nogen bh på og at hun havde iført sig et par sorte g-strengs trusser. Det så sindssygt godt ud med hendes store bryster i den våde del af kjolen, brystvorterne stod meget tydeligt frem og jeg sad bare og kikkede på hende med en hastigt voksende pik. Helle satte sig ned ved siden af mig og tog sig nok et glas vin, men efter lidt tid kunne jeg godt se at hun var mere end klar til at blive lagt i seng, så fuld var hun blevet.

Så jeg hjalp hende af med kjolen og kom "selvfølgelig" helt tilfældigt til at røre hendes dejlige bryster og røv. Helle lage sig på sengen og jeg sagde til hende at jeg ville vente en time med at køre hjemad, så jeg var sikker på at der ikke var promiller på. Jeg gik lidt rundt for at rydde lidt op kikker en gang imellem ind til Helle for at se hvordan det gik. Hun sover tungt. Da det var ved at være tid for mig at køre hjemad, kikker jeg en sidste gang ind til Helle.

Hun ligger lige på ryggen, uden dyne på, og nu kniber det nok for mig at tænke helt klart. Jeg rører forsigtigt hende ene bryst for at se om hun reagere. Det gør hun ikke, hun sover meget tungt. Jeg lægger mig på knæ ved siden af hendes seng og begynder at kysse og slikke Helles store bryster. Min pik er ved at sprænge mine bukser, så jeg beslutter at smider alt mit tøj, så jeg igen står helt nøgen ved siden af Helle. Jeg lægger mig igen på knæ og fortsætter med at slikke Helles bryster. Langsomt lader jeg en hånd glide ned over hendes mave og når ned til trusserne, fortsætte ned så jeg har mine fingre ved Helles fisse, dog uden på g-strengs trusserne. Jeg klemmer forsigtigt på hendes trusser, så min finger presses lidt ind i Helles varme fisse, alt imens jeg holder øje med om hun vågner,...det gør hun ikke. Min krop nærmest ryster af liderlighed, så nu går jeg skridtet videre. Lader nu min hånd glide indenfor i Helles trusser, og presser forsigtigt et par finger op i en meget varm og i den grad, våd fisse, en glatbarberet våd fisse.

Mit hoved er ved at sprænges af tanken om at kneppe Helle. Jeg rejser mig op og står nu ved siden af Helle, og jeg begynder at spille en stor stiv pik imens jeg bare kikker på en meget lækker Helle. Jeg kan stadig ikke helt styrer mine tanker. Så jeg skubber meget forsigtigt Helles ene ben ud til siden, og nu er jeg bare nød til at smage på og slikke, Helles fisse. Jeg lægge mig ned i mellem hende ben, holder hendes g-strengs trusser lidt til side og begynder at slikke hendes fisse, stadig holder jeg øje med om hun skulle vågne. Min tunge lege lystigt med en meget våd fisse der driver af safter som jeg suger i mig af vellyst.

Nu går jeg all in, arbejder mig roligt op i mellem Helles ben, så min pik er lige ud for den dejligste våde fisse. Jeg griber om min pik, holder stadig de små g-strengs trusser til side, og lader stille pikhovdet glide ind i Helle, hun sover stadig tungt. Hun skulle bare vide hvad der foregår lige nu. Langsomt, meget langsomt presser jeg min pik op og ind i Helles fisse. Stille og roligt forsvinder den cm, for cm. Jeg er godt klar over at det jeg foretager mig lige her og nu, ikke er i orden, men fuck, hvor jeg nyder det. Jeg knepper Helle i nogle minutter, i et meget langsomt og roligt tempo for ikke at vække hende og da jeg kan mærke at jeg er ved at være klar, trækker jeg mig ud af hende fisse, rejser mig op og stiller mig lige ved siden af hende, og tager de sidste tag med hånden. Få sekunder senere, sender jeg hele min ladning af varmt sperm ud over Helle. Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst er kommet så meget, som nu. Jeg sprøjter ud over Helles store bryster og mave, hendes små trusser bliver fuldstændigt overspermet, og hendes bryster får lige resten. Helle er fuldstændig oversprøjtet af mit sperm. Jeg lader et par fingre glide ned gennem mit sperm, og trækker det med ned i Helles trusser, og gnider hendes fisse godt og grundigt ind i det.

Helt og aldeles tilfredsstillet, tager jeg mit tøj på og gør klar til at køre hjem. Helle sover stadig, helt udvidende om at jeg har haft en sindssyg vild oplevelse med hende. Jeg lader hende ligge og sove videre kun iført g-strengs trusser og mit sperm, stort set overalt.

Dagen efter har jeg lidt dårlig samvittighed over det det skete, så jeg køre ud til sommerhuset igen, vel nærmest for at sige undskyld. Da jeg ankommer sidder Helle igen på terrassen og drikker kaffe, det trænger hun sikkert også til. Jeg går op til hende og hun rejser sig og giver mig et stort kindkys. Ok, hun er da i det mindste ikke pissesur på mig.

Jeg tror jeg skylder dig en undskyldning for i går, starter jeg. Ok, hvorfor, siger Helle. Jeg fortæller, nok ikke hele sandheden, men at jeg var blevet overvældet af at se hende kun iført g-strengs trusser og derfor havde spillet pik ud over hende mens hun sov. Jeg havde forberedt mig på en skideballe, men den kom ikke, tværtimod. Jeg regnede godt med at det var det der var sket, siger Helle, da jeg vågende og var smurt godt og grundigt ind. Hun smilte og spurgte. Hvad, Tom, jeg blev vist lidt fuld i går, og kan ikke rigtigt huske det hele, men, havde vi sex i går? Og her blev jeg nød til at lyve lidt. Nej, svarede jeg, bare rolig det havde vi ikke, men tro mig, da jeg så dig på sengen da kunne jeg ha´ kneppet dig lige på stedet. Helle kikkede på mig, tog et dybt åndedrag og sagde lavt. Hvorfor gjorde du så ikke det.

Forbavset svarede jeg. Jeg var da ikke klar over at du ville ha 'lyst til det, med mig. Uden at sige et ord rejste Helle sig op, tog mig i hånden og trak mig med ind i stuen. Hun vendte sig, kikkede på mig og sagde. Jeg har i lang tid virkelig haft lyst til at få så meget pik af dig Tom. Helle trådte et skridt frem og gav mig et virkeligt stort kys, ikke på kinden, men et tungekys. Ååhh Tom, vil du ikke godt kneppe mig lige nu, hviskede Helle. Hun nærmest flåede tøjet af mig, så jeg kun stod i underbukser. Jeg trak hendes kjole op og af hende, så hun stod i bh og som før, g-streng. Helle gik i knæ foran mig, trak mine underbukser langsomt ned, greb fat om min pik med den ene hånd, kikkede op på mig og tog så min pik i munden, så den næsten forsvandt ned til roden. Så fik jeg det skønneste blowjob man kan tænke sig. Helle suttede og sugede min pik så jeg troede jeg skulle besvime. Hun kunne nok godt mærke på mig at hun ikke skulle fortsætte sådan for længe, hvis jeg skulle holde lidt mere.

Helle rejste sig op, stillede sig over ved spisebordet, vendte ryggen til og stak røven bagud. Knep mig bagfra Tom, jeg vil ha' din pik nu, sagde hun. Jeg stillede mig bagved Helle, pressede hende lidt ind over bordet, trak g-strengen til side og placerede min pik lige ved Helles fisse. Jeg lod pikken glide lidt op og ned i revnen og kunne ligesom i nat, mærke varmen og hvor dejlig våd hun var. KNEP MIG, KNEP MIG NU, stønnede Helle meget højt, JEG VIL MÆRKE DIN PIK OPPE I MIG. KNEP MIG HÅRDT. I et langt stød trængte jeg hver en cm af min store stive pik i bund i Helles fisse. Hun stønnede højlydt imens jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere, hårede og hårede.

Jeg fik løsnet Helles bh, så hendes dejlige store bryster nu hang frit og gyngede. Jeg trak mig ud af Helles fisse, flåede vel nærmest trusserne af hende, lagde hende på ryggen oppe på spisebordet, nu var det min tur til at slikke fisse. Jeg borede min tunge lige så langt oppe i hende som jeg kunne, hun var sjaskvåd og det sejlede med safter ned af mig. Jeg rejste mig op og sagde. Så, Helle, nu skal du fanme få pik. På ny forsvandt min stive pik oppe i Helles vinunderlige fisse, og efter nogle minutter eksplodere Helle i en mega orgasme, som det meste af sommerhusområdet måtte ha 'hørt.

Da hun var kommet sig efter orgasmen, dirigerede Helle mig op på spisebordet så jeg sad overskrævs på hende så hun kunne sutte pik på mig igen. Efter lidt tid, så var jeg klar. Må jeg komme i munden på dig Helle, stønnede jeg, og inden hun nåede at svare, kom jeg med fuld kraft i munden på Helle. Men det var åbenbart ok, for hun blev ved med at sutte min pik, til der ikke var en dråbe sperm tilbage.

Dette var den mest vidunderlige omgang sex jeg længe har haft, og efterfølgende når min kone og jeg har været på besøg hos Helle og Rasmus i sommerhuset, så kan Helle og jeg ikke lade vær med at smile til hinanden, når vi sidder rundt om spisebordet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.