BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde behov for at par timer for mig selv den aften. Børn og kæreste og det hele var lige blevet lidt for meget, så jeg besluttede mig for at smutte i den lokale svømmehal, som have åbent indtil kl. 22.

Bruseren i omklædningsrummet var fantastisk, og det var skønt at kunne lade tankerne flyve og vandet risle ned af min krop, mens jeg med lukkede øjne nød at der ikke var unger der råbte efter mig, eller andre forstyrrelser for den sags skyld. Omklædningsrummet var tomt foruden mig, så jeg masserede mine boller og pik lidt, og mit lem blev langsomt en smule større. Nå!... Jeg måtte jo videre og jeg kunne jo ikke stå her og spille den af, hvis der nu skulle komme nogle inde fra hallen.

SEX I DAG?

Da jeg kom ind i svømmehallen var der kun en håndfuld badende unger i den lave ende af bassinet. Livredderen var min søns kvindelige svømmetræner fra i sommers, som så enormt dejlig ud. Klara hed hun, og var træner for nogle af de mindste børnehold. Hun genkendte mig, og smilede til mig. Jeg smilte naturligvis igen, og selvom hun vel kun var omkring de 17-18 år, fik jeg en varm følelse i kroppen. Klara var en lille lækker svømmepige. Langt mørkt hår og et par små struttende bryster. Hendes skuldre var brede, og jeg havde en del gange beundret hendes lille lækre numse i badedragten, når han havde forevist et eller andet for svømmeholdet som hun trænede.

Klara sad og kiggede efter mig, da jeg sprang i vandet på den modsatte side af bassinet, og jeg begyndte min træning og fik en del baner i kroppen. Mens jeg lå der, kunne jeg ikke lade være med at tænke på Klaras lækre krop.

Det var på tide med en pause, og da jeg stille gled ind til kanten og stillede mig på bunden, så jeg Klara rejse sig fra sin stol og gå hen imod mig. Ungerne som tidligere havde været i hallen var forsvundet og klokken var lidt i ti. Jeg fulgte Klara med øjnene. Hun var iført en sort badedragt, og havde et par korte shorts uden på, og mens hun gik imod mig, vrikkede hendes hofter dejligt og hun kiggede direkte på mig. Da hun nåede mig satte hun sig ned på hug, så mit ansigt næsten var ud for hendes fisse. Hun smilte igen til mig, og spurgte om det var okay at hun begyndte at rydde lidt op, for hallen lukkede snart, og hun ville gerne hjem i ordentlig tid. Jeg svarede at det var helt i orden, og at jeg nok snart skulle smutte.

På vej mod omklædningsrummet sagde jeg farvel til Klara da jeg smuttede forbi hende. Hun stod mellem sin stol og væggen, og jeg måtte gå tæt omkring hende for at komme forbi. Min våde krop smøg sig op ad hende, og hun fik et chok da min kolde krop ramte hendes.

Mens jeg stod der under bruseren bankede det pludselig på afskærmningen ind mod drengenes omklædningsrum. Det var Klara.

Få sex i dag

"Æhh", sagde hun, "jeg vil høre om jeg må tage et bad her, der er ikke noget varmt vand inde hos pigerne"? Jeg svarede at det måtte hun selvfølgelig gerne, og at jeg nok skulle skynde mig så hun kunne komme til. Klara ventede dog ikke på at jeg var færdig. Hun kom ind i sin sorte badedragt, og stillede sig under bruseren modsat mig i det store fællesbad. Jeg havde stadig mine badeshorts på, men da Klara lod vandet risle ned af hendes krop, kunne jeg mærke at mine shorts blev mindre og mindre. Klara tog lidt på sin krop. Hun lod hænderne køre gennem sit lange mørke hår, og videre ned til hendes talje. Her forsvandt hænderne om på hendes baller, og hun drejede sig lidt så jeg kunne følge med. Jeg var sikker på at hun tirrede mig. Ind imellem kiggede hun over på mig, og da jeg så hendes øjne følge min krop ned til min voksende pik, tænkte jeg at hun da gerne måtte se den i fuld figur.

Uden at sige noget, kiggede jeg over på Klara, og trak så langsomt mine shorts af. Min pik stod med fuld styrke og pegede lige mod hende. Hun smilede til mig og blinkede med det ene øje. "Den er flot", sagde hun. "Er det min skyld det der" fortsatte hun og pegede på min stive kæp som vippede op og ned. "Det er jeg helt sikker på", svarede jeg og tog om mine nosser og klemte lidt om dem.

Klara og jeg stod kun et par meter fra hinanden, og jeg var ret sikker på hvad som skulle til at ske. "Så må du vel hellere se lidt af mig også", sagde Klara, og krængede det øverste af sin badedragt ned omkring livet. Klaras små bryster stod lige imod mig. De var små, men pæne og indbydende, og da hun førte sin ene hånd op og tog omkring dem, var jeg lige ved at springe på hende.

Klara smilte frækt til mig, og tog et skridt mod mig. "Kan du lide mine små bryster", spurgte hun og klemte en ekstra gang omkring sit bryst. Jeg var målløs og kunne kun nikke forsigtigt. Klara kom helt hen til mig, og hun pressede nu sit nøgne bryst mod mig. Hun lagde sin kind mod min brystkasse, og tog om mine baller. Min store stive pik var klemt op af Klaras mave, og jeg kyssede hende på toppen af hovedet. "Jeg har tænkt på dig nogle gange", sagde hun pludselig. Jeg sank en klump. Jeg havde aldrig tænkt på at min søns teenagetræner havde haft tanker om mig. Godt nok har jeg ikke den værste krop af en far midt i trediverne, men tænk at hun havde lagt mærke til mig. Hun lænede sig bagover og kyssede mig. Først stille, men hurtigt blev hun mere intens og lidenskabelig. Hendes ene hånd fandt min pik, og hun begyndte langsomt at gnide min store stive kæp. Hun trådte et skridt tilbage så hun bedre kunne komme til. Hendes ene hånd omkring mine glatbarberede nosser, og hendes anden omkring min pik. Det var helt fantastisk. Mens hun spillede min pik, smilte hun frækt til mig og jeg nød hendes øjne, hendes mund, hendes berøringer og hendes små lækre bryster, som jeg glædede mig til at smage. Uden at sige et ord gik Klara pludselig ned på knæ. Hendes hænder slap min pik, og hun førte dem i stedet om bag mig, og tog et fast greb om mine baller. Hendes mund åbnede sig og langsomt tog hun mit pikhoved i munden. Hun lukkede læberne omkring mig, og lod sin tunge lege med mig. Kun mit pikhoved havde hun i sin smukke mund, så jeg pressede forsigtigt lidt til, for at få hende til at tage lidt mere af mig. Hun kæmpede imod, og hun vedblev kun at have spidsen af mig i hendes varme mund. Klara flyttede nu sin ene hånd om til skaftet, og mens hendes spytfyldte mund omkransede mit pikhoved, spillede hun min pik dejligt og længe. Jeg nød Klaras berøringer, hendes hænder og tunge på min følsomme pik. Hun kiggede op på mig, og jeg ned på hende. Hun slap min pik og smilte igen lumsk til mig. Klara kom på benene, og det var nu min tur til at lade mine hænder gå på opdagelse. Hurtigt fandt jeg hendes fisse og fik en finger indenfor badedragten. Jeg trak den til side, og Klara fremviste en lækker lille fisse. Klara havde et dejlig dryppende skød, med glatte skamlæber og en lille trimmet stribe hår, som frækt ledte til indgangen. Jeg kyssede hende og tog et fast greb om hendes baller. Jeg løftede den lille pige op, og jeg fik endelig lov at smage hendes små fine bryster. De var små men bløde og hendes frække vorter pegede lige imod mig. Jeg kunne høre hende stønne når min tunge kredsede omring brystvorterne, og mens jeg slikkede hende, fandt min ene pegefinger vej til hendes lækre våde fisse.

Da vi havde stået sådan lidt, blev jeg træt i armene. Jeg sænkede Klara ned, så hendes skridt til sidst ramte min pik og med den ene hånd fik jeg styret mig selv op i hendes lille smukke teenagefisse. Klara gispede da mit pikhoved spredte hendes skamlæber. Hun kiggede mig lige i øjnene, og jeg lod hende tage lidt mere af min kneppeklare pik. Hendes øjne spærrede sig op og hun åbnede munden. Lidt mere. Langsomt sænkede jeg denne smukke pige ned over min dunkende pik, og til sidst var hele min stive manddom begravet i den smukkeste teenagekusse man kunne tænke sig. Klara gispede og sad helt stille. Hun skulle lige vende sig til at være fyldt godt ud og hendes hænder om min nakke tog hårdere fat. Hun begyndte nu at bevæge sig. Først langsomt, men senere hurtigere og hurtigere, mens hun begravede sin tunge i min mund. Jeg nød hendes våde fisse. Jeg nød Klaras faste tag om min nakke, og jeg nød hendes små klynk når min pik kom i bund og hun var fyldt helt ud i hendes lille fisse. Jeg havde et fast greb om hendes runde baller, og jeg skulle passe på ikke at glide på det våde gulv. Hurtigere og hurtigere jagede min pik op i Klaras fine krop, og mens vandet fossede ned over os, tog hun min pik dybere og dybere, hårdere og hårdere. Jeg vendte mig om og pressede hende op af væggen, stadig siddende på min stive pik. "kom i mig" hviskede hun og det ønske kunne jeg da ikke bare ignorere. Igen og igen fyldte jeg denne smukke pige op med 20 cm lang og tyk pik. Igen og igen mærkede jeg Klaras stramme fisse omkring mig, og hendes klynk tog til i styrke. Klaras krop rystede nu, og hendes orgasme tvang hende til at slippe mig med sine ellers så stærke svømmeben, som hun havde haft rundt om mig. Kun holdt oppe af min stive pik, og mine hænder på Klaras runde baller, hang hun op af væggen mens hendes orgasme satte ind. Hendes fisse trak sig sammen om mig, og jeg sukkede dybt mens jeg mærkede sæden finde vej fra mine nosser til min pik. Da jeg sprøjtede op i Klaras smukke krop var det som om at hendes orgasme blev forlænget med nogle sekunder, og hun hulkede og sukkede helt fantastisk. Jeg lod Klara glide af min pik, og stillede hende på gulvet. Min sæd dryppede fra hendes fisse og hendes ben kunne næsten ikke bære hende, så jeg løftede hende op igen. Med en arm under hendes ryg, og den anden i hendes knæhaser, bar jeg Klaras gennemkneppede krop ind i saunaen. Jeg lagde hende på mit håndklæde på den nederste bænk, og hun kiggede sultent på mig, med de smukkeste liderlige øjne.

"Frækkert" hviskede hun, og jeg smilte til hende. "Skulle du stadig hurtigt hjem" spurgte jeg, og Klara rystede på hovedet. "så meget haster det vel ikke" grinede hun.

Mens Klara lå der og kom lidt til sig selv aede og nussede jeg hendes smukke små bryster. Hun fortalte at hun ikke troede at nogle kunne synes så godt om hendes former, men jeg fortalte hende at hun var det smukkeste og frække man kunne tænke sig. Forsigtigt fik jeg trukket hendes badedragt ned omkring hendes røv, og til sidst kunne jeg nyde hele hendes smukke krop, som efterhånden glinsede af sved. Klara vendte sig om på maven og jeg begyndte at massere hendes unge krop. Mine hænder kom overalt, og jeg kunne høre hun begyndte at blive opstemt igen. Hendes runde baller fik en ekstra god behandling, og hendes lille fisse trak sig sammen hver gang jeg strejfede hendes skamlæber. Efter nogle minutter satte jeg mig på bænken foran hende, og masserede hendes ryg. Hun kiggede op, og så lige ind i min halvstive pik og smilte. Hun rejste sig op på albuerne, og hendes hoved nærmede sig mit halvstive lem. Hun kyssede min pik, og stak tungen ud. Så lod hun sin tunge vandre op og ned af skaftet, og virkningen udeblev ikke. Min pik voksede, og da den var tilbage i fuld størrelse satte Klara sine læber mod mit pikhoved. Denne gang nøjedes hun ikke med at tage det yderste af mig i hendes lille mund. Hun sænkede hovedet så meget hun kunne, og hun kunne tage omkring halvdelen af min pik i hendes lille mund. Hun slikkede og sukkede, og jeg nød hver gang hun tog mig dybt. Mere og mere af min store pik forsvandt i Klara mund, og hvis ikke jeg skulle tømme mig i hende allerede, måtte jeg desværre stoppe hende. Jeg rejste mig, og Klara stillede sig straks op på alle fire. De tog jeg som et signal, og da jeg stod bag hende og betragtede den lækre lille røv med de svulmende skamlæber, var jeg sikker på at jeg var den heldigste fyr i verden. Jeg satte min våde pik mod hendes bagerste hul, og kærtegnede hende lidt der. Jeg ledte efter et signal fra Klara, men da det ikke kom pressede jeg lidt mere til. Klara gispede og hendes røv kæmpede imod. Jeg tror egentlig godt at hun ville prøve at ha den i røven, men hendes krop var simpelthen for lille. Jeg lod en spytklat ramme mit pikhoved, og pressede igen min pik mod Klaras lille anus. Hendes røv gav nu efter, og mit pikhoved forsvandt mellem hendes smukke baller. Klara blev helt stille og hun bevægede sig ikke en tomme. "Er du okay", spurgte jeg og Klara svarede, at det gjorde ret ondt, og at hun hellere ville have mig i sin fisse. Med fare for at hun skulle få en alt for dårlig oplevelse, trak jeg mig tilbage. Min pik svuppede ud af hendes røv, og jeg satte den i stedet fast mellem Klaras opsvulmede skamlæber. Mine hænder fandt hendes bløde faste og runde baller, og i én bevægelse kørte jeg hele min fede pik op i hendes lille krop. Jeg tænkte, at når hun nu ikke ville ha' mig i røven, så skulle hun fandme få den i fissen. Klara skreg og stødte ned ene hånd mod væggen af saunaen. Hendes krop dryppede af sved og jeg nød synet af min pik som nu langsomt trak sig tilbage, ud af den fyldte fisse. Da jeg manglede en cm fra at have sluppet Klaras krop med min pik, jagede jeg den i bund i hende igen. Lidt hurtigere trak jeg mig nu ud, og farten blev sat op. Hver gang min pik fyldte Klaras lille krop op, bankede mine tunge nosser mod hendes klit, og hun gispede mere og mere for hvert stød. Efter nogle minutter hvor Klara gang på gang var blevet fyldt op af min pik, trak jeg mig stille ud af hende. Klaras krop sitrede og hun gispede efter vejret. "Læg dig ned", bad jeg hende, og hun lagde sig på ryggen og satte hendes fødder på min mave. Hendes ansigt var badet i sved, og hendes lange mørke hår klistrede til hendes ansigt. Jeg spredte hendes ben, og satte min pik mod hendes fisse på ny. I lange seje stød kneppede jeg denne lille teenager, og Klara rullede med øjnene og gispede hver gang jeg fyldte hende med min tykke pik. Min tommelfinger fandt hendes klit, og mens jeg kneppede hende, kærtegnede jeg Klaras smukke knop, og jeg kunne høre at der ikke var lang tid igen. Pludselig skød hun ryg, og hendes hænder greb hårdt fast om bænken hvor hun lå. Hun skreg og hev efter vejret, mens hendes krop krampede og vred sig som en vild. Klaras orgasme var kraftigere end noget jeg tidligere har set, og da den endelig ebbede ud åbnede hun sine øjne og kiggede på mig. Jeg fortsatte med at køre min pik ind i hende, dog noget forsigtigere nu.

"Min fisse kan ikke mere" stønnede hun; "kom her". Hun satte sig op med ryggen mod væggen i saunaen og benene hen langs bænken. Jeg trak mig ud, og satte mig overskrævs på hende, støttende på mine knæ. Omgående tog Klara om min røv, hun åbnede munden og inviterede min fissevåde pik indenfor. Hun slikkede og suttede det bedste hun havde lært, og hun kunne mærke at jeg snart ville eksplodere i hende. Pludselig mærkede jeg en våd finger ved mit anus. Klara masserede mit røvhul mens hun slugte min pik, og jeg nød hver en lille berøring. Da hendes finger langsomt banede sig vej op i mig, havde jeg ikke kræfter til at sige hende imod. Mit stive lem var under god behandling og hvis ikke hun passede på, ville jeg tømme langt ned i halsen på hende om mindre en 30 sekunder. Klaras kørte sin finger ind og ud af min røv et par gange, og med den anden hånd greb hun om min fedtede pik. Hun kiggede op på mig med sine smukke øjne og jeg kunne mærke min pik udvide sig i Klaras våde mund. Jeg prøvede at trække min pik ud, for at skåne hende en smule, men Klaras vakuum i hendes mund, hendes finger i min røv og hendes faste hånd omkring mit kødfyldte lem holdt mig på plads. Jeg kiggede ned på Klara, og da jeg mærkede spermen vælte ud af min pik, kunne jeg se Klaras synkebevægelser og tunge der ind i mellem tittede frem. Igen og igen pumpede stråler af sperm ud i Klaras mund, men kun en smule undslap hendes tætte greb, og landede på hendes bryster. Klaras tunge og læber var overalt på mig, og min pik blev slikket helt rent for alle mine og hendes safter, en fantastisk følelse at have denne lille teenagetunge kærtegne mig, og slikke mig ren efter et vidunderligt blowjob.

Klara slap min pik og lod hendes finger forsvinde fra min røv. Hun kiggede tilfreds på mig. "Tak", sagde hun – "måske jeg skulle smutte ind og se om det varme vand er kommet tilbage i pigeomklædningen". Jeg svarede blot med et smil og blinkede til hende.

"Det kan være du skal ned og træne igen en aften" sagde Klara smilende, inden hun samlede sin badedragt op, og forsvandt fra saunaen.

Efter den dag kom jeg mere og mere i svømmehallen om aftenen, og det var forbavsende tit at der var vrøvl med det varme vand i pigernes omklædning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.