BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dagen efter kom der en sms fra Tina som igen takkede for den frække massage hun havde fået, det var så dejligt, jeg svaret retur at det var så lidt og skulle hun får lyst igen skulle hun bare sige til, der gik lidt tid så fik jeg en ny sms hvor der står " Til " med en smiley, med slikmund. Okay tænkte jeg.

Fint svare jeg retur, noget du spec. Du vil have mere af, svare jeg, Det hele kommer som svar retur........ Okay tænkte jeg, hvad skal jeg gøre ekstra.

SEX I DAG?

Jeg sendte en ny sms. "Jeg er frisk på at give dig en ekstra tur med ekstra af det hele, hvad tid vil det passe dig" Det gik 10 min før jeg fik et svar " hvornår er du hjemme fra jobbet i dag, vil gerne komme lige efter job så jeg lader som om jeg har overarbejde ;-) " OK jeg er hjemme 16.20 og er klar. Super kom det retur. Ses.

Jeg smuttede lidt før fra jobbet så jeg lige kunne gøre rummet klar til den ekstra behandling som den liderlige Tina ønskede. Da klokken var ca. 16.30 ringede det på døren, Tina kom ind og var lidt rød i hoved, jeg så på hende og smilte, Dejligt at du er frisk på en tur mere, tiden er jo lidt knap da min kone snart kommer hjem fra kursus, ja det er rigtigt kommer det fra Tina men er det for meget at jeg er kommet skal vi droppe det, Nej hvis vi bare er enige om at vi har dette her som vores hemmelighed, er du ok med dette siger jeg mens jeg ser på Tina, der er helt ok med mig, hvad med din mand Tina, han ved ikke noget og vi har ikke så meget samvær for tiden, som jeg jo nok savner siden jeg står her. Godt siger jeg, kom vi går op på værelset, vi kommer op og siger at du kan lægge alt tøjet og læg dig på ryggen fra start. Jeg skifter også mit tøj så jeg er let påklædt, lyset er dæmpet og jeg kan se at Tina er på briksen med lukket øjne, jeg finder mit blindfold frem og giver hende det på med det samme. Jeg havde til denne gang fundet vores gamle step skammel frem så jeg kunne komme op i en god arbejdes højde... ;-)

Mine hænder varmer jeg op med olie og begynder at masserer det ud på kroppen, jeg røre blidt ved brysterne, kan høre at Tina nyder behandlingen jeg giver, fortsætter med at komme rundt på kroppen for at varme op til den store behandling. Brysterne bliver nu godt masseret, vorterne er hårde som jeg blidt men også fast niver, det giver et erotisk sæt i Tina når jeg niver men også en form for tilfredsstillelse eller nydelse, mine hænder kæler for fissen som sejler af liderlighed da den er plask våd, jeg køre med tommelfinger op og ned mellem skamlæberne og hver 3 gang glider fingeren ind i den våde grotte, min ene hånd er på brystet og den anden i fissen, jeg kæler og leger og jeg kan se og høre at det er noget Tina syntes om, jeg bevæger mig længer ned mod fissen, påføre mig ekstra olie og begynder nu at arbejde med fissen, min pik er også i godt humør, jeg får Tina til at sprede sine ben mere som hun villigt gør så jeg kan komme til fissen som bare venter på at blive leget med, jeg køre med fingrene i fissen og spreder skamlæberne og kæler for klit, jeg tager tungen ned og slikker og leger med den, der kommer en stønnene og nydelse ved denne behandling, jeg køre fingrene længere ind i fissen og arbejder med grotten, med den ene hånd løsner jeg 2 beslag så den bagerste del ved benene kan klapper ned og med Step skamlen under kan jeg med et komme i kneppe højde, Tina sanser ikke så meget med hvad der sker omkring sig.

Jeg var nu klar til at give Tina en ny omgang som hun ikke havde fået før og med et har jeg trukket mine bløde bukser ned løftet hendes ben op på mine skulder så fissen bare venter på at blive kneppet godt igennem, jeg retter min pik direkte mod fisse hullet, den glider ind og i 3  stød er den i bund, det kommer en stort støn og nydelse fra Tina, man er ikke i tvivle om at den er der, jeg støder igennem mens jeg krammer og niver i brysterne, der kommer nogle åååååeeee fra Tina når hun får lidt mere af mit bryst niv, jeg tænker at det er noget hun kan li, jeg spørger ind til dette og Tina svare at det er så frækt og at hun aldrig har prøvet det sådan, jeg trækker pikke ud og gå straks i gang med at massere fissen igen med hånden, jeg føre 2-3 finger ind i fissen og leger / presser fingrene ind i skeden så jeg kan mærke det G-punkt som jeg vil prøve at lege med så fisse kan kommer en sprøjte orgasme, kan høre på Tina at jeg er i det rigtige område da hun stønner mere og mere og med et spænder hun i en bue og kort efter vælter det ud med fisse væske så min hånd er total våd, Tina var helt oppe at køre og pruster og stønner, jeg træder igen op på skamlen og med et knepper jeg igen fissen med min totale liderlig stive Pik som bare venter på at skyde sim sperm af, jeg knepper i dybe stød og presser godt igennem så jeg mærker bunden af skeden.

Kort efter har jeg trukket mig ud igen, hejst ben pladen op igen hvor jeg så beder Tina om at vende sig på maven, jeg giver en rolig massage på ryg og skulder og da jeg nærmer mig Tina's hoved kan jeg se at hun forventer at hun skal sutte da hun retter hoved og munden mod mig, det var ikke lige min plan men da hun vil nu tænkte jeg at så skidt da, jeg føre min godt stive pik mod munden som straks tager den ind, jeg tager fat i hoved og presser pikken langt ind i munden på Tina, med et uden at jeg egentlig tænker over det giver jeg Tina et slag på den ene balle, det kommer et ååee mens hun sutter igen, jeg giver et slag mere og med et virker det som om at det tænder Tina for hun sutter meget, jeg trækker mig ud da jeg kan mærke at jeg er ved at komme, jeg går bag om Tina og løsner igen ben pladen og får rettet Tina til så hun stået på gulvet med mave og bryst ind over bænken, jeg tager nu 2 velco bånd og spænder Tina's arme fast ned langs de 2 forreste ben på briksen, nu står hun med røven lige mod mig og med hoved lige ned i puden, jeg føre min ene hånd ned i fissen og begynder at lege med den, de store dejlige brede hofter venter bare på at få nogle flere slag, med et spidder jeg min pik ind i fissen igen og knepper løs, Tina stønnede og sagde at det var så frækt, jeg kneppede løs i den glohede fisse mens jeg på skift gav et slag på de store baller der bare ville have mere, Tina stønnede og sagde ÅÅee Ja...ÅÅÅeee Ja mere, jeg gave de baller en stor tur med en flad hånd så de var godt røde, da jeg er ved at komme trækker jeg mig ud af den liderlige fisse, min pik savlede at fisse saft, jeg går rundt bænken og fjernede puden til Tina's hoved og stak min pik op til munden, den kom ind i den liderlige mund som nu suttede løs, jeg styrer nu Tina's hoved og mund kneppede nu løs, arme er bundet fast så hun kunne bare tage i mod, jeg pressede den i bund så hun rallede og savl løb ud af munden, jeg trak mig ud så hun kunne få luft mens jeg sagde om hun kunne li at sutte pik, JA det er så frækt, det gør at jeg med et, var pikke inde igen, jeg kneppede løs og kort efter skød jeg en stor ophobet ladning sperm ind i halsen og mund på Tina som kæmpede med at sluge det hele.

Vi sundede os mens jeg får bundet Tina op og roligt kom sig igen, det var frækt kom det fra Tina, jeg har aldrig før fået slag i røven som nu eller blevet nevet i brysterne, det var super frækt og sendte mig nogle stød gennem kroppen som udløste en helt anden form for udløsning i kroppen. Vi talte om at det nok frem over ville være lidt sværere at kunne mødes nu da min kone ville komme hjem i morgen og daglig dagen ville komme igen, vi aftalte dog at jeg ville sige til min kone at Tina havde været forbi for en opfølgnings massage hvor hun havde givet mig 100,-kr. for dette, så ville vi se hvordan hun reageret på dette, det kunne jo være jeg ville få lov til at give Tina en behandling en gang om måneden på den dag hvor min kone var til Banko.........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.